RTV brani pritlehno politikantstvo: To ni obramba profesionalnega in neodvisnega novinarstva!

Igor Kadunc (foto: STA)

Slovenijo je v petek “dvignil” še en primer skrajno neprofesionalnega in ideološkega ravnanja TV Slovenija, ki jo financiramo z obveznim RTV prispevkom. Miša Molk z zavajajočim vodenjem oddaje, gostja Tea Jarc pa s pozivom k rušenju vlade. Predsednik vlade Janez Janša je po tem TV Slovenija pozval, naj ne širi laži in ne zavaja javnosti, a kritika ni bila sprejeta. Laži in hujskanje pa so po mnenju vodstva eden od zornih kotov njihovega poročanja, direktor Igor Kadunc pa je napovedal še, da RTV Slovenija odslej ne bo več enostrankarsko trobilo, kot je bila to v času vlade Marjana Šarca. Ni manjkalo dolgo, preden so se odzvali tudi v levičarskem Društvu novinarjev Slovenije, od koder so o dogajanju obvestili tudi nekatere tuje organizacije. Na očitke se je odzval Janša, ki je na Twitterju okrcal vodstvo RTV Slovenija in se zahvalil tistim novinarjem, ki v teh dneh požrtvovalno obveščajo gledalce.

Slovenijo je v petek razburil še en primer skrajno neprofesionalnega in ideološkega ravnanja TV Slovenija, ki jo financiramo s prisilnim RTV prispevkom. Voditeljica Miša Molk, sicer znana oboževalka Marjana Šarca, je v Poročilih ob 17. uri gostovala radikalno levičarsko aktivistko Teo Jarc, ki predseduje sindikatu Mladi plus, kot smo na Nova24TV že poročali, pa je med drugim v preteklosti v Slovenijo s spornimi nameni pripeljala denar milijarderja Georga Sorosa.

Molkova in Jarčeva sta namreč komentirali “dvig plač” ministrov, ki ga ni bilo, saj je šlo za prerazporeditev znotraj plačnih razredov, kar stori vsaka vlada v začetku mandata. Sredi najhujše krize od osamosvojitve dalje je sindikalistka Jarčeva ljudi pozvala kar na ulico: “In dajmo, ko bomo lahko, pojdimo skupaj na ulice in se uprimo temu.”

Janša TV Slovenija pozval, naj ne širi laži in ne zavaja javnosti
Na zavajajoče poročanje se je kritično odzval predsednik vlade Janez Janša, ki je na družbenem omrežju Twitter zapisal: “Ne širite laži, @InfoTVSLO Plačujemo vas za to, da v teh časih informirate, ne pa zavajate javnost. Očitno je vas preveč in ste predobro plačani.”

RTV Slovenija kritike ni sprejela, laži in hujskanje pa so po mnenju vodstva eden od zornih kotov
Na RTV Slovenija kritike niso sprejeli, direktor Igor Kadunc, ki je znan po zavzemanju za povišanje prisilnega RTV prispevka je med drugim zapisal: “Grobi povsem neupravičeni napadi na poročanje medijev, še posebej RTV Slovenija, ki jih lahko zadnje dni spremljamo predvsem na družbenih omrežjih, ožijo polje medijske svobode in svobode izražanja. Načini in njihova intenzivnost, kakršni še nismo bili priča nikoli doslej, terjajo, da se zavemo možnih posledic takšnega ravnanja in podrejanja osrednjih medijev eni politični opciji. Kažejo na resno grožnjo svobodnemu in neodvisnemu novinarstvu.”

Laži in hujskanje k rušenju vlade s strani neprofesionalne Molkove, ki je med drugim uredila, da se iz RTV prispevka napaja tudi njena hči Ula Furlan, je očitno po Kadunčevem mnenju le eden izmed zornih kotov v zgodbi: “Mi kot javni medij ne spodkopavamo vladnih odločitev za zamejevanje epidemije s koronavirusom, kar pa ne pomeni, da nekaterih odločitev ne smemo osvetliti z različnih zornih kotov.”

Kadunc se je med drugim odločil, da RTV Slovenija odslej ne bo več enostrankarsko trobilo, kot je bila to v času Šarčeve vlade: “Nikakor ne smemo dopustiti, da bi nam epidemija s koronavirusom kot državljanom RS Slovenija vzela pravico do svobodnega mišljenja in izražanja ter javni medij RTV Slovenija in tudi druge javne medije spremenila v enostrankarska trobila trenutno vladajoče ekipe politikov.”

Ne glede na objektivnost je RTV Slovenija bila vedno tihi podpornik levosredinskih strank in "marksistične" ideologije. Za škandal so poskrbeli prav na prvi dan leta 2020, ko so vrteli posnetek silvestrovanja jugoslovanskega diktatorja Josipa Broza Tita iz leta 1972. (Foto: STA)

RTV Slovenija (Foto: STA)

Oglasili so se tudi v levičarskem Društvu novinarjev Slovenije
Ni manjkalo dolgo, preden so se odzvali tudi v levičarskem Društvu novinarjev Slovenije, ki ga vodi Petra Lesjak Tušek, sicer zaposlena pri Večeru rdečega tajkuna Uroša Hakla, V DNS Janševe izjave razumejo kot “grožnjo zaposlenim na RTV Slovenija pred morebitno izgubo zaposlitve ali drugimi represivnimi ukrepi, ki jih utegnejo doleteti, če ne bodo poročali tako, kot ustreza trenutni oblasti.” Ocenjujejo, da je izjava znak za skrb. “Javni servis je steber obveščanja javnosti, še posebej v tem času, saj ima edini dovolj kadrovskih in drugih virov, da zdrži tudi dolgotrajne izredne razmere. Osnovna naloga novinarjev in medijev v demokratičnih družbah ni, da so lakaji oblasti, temveč, nasprotno, da jo kritično nadzirajo,” so še poudarili v DNS-ju. Ponovno bodo državi in sami sebi sramoto delali tudi v tujini, obvestili so namreč Evropsko zvezo novinarjev in Mednarodni inštitut za tisk.

Foto: STA

Ponovno se je na vse skupaj v svojem slogu odzvala tudi zloglasna levičarska evropska poslanka Tanja Fajon: “Tale zapis pa res presega vsakršno še sprejemljivo vmešavanje v medije kakega predsednika vlade …” Fajonova je sicer tudi sama nekdanja novinarka TV Slovenije, ki se je izkazala v svoji servilnosti do globoke države, za pozitivno poročanje o delovanju takratnega evropskega poslanca Boruta Pahorja pa je bila s strani partije nagrajena z uvrstitvijo na drugo mesto liste kandidatov na evropskih volitvah leta 2008.

Janša okrcal vodstvo RTV Slovenija in se zahvalil tistim novinarjem, ki v teh dneh požrtvovalno obveščajo gledalce
Na ostre odzive se je na Twitterju odzval Janša in jih pozval, naj se zresnijo: “Ste pravočasno obveščali #Slovenija o nevarnosti #koronavirus? O ukrepih, ki so jih za zajezitev epidemije sprejemali na #Tajvan #Japonska #JužnaKoreja? Kaj so delali vaši dopisniki? 2300 zaposlenih, skoraj več kot ima @Slovenskavojska vojakov?”

“Poglejte svet okoli sebe. Naštejte države, ki imajo 2 milijona prebivalcev in nacionalno RTV hišo z 2300 zaposlenimi?? Poiščite eno, kjer nacionalka v času boja proti epidemiji zganja takšno pritlehno politikantstvo kot del uredništva,” je zapisal.

Za konec je še poudaril: “Vsa čast izjemam med novinarji in tisti manjšini, ki si zasluži svojo plačo, še posebej vam, ki v teh dneh korektno in požrtvovalno obveščate gledalce @RTV_Slovenija. A zaslužite si boljše vodstvo.”

Novinar Bojan Požar je ob tem opozoril, da je kar vsak 870. prebivalec Slovenije zaposlen na RTV Slovenija, pri čemer je upošteval vse prebivalce. Če upoštevamo le delovno aktivne prebivalce Slovenije, ugotovimo, da je približno vsak 400. zaposlen Slovenec zaposlen na RTV Slovenija! Ob tem naj spomnimo še na vse ostale, ki se iz RTV prispevka napajajo z drugačnimi oblikami sodelovanja.

Primeri pristranskega poročanja RTV Slovenija so nešteti
Po Twitterju sicer kroži še en primer zavajajočega poročanja portala MMC RTV SLO, ki prikazuje prikaz lažne novice o tem, kako naj bi si Janševa vlada povišala plače in nato novico, v kateri skušajo prikriti, da si je Janševa vlada v času krize dejansko znižala plače za 30 odstotkov.

V nadaljevanju prilagamo še nekatere odzive javnosti, nekateri med drugim izpostavljajo neutemeljeno hvaljenje vidne članice Socialnih demokratov Nine Pirnat, ki se kot direktorica Nacionalnega inštituta za javno zdravje ni izkazala. Ker se je bivši premier Šarec naslanjal zlasti na mnenja stroke in Evropske unije, je Pirnatova v veliki meri odgovorna, da v Sloveniji z ukrepi za zajezitev novega koronavirusa zamujamo od 7 do 10 dni.

Rok Krajnc

 • Olga101

  Zelo preprosto! Ukiniti javni denar, pa naj pišejo zaradi mene, kar hočejo! Ljudje nismo slepi, tovariš Kadunc!
  Sramotno pa je oglašanje Sorosove plačanke Tanje Fajon! Ovadba zaradi politične korupcije!

  • Zgornji

   Amennn !!! ! !!! Torej, Najprej Ukiniti jim obvezno krajo denarja državljanom, in naj potem kar pišejo kar hočejo. Kamlu se bo namreč Pokazalo kam pes taco moli.

  • Sofia23

   Pozdravljeni, ocenite moje gole fotografije in videoposnetke (18 let) popolnoma brezplačno – http://trim4.me/MXp

   • Olga101

    Pošljite jih Miši Molk, je profesionalka za to področje!

  • zaslosds

   DOL Z KOMUNAJZARSKO RTV, NE BOMO PLAČEVALI LAŽI.

   • sodelavec14

    Hahahaha, to pa je ironično ko bereš na Nova24 “NE BOMO PLAČEVALI LAŽI”. Smiliš se mi.

  • sodelavec14

   Ukinit slovenske medije in uvozit madžarske, ki bojo služili našemu narodu. Naivneži še to verjamejo, a jih je vedno manj. Žalostno kako razmišlajo nekateri “patriotski” slovenci.

   • Olga101

    To niso slovenski, ampak partijski mediji! Hanzi naj bi bila javna TV, a svoje vloge ne opravlja!
    Tudi komunisti kot je Fajonka niso Slovenci, ampak si želijo biti državljani sveta, zato Slovenijo na vse možne načine uničujejo!

    • Novo Jutro

     V tej javni hiši, ki se imenuje RTV , jih je za eno malo MESTO.
     V njem niso samo državljani sveta. Not bivajo tudi informatorji, špiclji, viri …nepovezani…hehe..pravzaprav največ povezanih v hudičevo rdečo zvezo (beri jugovirus).

  • milanček

   RTV kurbenhaus, ampak dobesedno, je treba takoj razhajkati! čez 2000
   redno zaposlenih, honorarcev, ki vlečejo velike denarja pa še in še!
   zanima me, kako je lahko, ena od mnogih dobičkarjev, “plastična ”
   molkova, še vedno pri koritu-napajalniku, če je v penziji in če že mora
   nekdo opraviti kakšno nalogo, naj jo opravi mlad kandidat, ne pa, da ta
   mladina nima služb oz množično odhajajo v tujino! o tem kurbehausu se
   da še in še razpravljati, to je kloaka!

 • rubec

  Mir bo ta televizija dala samo na dan otvoritve džamije. Takrat bodo vsi tam.

  • karpelec

   A bodo tam prodajali solato?

   • rubec

    Seveda. Carlova pravi, da uno tržaško.

 • Peter

  RTV = pritlehno politikantstvo.

  • sodelavec14

   Tako kot Nova24 = madžarsko politikarstvo.

   • Joc 52

    Sodelavec udbe s kodnim imenom 14, daj se strezni, utihni, ker bos bolj pameten, ce bos tiho

    • Slavi

     Najbolje je blokirati vse nekulturne in hujskaške komentarje, ne glede na politično prepričanje.

   • zaslosds

    Vozi na tvoj 24 kurnik

 • bubamara

  V socijalizmu so novinarji imeli status družbeno političnih delavcev. Kot izgleda se to v demokraciji nadaljuje. Tole kar počnejo glavni mediji ni n od novinarstva. RTV SLO je politična ustanova. Rdeča ustanova. Zadnji čas, da se ukine prispevek ali pa spremeni v prostovoljni prispevek. Dovolj je te manipulacije z ljudmi.

  • Peter

   Danes zvečer si lahko ogledaš intervju s tov kocjančičem.
   Uživaj, no.

   • rabbit

    A to je tisti, ki je zjebal Adrio, ko je pa rak njega napadel se je šel pa v Švico zdravit.

   • zaslosds

    Ta je tudi parazit svoje vrste

 • Merino ovca

  Za čas trajanja vseh ukrepov zaradi kronovirusa ukiniti rtv prispevek

  • KAPIBARA

   In to podaljšat, kot šiviljin dvignjenj krizni davek.. ( katerega imajo za čas debelih krav)..

 • Peter

  Baje kaduncu nekdo oži polja.
  Tega pa tudi jaz ne bi mirno prenašal, no.

  • zaslosds

   Naš Janez

  • karpelec

   …on že cel čas živi v zožanem rdečem polju.

 • VERZIFIKATOR

  Igor Mladunc

  RDEČA KADUNJA

  Rekli so mu, ko bo zatrobilo,
  Igor, brž po poti se odpravi,
  rdeče se, popotniško napravi
  in poslušaj naše navodilo.

  Rekli so mu, Igor, še bolj levo,
  drži se smeri, sicer po tebi
  bo tako, da več ne prideš k sebi,
  če zavozil našo boš zadevo.

  Rekli so mu, Igor, le levica
  roka je, ki smer ti pravo kaže,
  pa saj veš, kako in kdo kdaj laže,
  drži se smeri, ubogaj strica.

  Rekli so mu, Igorček predragi,
  le zakaj poslušen si premalo,
  se ne bo ti več piškotkov dalo,
  če koraki bodo ti preblagi.

  Rekli so mu, smer edina prava
  tja je, kamor smerokaz veleva
  in to je ob robu skrajna leva,
  tam, kjer steza je od prej krvava.

  Rekli so mu, Igor, mokro cunjo
  čez oči preveži si rdečo.
  Ko ta zaslepi ga, glej nesrečo,
  zvrnil se naš Igor bo v kadunjo.

  • Slovenec 33

   Na, pa je tudi veleizdajalec slovenskega naroda, ki omogoča nadaljevanje okupacije slovenskih dežel dobil svojo pesem.

 • sodelavec14

  Ta vlada pa brani Madžarske interese. Orbanove sluge se zgražajo nad svobodnimi mediji. Nova24 je najbolj kredibilen in resničen medij v lasti Madžarov. Ti bodo najbolje zastopali slovenske interese!

  • rubec

   Prej kot pa ti čipčapar.

   • Peter

    Sodelavec14? Madona, a ta je iz Lentija zdele priletel, no?

    • rabbit

     Ne iz kleti.Saj veš naš prijatelj tunnek alias Tone iz Žetal.

  • Amerikanc

   Lepo da ga berete in da se bojite prave resnice.

  • Joc 52

   Sodelavec udbe s kodnim imenom 14 saj ves kaj je Freud rekel za take kot sta ti in fajonka….spoznas idiota, ko te je sram za njegove besede

  • macon

   Pacient iz norišnice ali otroček iz vrtca, kaki pa so ti madžarski interesi? Orbanovi sluge, ojoj, ti posrani podpornik milijardnega kriminala in množičnega pobijanja v preteklosti. Ti kretenski zmazek iz Severne Koreje ali Venezuele.

   Pojdi si prosim izmeriti iq. Sigurno bo nižje od 90. Z vami se je brez smisla pogovarjati, ker ste v svoji bednosti naravnost usmiljenja vredni. Bedni stvor v človeški obliki, bakterija, ne pa človek si.

 • branči

  ni problem, imitira naj šarca in pozove podjetja v državni lasti, da se več ne poslužujejo oglašanja na RTV! oni pa ja niso dvolični, pa poročajo tudi nepristano, takoj bo vse jasno!

  • Slovenec 33

   Ja tu se vidi razlika med idiotom in patriotom.

   Ne moreš pričakovati fdvizmov in debilizmov pri patriotu, kar pa je pri idiotih normativ.
   Od patriotske vlade zahtevam, da ukinejo obvezen denarne prispevke za državne priseske od RTV do nevladnih organizacij.

   To mora postati prostovoljna obveznost za vernike fdvizma in rdeče klerikalce in bomo videli, kako jih bo denar zasul.

 • Antonius

  Bodimo brez skrbi, tudi lažnivcev v *kurenhausu* se bo dotaknila posledica koronavirusa.
  Socialno ogroženi upokojenci čakajo na vladno odločitev.
  Jaz se ertveja z očmi dotaknem samo še na takle način.
  http://shrani.si/f/36/CU/4vNLrOxt/razno-proslava-011.jpg

  • Joc 52

   Sem bil na tem, da zalucam salco, ko sem poslusal dve minuti tomicko v parlamentu….sem se obvladal in ugasnil

  • KAPIBARA

   Znan razgled..

 • Peter

  Baje se na rtv bojijo, da bodo od zdaj naprej ljudje pošiljali forinte, 12.5 forinta na mesec (obračunano po današnjem tečaju 1 evro = cca 360 forintov plus šticunga).
  Meni je to prav, no.

  • Joc 52

   Odlicen, bravo

 • Van Der Waals

  FDV levičarji želijo denar pa za to ne bi nič delali oz. bi pisali o kulturni obogatitvi… burekih kebabih, pedrih, feminsitkah, anti kapitalizmu. to ni nič… brez dodane vrednosti!! zato volim desnico!!!

 • david239

  ” ,,, in podrejanja osrednjih medijev eni politični opciji.”
  “Nikakor ne smemo dopustiti, da bi nam epidemija s koronavirusom kot državljanom RS Slovenija vzela pravico do svobodnega mišljenja in izražanja ter javni medij RTV Slovenija in tudi druge javne medije spremenila v enostrankarska trobila trenutno vladajoče ekipe politikov.”
  “Javni servis je steber obveščanja javnosti, še posebej v tem času, saj ima edini dovolj kadrovskih in drugih virov, da zdrži tudi dolgotrajne izredne razmere. Osnovna naloga novinarjev in medijev v demokratičnih družbah ni, da so lakaji oblasti, temveč, nasprotno, da jo kritično nadzirajo,”
  V kateri državi so živeli ti ljudje od leta 1991 do danes?

  • Peter

   Na Madžarskem, no.

 • Stribog

  Mojstri, kakšen je občutek sedaj, ko komentirate na režimskem trobilu?

  • Joc 52

   Dezuren v nedeljo?

   • Stribog

    sploh ne, samo malce zabave

 • Borut Stari

  V primernem trenutku jim je treba, kot javnemu zavodu, takoj ukiniti naročnino, Pa naj se preseravajo v tržni niši. Prebivalci naročnine ne bodo pogrešali..

  • Winstonblue

   Ne samo ukinit naročnino, tudi drugače je treba to greznico posteno prevetrit od vrha navzdol. Je sigurno vsaj polovica ljudi ,ki ne ve zakaj je sploh tam.

   • AlternativaZaSlovenijo

    Da dobivajo denar za 0 dela

   • zaslosds

    Vse razpustit

 • lokec

  Resnica je da RTV že dolgo zavaja . Drugega ni nič spornega. Ne zavajajte več.

  • Stribog

   Ne zavajajte več, Nora24!

   • Joc 52

    Edini z resnico….boli?

    • KAPIBARA

     Resnica boli.. včasih smrdi… vedno pa pečččeeeee

 • Amerikanc

  Veliko dela bo še na RTV – ju, da bo postal kolikor toliko uravnotežen medij. Zaenkrat je ta medij v službi “akademikov” , extra zaslužkarjev, sindikalistov, LGTB – jevcev in partijske dece, ki spodkopava državo in nas poganjajo v preteklost.

  • samotoje

   Že pokojni radijski novinar je že davno ( pred 40 leti) rekel, da je RTV en megakupleraj. Prištej 40 let evolucije in imaš RTV danes. Z megabedakom Kaduncem na čelu.

 • Rožle

  Število okuženih stanovalcev v šmarskem domu upokojencev naraslo na 18
  Šmarje pri Jelšah/Ljubljana, 22.03.2020
  ***********************************************

  • sodnikisozločinci

   Za vse mrtve bodo odgovorni Miša Molk, Igor Kadunc in ostala banda, ki je s svojim prikrivanjem resnice o nevarnosti koronavirusa ščitila neodgovorno ravnanje Šarčeve vlade in povzročila širjenje okužbe pri ljudeh, ki so zaradi nevednosti in neobveščenosti kot turisti potovali na okužena področja. Upam, da boste za to kaznovani.

   • sodnikisozločinci

    Glede na podatke iz sveta bo najmanj 10 od njih umrlo. Pravično bi bilo, da se jim pridruži še Pikalo, na kakršenkoli način.

 • rubec

  Dobronamerno opozorilo. Ker eon ne funkcionira vedno najbolje, ogled intervjuja s kocijančičem svetujem že za danes.

  • Rožle

   Ja, samo ga res že pedenejo dolgo časa ..
   Ko že misliš, da so ga zrihtal pa začne spet čez par dni neki druzga zajebavat ..

  • Joc 52

   Lahko se gremo kdo bo zdrzal pred ekranom dlje…..jaz odstopam ze po napovedniku….bom rabil TV se te dni

  • karpelec

   …to je superlativ in ponos tolovarišev.

 • Stribog

  A so delnice kaj zrasle, odkar ste režimsko trobilo?

  • centurion

   Tebi je rogovje zraslo,
   odkr si na portalu.
   Ti ga je kurba iz skupnega gospodinjstva nabila.

   • Joc 52

    Je dezuren to nedeljo in je siten

   • Stribog

    Sito prepisal iz navodil? Odgovoriti ne znaš?

   • Winstonblue

    Tega so še iz skupnega gospodinjstva vrgli in zdaj bivakira pod kakšnim mostom.

 • totex39

  Zapreti to greznico RTV SLO, ker postaja vedno bolj gosta in nepredušna.

 • SALZ

  Sprejeti zakon da je na državni rtv mogoče zaposliti največ 1000 ljudi nitiii enega več,potem naj se pa odločijo kdo ostane in kdo gre tudi tu mora obstajati neka meja kot drugod v državnih podjetjih

  • centurion

   Potem skozi filter selekcija,
   ostane jih 30%.
   In to je -to.

 • alojz

  Če bodo danes zvečer takoj po dnevniku predvajali Možino, ko predstavlja svojo knjigo Slovenski razkol in tolmači grafe, številke in dogodke po datumu, bom pa res podvomil v Janševo kritiko. Garantiram največjo gledanost tako levih, neopredeljenih in desnih.

 • samotoje

  od koder so o dogajanju obvestili tudi nekatere tuje organizacije. Zanimata me dve stvari:
  1. ali so obvestili tudi Salvation Army?
  2. Ali so Cicibanovi novinarji tudi ogorčeni?

 • Gren

  KADUNC TI SI RDEČI JUNC !

 • sodnikisozločinci

  Tale prstan je pa zadel bistvo. Hanzi tv je ustanova s prilagojenim programom, logično da jo vodi Kadunčev bebo, rdeča retardirana polopica.

  • Winstonblue

   Evo ti še enega +

 • Gren

  Dajmo predlog za referendum za ukinitev rtv naročnine !

  • Janez Korenjak

   Trenutno ne bo šlo. Škoda, da nismo Estonija, tam imajo eVolitve že nekaj časa.

   • zaslosds

    Pred vrata se postavit in obdelat vsakega posebej

  • realnost

   Za to bi izgubili najmanj dva meseca dragocenega časa..

 • AlternativaZaSlovenijo

  2300 zaposlenih? Sedaj razumem zakaj rabijo obvezno naročnino. Kar pa se tiče cenzure, je pa RTVslo na 1. mestu.

  • Janez Korenjak

   Toliko zaposlenih ima tudi novomeški Revoz, samo da tam naredijo 1000 avtomobilov dnevno.

 • Mahatma

  Če ima vlada vzvod… pa dajte že enkrat odstavit direktorja pa nadzornike pa svetnike… tisto kar lahko( brez sramu in slabe vesti). Treba je pokazat kaj se po tem zgodi…… Po tem bo pa mir tudi drugje. Pa direktorja Telekoma je treba takoj vprašat kdaj bo dal v stečaj ali prodal PlaneTV in preprečil izgube. Če ne bo naredil nič pa na cesto.Drugače temu ne bo konca.

 • realnost

  Samo twitanje bo premalo. Potrebno je takojšnje ukrepanje vlade, drugače nam bo vladala RTV Pjongjang!!!

 • Jani Steiner

  Idioti- pirnatova pa zaupanje, sama laž in cel kup lažnih novic. Še dobro da so jo……

 • Aton

  “..in tudi druge javne medije spremenila v enostrankarska trobila trenutno vladajoče ekipe politikov.”
  Kaj je to priznanje za čase minule vlade?

 • marker

  Tovariš Kadunc. Napadi s strani DNS in vaše RTV SLO na vlado JJ so nesprejemljivi. Razumemo vas pa, da branite svoje neupravičene privilegije. Z 2.300 zaposlenimi bi imeli zelo veliko tovarno, ki bi prinašala denarce, ne pa da je njen glavni namen da razvaja ljudstvo

  • tohuvabohu

   Razvaja ali razdvaja?

 • Aton

  RTV je s cenzuriranjem sporočil zdravnikov in s podporo Šarčevim neukrepom soodgovorna za preveliko razširjanje virusa! O tem ne bodo poročali!

 • Mahatma

  Mogoče malo naivno ampak upam, da te komentarje bere tudi kdo vsaj blizu trenutne vlade. Menjajte kar lahko!!!! Brez sramu. Po tem se bodo pa poskrili.

 • plavi-mil

  Tovariš Kadunc, če se ne motim tole “vašo” HANZI TV plačujemo vsi, levi in desni, do danes ste bili samo servis levičarjev, edina želja mi je, da se ukine RTV prispevek, vi s svojimi somišljeniki se pa financirajte SAMI, brez nas . Tovariš Kadunc , od kar ste servis levičarskih vlad ste se namnožili na 2300 zaposlenih, koliko imate pa še raznih Marcelov s pogodbami? prosim za odgovor in kaj vsi ti osebki delajo za naš denar?

  • karpelec

   Če so tako dobri, se pa naj izmerijo na trgu, tam so pa tolovariš in za svoj denar so lahko.

 • TINE

  PREPROSTO.

  UVESTI PROSTOVOLJNO PLAČEVANJE PRISPEVKA, PA DA VIDIMO TOVARIŠE KAKO SO ENOTNI!!!!

 • piko8

  V čim hitrejšem možnem času ukiniti rtv prispevek, odpustiti vrh rtv prisklednikov ostale pa pustiti na odprtem trgu, pa da vidimo koliko so sposobni preživeti na prostem trgu!!
  kadunc gre lahko prodajat revijo “Kralji ulice” če je sposoben !!!

 • xtc

  A ni država lastnica zgubaškega in predimenzioniranega RTV?
  No z gobčnim Kaduncem čisto enostavno;povabit ga na vlado na pogovor in mu dati pol leta časa,da naredi RTV profitabilno in prepolovi število zaposlenih,v kolikor se k temu ne zaveže pisno mora odstopiti takoj,vlada pa naj imenuje novega v.d do sanacie stanja na RTV in prestrukturiranja in odpostitve-ker je firma v bistvu zgubaška ima vlada vso pravico posčt v podjetje in naredit red,ko je zadeva sanirana se postavi po zakonu novega direktorja.

 • mici

  RTVslo je prva v bojni vrsti, pri hujskaštvu in podpiranju k protestnim shodom, katerim pomagajo nevladni ki, ki se skrivajo za masko levičarjev.

  • šmentanamuha

   RTV Slovenija je protidržavna medijska hiša, ki deluje po navodilih Milana Kučana in se financira iz državnega budžeta in prisilnim prispevkom državljanov. V posmeh vsem nam, pomagajo pri rušitvi legitimno vzpostavljene vlade in njenega predsednika, ki je bil s svojo stranko z večino glasov izvoljen na demokratičnih volitvah. Kučan je prvi v vrsti državnih izdajalcev, ki ga je potrebno sodno sprocesirati. Upam, da bo živel dovolj dolgo. Ostuden zlobni škrat.

  • karpelec

   ,,,še letake si delijo, ki jih hranijo za izdaje.

 • saturnsky23 saturnsky23

  Neprestano jamramo protestiramo, kako je enostranska (govora je o dveh polih v Sloveniji), dokazljivo,levičarska RTV. Obstaja za to tudi bogata dokumentacija. Če bi se tega zla rešili, ali vsaj neutralizirali, je posel opravljen. Moteče je to, da se ne opravi javna diskusija, okrogla miza, kako se rešiti te nesreče, ki nas okupira Slovence vse od leta 45set do sedaj.

 • primoz

  G Kadunc nisem slišal na RTV SLO da bi kdaj pozivali k rušitvi vlade g Šarca, Cerarja!!!!

 • šmentanamuha

  Direktor privatne RTV hiše Milana Kučana, ki jo moramo prisilno plačevati joka, ker ga je predsednik vlade opozoril na njihovo poslanstvo, ki ga njegovi novinarski prostituti in prostitutke že leta ne opravljajo več. Žal mi je za Eriko Žnidaršič, jo pa razumem, da v krdelu psov nimaš druge možnosti, kot da lajaš z njimi.

  • dež

   Gre za zadnje brce, vedo da je prišel konec. In da večina odhaja na brezplačni dopust. Končno !!

 • rubec

  Pa kakšna je to televizija spoštovani direktor, ki ne pokaže kako te trenutke preživlja jasna kuljaj. Slovenija čaka.

 • Ivan Ivanovič

  To niso novinarji, to so hujskači, ki delujejo v prid udbomafijskih plenilcev. Tem ljudem je treba povedati, da so sostorilci velekriminalcev v belih ovratnikih, ki so izropali državo in državljane in nas pahnili v stanje stagnacije in brezperspektivnosti. Gre za skrajno nepoštene ljudi, ki si ne zaslužijo, da jih podpiramo z našim denarjem.

  • bubamara

   Čisti hujskači. Uničevalci demokracije.

 • milanček

  tehnično vprašanje, kdaj bo RTV zapovnil oba mutiplexa s programi, to je skupaj 34 programov! če se ne motim, to zahteva zakonodaja!

 • Viktorh

  To, da je Igor Kadunc, gen. direktor te javne hiše, zame pomeni največje ponižanje slovenske javnosti. spominja me na mojega izvršnega direktorja Prevent Sl. Gradec, pomanjkljivo izobraženega nastopača, ki si je domišljal, da ve vse….

 • sunday

  zakaj pa ne bi enkrat mi za spremembo nasilno protestirali proti našim sovražnikom, ki nam omejujejo svobodo in grenijo življenje – plačevanje rtv ni moja svobodna odločitev – dajmo se zbuditi – začnemo lahko z referendumom npr. – ne ostanimo tihe, pohlevne in mirne ovce do konca !!!

 • Gren

  KO GLEDAM TAVARIŠČA KADUNCA JUNCA MISLIM , DA GLEDAM LUCIFERJA !

 • bubamara

  Danes spet Gobčeva ves svoj čas porabila k hujskanju proti vladi, ki naj bi izvajala državni udar. Ženska ni normalna. Kot vsi v tej ustanovi. Bruh.

  • Joško

   Najbrž je bila zopet pod vplivom maliganov.