[EKSKLUZIVNO] Preberite pisemce, ki sta ga nesrečna Klemenčič in Stare pred interpelacijo poslala Grimsu in Logarju

Goran Klemenčič in Darko Stare (Foto: STAfoto)

V uredništvo Nove24TV smo iz Državnega zbora RS prejeli nenavadno pisemce, ki sta ga pred interpelacijo prejela dr. Anže Logar in mag. Branko Grims. Pismo sta napisala minister za pravosodje Goran Klemenčič in državni sekretar Darko Stare, celotnega pa lahko preberete ob koncu prispevka. Oba sta bila nekoč sodelavca na komisiji za preprečevanje korupcije in bila o zadevi pranja denarja v NLB tudi seznanjena, vendar nista ravnala skladno z dolžnim ravnanjem, zato je bila afera pometena pod preprogo. Sedaj preko pisma pozivata predsednika obeh komisij, ki sta odkrila sporno pranje denarja, da bosta v bodoče bolj prizanesljiva do nekdanjih ključnih oseb pri odkrivanju korupcije. Pa bi morala biti?

Minister za pravosodje Goran Klemenčič in njegov državni sekretar Darko Stare sta napisala pismo, vanj izlila svoje misli ter ga posredovala ne samo predsedniku Preiskovalne komisije o ugotavljanju zlorab v slovenskem bančnem sistemu ter ugotavljanju vzrokov in odgovornosti za že drugo sanacijo bančnega sistema v samostojni Sloveniji dr. Anžetu Logarju in predsedniku Komisije za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb mag. Branku Grimsu, v vednost ga je prejel tudi dr. Milan Brglez, predsednik Državnega zbora RS.

Kot sta zapisala že v začetku, razlog za njuno poslano pismo tiči v sumljivih transakcijah iz Irana prek NLB-ja in v tem, ”kaj je kdo vedel in kaj bi kdo moral narediti, pa ni”. Zelo sta poudarila, da je primer vreden preiskave in zapisala, da je ob parlamentarni preiskavi potrebna vključitev pristojnih organov odkrivanja in pregona. Pohvalno. Očitno pa ju muči to, kar sta iz dokumentacije, ki sta jo obe komisiji pri svojem delu pridobili, tudi ugotovili. Grimsa in Logarja zdaj prosita, da javnosti korektno predstavita ugotovitve, ki izhajajo iz dokumentov, s katerimi komisiji razpolagata. Morda se ne spomnita, da so podatki v javnost že pricurljali in govorijo tudi sami zase. Resnica, ”do katere ima javnost pravico”, pa je javnosti že bila posredovana.

Kljub zapovedanemu dolžnemu ravnanju nisva obvestila Policije o sumu storitve več kaznivih dejanj, povezanih s pranjem denarja, s katerimi sva bila seznanjena,” se pisca zavedata obtožb.

Da bi rešila svojo kožo, mnoge poslance in zdajšnjega predsednika KPK obtožujeta laganja
V javni predstavitvi in razpravi so nekateri poslanci in poslanke zatrdili, da ”predaja dokumentacije o spornih transakcijah s strani Komisije za preprečevanje korupcije ni nikjer evidentirana”. Stare in Klemenčič sta se zdaj odločila, da slednje ne drži, čeprav so poslanci izjavo podkrepili z dopisi zdajšnjega predsednika KPK, ki to zatrjuje. Grims in Logar sta v javnem delu seje govorila tudi o ravnanju KPK pri posredovanju dokumentacije o spornih transakcijah Policiji. Pri tem naj bi šlo za ”nezakonito ravnanje oziroma kršitev določb veljavnega sporazuma o sodelovanju med KPK in Policijo”. Pošiljatelja pisma zdaj trdita, da to ni res, in se sklicujeta na to, da nobena od komisij, ki ju vodita Grims in Logar, ni pristojna za tovrstne ocene. Pa se vprašajmo, kaj počnejo pristojni? Če je dejstvo jasno vidno že ”laikom”, si morajo mnogi zatiskati oči.

A. L.

 • AlojzZ

  Za pet let uvosti sodile iz Nemčije, da se malo počisti.

  • Oregon

   mhm, Zidarju pobrali milijon gotovine na hitro in učinkovito. Naslednji dan bi mu morali naši še 70% samo na ta račun, za gotovino neznanega izvora. Pa nič. Ker niso naši ampak njihovi!!!

 • if

  Klemnečič, odstopite. Prepovedujem vam še naprej smetiti demokracijo!
  Postavite se pred demokratično sodišče! Tja sodite!
  Enako velja za vse, ki ste vedeli ali bi morali vedeti za NLB mednraodno pralnico denarja, ki niste ukrepali po uradni dolžnosti in niste ukrepali skladno s previdenimi postpoki!

  • dob

   NLB ima luknje, praktično je švicarska banka.

   • KIKI

    Odlično! Najboljši blog danes!

    • dob

     zardevam…

     • indijanka

      :)..hmm

  • rabbit

   In najbrž misli,da je zgolj slučaj, da je Rok Praprotnik njegov namestnik čisto slučajno dobil službo v NLB. Te pravljice naj pripoveduje komu drugemu.

   • KIKI

    Praprotnika je velika rdeča vlada namestili, da pazi na “iranski zaklad” !
    40% provizije so bile preveč všečne in se je splačalo rizkirat ! Vedeli so,da
    za to ne bo odgovarjal nihče! Na svinjsko bančno delavnico so opozorili tujci!
    Sramota! Naša država je sramota!

 • lojze

  Glave bodo padale, je rekel ob priliki minister Klemenčič. Ni vedel, da gre za njegovo glavo?!

  • FORT WORTH

   On misli, da je nedotakljiv.

 • Krtača 20

  Mam občutek da je bumerang prispel na cilj in grimsgoblspaparac je spet pozabu sklont glavo….

  • Občutki te varajo.

   • Krtača 20

    Ja res je. Občutki so eno, dejstva pa drugo. Torej zakaj je na dokumentu kjer je janševa vlada iz tujine izvedela za sume o pranju denarja označen s strogo brezupno? In zakaj ni takrat nič nardila? Aja zdaj se prodaja nlb in zdaj je treba ceno zbijat za neznanega naročnika na neznanem kraju…..

    • test

     zato pa je strogo zaupno, da ga vi levicarji nebi mogli izrabit za naslednja sikaniranja e.g. patrija in podobne izmisljotine. Kaj ne vojacek levicarski? A ja ne, ti si bolj gverilske sorte, priletis iz gose kot medved udaris, potem pa bezis, kot da bi mel raketo med nogami. Tipicni partizan oz. “bejz bejz armada” :))

     • Krtača 20

      Torej Janševa vlada je vedela a ni storila nič. Spet morajo levi pucat za njim.

     • didi

      dej bejz nazaj na mmc pa ta razpredi naprej s svojimi maloumnimi prijateljcki. dolgo tako ne boste vec

     • rabbit

      Huda bolezen če si ti janša kar naprej prikazuje, a je to mogoče abstinenčna kriza , delirij.

    • Dvajset let ste imeli čas, da za Janšo vse “popravite”. In, kaj ste naredili ?
     Razrašča se kriminal in revščine je vsak dan več.

    • Hun

     Spet si ga usral, poglej datume.

    • Janez

     Strogo brezupno……….’?

  • Majda

   kdo si, klemencicek ali staretek, morda jankovicicek? Tako zelo noro sprenevedanje pritice samo takim abotnezem!

   • Krtača 20

    Tebi v uteho. Noben od teh. Samo nekdo ki do konca sovraži lažnivce! Pa ni važno s katere opcije. Ta moment ste na laž postavljeni desni.

    • Hun

     Ti pa res nimaš 100 pik.

 • Oregon

  daj daj Klemenčič, preveč smo te že spoznali. Z vsakim novim spoznanjem si v večjem dreku!

 • sloustava

  Kucan, help, imava dva zoprneza, Logarja in Grimsa, ki nama visita za vratom. Naj padeta z lojtre? Vedno tvoja Klemencic in Stare….. Ne panike zganjat, vajin palcek je se vedno poskrbel za svoje…Naucita se kaj od Jankovica, ki je lepo povedal, kaj jaz pricakujem od vaju: …ja necu nikad ici u zatvor, jer sam skroz bio i sad sam najveci protivnik Janeza Janse….Samo to steje, nabijajata do nezavesti, Javni “kurbenhaus ” pa bo oddelal svoje, kot dosedaj. Omertà!

 • Bravo Logar in Grims! Vztrajnost je dobra vrlina za Slovenijo!

 • disqus

  ma ta dva sta res picke usrane, da ju samo isces. tipicna balkanca, ko imata podporo, sta cinicna, zajedliva in skodozelna,ko podpora pade pa joceta in prosita kot mala otroka. zdaj bi mela objektivnost?? kje je bla njuna objektivnost, ko sta lagala o jj?? mater jih! sds imate da ji stisnete za sijek brez usmiljenja!!

 • Kučko pod pručko

  300 milijonov brez truda v murgelskem žaklju

  Kaj naj si mislimo o zgornjem pismu Klemenčiča in Stareta? Jasno, da sta pri pranju iranske milijarde sodelovala vsaj s tem, da sta o vsem, kar sta vedela, molčala in skušala pomesti pod preprogo. K sreči pa imamo v Sloveniji pametne ljudi, kakršna Logar in Grims vsekakor sta, da sta zadevo temeljito preučila. Na TV smo lahko poslušali intervju z dr. Logarjem, ki je povedal, da je mesece od jutra do noči prebil v kleti arhiva in preučeval vso dokumentacijo.

  Sedaj je vse na generalštabu murgelske Partije. Kučan se vsekakor zaveda, kakšno kriminalno dejanje so naredili, s tem, da jim je na enostaven način v žakelj kapnilo okroglih 300 milijonov dolarjev. Če bi ga o tem sedaj vprašali, bi še bolj izbulil svoje pokvarjene oči, jih obrnil nekam v nebo ali tla kot največji potuhnjenec, se naredil nedolžno žrtvev in seveda v kamere Murgle TV zatrjeval, da o vsem tem nima pojma. Da se naredi nedolžneža pa je prav on največji mojster.

  Prav zanima me, kaj se sedaj, ko je Slovenija zvedela za murgelsko pralnico denarja, mota po njegovi pokvarjeni buči!!!

 • Men drgač klemenčic ni sposoben in samostojen minister. Ogromno bi lahko postoril za pravosodje, marsikaj spremenil v dobro. To so osebki brez karizme, nimajo pokončne drže…delo po nareku učiteljice ali učitelja.

 • totex39

  Tukaj ni nobenega dvoma več, oba morata biti takoj kaznovana, nadaljna pot pa je, da si jima pobere vso premoženje, ki sta ga pridobila na sumljiv način in takoj morata odstopiti od svojih položajev, ter ne smeta biti nikoli več dejavna v politiki.

 • Krtača 20

  Kdaj se pol Janša, Grims in Mahnič opravičijo za svoje laži? Se mi je kar zdelo, nikoli! Kdaj predložijo dokaze če vztrajajo za tem kar trdijo? Se mi je kar zdelo, nikoli.

  Zato pa pravim desnim da najbolje da kar takoj začnete z volilnim molkom, si vsaj dodatne škode ne boste delal.

  • Hun

   A si mal sfalil?
   Saj sploh ne razumeš kaj sta napisala.
   Od strahu jim rit obrača počez tako kot teb.

  • ga ga

   glej, spodaj ti je ze nekdo napisal…spravi se nazaj na mmc in tam razpredaj s svojimi kolegi. Tukaj mislim, da bos naletel na zid s svojimi maloumnimi in blesavimi vprasanji, na katera nekega normalnega odgovora brez uporabe pridevnikov, ki popidujejo tvoje mentalno zdravje in visino iq, enostavno ne gre.

   • Krtača 20

    S svojim odgovorom samo dokazuješ zgoraj zapisano. Desnim vam ni za resnico, gre se vam samo za oblast in koritanje ob državnem denarju. Tja naslednjih sto let ne boste prišli. Človek bi pričakoval da se vam gre za dejstva, pa vidim da ste ta zadn pofl.

    • ga ga

     pa ti si idiot … resno

     • Krtača 20

      Veliko mi jih je to reklo, ko sem povedal da se ukvarjam s takimi kot si ti. Drugač pa verjamem da si z osnovno šolo bolj težko pravilno tolmačiš pismo. Je lažje na besedo verjet velikemu vodji. To kar reče je sveto…..

    • Miroslav

     Ti krtača govoriš neumnosti ziher imaš polno rit nakradenega komunističnega denarja zato se bojiš da desnica pride na oblast in boš moral vrniti nakraden denar.Zato vzemi Krtačo in pojdi krtačit da boš pošteno zaslužil denar.

    • Vera

     Preveč žalitev si dovoliš !

   • MEFISTO

    Če njega preganjaš na MMC, bo z njim odšlo še vsaj kakih dvajset stalnih nickov, ki trenutno z neumnostmi bogatijo strani tega portal in ki poceni razprodajajo pamet, ki je nmajo.

    Kar je še huje, ne bo dotoka novih neumnih nickov.

 • antimur

  Ti pokvarjeni pizduni, ki jih nastavljajo kučanistične barabe, bi vsi imeli pomembne položaje, nihče pa ne bi za nič odgovarjal. To bi moralo biti tudi levakom razumljivo, da ne gre, da to pelje v razpad sistema. Za Klemenčiča je premalo interpelacija, za njega je primerna samo samica na Dobu, ali pa kakšen tretma iz Brglezovega naravnega prava.

  • samsara

   Ko že omenjaš Dob in samico.
   Sam vidim oba modela v skupni sobici zaprtega oddelka na Dobu.
   To se bo moralo zgoditi in slejkoprej se tudi bo.
   Morda pa bo nekaj takega zanju takrat tudi najvarnejša opcija?

 • Franc Šink

  Kaj ta dva kekca oz. šaljivca sploh hočeta?Da bi komisija to pometla pod preprogo?Zato hočeta biti zraven!

  • Steiermark

   saj je že (pometla pod preprogo), sedaj bi pa onadva, ki tega “nista zaznala” oz. ki se jima je zdelo nekaj nepomembnega, zanikala svojo odgovornost – pri držanju žaklja……

 • MEFISTO

  Pisemce je napisano v stari partijski maniri.

  Vsebuje veliko šveflanja z namenom, da se da se veliko piše, pa nič ne pove.

  Od tako visokih predstavnikov ljudske oblasti bi človek smel in moral pričakovati več konciznosti v izražanju in več samospoštovanja.

  • Franc Šink

   Da o njihovi izobraženosti ne govorimo.

  • KIKI

   Lahko bi Klemenčič in njegov oproda takole napisala:
   “Res je, krademo! Sorry! Ujemite nas, če znate! Prej boste vsi pocrkali, kot nam sodno dokazali kriminalna dejanja! Jebite se!”

   podpisana kriminalca:
   Goran Klemenčič l.r. Darko Stare l.r.

 • Darth Vader

  in to naj bi bil pravosodni minister in njegova oproda? sodelovala pri pranju denarja, sedaj pa nista toliko možakarja, da bi sprejela svoj del krivde…..pa tedva imata mindset 3-razrednih otrok, ko jih sošolec zaloti, da sta kradla bombone v šolski menzi, zdaj pa se na vse kriplje trudita, da bi ga utišala, preden pride informacija do staršev in učiteljev…..

 • Krtača 20

  Desnim zgleda še ni potegnil. Al dokaze na plan in to javno al pa opravičilo. Janševim opranim vojačkom na tem portalu pa – nimate za burek še manj za sljadoljed.

  • sprehajalec

   Zate je dobra samo kakšna fejst pretečena zadeva iz Mercatorja, ki že zelo vonja. Za kaj takšnega bomo pa že skupaj vrgli….

  • rabbit

   Seveda nimamo, ker pridno delamo, vi nam pa to vse lepo pokradete, da lahko živite na veliki nogi pa še delati vam ni treba.

  • mginko

   Krtača – s tvojimi bluzenji dokazuješ, da si v prevem pomenu krtača s par kocinami, ostalo je bukov les.

  • komar marko

   ne nam DESNIM pa taki siromaki ne VLEČEJO. Mi imamo urejene zadeve , ni čudno če vam tudi kužiti pridejo prav!

  • Vera

   Ne ponižuj nas Slovencev . Smo delovni , skrbni , varčni, zato imamo tudi za ” sladoled “, toda zdaj ga ne rabimo , ker ni več vročine .

 • janez.pokoncni

  Tu se ukvarjamo z milijardami medtem, ko ostajajo nerazčiščeni centi.

  Račun za elektriko JJ je stal 104,73 centov. Preiskovalni komisiji je JJ dejal, da je sestrični dal 104 evre. Kaj pa 73 centov? Kaj dela NPU? Kdaj bo teh 73 centov pojasnjeno slovenski javnosti?

  A ve kdorkoli od vas kako izgleda milijarda? Kako izgleda 10 milijard? NE. A ve kdorkoli kako izgleda 73 centov? To vemo vsi. Torej, dajmo se ukvarjati s 73 centi, to so cifre, ki si jih predstavljamo, ki jih poznam in pustimo milijarde. Konec koncev ni nobene razlike ali smo dolžni 30,40,50 … milijard, a ne!?

  • dob

   best

 • dob

  Ni mi jasno, zakaj dva, ki se ničesar ne spomnita, pošiljata dopis o tem Brglezu, ki tudi sam spada v politični blok teh, ki se nič ne spomnijo. Najbrž je pomembno, da so vsi obveščeni o tem, da se ne spomnijo, da ne bi pozabili.

  • Mojca pokraculja

   Ta dva sta poslala Brglezu samo v vednost. Torej ne očitati jim spomina, ker to ni za spomin:))

   • dob

    Ti pošiljam v vednost, da sm popravu! Hvala.

    • Mojca pokraculja

     Treba je bit korekten!
     Kam pa pridemo drugače, vsaka besedica in vsak cent sta pomembna :))

 • Johan

  Treba je obvestit Evropsko unijo, kako pre denar v Sloveniji radikalna levica in jugovina !

 • rabbit

  Klemenčič je rekel, ko je izdal poročilo o Janši in Jankoviću: When money talk, bullshit walk. Pa bi se moral pred ogledalo postaviti in to sam sebi ponavljati.

 • Marija

  Vroče jim je.Strah,da je lepega življenja konec in bo mogoče treba začeti kaj delati.Janez kaj je milijarda? Ukvarjala sem se z denarjem in vsaj delno mi je jasno kaj je milijarda. Zato se ne čudim stiski teh revežev kateri so jo prali in bodo naredili vs po stari maniri da to ne pride na dan.Kako so to počeli pa kateri ste dovolj stari in imate boljši spomin pa vam je znano.

 • Mojca pokraculja

  Men je pa všeč zadnji stavek.
  “Javnost namreč zanima resnica o sumu pranja denarja preko največje državne banke in razlogih za pasivnost pristojnih organov, ne pa želje ene poslanske skupine.”

  Tukaj je vse povedano:
  – kaj je resnica bomo mi povedali,ko jo bomo mi določili, ker jih je pač več,
  – pasivnost ima utemeljene in opravičljive razloge,
  – ena “usrana” skupina nekih poslancev svojih frustracij ob neizpolnjenih željah ne bo udejanjala v parlamentu.

  • indijanka

   :) Mojca tokrat zgodba presega naši politično mafijo. Ker presega meje te države.

   • komar marko

    Saj je svet tudi obsodil vse tri totalirizme razen naših. Na proslavo 70 letnice zmage nad nacizmom, naši ZASLUGARJI niso bili povabljeni. Šele po klečanju BORČIJA so dobili vabilo. In spet so šli tja najbolj sluzavi!

    • SF32

     Jest dvomim, da so ga dobili. Če bi ga dobili, binse hvalili precej drugače, kot so se. Objavili so samo neko fotografijo na vrhu neke tribune, ne pa tudi fotografije s parade, kar pomeni, da so se prešvercali na eno na pol prazno tribuno in na znak fotograva na hitro nataknili kape za fotografijo. Če je kdo kaj vprašal, itak nihče ne loči med rusom in slovencem…. Skratka manjka bistvo. Slike s parade – naša delegacija s praporji med drugimi zmagovalci v mimohodu!

   • Mojca pokraculja

    Hvala indijanka. Zdaj mi je vse bolj jasno, bo držalo kar praviš. Torej lahko sklepam, da nam pridno skrivajo, kaj se dogaja “tam zunaj” ? Ne glede na to, pa ta “spravljivi” in užaljeni odgovor obeh kljukcev, pravzaprav direktno smeši javnost, ki je kot pravita zainteresirana za resnico. Naj povedo vso resnico, ne le “svojo”. Ne upajo ? Slovenije ni več.

   • samsara

    Bi blo fino, ko bi Nova24TV lahko kaj uradno izbrskala v tujini in ekskluzivno objavila.

 • komar marko

  nič se bati. Zadeve bodo zastarale. Če bi desnica imela vmes prste in pa JJ, bi jašarji in razni obdelovalci farmacevt že organizirali vstaje. Tudi od pranja denarja, kaj ostane za zveste vojščake,

 • Kučko pod pručko

  Koliko je 300 milijonov provizije?

  Kot pravi malo spodaj Janez Pokončni, si je težko predstavljati, koliko je milijarda EUR. Res je in od te milijarde si je murgelska mafija vzela okroglih 300 milijonov evrov. Nam to pove dovolj? Mar se zavedamo, koliko neobdavčenega denarja so si levaki nagrabili?

  Pri tako velikih številkah jih je vedno dobro primerjati z nečem bolj predstavljivim. Če v Sloveniji stane ena zelo lepa hiša približno 300.000 EUR, so si Kučan in njegovi v malho nabasali …

  1.000 zelo lepih hiš.

  To pa je že veliko bolj razumljivo!!!

 • indijanka

  Končno premik v glavah. So se mogoče že začela pojavljati vprašanja s tujine? Ali pa so celo banke s tujine že začele prekinjati poslovna razmerja z NLB jem? To zgodbo bomo občutili vsi. Zanimivo deželno tveganje nam bodo pripisali. Kako že gre tista o potapljajoči ladji in podganah?

  • komar marko

   jap, sam podgane se te ladje še vedno držijo. Glede to, kdo bo občutil, pa se tem ZASLUGARJEM heble, ker oni kasirajo mi pa plačujemo. En ugled SLo ni pomemben. Pomembne so fotke s tistimi, ki so nekaj naredili za SLO državo!

 • komar marko

  vsi vojščaki iz PATRIJE so ustrezno nagrajeni, Prav tako iz lažnjivega poročila KPK, ko se je začela rušiti vlada JJ. In OVCE še vedno blejajo, akko ima lepe modre očke in kako lepo obdelujejo farmacevtke, kljub temu, da so ga dobili v marmeladi. In ni zanimiva farmacevtka, zaradi marmelade je bilo potrebno obrisati sledi!

 • Prle

  A sta Logar in Grims pridobila svoja naziva dr. in mag. pri Ivanu TwITU za zasluge,ker sta mu zvesta hlapca?

  • komar marko

   hlapčevstvo je dokazano domena rdečkotov. DOKAZ! 45 so bili gospodarji pospravljeni na varno in GRUNT so prevzeli hlapci! Ti še kaj ni jasno! Ta dva sta bila pa vedno GOSPODA. Da smo mi gospodje, so nas učili že v začetku 80 let.

   • Prle

    Ti si vsekakor daleč od gospoda, pravzaprav nisi niti g od gospoda. Ja?

    • komar marko

     žal so nas v začetku 80 leta začeli nazivati s GOSPODOM, Samo kako revše doma nam je dejal tovariš, mi pa smo se mu smejali! Pač gospodarstveniki smo na drugem nivoju.

     • Prle

      Normalno, končno ste vi prvorazredni državljani, le še oblast vam manjka. Ampak slaba novica zate je, da do oblasti ne boste nikoli, ampak res nikoli več prišli. Ha,ha,ha.

     • Hun

      Če ga bodo najini tako srali, kmalu.

     • komar marko

      Ne dojameš. Čas dela svoje,Resnica je kruta stvar!

     • Prle

      He,he, čas se vam izteka.

  • indijanka

   Če se Klemenčič in Stare zavedata velikosti in posledic te zgodbe, bi se jih lohka tudi ti..kajne? Sej si isto pameten ali sta ona dva bolj?

   • Prle

    Da se ne bo izkazalo, da je imel prste vmes Ivan. Okoli ZvONA 1 in 2, smo pa kar tiho.

    • Hun

     Ne seri ga, tam so imeli vmes prst najini.

    • komar marko

     Kolikor vem so v arestih. Pravo nasprotje z vami. Nobena zadeva ni zastarala!

     • Prle

      Povej kdo je v arestu?

    • indijanka

     Prle, nobeno kreditno tveganje, se ne more primerjati s to zgodbo.

     • Prle

      Kaj se toliko sekiraš, a je vredno?

     • indijanka

      Prioriteta ni. Občutila pa bom posledice. Malce sem popravla :). Je bilo namenjeno le tebi.

  • Kučko pod pručko

   Kakšen bedast komentar!!!

   • Prle

    A tvoj?

   • komar marko

    posledica VAKUUMA!. Pusti revčka!

  • Hun

   A ne veš, da ga imata od takrat kot Bratuškova.

   • Prle

    A so dali vsak po 5 jurjev za nazive, a je bilo dovolj 5 jurjev za vse tri, tukaj ne smemo pozabiti še Zverino, kajne.

  • Janez

   Spomni se svojih komentaarjev,ko bo začelo boleti in ne svinjaj več po portalu.Ta dva,ki si jih omenil sta častna človeka,kar pa pri tebi ni slučaj.

   • Prle

    Janezek, Janezek, kot prvo ti svinjaš, kot drugo od kot veš, da sta to častna človeka, kot tretje, tebi ni slučajno ime Janez.

 • komar marko

  in rdečkoti spet preiskujejo sami sebe in postavili so modela, da bo pospravil in pokril zadevo. Enako kot pri farmacevtki. Da o kakem balkanskem bojevniku ne pišem, ter afreah VIČ HHOLMEC, fotokopirc, Patrija, Depala vas…….

 • kolesar

  Klemenčič navaja , da je treba spoštovati dobro ime oseb, ki so na oblasti. Kakšno bobro ime je on kot šef KPK pokazal do Janše, ki je po njegovi krivdi lažnjivo poročal in užival, ko so po Ljubljani s sirenami peljali nedolžnega na Dob. Govori se o mafiji, je to res?

  • komar marko

   Od kdaj pa so te osebe na oblasti pridobile dobro ime? A s ponarejenimi diplomami in magisteriji, a z raznimi dodatki za stalno pripravljenost! A je kaj čudno, koder se pojavijo samo hlastajo za marmelado!

  • Prle

   Vsekakor je Ivan na najslabšem glasu, če le pogledaš barometer priljubljenosti.

   • if

    Če bi tisti barometer priljubljenosti deloval prav, bi na zadnje pozicije umestil vse akterje mednarodnih pralnic denarja NLB in NKBM, Klemenčiča kot enega od KPK negativnežev, Cerarja kot kršitelja ustave v obliki proiustavnega odvzema poslnakega mandata in šefa vseh omenjenih koruptivneža Kučana, ki javnim pojvavljanjem ob njem ščiti farmacevta Jankovića.

    Vzroki okvare tiste naprave priljubljenosti?
    Ljudje vašega tipa, ki ne zmorete delovati demokratično.

   • Vera

    ” Barometer ” laže, ker so rezultati priljubljenosti prirejeni ! ! !

   • Janez

    Barometer priljubljenosti ustvarjajo maškare,ki so nam ukradle državo in petindvajset let življenja.Ne se čuditi,če bo komu počil film in bo kakšna maškara visela za noge s kandelabra.Vi rdeči komentatorji pa vso stvar še poslabšujete.Ne potem jokat in tulit,če bodo žrtve.

 • andreas82

  Sodelavca na komisiji za preprečevanje korupcije hehehe samo če imaš luknjo v glavi jim verjameš, še kar ne dojame folk, neosocializem je ves poštiman, tako na zunaj, en miljon predpisov v praksi pa tista druga verzija hehe samo poglejte kako se delajo razpisi, polovico preplačane avtoceste, pa tukaj bi morale goreti rdeče luči, je dobro povedal kar je bilo med vojno pri naših zločin je bilo pri njih sistem!!

 • Franjo Trojner

  MAFIJSKA DRŽAVA Slovenija. NORO eni danes pišejo pisemca namesto, da bi ukrepali v aferi IranGate takrat, ko bi MORALI. In to ravno tisti isti, ki so z svojim spornim javnim poročilom KPK zrušili takratno legalno vlado in s tem omogočili naskok kockarjev na oblast. Cerar in Rjavec se v javnosti KREGATA, kot majhna OTROKA, ta dva DRŽAVNIKA NISTA, ta dva še VAŠKE SKUPNOSTI NE BI MOGLA VODITI, kaj šele vlade in zunanje politike. STRANKE SD, DESUS IN SMC danes in prej LDS, ZARES, ZLSD so v POSMEH in v POGUBO SLOVENIJI IN SLOVENCEM PA ZDRAVEMU RAZUMU IN VSEJ ETIKI IN MORALI TUDI. Rezultati njihovega zmedenega, diletantnega delovanja so vidni tako doma, kot v svetu, saj Slovenijo nihče več ne jemlje, kot resnega in zaupanja vrednega partnerja, tudi zato si mejo kljub Schengnu Avstrija varuje kr sama. VOLILCI smo sisami KRIVI, da smo si izvolili politike, ki še TERANA IN KRAJNSKE KLOBASE niso znali v EU zaščititi, politike kateri se še z ŽLEDOM in LUBADARJEM ne znajo spopasti,politike, ki jim je samooskrba države španska vas, politike ki so afero pasjejebcev pometli pod preprogo, politike ki so UNIČILI PRAVNO DRŽAVO in s tem TRANZICIJO, politike ki so MIMO vse veljavne DOMAČE, ZAKONODAJE in ZAKONODAJE EU skozi Slovenijo ZVOZILI več, kot pol MILIJONA ekonomskih MIGRANTOV, politike, ki so sodelovali pri NELEGALNEM PRANJU ene milijarde $ v DRŽAVNI banki NLB v korist TERORISTOV in TERORIZMA, politike, ki so z PAJDAŠKIM GOSPODARSTVOM zakuhali VEČ MILIJARDNO LUKNJO v BANKH in jo zdaj saniramo vsi davkoplačevakci, politike , ki so TOTALNO zafurali ZDRAVSTVO, in ŠOLSKI SISTEM, politike, ki so iz PENZIJONISTOV naredili SIROMAKE, politike, ki so v uničili ZDRAVSTVENO in POKOJNINSKO BLAGAJNO, politike ki so ZAKUHALI ARBITRAŽO na naši južni meji in smo iz tega razloga ostali BREZ DOSTOPA NA ODPRTO MORJE, politike , ki so dopustili zlorabo sodnega sistema, da so bili po krivem zaprti nedolžni ljudje, politike, ki JEMLJEJO STARIM STARŠEM VNUKE, politike, ki GOJIJO do TRADICIONALNIH DRUŽIN NEPRIJAZNO POLITIKO, skratka politike, ki delajo prav vse da kriminalce iz njihovih vrst nikoli ne doseže roka pravice. Da je temu tako je kriva NEIZVEDBA LUSTRACIJE, ki je dopustila, da vsi NELUSTRIRANCI svoje GNUSNE BARABIJE tudi v današnji navidezni demokraciji počnejo še kr naprej. NELUSTRIRANCI IN NJIHOVI BASTARDI SO NAM UGRABILI DRŽAVO in to je edini razlog zakaj smo vedno bolj MAFIJSKA država IN NE kot naš ideal ob osamosvojitvi približek DRUGI ŠVICI.Danes državljan ali državljanka SLOVENIJE ne more zaupati ne vladi, ne vsem državnim organom in ne medijem IN TO MORAMO NUJNO SPREMENITI ŽE NA NASLEDNJIH PREDSEDNIŠKIH IN NATO ŠE PRIHAJAJOČIH PARLAMENTARNIH VOLITVAH. Če nam bo legalen način prevzema oblasti ponovno onemogočen s strani leve politike in njihovih državnih institucij bo potrebno razmisliti tudi o drugih možnosti, ker to kar imamo sedaj ni za nikamor in pelje v pogubo in izdajo države in državljanov.

 • Iva

  Najprej je bežal od Kresalove in si reševal rit (zadolžen je bil za nadzor pri koruptivnem najemu zgradbe za NPU), postal predsednik KPK, opravil naročeno zadolžitev (diskreditacija Janše, Jankovič je bil le nujna kolateralna žrtev, ki posledic ni čutila – odstop in jih danes ne čuti), nato pa je napredoval do ministra.

  V katero EU institucijo ga bodo strici še pravočasno preusmerili?

 • Olga

  Dajte no! Želita podkupiti komisijo?!!!! Oba skorumpiranca in pokvarjenca v rest!
  Danes me je presenetila “predstavitev premoženja” predsedniških kandidatov…. Pahor je seveda najbolj “ubog”…Stalno je prijavljen na Primorskem…. predstavljeno pa je stanovanje v “železno-betonskem bloku, na meji med Trnovim in MURGLAMI” vredno 155.000 evrov! Je lastnik 2/3 stanovanja, ostalo partnerka…. Ja, revež, dobro “preizkušen” v pralnici terorističnega denarja kot predsednik vlade! Lepo tiho… saj se to tedaj “ni obravnavalo”!???
  Skorumpirance, pokvarjence na levici, ki so nedotakljivi, postavimo na smetišče zgodovine!

  • Prle

   Človek vsaj ve kaj je njegovo, tvoj Ivanček, pa niti ne ve od kod mu denar,ha,ha,ha.

   • Olga

    Naši skorumpiranci so vsaj pošteni! Janša si je provizijo od patrie zaslužil zaradi preteklih dobrih del. To vedo tudi ustavni sodniki, zato pa so ga rešili!

    • Olga

     Zlorabljen Nick! Želite me diskreditirati! Levica krade, laže, podtika, mori in deli tuje! Desnica ustvarja in gradi demokracijo! Nikoli nismo bili in nikoli ne bomo enaki! Jaz se nikoli ne predstavljam s tujim Nickom! Že po tem smo si različni!
     Janša nikoli ni dobil nobene privizije! Patria je politični konstrukt! Komunisti se z nikomer ne morejo soočiti na pošten način, ker nimajo kaj pokazati! Le zločin!

     • Olga

      Ti si mi ukradla nick! Jaz sem edina prava Olga!

   • Olga

    Sem vam pošteno podkurila, zato se predstavljate zame! S tem kažete samo to, da spadate v zapor, ker ste kriminalci in zločinci!

 • Kučko pod pručko

  Izguba spomina po murgelsko

  Nisem pravnik in ne vem, kako se na sodišču obravnava zagovor “tega se ne spominjam”. Ali je tako izmotavanje mogoče samo v našem pravnem sistemu, ki je plod Bavcona in njemu podobnih pravnikov, ali pa je tako tudi drugod po Evropi? Moje mnenje je, da bi se v primeru t.i. izgube spomina obtoženca obravnavalo, kot da je krivdo priznal.

  Dokler pa bomo imeli tak pravni red, se bo murgelska udbomafija izvijala iz klešč preiskovalcev in tako je tudi z zadnjim kličečim primerom Darka Stareta.

  In od kod je ta taktika? Jasno, da je sporočilo prišlo direktno iz centra murgelskega klana. Prav Kučani je pravi specialist za izgubo spomina!!!

 • Commie Disposer

  Staretov obraz pove 100000000 besed.

 • xtc

  Kelmenko,je tipičen primer kriminalca v belem ovratniku oni drugi pa ni dosti boljši.Toliko masla kot ga ima na glavi Klemenko in z njim še žena ima malo kdo.Vnormalni državi bi verjetno že čepel v arestu,večji del ožje familije pa bi bil ob premoženje,ker ga pač nebi nmogli dokazati.
  Klemenčič je točno vedel kaj se dogaja in je bil obveščen,ker pa je del kučanove mreže,je vedel da je treba ta kriminal,mednarodnih razsežnosti prikriti,zaradi levice,ki je na oblasti,saj bi se pokazalo ,da slovenski levičarji aktivno sodelujejo z teroristi in mafijo.

 • Commie Disposer

  Taki, kot je Stare so s krampi deloval 1945 po Sloveniji

 • Osti jarej
 • Krtača 20

  Desni, dokaze na plan ali pa opravičilo. Kaj od tega bo? Za dokaze že vem da jih nimate, tako da na suh z ritncam ploskate…. 100postov pa nobenga dokaza…ni ni?

  • Olga

   Vam jih bojo poslali iz Bruslja, saj so komunajzli s pranjem terorističnega denarja kršili embargo mednarodne skupnosti proti Iranu! Nemčija itak že čaka Murgleoneja zaradi udbaških zlociniv! Italija čaka mafioze…Skratka na levici bo zanimivo…. Da zakajeni in arogantni Klemencic piše komisiji, je zelo signifikantno, saj so nad do sedaj vse ignorirali….Ladja tone….

 • Janez

  Daj, daj “Krtača” !?
  ZDAJ SI PA .RES ŽE NUJNO POTREBEN ?!
  ENEGA ORNK STROKOVNEGA PREGLEDA TVOJEGA PODSTREŠJA !
  Saj
  STANJE DELOVANJA TVOJE BUTICE – NIKOGAR OD NAS NE BI NIČ ZANIMALO !
  A
  NAM VES ČAS POŠILJAŠ – TE TVOJE VEDNO BOLJ UTRGANE ZAPISE !
  Zdaj že
  O
  MODI “REPTILI -“TEORIJE” KI RAZSAJA V ZDA !
  No ja ?
  Kot se spodobi za – “močerade” – se zakopljiv v kak kup vlažnega razpadajočega listja,
  ki ga je
  zdaj – jeseni – povsod v izobilju ! NAS PA PUSTI PRI MIRU – PA BO VSE OK ! L.r. J. K. KOMENDA
  P.S.
  DAJ SE ODPELJATI V KAK “NORNHAUS”
  SAJ TAM JE PRECEJ SINOV KPS, KPJ
  STALINSKIH KLAVCEV IZ LETA 1945 !

  https://www.google.si/search?q=they+afe+coming+to+take+me+away&oq=they+afe+coming+to+take+me+away&aqs=chrome..69i57j0l3.29847j0j7&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  • Prle

   Janez a si še kar v prvem razredu in se učiš pisati velike črke, le tako naprej. K

   • indijanka

    Prle, preberi si intervju z Evo Joly. V Dnevniku je. Ljudi bi morala korupcija povezat. Zahtevati bi morali odgovore. Ne pa, da tukaj pluvaš Anžeta, ki trudi v smeri odkrivanja bančnih goljufij.

    • Prle

     Kaj nam pomaga če se on trudi. Predvsem je dobro plačan da bluzi, po drugi strani epiloga ne bo, po domače rečeno ščije proti vetru.

     • indijanka

      Preberi …prosim❤.

    • radames

     Tele provokatorje sem vse blokiral. Z bebci, ki zanalašč izzivajo, se ne splača dajati. Posebno še, ker ima tole “pranje” v NLB mednarodne razsežnosti, in ker butasti provokatorji udarijo po tistih, ki so nepravilnosti odkrili, lopove pa zagovarjajo.

     • Hun

      Morš pa vedet de je takšnih kot sva midva s Prletom še več, da smo kot gnide. Tešk se nas je znebit.

   • Olga

    Ste beda od človeka! Ne veste, kako bi utišali resnico in zlorabljate Nicke poštenih in zavednih Slovencev in nas skisate diskreditirati! Prišel bo čas, ko boste zaradi udbaških zločinov sedeli, skupaj z Murgleonejem!

 • radames

  “Sedaj preko pisma pozivata…”

  Sedaj V pismu pozivata…

  Pa še: preko interneta, namesto lepše, PO internetu. Saj ne pravimo preko telefona, marveč PO telefonu, in pismo dobimo PO pošti, ne preko pošte.
  Oh, ja!!!!

  • tasilo

   Pa tisti prekleti zdrekano leporečniški “kdo je bil s čim seznanjen” smo tudi od nekdaj lepo rekli “ta in ta je bil obveščen” ali “ta in ta je za to vedel” (od to potem izpeljemo “sprenevedati se” = ne more se delati, da ni vedel). Ah ja …

 • radames

  Naj bosta predsednika obeh komisij bolj prizanesljiva?
  Pa sta tale dva čist diht? Korupcija je kazniva in kdor ve za korupcijo in jo ne prijavi, zlasti, če je na visokem mestu za odkrivanje korupcije, je LOPOV!

  Dobro bi bilo, da bi si oba prislužila arest! Tako Klemenčič , kot Stare.

 • garfi

  klemenĆiĆ odstop

 • montyamp

  Žveplenega na kandelaber , se bodo podrepniki prec požrli med seboj .
  Vajenci vajencev Stalinove glistavosti — Kidrič, Dolanc, Kardelj, Maček, Kraigherji, Ribičič, Bebler, Vidmar, Pirjevec, Polič, Zemljarič, Vrhunc, Ambrožič, Bulc in Kocijančič , titobandito omladina – trenutna gnila oblast , ne morejo biti normalni ljudje .
  Kdaj in kje je morilec vzgojil normalnega naslednika ???

 • Janez

  KAKŠNI BEDNI ” IZGOVORI” !?
  PA?
  TUDI
  ČE BI SE – PRVA PRIJAVA KPK – RES – KAR – ” I Z G U B I L A ”
  SE PA
  PO ENEM TEDNU,
  KO POŠILJATTELJ UGOTOVI,, DA “PREJEMNIK PRIJAVE ” – NI REAGIRAL !? Pošlje – ponovljeno prijavo.
  Kaj
  TAKO ” MALOUMNEGA” – KOT SO TA “POJASNILA MINISTRA MAG. G.K IN SEKRETARJA D. S. ” ,
  SE
  KAJ “TAKEGA” TAKO BLEFERSKEGA – SE PA REDKO – DA PREBRATI !
  Ko,
  DA SMO SLOVENCI ?
  “OTROCI” IN DA NE VEMO KAJ JE TO “SISTEMSKA KORUPCIJA”. Pravljice za “nego njune duše”
  Slovenci !
  SMO ŽE DOLGO TEGA VIDELI ITALIJANSKI FILM – ” KRIVDA NEOPOREČNEGA” (po spominu)
  O
  NEKEM ITALIJANSKEM ŠEFU POLICIJE ALI MINISTRU, KI SE JE SPRENEDAL?

  Okrog lastnega
  “umora” ali opustitve dolžnega ravnanja”. En star, ok , slaven ITA FILM. L.r. Janez KOMENDA

 • piko8

  Čestitke g.Logarju in g.Grimsu za tako obsežno delo, da danes javnost ve, kako nas krade in, kaj dela levica in kuçan kompamija! Bre kuçanovega žegna levica tudi na javni WC neupa !!!

 • denacifikacija

  Če prav razumem, je za milijardne transakcije vedela tako Janševa kot Pahorjeva vlada.
  Vse lepo in prav, Klemenčič se je lepo potrudil z odgovorom, pozabil je poudariti edino, da milijarda ni noben drobiž, da so obstajale tudi visoke provizije in druga s tem povezana kazniva dejanja oziroma drugače povedano, če se za tako goro denarja niso zganili…

  • Olga

   Spet en vseglihar?laž je nesmrtna duša komunizma! Če bi Janša vedel, bi bilo že preiskano in poslano tožilcem! Mar ne spremljate? Sova je o dogajanju obvestila vse, razen parlamenta! Ravno zato, da Janša ne bi vedel, mar ne?
   Pahor je kot predsednik vlade vedel vse, vendar ni ukrepal!

  • if

   Ne razumete prav!
   Pranje denarja je vzniklo 12. decembra 2008, ko je Iranec Farrokzadeh preko svojega Farrokhzadeh partnership Co v NLB odprl račun.
   NLB je prenehala s stroritvijo pranja denarja na osnovi prepovedi poslovanja z Iranci s sklepom Narodne banke Sloveinije, ki je prepoved izdala šele 14. 12. 2010. Uprava NLB jo je uveljavila 23. 12. 2010.
   V času med 21. 11. 2009 in 20.9.2011 je bil Borut Pahor predsednik vlade, Danilo Türk je bil predsednik države.
   Goran Klemenčič, na funkcijo predsednika KPK ga je imenoval Danilo Türk, je to funkcijo opravljal od vključno septembra 2010 do septmbra 2014. Približno tri mesece je bil šef KPK, ko je NLB z vednostjo Danilo Türka prala iranski denar!

 • denacifikacija

  Na, milijarde so jim ležale pred očmi, kljub temu se je Pahor raje potrudil z brutalnimi reformami, cela politika pa nam je vzela pokojninsko dobo ter uvedla številne druge represivne sankcije, ki so in bodo zaznamovale še generacije Slovencev, da o javnem dolgu raje ne govorim.

  Očitno ni bilo treba.

 • Osti jarej

  ..janša naj že končno prepusti stranko dr.logarju

 • Osti jarej

  ..čas je ,da v njej zaveje nov veter

 • Osti jarej

  aja…oba…pod zgoraj podpisanim skrpucalom,bosta odletela najmanj na naslednjih volitvah……potem naj gresta pa na trg delovne sile…..pa,da vidimo rezultate

 • Janez

  Ja?
  A?
  Na mag. KLEMENČIČEVEM KPK – NISO IMELI T.I. DELOVODNIKA” –
  Z VPISI PREJETE IN POSLANIH POŠT, ZAPISNIKOV ITD. To. je pa čudno ? L.r. J. KOMENDA

 • Anja Kovacic

  PREKLETI KOMUNISTI!!!!

 • Anja Kovacic

  ZA DOM! ZA DOMOBRANSTVO! ZA DRUZINO!! NE KOMUNIZMU!!!! PREKLETI PEDRI!!

  • garfi

   troll je to tvoja taktika

 • Janez

  SEM POZORNO PREBRAL
  ZGORNJE “LJUBEZENSKO PISMO”
  PA?
  JE IZ NJEGA RES TEŽKO KAJ PAMETNEGA RAZBRATI !
  Razen, da se podpisnika ?
  Nekaj izmikata: skušata dolžiti ?
  Policijo, predpise, sama poslanca dr. Logarja. Mag.Grimsa itd. Kolobocija ! L.r. J. KOMENDA

 • Janez

  Še?
  VPRAŠANJE GLEDE FOTOGRAFIJE – NA ZAČETKU ZAVIHKA.
  GLEDE
  FOTOGRAFIJE SEKR. D. STARETA ? Ni dvoma. Na sliki je D. Stare.
  Glede fotografije mag. G. Klemenčiča? Je nejasno.?
  Ali
  NI ČLOVEK, KI SE DRŽI ZA OBRAZ ? Ex šef tožilcevv dr. Z. FIŠER? Ne vem? L.r. J. KOMENDA

 • desmosedici

  Darko Stare naj raje pojasni novinarjem, zakaj je leta 2006 ustanovil offshore firmo na sejšelih….. a ni bil takrat na policiji…???

 • Franjo Trojner

  Prava škoda je, da g. Logar ni bil takrat namesto Klemenčiča in Stareta na čelu KPK, ali na čelu policije, ali na čelu ministra za pravosodje, ali šef urada za preprečevanje korupcije, ali predsednik tedanje vlade, ali glavni v NLB, saj gotovo ne bi dopustil nelegalnega pranja 1 milijarde $ v državni banki. Ta škandal mednarodnih razsežnosti, ki ga je poštemplal takratni celotni državni vrh z vsemi odgovornimi državnimi organi vred nam bi vsem volilcem morala biti dobra šola, da bolj pazimo komu vse na volitvahzaupamo svoj glas. Prihodnost Slovenije so moralni, načelni, pošteni in domoljubni politiki prav takšni, kot je gospod Logar.

 • EOL

  Zagotovo sta bila ob pisanju oba pod vplivom prepovedanih substanc!
  Le katera leva opica je bil bolj (glej sliko zgoraj)…

  V vsakem primeru so ti ljudje izmečki, ki so nam uničili standard, ugled v svetu, zdravstvo, vojsko, zaposlitve…

 • Osti jarej

  G7 spet pognal Italijane na cesto

  Nas ne more, mi spimo, Italijani pa se zavedajo zločinov, ki jih lutke v obliki voditeljev G7 izvajajo po naročilu korporacij.
  Srečanje ministrov za delo teh sedmih zločinskih dežel, ZDA, Nemčije, Francije, Japonske, Kanade, Anglije in Italije v Torinu prinaša delavcem v EUropi nove suženjske odločitve, zato Italijani niso tiho.

  Korporacije zahtevajo več dela za manj plačila, zahtevajo več davkov in oprostitev dajatev zase. Mediji v Italiji lažejo, kako je srečanje včeraj in danes, torej na počitnicah ob koncu tedna, namenjeno Četrti industrijski revoluciji, kar pomeni ob že navedenem še uvedba robotov in uvoz dodatnih migrantov za smešne plače. Zelo lep plakat so naredili protestniki, plakat, ki pove točno vse –

  Mi smo pošasti, vi pa le sedem palčkov! In samo združeni, ozaveščeni, z glavo, ki dojema kako nas vse zlorablja elita preko svojih politčnih lutk, bomo morda kdaj kaj naredili.

  Posamezno nikoli. Zavedati se je treba, da politiki, naj bodo to vodilni ali poslanci, nikoli v življenju ne bodo delali za ljudstvo, so le v službi korporacij. In dodajte še CETA sporazum, ob katerem se Trudeau tako široko neumno smeji, saj mu polni lasten žep in jasno bo, zakaj so prišli ta vikend v Torino.

  Začela se je robotizacija, začelo se je suženjstvo, začelo se je ropanje EUrope po naročilu Ameriškega sedeža NWO ali Rothschildov in Države v ozadju /Deepstate/.

  Zelo zanimivo je tudi, kako je Italija po političnih ukazih vstopila v zločinsko elito, hrani atomske bombe, uničuje otroke z nasilnim cpljenjem, ampak narod je glasnejši od našega, se ne dajo. Naši mediji pa čakajo na uradno poročilo Bruslja, šele nato bodo o tem lahko poročali! Do takrat pa Slovenija cveti, čeprav brez svoje lastnine! /virRT/

  http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/322790/g7-spet-pognal-italijane-na-cesto

 • Olga

  Levaki! Resnice ne boste utišali! Tudi če kradete Nicke in se lažno predstavljate! Titanik se utaplja in vi z njim! Bravo Anže Logar!

 • Osti jarej

  Dajmo nežno kopirati Vietnam

  Je Gašperšič odpotoval v Vietnam, ker je hotel prositi tamkajšnje vladajoče, da naj preprečijo objave v neodvisnih medijih o njihovi rešitvi bančnih zapletov.

  Bančna mafija je tudi pri njih bila izjemno močna, izginjali so milijoni, korupcija je bila vladar javnih financ, ki so jih na podoben način luknjali kot pri nas.

  Lažni krediti so bili v slogu naših bank ob podpori krvne bančne mafijske združbe.

  A so Gašperšiča zavrnili. Torej javno objavljamo kaj so s kriminalci iz bančne združbe naredili v Vietnamu.

  Glavnega direktorja Banke Vietnam so obsodili, pa ne simbolično, kot bi jih pri nas.

  Nguyen Xuan Son je prejel smrtno obsodbo, ostali so še v postopku, a skoraj pri koncu.
  In, če je najvišji prejel takšno kazen potem se ji nižji ne izognejo.
  Zdaj pa namesto Vietnamskih imen vstavite naša, ki jih je najmanj toliko kot v številčnejšem Vietnamu, pa bodite dobri in ne zahtevajmo smrtne pač pa zgolj dosmrtno kazen.
  Smo sposobni, kajti oblast ni. Ne sposobna in nima dovoljenja lastnika naše Centralne banke.
  Ja, Gašperšič se je žalosten vrnil, v medije pa je vrgel tistih nekaj malega milijonov, kot imamo v enem letu prometa z Vietnamom!
  Še so države na svetu, ki kriminalce pravilo obravnavajo! /virFreeThoughtProject/

 • Osti jarej
 • Janez

  Ah !
  JAZ – BI JIMA TO BREZGLAVO NAKLADANJE VRNIL !
  S
  PRIPOROČILOM, DA NAJ NE PIŠETA – NIČ.
  OBA
  NAMREČ PRAV DOBRO VESTA,
  KAJ STA ALI NISTA NAREDILA, KO STA ZVEDELA ZA DENAR IZ IRANA V NLB.. L.R. J. KOMENDA

 • WatsonForus

  E moj Klemenko , a si že pojasnil odkod teb in Ninici CEKINI za bajto in poslovne prostore , plačano firmi iz davčne oaze ? sam prašam?

 • zokispoki

  Hudo je zavednim drzavljanom gledati te gnide in bleferje , kako se nemarno lazejo, potem pa skusajo crno spremeniti v belo in svoja kazniva dejanja pomesti pod preprogo, in to s taksnimi skropucali ! Ta drek na papirju ni dober niti za toaletni papir, kaj sele za kaj drugega. SRAMOTA ! Samo pomislimo, koliko miljard skode je povzrocil Klemencic, ki je organiziral drzavni udar s svojim fake porocilom, in zrusil vlado Janeza Janse, ki je delala neprimerno bolje kot sedanja vlada nesposobnih profesorckov, hlapcev in rocket scientistov ! Fuj in fej nesnaga pokvarjena !

 • domovina mili dom

  V boj do zadnjega diha. Držati jih za kravatlc. Ej, Klemenčič, se kaj vprašaš kako si stopil pred mikrofon in teatralno v direktnem, zrežiranem prenosu kurbetin iz hanzi hiše, objavil veliki pok proti človeku nič krivemu. A si imel kaj vesti takrat, te kaj peče sedaj. Zahvali se svojemu kratkonogemu firerju. Upam, da se ti bo ta krivični grižljaj, v katerega si zagriznil, zataknil.

 • sodnikisozločinci

  Klemenčič je dober človek, samo premalo pije, to se pozna pri umetniški kvaliteti njegovih pisem. Lahko bi se obrnil na Miho Kordiša po instrukcije.

 • MEFISTO

  Ni največji problem, da je Klemenčič pokvarjen kot kvargelj, največji problem je v tem, da v celi vladi in koaliciji z ekstremnim pravnim strokovnjakom, etikom in moralikom vred ni boljšega od njega.

  Navidezni gospodaeski rezutati, s katerimi se hvalijo in h katerim niso nič, ampak res nič prispevali, so le Potemkinove fasade.

  Njihova epizoda se bo končala s popolnim gospodarskim koalapsom, čim bodo v Nemčiji zakašljali, in s totalno moralno erozijo.

  Reši se, kdor se moreš!

  • Stajerka

   ja, tak ti je to, če morala in etika špricata iz vseh por……nazadnje to ni več zdravo potenje, ampak kopanje v lastni gnojnici……

 • Franjo Trojner

  Depala vas je bila začetek konca pravne države, pri odmevni aferi pasjejebcev je pravna država ponovno totalno odpovedala in po tem dogodku je šlo strmo samo še dol, dol, dol! Ni obsojen in zaprt balkanski bojevnik, ni obsojen in zaprt niti en samcat povzročitelj bančne luknje, ni obsojen in zaprt niti en samcat akter nelegalnega pranja ene milijarde dolarjev v državni NLB, ni obsojen in zaprt niti en samcat krivec za propadlo tranzicijo itd. in kar je podn od podna, ki si je ga privoščila naša nepravna država, pravnomočno so obsodili vodjo opozicije na zaporno kazen in ga zaprli v arest, kjub temu, da so vedeli, da je nedolžen in da so vsi vedeli, da je obtožnica spisana zoper njega samo kup klevet na njegov račun in da ni nobene zakonite podlage za njegov pregon. In še zadnji vrhunski dosežek naše nepravne države, za župana Kangkerja so prisluhi obveljali kot dokaz na sodišču, za župana Jankovića pač ne, ker toti, ki imajo v lasti nepravno državo svojih pač ne zapirajo. Sam mislim, da bosta nekoč v naši pravni državi stopila na zatožno klop tudi Klemenčič in Stare, družbo ji pa jima bo delal še sam Cerar in mnogo državnih uslužbencev in tudi policajev in sodnikov ne bi smelo manjkati. Za povzročitelje bančne luknje in za one, ki so prali denar v NLB pa moramo sprejeti zakon, da se jih po odsluženi zaporni kazni za vedno izžene iz Slovenije, njihovo premoženje, tudi tisto, ki so ga zapisali ožjim sorodnikom pa razdeli socialno šibkim državljanom.

 • Stajerka

  hahaha……”gospoda” ZAHTEVATA javni preklic in opravičilo???…….zakaj že – za kepo, ki se je pričela kotalit…..KAJ počne Praprotnik NA NLB??? – tudi to je za KAZENSKI PREGON – navzkrižje interesov je več kot očitno……
  pa še nekaj bode v oči……ne vem, se zadeve spreminjajo ali minister za pravosodje NE obvlada določenih zadev……včasih, pa mislim da velja še danes, je bilo pravilo podpisovanja uradnih dokumentov sledeče…….DESNO podpis NAdrejenega (Klemenčič), LEVO podpis PODrejenega oz. avtorja sporočila (Stare)……tukaj sta podpisa oz. funkciji OBRATNI……a to kaj pomeni???……nesposobnost ali nadvlado, to je sedaj vprašanje!!!!

 • Janez

  PREJLE
  SEM NA TV VIDEL SD – ŽIDANA,
  KI JE PO KONCU “KONFERENCE” SD, KI JE BILA DANES REKEL,
  DA
  ZDAJ
  BO PA TUDI – SD
  DELOVAL SAMOSTOJNO – BREZ VPLETANJA “ENIH TRETJIH LJUDI IZ OZADJA”
  JE
  ŽIDAN
  DELOVAL POKLAPANO – A TO POMENI,
  DA
  SO V SD – S I T I KUČANA IN PAHORJA ? A kdo ve ? L.r. K. KOMENDA

  • Stajerka

   Židan je v kamero izjavil tudi, da v primeru zmage na volitvah se ve, da bo premier predsednik stranke SD…….saj človek ne ve več – al bi se smejal al jokal :))

   • Janez

    Ja?
    “NORO” SE JE SLIŠALO.
    RAZUMETI JE BILO,
    KO DA SO NEOBREMENJENI “SD-JEVCI” PRITISNILI NA ŽIDANA. L.r. J. KOMENDA
    P.S.
    IN DA SE HOČEJO ZNEBITI POVEZANIH – Z NLB BANČNO LUKNJO IN OSTALIM

 • :.

  Ti komentatorji na nori tv se lahko primerjajo z obozevalci Hitlerjeve SS za casa njegovega zivljenja, nek tak procent ljudi obstaja v vsaki druzbi, del njih je izredno neumen in nerazgledan, potem so tu se placanci, ostali pa neizmerno pokvarjeni. Kot lahko razberemo iz drugih portalov se temu fenomenu cudi vsa ostala populacija v Sloveniji, samo oni se vedno ne dojemajo tega. Ampak to je pac Slovenija.

  • Olga

   Zato kradete Nicke in poskušate diskreditirati ljudi? Kadar ni argumentov in sedaj nimate nobenega, so na vrsti diskreditacije, mar ne? Že videno!
   Tisti, ki se “čudijo” so verjetno levičarji z najbolj skorumpirano vlado, ki bi radi utišali resnico?
   V demokraciji imajo ljudje pravico do mnenja! To nam jamči tudi ustava!

   • :.

    Vtipkajte v you tube V imenu drzave in glejte prosim vse okrogle mize na to temo, povabljeni so tudi tuji novinarji, ki so to raziskovali, vsak za svojo drzavo, saj je bila stvar mednarodna. Ko si boste ogledali vse okrogle mize ali vsaj eno izmed njih, me zanima, ce vam bo kaj kapnilo.

    • if

     V imenu države sta predsednika vlade Pahor in predsenik države Danilo Türk vedela za NLB mednarodno pralnico denrja. Nista ukrepala, močala sta!

     Vi govorite v imenu nedemokratične države, bazirate v nedemokratičnih virih, katerih avtorji nazorsko sidrajo v arhitektu, gonjačih in izvajalcih afere Patria.

     • :.

      ali jaz morda zagovarjam komuniste?
      Sploh pa boste videli, da so v orozarski aferi in aferi patria povsem isti akterji crnkovic wolf, jansa, krkovic, kaksno nakljucje.

     • if

      Akterji, ki so zagnali afero Patria , so jo tudi zastaral kljub cilju JJ, da zadeva dobi sodni epilog.
      Če zmorete dojeti to dejsttvo in logično izpeljati rezultat na vprašanje zakaj, prav, sicer se umaknite s poti, ker niste sposobni resnega pogovora.

     • Olga

      Haha! Kakšno “naključje”…. Cekuto in Kucana ste pa spustli? Pa še Nick ste spremenili! Niste več “plemeniti”? Kakšen poden!

    • Olga

     Dajte no! Imate pa “verodostojne” vire!

   • Jurij Musar

    Tresla se je gora, rodila se je miš.

  • Stajerka

   a vas muči……da marsikaj, kar ni v vašem interesu, pristane v javnosti……ni glih prijetno, ko ti nekdo po 70 letih odščipne delček medijskega monopola…….
   marsikatera javnosti prikrita nesnaga, objavljena na Nova 24, je posredno prisilila režimske medije, da so se na koncu vdali in tudi sami poročali o zadevah, katere bi najraje preslišali……
   je pa zanimivo, da ne morete iz svoje kože – da ne bi vsaj malo povohunili na tej strani…..meni na misel NE pade, da bi šnofala po Mladini, Delu, Financah ali še kakšnem bolj nizkotnem režimskem mediju……res bi bil zanimiv podatek, iz katerega soda tolče več plačancev in provokatorjev…….kdor obvlada 1+1, tistemu je vse jasno…..ostalim pa tako ali tako ni pomoči……

   • Jurij Musar

    Ker nič ne “šnofaš” nič ne veš. To je tipično za ovce, da poslušajo samo pastirja. Jaz preberem vse iz vseh vetrov in si nato ustvarim svoje lastno mnenje. Na tole afero NLB bo pa potrebno še malo počakati, ker je informacij malo, kolikor jih je, pa so zelo napihnjene.

    • Stajerka

     šnofam tam, kjer vem, da bom zvedela vsaj 20% realnega…..za pravljice sem prestara……ideološka Mladina v navezi z roparji slo zdravstva, Delo tajkunski medaljon in Finance kjer delijo piškotke – ne hvala, mislim da nisem zamudila nič pomembnega…….
     pa NE ti meni o NLB…..milijarda-tujina-mednarodnih razsežnosti-pa še Nemcem so zamolčali najpomembnejše……samo upamo lahko, da kateri izmed evropskih napadov ni iz tega žaklja……
     med drugim praviš, da prebiraš Mladino……a to TI JE POBEGNILO, ali namenoma preusmerjaš pozornost??…….
     NKBM pere bolje
     Preiskava Mladine in italijanskih preiskovalnih novinarjev razkriva sistem prikrivanja številnih sumov pranja denarja v nekdanji drugi največji državni banki

     • Jurij Musar

      Le kje si zasledila, da sem napisal, da prebiram Mladino? Za pravljice si prestara, še vedno pa poslušaš cerkvene pravljice. Misliš, da nisi nič zamudila! Preveri, morda pa si.

  • šmentanamuha

   Očitno te nekaj muči. Kaj si hotel pravzaprav povedati?

  • test

   ja kaj pa potem ti revce delas na tem forumu, ce je tako slab in se nam cela dezela smeje?? pa ves da se tebi potem tudi smejejo, saj ga s svojimi butalskimi posti soustvarjas…nazalost!

 • Olga

  Bravo Nova! Hvala za resnico!

 • Janez

  Ja !
  BRAVO NOVA24TV !
  A!
  TOLE KOPIJO “LJUBEZENSKEGA PISMA”
  KI STA GA NAPISALA MAG. KLEMENČIČ IN SEKR. D. STARE

  JE
  PA – TREBA ARHIVIRATI – KOT DOKUMENT “ZMEDENOSTI” VPLETENIH ALI TANGIRANIH
  Z
  NLB BANČNO LUKNJO IN Z “NLB IRAN GATE”

  Tako “blef razblinjeno pisanje” se pa težko bere.
  OBA TOČNO VESTA,
  KAJ SE JE ZGODILO, KO STA ZVEDELA ZA “EMBARGO IRANSKI ” DENAR V NLB. L.R. J. KOMENDA
  P.S.
  A
  INTERPELACIJE ZOPER MAG. KLEMENČIČA – RES RTV SLO – NE BO PRENAŠALA.

 • Janez

  TUDI
  TO SO UGOTOVILI – ZAČUDA – NA – RTVSLO !
  DA
  TA
  REFERENDUM 2. TIR – NI BIL ” BREZ VEZE”
  DA
  JE ZARADI – INICIATIVE CENJENEGA G. VILIJA KOVAČIČA !
  1.
  SE VADNA CENA PROJETA 2. TIR ZELO ZNIŽALA – POD 1 MILIJARDO €..
  2.
  MINISTER GAŠPERŠIČ – JE JAVNO NA T OBLJUBIL, DA DENAR – NE BO ODTEKAL – V NEZNANO.

  TOREJ !
  Referendum 2. TIR JE BIL – USPEH ZA G. VILIJA IN NAS DOMOLJUBE. L.R. J. KOMENDA
  P.S.
  ZDAJ NAS JE DOKAZANO – 161.000 – PROTI VLADI. – SMC DR. CERARJA. Kar ni malo.

  • Jurij Musar

   Ste pa z malim zadovoljni. Dobili ste le obljube. Vlada se bo zamenjala in od obljub ne bo nič.

   • Olga

    Bo le zapor za kriminalce iz Foruma 21!

    • Jurij Musar

     Težka bo.

     • Olga

      Vendar REALNA!

     • Jurij Musar

      Realnost je takšna, da skoraj nikogar ne doleti zapor.

 • šmentanamuha

  Zanka se je končno začela zategovati. Primer pranja denarja ni več samo slovenski problem ampak evropski, če ne svetovni, in sodišče primera ne bo moglo zavreči. Prpa dela, ker vejo, da bodo zadevo spremljale tudi evropske institucije. Čestitke gospoda Branko Grims in Anže Logar, opravila sta zelo zahtevno delo.

  • Olga

   Klemenčiču pa sploh prpa dela, saj mu je cilj EU in njene institucije….Si bo umazal “dobro” ime….

   • šmentanamuha

    Aha, točno, tudi to je še v ozadju.

  • :.

   Saj je anze logar tudi vedel, da je jansa odgovoren za krajo nkbm vlagateljev in se veliko vec, ve, ve za clanek na siolovem portalu “Se mu bo vrnil spomin, zakaj je 100.000 ljudi izgubilo lastnistvo v banki”, pa se spreneveda. Ta Logar je eden najbolj prefriganih in hinavskih ljudi v stranki, no tezko reci najbolj, saj so vsi enaki.

   • šmentanamuha

    Ja, bomo videli, kako se bo odvijala zgodba NKBM vlagateljev. Tudi jaz sem med njimi. Velika svinjarija, res. Dobro so nas nategnili, zato so nam tudi omejili nakup delnic, ker so vedeli, kaj se bo zgodilo. Ampak ne poskušaj zaradi tega opravičevati Klemenčiča in njegovo sodelovanje v veliko večjem in resnejšem mednarodnem kriminalu. Vidiš, tu delaš napako.

    P.s. Ne vem pa, kaj ima Logar z NKBM delnicami?

    • :.

     Tudi jaz sem vlagatelj, Logar prikriva vpletenost sdsa, tudi kar se tice nlbja.

     • šmentanamuha

      Tega ne vem. >Če pa bi kdorkoli kaj vedel, bi jih gotovo namočili, bodi prepričan.

     • :.

      ne ker se nobenemu ne splaca, da eden drugega razkrinkavajo, bolj se jim splaca, da skupaj drzijo proti narodu, vsi njihovi prepiri so le predstave za javnost brez epilogov, a ne vidis

     • šmentanamuha

      Tule se bo nekaj zgodilo, boš videl. To je vprašanje mednarodnega kriminala, poleg tega so opozorila prihajala iz tujine.

     • :.

      nic se ne bo, saj je tujina ista, vsi perejo denar

     • šmentanamuha

      Torej, po tvoje naj Logar odneha s preiskavo, sem te prav razumela?

     • Olga

      Seveda, važno da “naši” ostanejo….Malo morgen! Levaki so kriminalci in tatovi! Sedaj je butalsko krivosodje prekratko! Haha!

     • Olga

      Komunajzerski DESET? Kučana vprašajte v katero oazo so spravili denar….Saj imate veze pri Udbi?

    • Stajerka

     e lepo vas prosim……seveda, že 10 let pred recesijo so vedeli, da bo banka šla v maloro, da bo svetovni bančni in gospodarski zlom……tudi sama sem vlagateljica, vendar sem se ob nakupu zavedala, da so VREDNOSTNI PAPIRJI LOTERIJA – sploh v Sloveniji, kjer je bil delniški trg prenapihnjen za min 40%…….še večja svinjarija kot delnice, je izbris podrejenih obveznic, kjer je bila nosilka država in obljubljala 100% varnost in donos………..razlastitev je pa maslo Alenke Bratušek, ki še do danes NI razkrila metodologije izračuna pokviranja bančne luknje in kar je najbolj pomembno KATASTROFALEN DISKONT prenosa terjatev iz bank na DUTB…….KDO in ZAKAJ je dovolil takšne absurde, bo potrebno povprašat odgovorne…….je pa res, da je v večji meri za VSE GREHE v bankah prva in izključna krivda BANKE SLOVENIJE….

     • šmentanamuha

      Za tele zadeve res nisem strokovnjak. Vem pa, da so nam ponujali, da če ne bomo prodali delnic eno leto, dobimo za nagrado še dve zraven. Svetovni bančni in gospodarski zlomi pa niso stvar lepega ali grdega vremena, ampak namerne zavestne odločitve svetovnih gospodarjev, ki držijo v rokah svetovno banko.

   • Stajerka

    hahaha……kaj konzumiraš, jaz bi tudi……ker norost pač ne boli – vsaj zaenkrat še ne……bo pa kmalu, zelo kmalu……pa se bojim, da bo narod to prepozno dojel…..žal

   • :.

    logarja tudi ne zanima kriminalna vpletenost sds v Slabo banko, kar pa je razvidno iz clanka v Mladini Banka kriminalcev ter clanka Veliki rop, tudi v Mladini. Ter se vrsto drugih.

    • šmentanamuha

     Mladina že dolgo ni več nobena referenca. Sicer pa, zdaj se pogovarjamo o pranju ene milijarde iranskega denarja preko NLB, namenjenega za terorizem. Zakaj vpletaš vse živo zraven?

     • :.

      zato ker hocem povrdat, da ta logar razkrinkava nlb pranje, da daje vtis, da je sds borec proti korupciji in s tem prikriva kriminalno dejavnost sdsa v mnogih bankah

     • Stajerka

      NE mi rečt…..da je to zgolj slučajno 3 dni po hajki zaradi NLB…….

      NKBM pere bolje
      Preiskava Mladine in italijanskih preiskovalnih novinarjev razkriva sistem prikrivanja številnih sumov pranja denarja v nekdanji drugi največji državni banki

      v malo katerem mediju pa je bilo zasledit podatek, da gre v bistvu NOVO GORIŠKI DEL NKBM……

     • šmentanamuha

      Po tvoje naj torej odneha, al kako?

     • Olga

      Konec privilegijev??? Haha!

    • Stajerka

     slaba banka je bila kriminalna, dokler so jo vodili tujci……danes kradejo kot srake, pogovarjajo se kako goljufati pri izplačilu plač in nagrad……pa je vse OK……ZAKAJ takšna dvoličnost????

    • samotoje

     ups, pike se pogovarjajo same s seboj.

     • Olga

      Kot vedno! Še danes mislijo, da je njihova resnica edino prava! Kot Islamisti!

     • :.

      ti si placanka zgleda

    • Olga

     Kučan Milan in kamarila so pravi naslov! Pa Türk, Pahor, …. cela levica! 30.000 naslovov ……

   • sprehajalec

    Ivana janeza bi že zdavnaj živega zazidali, (kot je bila praksa ne tako dolgo nazaj) če bi imeli kaj v rokah. Najeli bi največje svetovne eksperte, advokate in zidarje, če bi bilo treba strpati Ivana janeza v jašek s svežo malto pred vhodom. Ne vem zakaj to ni storjeno?

   • Olga

    Spet komunajzerske laži “najplemenitejši”?

  • sprehajalec

   Najbolje bo, če gresta Logar pa Grims kar takoj na sodišče za Človekove pravice. Potem bo kaj iz tega.

  • sloustava

   JA, ampak se bo jim, da bosta padla z lestve. Nimas pojma, kako zelo nevaren je boljsevik! Ranjen lev je ovcka v primerjavi z njim. Pa se tega ne pozabi: mediji, presstituti in presstitutke, razen Nove24 tv, Pozareporta, Reporterja in Demokracije!!!! NE porocajo o tem kriminalu, o tej mafiji. Koliko nas pa je, ki smo bralci, vsaj bralci, teh medijev? Vidis, zakaj me je strah? Povprecni slovencelj ne vidi, ne slisi in ne govori o tej svinjariji, ker ga ne zanima, noce verjeti, ali, kar je najhujse, je v spregi hudodelcev. Poglej si Referendum, pa ti bo vse jasno. Poglej si Kucanove lovke v NSIju, pa ti je spet vse jasno. Poglej si managerja leta Skrabca. In nenazadnje, poglej si metropolita, ki ga ne vidis, ne slisis in, …JA, in…Poglej si mavricarje in pederski lobi. Moc, moc, a ne argumenta, pac pa -istih, ki ne vidijo Slovenca, ampak vseglihajo. Zakaj ze? Dr. Alojzij Sustar se je pravocasno oglasil….

 • Janez

  ALI ?
  MI, NAM !
  LAHKO
  KDO POJASNI ?
  ZAKAJ JE SDS EX MINISTER ZA FINANCE DR. F.K. – HODIL POD OKNA CENTRALE NLB ?
  Kot
  navaden penzionist
  – sem ga videl vsaj
  – 4x
  čisto naključno, med pitjem soka v Slaščičarni Maximarketa v bližini centrale NLB.
  NAZADNJE SEM
  SD – EX MINISTRA ZA FINANCE DR. F.. KRIŽANIČA VIDEL HITETI POD OKNA CENTRALE NLB !

  DNE
  2.6.2017 OB CCA 16H

  – PREJ PA CEM GA V OBDOBJU LETA, DVEH VIDEL CCA 3X
  – NA ISTI POTI POD OKNA STAVBE CENTRALE NLB – MIMO MENE SEDEČEGA NA TERASI
  SLAŠČIČARNE MAXIMARKET – OB SOKU.
  DR. F.K. IZ SD
  JE VSAKOKRAT HITEL MIMO MENE POD OKNA STOLPNICE CENTRALE NLB,
  POD OKNI JE MALO POSTAL,
  MALO
  POGESTIKKULIRAL MED GLEDANJEM V TA OKNA,

  NAT PA JE ODSEL V SENCO DREVES PRI SOSEDNJEM BLOKU – ZA SPOMENIKOM – KARDELJU.
  KAKEGA SREČANJA DR.F. KRIŽANIČA S KOM IZ NLB – NISEM VIDEL.
  A?
  Vseno je bilo – postanek in gledanje v okna NLB – čudno.
  Dr. F.K.- ju se opravičujem, če njegove poti pod okna NLB – NISO BILE – JAVNO POMEMBNE.
  ZANTERESIRANI
  URADNI OSEBI – PA TA MOJA POVSEM NAKLJUČNA VIDENJA. POTI DR. F.K – RAD PODAM !
  Zgoraj opisana moja videnja
  NENAVADNEGA GLEDANJA DR. F.K. V OKNA STOLPNCE NLB
  – SEMTU ZAPISAL ŽE VEČKRAT. Z namenom opozoriti – tiste ljudi, ki jih to kakorkoli – zanima.
  Moji
  zapisi pod Janez KOMENDA NA TEM PORTALU SO NENAROČENI, NIČ PLAČANI
  NISEM ČLAN STRANK, LE 65 LET, PENZIONIST, NEKAZNOVAN, NEALKOHOLIK. L.R. J. KOMENDA

 • if

  7.11.2008 je vlado prevzel Borut Pahor.
  12.12. 2008 je Iranec Farrokzadeh preko svojega Farrokhzadeh partnership Co v NLB odprl račun. Takoj je steklo pranje iranskega denarja z vednostjo vsaj malomarnih, če ne kriminalno naravnanih predsedniikov Boruta Pahorja in Danila Türka.

  Tako stanje je trajalo do 14.12.2010, ko je Banka Slovenije prepovedala to dejavnost, NLB jo zahtevo začela upoštevati 23.12.2010.
  Predsednik Danilo Türk je septmebra 2008 na predsedniško pozicijo KPK umestil Gorana Klemenčiča. Tam je ostal do septembra 2014. Približno tri mesece je bil Klemenčič šef KPK, ko je NLB z vednostjo Danilo Türka prala iranski denar! Vedel je, ukrepal ni!
  Hkrati je Klemenčič ves ta čas izvajal gonjo proti JJ, ki so ga takrat preganjali tudi gonjači afere Patria.

  Dejstva vse bolj omenjena predsednika kristalizirajo vsaj kot malomarneža, bivšega šefa KPK kot enega od operativcev, ki so za naročnike izvajali krminalna dejanja.

 • Anton

  nič novega, na sliki dva pjančka, ki se kot se prileže pjančkom tudi rada kaj zlažeta

  sarkazem press

 • milanček

  Pošteni, zavedni Slovenci, edino revolucija nas reši te svinjarije od kućana navzdol!

 • Osti jarej

  perejo umazane milijarde,pa nihče nič ne ve,ne vidi,ne govori…ne levaki in ne desnjaki

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!