Preberite opravičilo, ki ga mora na sodišču spoznani lažnivec Peinkiher objaviti o Krkoviču v Dnevniku, Delu in na portalu RTV Slovenija!

Foto: Matic Štojs; montaža, Urban Cerjak; Demokracija

Okrožno sodišče v Ljubljani je odločilo, da bo moral nekdanji obveščevalec in orodje globoke države Anton Peinkiher zaradi lažnivih izjav o brigadirju Antonu Krkoviču plačati odškodnino v vrednosti 7.250 evrov, poravnati pravdne stroške v vrednosti 5.755,98 evra ter na svoje stroške odrediti objavo preklica izjav in opravičila v časopisu Dnevnik, časniku Delo ter na spletnem portalu nacionalne televizije MMC RTV SLO. Objavljamo celotno besedilo opravičila, ki ga bo moral Peinkiher objaviti v omenjenih medijih!

Nekdanji obveščevalec Anton Peinkiher, ki ga mnogi označujejo kot osebo, ki je ves čas služila partiji, je neresnično navajal, da naj bi brigadir Anton Krkovič v osamosvojitveni vojni za Slovenijo zaradi panike in nesposobnosti počel tudi kazniva dejanja z nedolžnimi mrtvimi in druge “neumnosti” s hudimi posledicami, kot je nepotrebna sestrelitev helikopterja nad Ljubljano. Ob tem je Krkoviča obtoževal tudi, da naj bi prvega pol dneva napada na Slovenijo prespal ter da naj bi skupaj z Janezom Janšo preko Kočevske Reke organiziral grosistično prodajo slovenskega orožja in streliva Hrvatom. Peinkiher se je med drugim obregnil tudi ob izobrazbo Krkoviča, ki ga je ponižujoče degradiral v “samoimenovanega generala s poklicno srednjo šolo”, ki bi lahko glede na izobrazbo delal kvečjemu v kakšni tovarni v Kočevju kot kovinar, pri tem pa je zavestno zamolčal njegovo dejansko izobrazbo.

Sporni prispevki objavljeni v časopisih Delo in Dnevnik ter na spletnem portalu MMC RTV SLO
Peinkiherjeve neresnične izjave so bile objavljene v prispevkih “Čigav bordel?” z dne 8. aprila 2016 v časopisu Dnevnik, “Tudi v vojni ni vse dovoljeno” z dne 31. marca 2016 v časopisu Delo, “Prejeli smo: Janša in Krkovič” z dne 23. septembra 2014 v časopisu Delo in na spletnem portalu MMC RTV SLO ter “Nobena resna država ne prepušča varnosti prostovoljcem in skrajnežem” z dne 30. aprila 2016 v časopisu Delo. Ravno v omenjenih medijih bo moral Peinkiher na svoje stroške odrediti objavo preklica izjav in opravičila s točno določeno vsebino.

Okrožno sodišče v Ljubljani je v razsodbi določilo, da mora Peinkiher v časopisu Dnevnik, časniku Delo ter na spletnem portalu nacionalne televizije MMC RTV SLO objaviti opravičilo z naslednjim besedilom:

Neresnične so moje trditve o Antonu Krkoviču, ki so bile objavljene v prispevkih “Čigav bordel?” dne 08. 04. 2016 v časopisu Dnevnik, “Tudi v vojni ni vse dovoljeno” dne 31. 03. 2016 v časopisu Delo in “Prejeli smo: Janša in Krkovič” dne 23. 09. 2014 v časopisu Delo ter na spletnem portalu MMC RTV SLO, ter v pogovoru z mano “Nobena resna država ne prepušča varnosti prostovoljcem in skrajnežem”, objavljen dne 30. 04. 2016 v časopisu Delo, predvsem:

 • da je Anton Krkovič v osamosvojitveni vojni za Slovenijo zaradi panike in nesposobnosti počel kazniva dejanja z nedolžnimi mrtvimi in počel druge neumnosti s hudimi posledicami, kot je nepotrebna sestrelitev helikopterja nad Ljubljano,
 • da je skupaj z Janšo prek Kočevske Reke organiziral grosistično prodajo slovenskega orožja in streliva Hrvatom, ki je bilo prepotrebno za slovensko obrambo,
 • da sta Janša in Krkovič združeno nadaljevala zlorabo vojske in države v primeru afere Mariborsko orožje in Depala vas,
 • da je Anton Krkovič, ko je bilo treba kaj narediti za varnost države, zmeraj zatajil in da je 27. junija 1991, ko so tanki JLA drveli iz Vrhnike proti Ljubljani, v celoti prespal prvega pol dneva napada na Slovenijo, ker se je kot poveljnik enote nahajal v diskoteki Babilon v Ljubljani (kasneje Bachus) v takem stanju, da so ga ob alarmu peljali spat in ni bil zmožen nobenega poveljevanja in častniške drže, ampak je samo ustvarjal zmedo, neumnosti in dejanja s hudimi posledicami,
 • da je po vojni Kočevska Reka, kjer je bil sedež Krkovičeve enote, postala centralno skladišče za zbiranje orožja za prodajo na Hrvaško in v BiH,
 • da ima Anton Krkovič neustrezno izobrazbo za častniški čin v Slovenski vojski,

in se zanje Antonu Krkoviču opravičujem.”

Peinkiher mora objavo opravičila urediti v 15 dneh po razsodbi
Glede na to, da mora Peinkiher objavo opravičila urediti v roku 15 dni po razsodbi, bo kmalu jasno, ali bo to res storil. Pri tem se seveda poraja vprašanje, na kakšen način in kje v posameznih medijih bo opravičilo objavljeno. Znani so namreč primeri iz preteklosti, ko so bili članki z neutemeljenimi obtožbami, ki so pozneje padle na sodišču, objavljeni na najbolj vidnih mestih, kasnejša opravičila pa v najmanj branih delih časnikov. Kot primer navedimo dejstvo, da se je leta 2017 časopisna hiša Delo po sodbi prvostopenjskega sodišča morala javno opravičiti stranki SDS za lažnive zapise v svojem mediju. To pa je s kratkim in slabo vidnim zapisom storila kar v rubriki Pisma bralcev in odmevi na dnu pete strani tiskane izdaje Dela. Največja opozicijska stranka je takrat omenjeno časopisno hišo tožila zaradi spornih navedb avtorja Dejana Karbe v prispevku z naslovom “Denar iz Patrie ni končal pri Janezu Janši, temveč v njegovi stranki SDS” iz leta 2009, ki pa seveda nikakor ni bil objavljen pod rubriko Pisma bralcev in odmevi.

Opravičilo stranki SDS, ki ga je leta 2017 objavilo Delo (Foto: Nova24TV)

Rajko Golob

 • boogin1

  “Preberite več: Sodišče prepoznalo lažnivca: Nekdanji obveščevalec Peinkiher bo moral zaradi laži in žalitev na račun osamosvojitelja Krkoviča plačati odškodnino v vrednosti 7.250 evrov!”
  Za laži tega komunajzla, je odškodnina, ki jo mora plačati g. Krkoviču prenizka. Odškodnina bi morala biti vasj 10 x večja.

  • tretjerazredni

   Kaj pa, če bo obramba na višjih sodiščih dokazala, da je imel obsojeni prav, a si potem Krkovič zasluži 10 x kazen?

   • boogin1

    Če bo na višjih sodiščih razsojalo komunajzarsko krivosodje, ki ne sodi in obsoja na osnovi dokazov, potem bo res tako.

   • hitrič

    Ka je mali ? Ka jokaš ?

    • tretjerazredni

     Nič ne jokam, dol si preberi kaj je Boogin1 komentiral. Tak je.

 • Peter Leskovar

  UPS!

 • Andrej

  Kaj pa Delo in urednik? A za objavo kaznivih člankov ne bosta kaznovana?

  • Igor Pavlič

   Vse bi morali pozapreti in dovoliti le medije v službi resnice, sicer nam bodo komunisti vladali še desetletja! To ne bi bilo nič novega, za zgled si vzemimo Severno Korejo, kjer imajo to že dolgo pošlihtano, napredek je pa očiten! Tam na volitvah vedno zmaga edina stranka, ki jih lahko popelje na pot v blagostanje, pri nas iamo pa le sodišča, ki kaznujeo lažnjivce in obrekovalce, ampak kazni so pa simbolične, tudi to bo treba spremeniti, če hočemo na pot napredka. Nujno je sprejeti tudi zakon o zaščiti likov in imen naših osvoboditeljev, predvsem Janše in Krkoviča, to kar se dogaja po medijih, je popolnoma nevzdržno! Pod krinko, da govorijo le resnico, levajzarji žalijo, obrekujeo in s elažejo, na srečo jim le redki nasedajo.

   • RATATA

    Pa mladinske delovne brigade je treba spet organizirat… pa to

    • Igor Pavlič

     Zdaj imamo Karitas in poletne strankarske tabore, skavte ter duhovne vaje in prostovoljstvo čez vse leto!

   • tretjerazredni

    Kdo jih bo pa zaprl, ti in katera fašistična vojska?

    • Jovo Jamnica

     Stari… Igor se norčuje…

     • tretjerazredni

      Saj vem, zato cinična opazka, lol :)

   • samotoje

    Ko bi bil vsaj smešen, si pa le žalostna kreatura. Za pravo satiro je treba biti inteligenten.

   • zokispoki

    Na koncu bo Painkiler popusil in placal mastno odskodnino nasemu junaku Krkovicu. Krko je plemic za tega pokvarjenega udbovca !

 • Miha

  Ali to pomeni, da mu ni za verjeti karkoli je rekel in napisal v preteklosti?

  • tretjerazredni

   Po svoje res, bomo videli kako se bo branil.

 • RATATA

  Od laži k resnici je treba končno enkrat!

  • Jovo Jamnica

   Težka bo.
   ———–
   Slavja na Kredarici se je poleg slovenskih planincev udeležilo tudi okrog 50 planincev iz Hrvaške. Kot je dejal Stres, srečanje kaže na enotnost katolikov v obeh državah. Poudaril je tudi vlogo kardinala Stepinca v zavzemanju za slovenske katoliške duhovnike, ki so bili leta 1941 pregnani na Hrvaško. S tem se je uvrstil med največje obrotnike za slovenski narod in Katoliško cerkev med Slovenci, je
   po poročanju Hine dejal Stres.
   ————
   Duhovniki pobiti v Jasenovcu, 17. oktobra 1942:

   1. Franc Grobler, župnik pri sv. Barbari v Halozah

   2. Franc Kač, kaplan pri sv. Magdaleni v Mariboru

   3. Janez Kodrič, župnik v Pišecah

   4. p. Anzelm Polak, KR, župnik sv. Miklavž pri Ormožu

   5. Janez Rančigaj, župnik pri sv. Petru pod Sv. gorami

   6. Anton Rantaša, župnik pri sv. Marjeti ob Pesnici

   7. Franc Orešnik, kaplan pri sv. Magdaldeni v Mariboru, ubit 9. januarja 1945

   • tretjerazredni

    Verjetno bi hrvati radi, da tudi Slovenija postavi par kapelic v njihove naravne rezervate in začne obhajati spomin na ustaško okupacijo ter pobijanje tretjerazrednih slovencev, v hrvaških koncentracijskih taboriščih.

    Bi bil že skrajni čas.

    • Jovo Jamnica

     Ja. Ampak hujše je to, da bi nekateri naši radi to, kar bi Hrvati radi…

     • tretjerazredni

      To so nam pa komunisti oziroma Tito namestili, v bistvu so sosedom dali vse kar so zahtevali z okupacijo, le da manj kot so si sami vzeli.
      Zgleda mislijo, da bi bili slovenci radi posiljeni in pobiti bolj počasi, če se partizani in uporniki ne bi branili, bi bilo že zdavnaj konec agonije. Tako pa so že trpele cele generacije in še bodo, na koncu bo pa popolnoma isto kot so nam okupatorji obljubili že na začetku, res smo butli.
      Srbi so predaleč, našim hrvatom je vseeno, zahodno balkanski migranti so se naselili na našo zemljo in domove, zdaj pa samo še čičajo in čakajo, širijo sovražno vojaško propagando in šujtajo ljudi proti tretjerazrednim in potomcem srbov.
      Ima Nova kar prav, nihče ni štel ustaških, muslimanskih in albanskih teroristov, ki so se med njihovo državljansko vojno valili k nam, pomešani med begunce, ki so bežali še preden se je začela vojna v njihovem domačem kraju.

   • RATATA

    Kaj takšnegaje možno le takrat, ko resnica ostaja prikrita s kupom potvarjanj!

    • Jovo Jamnica

     Zato pa rad berem vse, kar napiše Andrej Lenarčič.

     • RATATA

      Četudi slaba je resnica dobra!

 • Anton

  zaključek bii se moral glasiti, citiram:

  in se zanje Antonu Krkoviču ISKRENO opravičujem

  • von Rhein

   Tip vsebine besede ISKRENO v pravem pomenu ne pozna.On se samo zlaže iskreno.

  • RATATA

   …”….. tako naj mi Bog pomaga!”

  • Basileus

   Kaj imaš ti Srba v avatarju?

 • Dada

  A je kaj slabši od Janše ???

  • Den456

   DADADA DEDEDE spet se ti blede. Pa daj že enkrat vsaj malo tobaka v tisto kar kadiš.

 • ZatonMesecnikov

  Tunnee eee eee ek! Alias Anton Peinkiher.

  Kdaj se boš tudi nam opravičil, za vso svinjarijo in gnojnico, ki jo že vse od nastanka Nove stresaš na tale portal?

  • Basileus

   Lahko se ti jaz opravičm. Z brco v guzico oz ksiht. Pri tebi ni razlike obraz-guzica:)

   • ZatonMesecnikov

    Močno dvomim, da bi uspel dvigniti nogo tako visoko, makedonček….

    brez da bi se ti sam zložil na tinto…

    pes ki laja ne grize, balkanče….

    • Basileus

     Ne utvarjaj si, da ti grozim zguba.

     • ZatonMesecnikov

      Balkanska folklora makedonče….

     • Basileus

      Makedonsko oro je miroljubno.

     • Basileus

      Sovražnika si bo izbral po moji meri. Ti mi ne sežeš do kurca, šetanko.

 • est

  Edino pravilno. Težava je samo v tem, ker je novico o blatenju Krkoviča prebralo in obsojalo veliko več ljudi, kot bo prebralo opravičilo.

 • tretjerazredni

  Saj je čisto preprosto, Krkovič naj pokaže svoj vojni dnevnik in pogodbo, ki jo je podpisal s Slovensko vlado, ki naj bi ga zaposlila, pa bo takoj jasno kaj je in kaj ni delal tistih deset dni po razglasitvi samostojnosti.

  • Jovo Jamnica

   Tudi Janez Slapar naj ga pokaže…

   • tretjerazredni

    Tudi, pa še mi bi lahko kakšno rekli, o tem kako smo se prebijali skozi tiste svinčene dni, med neprestanim bombardiranjem s sovražno vojaško propagando in ideologijo.

    • Jovo Jamnica

     Ja. Bojda samo tisto leto ni bilo slovenskih turistov na festivalu trubačev v Guči.

     • tretjerazredni

      Guča, a to je tisto barbarsko nažiranje z rakijo in kozlanje, ob turški pop muziki in zavijanju kmečkih pjevalk, mislil sem, da slovenci hodijo gor edino še na Exit.

     • Jovo Jamnica

      Hehe. prav na smeh mi je šlo, ko so v Guči pijani trubači špilali našo Golico. Poglej si toti videjo. Traja sam 30 sekud.

      https://www.youtube.com/watch?v=QP6uK-XoeeU

     • tretjerazredni

      Ja, saj pravim, sama zarukana goveda.

     • Basileus

      Avtohtoni Štajerci so redni gosti Guče.

     • Jovo Jamnica

      Manjka – nekateri. To je legalno in legitimno.

     • Basileus

      Ko pjeva zlo ne misli.

     • Igor Pavlič

      Pravi slovenski domoljub gre na Oktoberfest in v Planico!

 • tretjerazredni

  Zakaj se je spravil na Janšo, ki je bil v tistem času Kučanov obrambni minister, če se je Peterle odločil, da bo generalštab kar v Cankarjevem domu, potem je pač tako bilo, mogoče Janez enostavno ni imel nobene druge kasarne proste in je ministrstvo komandiral iz kleti.

  • hitrič

   Keri otročaj se tule oglaša – hmmm ?

   • Jovo Jamnica

    Veš mogoče, zakaj so mi onemogočili link???

   • tretjerazredni

    Ti boš že vedel, če imaš slučajno rad otroke.
    Za nas veterane pa se zavedaj, da nismo vadili samo deset dni ampak smo žrtvovali celo svojo mladost, takrat smo bili vsi dovolj stari za smrt.

 • tretjerazredni

  Zakaj sodišče sili Painkiherja, da mora objaviti še več neumnosti in očitnih laži, opravičiti se mora pa za pravico do svobode govora in ugovora vesti zgleda, saj niso normalni, to ne bo šlo nikoli skozi na nobenih resnih višjih sodiščih.

  Sodišče oziroma tožilstvo ni nikjer opisalo kako pa je bilo res, torej gre za baba rekla kazala.

 • milanček

  človek ne more verjeti, da majmun ala peinkirher nasede politiki, to je uničevalcem slovenskega naroda, to so kućan in njegova F21 golazen, podkrepljeno z jugo mafijo, to je ćefur janković in njegova ćefurska golazen (obvladujejo ves pravosodni sistem, ) ! peinkirher, recept za rehabilitacijo je samo eden, orožje imaš, udari po tej golazni, ki te je načrtno zjebala! bumbar!

 • Janko Gedlicka

  Bravo gospod general. Strumen poveljnik ste. Sicer je dosojena odškodnina za žalitev vaše časti nizka, a zamudne obresti zmorejo do plačila prinesti pravo odmeno. Čestitam vam za vstrajnost in doslednost. Verjetno bo “vojna” še trajala saj udbovec ne bo še kar dal miru. Na koncu po več bitkah bo sodba pravnomočna.
  Tako bo tudi v drugih vojnah zoper sodnike, ki so vas – oprostite “zafukali” – kakor g. Janšo. Vaš boj za pravico je boj za vse poštene državljane RS. Za pravno državo.
  Hvala vam!

 • Basileus

  Krko paravos Arkan.

 • tretjerazredni

  Vodim, da se na portalu zelo trudi hrvaška naveza.
  Gre za dodelavce in ovaduhe hrvašle sove, ki pri nas širijo sovražno vojaško propagando in dezinformacije, s čimer vplivajo na splošno javno mnenje in krojijo politiko, podobno kot naj bi ruski helerji pomagali Trumpu do zmage, le da to pri nas poteka tudi lokalno in v neprimerno bolj celostnem obsegu.
  Verjamem celo, da nekateri res ne vedo kaj je res, ne glede na izobrazbo in gmotni položaj, od malega jih vzgajajo za zgledne katolike in učijo sovražiti vse kar je srbsko, mogoče še bolj kar je muslimansko. Verjetno zato, ker pri nas ni bilo državljanske vojne in enostavno ne razumejo, da jim lažejo lastni starši, visole avtorotete in najbližji, že od nekdaj, ampak večina so itak vojaško policijski agentje tuje države, ki delajo to namerno in uresničujejo bolj dolgoročne sovražne cilje.

  Ne obstaja več resnic, res je samo tisto, kar je nesporno utemeljeno z znanstvenim modelom in se lahko vsakdo kadarkoli tudi sam prepriča. Slovenci ne teroriziramo tujcev in ne hodimo hrvatom soliti pamet, ne ker smo bolj butasti ampak ker te stvari mora vsak sam zase vedeti, sicer bi bilo itak vse brez veze. Lahko debatiramo o neznanem in paradoksih, o nespornih dejstvih pač ne, saj nismo pet let stari in si marsikaj pridemo sami gor.

 • branči

  je sodišče naročilo opravičilo: pozvoni na vratih.”ali tu stanuje zajček dolgoušček?” ” ne gospod zmotili ste se! ja potem pa oprostite!” približno tako izgleda opravičilo levega podrepnika!

 • Basileus

  Kakšni ksihti. Peinkiher in Krković-škart slovenska roba.

 • tretjerazredni

  Gre za navaden blog, ne glede kdo je Painkiher. Blog je oblika uresničevanja človekove pravice do ladtnega razmišljanja in Ustavne pravice do svobode govora. To so naše skupne pravice, ne pripadajo samo določenim, pomeni vsi moramo braniti iste pravice vseh slovencev in dtžavljanov, sicer nismo ljudje, v sodobnem, civiliziranem smislu.
  Mene zanimata znanost in zgodovina, nič osebnega, samo analitično kritični študij tematike, kot običajno.
  Dejansko bi morala obramba obsojenega izpostaviti samo eno nesporno dejstvo, za vsako točko obtožnice oziroma navedb iz vsiljenega opravičila posebej, če ima bloger vsaj malo prav, mu ni mogoče soditi kot žaljivem lažnjivcu oziroma gre za osebno interpretacijo nespornih dejstev, ki so enaka za vse, celo za tožilca in sodnico.
  Obtožnico sem že komentiral pod drugim člankom in se mi ne ljubi še enkrat, kot že rečeno, vsako točko je mogoče izpodbijati že z nasprotnim dejstvom, v smislu kaj in kako je pa res od tega kar sodišče trdi, da je samoumevna resnica. Nekaj vmes, verjetno, ampak na sodišču si lahko edino kriv ali nisi kriv, nič vmes ne obstaja. Točno toliko je vreden tudi Painkiherjev blog, jaz tega ne berem, se prenajem že med dnevnimi komentarji.

  Najbolj pomemben sei zdi epitaf na koncu članka, kjer avtor članka razloži, da država svoj nesporno sovražni govor objavlja na naslovnicah in čez cele strani, opravičila in skromna pojasnila tam nekje med pismi bralcev, po možnosti s čim bolj drobnim tiskom, ki jih itak nihče ne jemlje resno in so samo dober material za dnevne trače.
  Vse za državo, nič proti državi, nič izven države, vse nas vlečejo za jajca.

 • Hribouc

  Bravo, Tone Krkovič!

  Sanja se mi ne, kaj vse ste prestajal po 1991!
  Namesto hvaležnosti in priznanja s strani Naroda Slovencev, šikaniranje, grožnje vseh sort-tudi s smrtjo in vsesortne podlosti Udbokučanistične Bande!
  Tale je samo eden močnejših in upajmo, da pridejo na vrsto vsi po vrsti skupaj z njihovim vrhovnim kolovodjem! Makar bo tazadnji, samo de bo!

  “Pravice, Resnice in Svobode je zmaga!” PRESS Domovina ma vas rada, Narod ve, Tone!

 • šmentanamuha

  No, to pa je brca v glavo za partijskega vojščaka Peinkiherja. Zelo dobro.

 • Janez Kepic-Kern

  A je ta gospod na sliki
  “žal naš” F. TUNEK, IZTOK PUŠNIK ITD.? L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  ALI KDO ZAGOTOVO TO VE ?

 • mginko

  V ukradeni državi murgle vse uredijo, da od te moke ne bo nič realizacije – vse dokler, bo ta narod spal ….

 • Janez Kepic-Kern

  Okusa za oblačenje – pa ta g. detektiv P.
  nima prav dosti – se zdi.
  Rjava in modra barva ” ne pašeta” dobro skupaj.
  Moja mama je bila splošno priznana mojstrska
  šolana šivilja – po naročilu.
  Pa take stvari o obleki – hoćešnočeš – vem – od nje. L.r. Janez K. Kern KOMENDA

 • Dada

  Čakam, da se Janša opraviči novinarkama….

  • Imperial Commando

   Zakaj? ker je povedal resnico?? Spizdi debil

  • šrauf

   Dadice,jaz pa čakam dež…

 • Primosio

  A je sodba sploh že pravnomočna? Kolikor vem, ni. Kar pomeni, da se ima toženi pravico pritožiti. In pritožba zna biti precej neprijetna za akterje, saj bo verjetno toženi na sodišče prinesel določene dokumente, s katerimi, če je pameten, prav gotovo razpolaga. P.S. Kje se da pa delnice Nove kupiti?

 • Dromla

  Odškodnina je samo za 500€ večja od sodnih stroškov, ki so trajali nekaj dni. Objavljene ne resnice in laži so pa stare 5 let in opisane za 29 let nazaj!?? Poleg laži, je njihova nesmrtna duša tudi njihova stalna praksa, taktika: napadajo in obdolžijo žrtve kot povzročitelje za napad. Ker so bili članki z neutemeljenimi obtožbami objavljeni na najbolj vidnih mestih medijev, mora sodišče tudi določiti enaka, najbolj vidna mesta za javno opravičilo obdolženega! :) KB

 • Igor Pavlič

  Skrajni čas je za sprejem Zakona o zaščiti lika in imena tovarišev Janše in Krkoviča ter še koga.

 • Igor Pavlič

  TAko pač je ko se bivši kolegi razidejo, če razpade PArtija.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!