VIDEO: Kako se novinarji borijo za versko dogmo nošenja burk, pozabljajo pa na pravice žensk

Foto: iStock

“Želimo, da se v Sloveniji spoštujejo slovenske navade in tradicija in da se ta kultura ne spremeni. Vsak, ki pride v Slovenijo, je to dolžan spoštovati,” je ob vložitvi zakona, ki bi prepovedoval pokrivanje v Sloveniji, poudaril Janez Janša.

Poslanska skupina SDS je v državni zbor vložila dva zakona. V enem predlagajo prepoved nošenja muslimanskih pokrival za ženske (nikaba in burke) na javnih mestih, v drugem pa zaostritev pogojev za pridobitev azila.

Janša: Povečana varnostna grožnja tudi v Sloveniji
Razlog za vložitev teh dveh zakonov je, kot je pojasnil Janša, da migrantski val ne pojenja in da se na evropski ravni še vedno ni oblikoval nek skupni pristop k reševanju tega problema. “V celotni Evropi je povečana varnostna grožnja, tudi v Sloveniji. Na podlagi nezakonitega priseljevanja v zadnjih mesecih bo Slovenija deležna pritiska, v smislu porazdeljevanja migrantov,” je prepričan.

SDS je zato v državni zbor vložila zakon, ki bi v Sloveniji prepovedal pokrivanje obraza. Razlogi za to so tako kulturni kot varnostni. “Želimo, da se v Sloveniji spoštujejo slovenske navade in tradicija in da se ta kultura ne spremeni. Vsak, ki pride v Slovenijo, je to dolžan spoštovati in to spoštovanje zagotoviti z zakonom,” je poudaril Janša.

Morda vas bo zanimalo tudi: Slovenka v Frankfurtu se zaradi varnosti že pokriva z ruto

Evropsko sodišče za človekove pravice: Nošenje burk ni človekova pravica
Temu je pritrdil tudi Gorenak, ki je med drugim dejal, da burke ne spadajo v našo družbo in niso človekova pravica. Ob tem je izpostavil, da so podoben zakon sprejeli tudi v Franciji in Belgiji, pa tudi v Kataloniji. “Tudi Evropsko sodišče za človekove pravice je v primeru Francije odločilo, da nošenje burk ni človekova pravica, zato je njihova prepoved utemeljena,” je navedel in pojasnil, da bi bila za kršitve zagrožena kazen 100 evrov, enako kot za novačenje in prenočevanje zunaj.

“Če greste danes v arabski svet in želite obiskati mošejo, bo vaša punca morala imeti ruto, oba si bosta morala umiti noge in iti bosa v ta objekt. Nobenega razloga ni, da od njih ne bi zahtevali enakega vedenja,” je še dejal Gorenak.

Celotno novinarsko konferenco si lahko ogledate spodaj. Zanimivo je, da je novinarje po koncu izjave zanimalo predvsem predvsem turistični izpad in nestrpnost, nikogar pa ni zanimala pravica žensk v zvezi z nošenjem burk.

Za komentar na vloženi zakon smo povprašali tudi islamskega teologa Alima Hasanagića. “Mislim, da je predlog neprimeren in islamofoben, ker je v Sloveniji tako ali tako samo 15 žensk, ki nosijo burko. Mislim, da teh žensk ni niti 15, verjetno pod 10, vendar dajmo za vsak slučaj zaokrožiti navzgor. Predlog je brezpredmeten.​”

Cilj azilne politike ne sme biti integracija, ampak začasna zaščita
Drugi zakon spreminja precej široko politiko glede pridobivanja azila v Sloveniji. Tukaj je po mnenju Janše potrebno redifinirati že sam pomen pojma azil – ta se podeljuje tistemu, ki je v svoji državi ogrožen.

“Cilj azilne politike ne sme biti integracija, ampak začasna zaščita, dokler v domovini prosilca za azil traja nasilje. Predlagamo, da se te pogoje zaostri – podobno, kot so to storile Nemčija, Avstrija in druge države. Potrebno je tudi striktno preverjanje prosilcev, da vse to ne bo predstavljalo varnostnega tveganja,” je dejal Janša.

Oba ukrepa sta preventivne narave, zato v SDS upajo, da sta še pravočasna in da bosta v DZ dobila dovolj podpore, preden bo Slovenija čutila še hujše posledice tega begunskega vala. “Poteze vlade ni bilo, zato smo predlog pripravili mi in ga že vložili v parlament,” še pravijo v SDS.

Anja Bah Žibert je predstavila novosti, ki jih prinaša novi predlog azilne zakonodaje:
– kvoto, koliko azilantov bo Slovenija sprejela, sprejme državni zbor na predlog vlade;
– tujec mora takoj po vstopu v državo oddati namero za priznanje statusa mednarodne zaščite in v treh dneh predložiti vsa dokazila;
– pristojni organ mora najkasneje v 30 dneh odločiti o vlogi;
– ukinjajo se vse vrste denarne pomoči za azilante, vključno z žepnino, nadomešča pa se jih s pravico do namestitve in prehrane za eno leto, omogoči pa se jim tudi vključevanje na trg dela;
– prošnje se odobrijo za eno leto, na ponovno prošnjo se lahko podaljšajo za eno leto, v kolikor prositelj še izpolnjuje pogoje za mednarodno zaščito.

​Zakon, ki že velja v Franciji in Belgiji
Nikab in burka sta pokrivali za ženske muslimanske veroizpovedi. Burka je pokrivalo za celotno telo, ki prekriva tudi oči, medtem ko nikab oči ne prekriva, zakriva pa tako kot burka vse ostale dele telesa.

Za zdaj velja popolna prepoved nošenja tovrstnih pokrival v Franciji in Belgiji. Zakoni, ki to odrejajo, so bili sprejeti zaradi varnostnih razlogov. Prepovedi veljajo tudi v nekaterih drugih evropskih mestih.

ODZIVI POLITIKE
Za komentar na vložena zakona smo povprašali tudi nekatere vodje poslanskih skupin, a nam sprva odgovorov niso dali, saj so se o tem želeli še pogovoriti znotraj poslanske skupine.

Nato so v DeSUS za STA ponovili, da bi tovrstno zakonodajo verjetno podprli zaradi vprašanj glede identifikacije oseb, zagotavljanja enakosti spolov in spoštovanja minimalnih zahtev za življenje v skupnosti.

Ostreje so se v sporočilu za javnost odzvali v najmanjši koalicijski stranki SD. “Prepoved in omejevanje sta orodji za tiste, ki svojo priljubljenost radi krepijo na politiki strahu in izključevanj,” so prepričani. V SD tako menijo, da se moramo temu prav v teh časih izogniti ter graditi na politiki sodelovanja in vključevanja, namesto tega, “da z restriktivnimi zakoni etiketiramo vse, ki so drugačni, ter zavračamo tiste, ki potrebujejo našo pomoč”.

V NSi podpirajo zaostritev azilne in integracijske politike, zato se jima zdita predloga primerna.

Poslanec Bojan Dobovšek je za razmislek o azilni zakonodaji, prepoved nošenja burk pa po njegovem ne pripomore k reševanju kulturne težave.

Ž. K., J. F., M. G., B. O.

 • John

  Direktive in usmeritve so bile podane v včerajšnjem intervjuju z malim velikim osamosvojiteljem. Novih pokov ne bo, 571 družbenopolitičnih delavcev se bo ukvarjalo z orožarsko afero in Depalo vasjo.
  To je že prva lepa priložnost, da se začne direktive izpolnjevati.

  • epson mlacni

   Ampak si slišal, da ni kazal navdušenja nad Cerarjem? To lahko pomeni samo eno, na vrsto počasi prihajajo novi obrazi.

   • John

    Saj je že čas. So levaki že pošteno naveličani Stranke Mehkih Cur in zahtevajo nove obraze.

   • John

    Ne, po difoltu ne gledam Hanzi TV, me je pa danes le toliko zamikalo, da sem šel na MMC (ker se gospoda na Novi24 očitno ob ponedeljkih malo bolj pozno zbudi, pa moramo po info h konkurenci) prebrat članek. Je bilo pa presenetljivo, do danes dopoldne, ko je prišla v službo JU, stanje komentarjev zelo nenaklonjeno osamosvojitelju. Seveda, čim je JU uletela v pisarne, pa se je stanje začelo spreminjati.

 • jankoslav

  Potrebno je tudi spremeniti Zakon o državljanstvu RS, saj in črtanje 7. odstavka 12. člena, ki govori “Pristojni organ lahko, če je to v skladu z nacionalnim interesom, po prostem preudarku sprejme v državljanstvo Republike Slovenije osebo s statusom begunca, priznanega po zakonu o azilu, če dejansko živi v Sloveniji neprekinjeno 5 let pred vložitvijo prošnje in če izpolnjuje pogoje iz 1., 4., 5., 6., 7., 8., 9. in 10. točke prvega odstavka 10. člena tega zakona.”

  Na podlagi tega člena, ki zahteva samo 5 let prebivanja in ne 10, kot velja za običajne tujce, lahko (in že) begunci dobijo slovensko državljanstvo. TO JE POTREBNO SPREMENITI.

 • čips

  Edino pravilno!!! Ko gredo naše ženske dol se pokrijejo, ko pridejo njihove gor naj se pa odkrijejo, kot je to pri nas, ne pa da se od naših žensk zahteva, da se pokrivajo zaradi teh, teh eh saj ne najdem kulturnega izraza zanje

  • karlina

   Za njihovimi burkami se lahko skrivajo tudi moški, teroristi.

   • marone

    Res je, več moških je že nosilo burke in se pretvarjalo za ženske, pri tem so se pa razstrelili in ubili množico. Burka nima kaj delati v Sloveniji in Evropi.

    • Danda

     Kot sem že enkrat napisal,bliža se pust…Naj en Slovenec vozi avto z masko,obišče trgovino,banko…Ga bodo takoj vlekli in napisali kazen…A muslimani bi pa naj hodili vsak dan kot ninđe po moji državi…Ku… pa takšna država!!!!

  • macon

   Če pa so duševno prizadete in bi odkrite od vsega hudega kar umrle. Si predstavljaš, da njihov dragoceni ksiht lahko gleda vsak mimoidoči. Sej bi jo kr na klopci u parku naskoču. Al pa na kontejnerju na ulci.

   • Nova24TV Mod 1

    Opozorilo: Nestrinjanje lahko izražamo tudi brez medicinskih diagnoz, norčevanja, žaljivih besed oz. besed s kontekstualno slabšalnim pomenom in s tem vzpostavljamo kulturni nivo komentiranja. #duševnoprizadete

    SSKJ:
    prizadet
    2. ki ima kako, navadno prirojeno napako, okvaro: imeti prizadetega otroka; po nesreči je ostal prizadet; duševno, telesno prizadet; slušno prizadeti otroci; prisl.: prizadeto govoriti; dogodek opisuje zelo prizadeto; sam.: prizadeti tega ni vedel; pomoč prizadetim

 • Johan

  Edino pravilno, omejiti izdajo dovoljenj za bivanje, ustvarjanje fiktivnih S.P. za uvoz muslimanoz iz yuge !

 • čopkovseved

  Bravo in še enkrat bravo, če bo treba se podpišem tudi pod referendum! Prepovedati tudi poligamijo, zlasti med muslimani kosovskega rodu. Pa obrezovanje dojenčkov moškega rodu, ker to še vedno izvajajo naši zdravniki za denar. Naj zdravstvena služba uradno objavi koliko takšnih dojenčkov, zlorabljenih s strani muslimanskih staršev, vsakodnevno srečujejo v posvetovalnicah!!!!!!!!!! Tudi to zlorabo bi morale zdravstvene službe redno prijavljati, pa jo tolerirajo kot samoumevno pri muslimanih. Poklicati te ljudi na odgovornost, pa se bo zadeva hitro obelodanila in izkoreninila. Polna usta socialnih služb o zlorabah, o tej se pa ne sme govoriti! Sramota.

  • pajot

   Poligamija je čist u redu zadeva. Za pametne.

 • abria

  Koga si želite na oblasti v čadu, ko bo potrebno organizirati obrambo Slovenije pred terorističnimi napadi ? Miro Cerarja, Boruta Pahorja, Karel Erjavca, Židana, Vebra, Luka Mesca, gospa Novakova,….

  • John

   Luka Mesec bi bil po mojem mnenju idealen.

 • soc

  Kakšna neki demokracija je demokracija,
  – ki prepoveduje nestrinjanje, ga kaznuje, ga preoblikuje v kaznivo dejanje?
  – ki daje prednost teokraciji, spet določa, kaj je krivoversko, maltretira in pošilja svoje otroke na grmado?
  – v kateri je manjšina več vredna kakor večina, da lahko gospoduje in izsiljuje?

  Kakšna svoboda neki je svoboda,
  – ki preprečuje misliti, govoriti, nasprotovati uradnemu mnenju, se upirati, nasprotovati tistim, ki nas napadajo ali nam zatiskajo usta?
  – ki hoče poleg premislekov cenzurirati tudi občutja in torej določiti, koga moram ljubiti, koga moram sovražiti, tako da če sovražim Američane in Izraelce grem v raj, če pa ne ljubim muslimanov, grem v pekel?

  Hvala, Oriana. Pravočasno si spregledala s svojim ostrim umom, ogromni večini zapriseženih levičarjev tega ne bo uspelo, pa če živijo do stotega. Upam, da se jim bo neizmerna bebavost maščevala.

  • pajot

   Oriano sem prebral pred destimi leti. Imela je še kako prav. In predvidela je dogodke današnjih dni.

  • John

   Na žalost smo na istem planetu s temi beboti.

  • antimur

   Ta podivjana manjšina, z raznimi “človekoljubnimi organizacijami” na čelu ter pod taktirko kučanistov, si je vzela pravico, da je edina pristojna za določevanje, kaj so človekove pravice in kaj ne. Tem norcem se je že v svoji nori evforiji povsem odpeljalo. Prav ti bebci kršijo človekove pravice, kar je pa še huje, celo Ustavo RS. Toda za njih to ni problem, Ustavo RS tako cefrajo in zlorabljajo od sodstva, ministra za pravosodje, celo levi del parlamenta, “hrabri borci, ki naj bi nas osvobodili izpod fašizma” z zlorabljanjem in zapostavljanjem uradnih oznak in zastave ter nenehnega teroriziranja drugače mislečih itd.

 • stajerc5

  Bravo SDS! Cisto in jasno kot jutranja rosa!

 • BATMAN

  BRAVO

 • rubec

  Vsak zakon ima izjeme. Violeta Tomić mora bit zakrita.

  • pajot

   Zakaj pa? Ona ima čkopi prtod az kogarvsa

   • domovina mili dom

    Kolah ej lodabu katkrinraz.

  • John

   Ohohoho, pa Makarovćka.

   • pajot

    makarovićko poznam še od majhnega. karieristka. Dobivala se je z Gregorjem Strnišo,ki ga je izkoriščala za svojo kariero. Ubogi Gregor,preganjali so ga komunisti,potem pa še ta vešča. No ja,vsak najde to kar išče. Tudi ona bo.

    • John

     Nekaj tako zagrenjenega kot je to bitje, ne vem, če še kje obstaja kaj takega. Ja, pa v tistih ČB posnetkih je še zgledala, takrat so bili itak vsi odpuleni, pa ni toliko izstopala.

     • pajot

      Ti bom nekaj zaupal. Poznam jo osebno. In je ne maram. Spoznal sem jo pa leta 1975. Kot,da bi vedel,kaj bo klanfala ćez štirideset let. Že takrat,ko se mi je ponujala,sem jo kalodfu.

     • John

      Ja, takrat se je družila s kulturniki, ki so bili takrat avantgarda, protirežimski. Pa jo zdaj poglej.
      Škoda, madona, k jo nis ornk useku, babo.

     • pajot

      Ne,jest načeloma žensk ne tepem. Sej veš kaj najrajš delam z njimi?

     • John

      Hehe, tele moje moraš zmeraj prebrat z glasom iz Butn skale. Ponavad najbl paše Fanči, pa tud Valentinčič velikrat sede.
      Si mislim, ja, kaj najraje delaš. Dober hobi, ni kej.

     • pajot

      ja,butnskala. Kje so tisti časi?

     • John

      In to na RŠ
      Fanči: Pa jih zdej puglej, froterjevce.

     • Nickname

      Že takrat, pa še prepozn :)

   • Nickname

    Ja hvala. Sem mislil da so tu že vsi zadeti. Če se vlagajo amandmani potem je jasno da gre prvi za to čarovnico, ki tako sovraži majhne otroke.

  • John

   To bo prva alinea izjem, kjer bodo naštete. Čaki, pa kaj je bla tista babura, bivša prfoksa, k se je skoz z Gorenakom kregalal?

   • rubec

    Potrata? Je pa ja že z lesom pokrita. Cajt bi bil.

    • pajot

     kako to misliš? Z lesom al s plastiko?

     • rubec

      Kje si pa ti že videl plastično krsto? V kinder jajčku?

     • pajot

      plastika dalj traja.

   • pajot

    Jaz bi potrato kalpofu,že samo zaradi tega,da vsaj enkrat doživi zemorga

  • macon

   Pa Svetlana Makabrovič.

  • PIA

   Izjemno!

 • pajot

  Ne samo nošenje burk in nikabov,jaz bi prepovedal naseljevanje muslimanov v njim tako rekoč neverniških deželah. Kaj jih sili k nam? Boljše življenje? Kakšno življenje je to,v komunistični državi?Bešje tako kanopofu žavodr.

  • bojan

   kota … namesto tako ;)

 • sevenx

  Ste videli tole???? Reklama za Slovenijo v arabščini za imigrante.

  Baje je pri nas vse zastonj. Ne vem zakaj potem hodimo v službo.

  http://www.publishwall.si/aktualno/post/152117/begunska-kriza-objavili-video-ki-daje-azilantom-natancne-napotke-za-selitev-v-slovenijo

  • John

   Nisi dost temen. Hitr na morje.

 • epson mlacni

  Bravo SDS, a dvomim, da bo koalicija to podprla. V tej sestavi parlamenta bi po mojem šlo prej skozi, če bi predlagali obvezno nošenje burk.

  • John

   Oh, jasno da ne. Samo vprašanje časa in brzine je, kdo bo prvi navalil. Sam osebno stavim na Piss inštitjut.

  • karlina

   Glede na to,da so zadnjič naša dekleta v intervjuju čisto brez vesti razlagale, da bi se zakrile z ruto, če bi se morale, pove vse.

   • domovina mili dom

    Morda tiste ki se večkrat na kljuki udarijo, da bi legalno zakrile razcvetela usteca.

   • pajot

    No,jaz ne bi posploševal. je pa res,da je kar nekaj naših deklet poročenih z muslimani. Pa nimajo ne vem kakšne svobode. Tako so pač hotele.

    • John

     Čaki čaki. Smo imeli zadnjič vlet, od Dobre, ki je zatrdila, da jo njen na rokah nosi.
     Viličar, verjetno.

     • pajot

      he,he,he….

  • Mihilus

   Zakona bosta sprejeta, če ne drugače pa s predhodnim zakonodajnim.

 • John

  Očitno je Jože Košir tud skenslan. Zdaj lahko pričakujemo, da se pojavi kakšen Franc Avsenik.
  Gou veleje gou (domou).

  • domovina mili dom

   Ni skenslan, je “bil” zgubil burko, kot Majer. počaki, da ne bo sprejet zakon on firnkih, bo z drugim vzorvem nastopil.

  • pajot

   Orgličar v analni fazi je tudi odpikal,he,he,he…..

   • John

    Žalostno je, da ni nobenega, ki bi bil levičar in se znal normalno pogovarjati. Sami provokatorji in zblojenci.

    • pajot

     jasno,udbovski provokatorji. Ki so plačani zato,da rušijo portale. Orgličar v analni fazi je bil en tak primer. In mislim,da je njihov šef,predsednik CK ZKS,predsednik UDBE za Slovenijo,,dobitnik častnega doktorata ŽNJ univerze v južni dakoti,in kar je še nekaj teh nazivov,te dni bolj slabe volje.Bliža se večnosti,he,he,he….

 • Ježek Teka Teka

  Ave naši … tko se dela, pa to …

 • karlina

  Ja, hvala Bogu, da so se pametni ljudje v državi spomnili tega, vendar se močno bojim, da se s tem naša vlada ne bo strinjala, saj ji državljani ne pomenijo veliko, več jim begunci. Verjetno se bo mesečev lukec spet zagovarjal na kršenje človekovih pravic.

  • domovina mili dom

   Prvič, je premalo pametnih glav. Drugo, mora zdaj Kučan glas povzdignit, ker so se njegovi kurirčki iz zblojene liste izgubili. Tretjič, boji se za poškodbe lastnih dvakrat žganih bodočih državljanov.

  • John

   Seveda je ogorčen, če pa čez ne vidi pa mu mora Štefa razlagat, kaj je na drugi strani, no.

   • pajot

    Štefa mu bolj malo razlaga,je večino časa,pod vplivom….

    • von Rhein

     Torej je vplivna pod vplivom.Dobra kombinacija za malega.

     • pajot

      mali bi lahko povedal kako se kaj zastopi s katjo iz dornberka.

 • južnificirana_si

  jašefobkinje bodo iz ihte začele nosit burke

  • John

   Hude škode ne bo.

  • domovina mili dom

   Dokler ne zapeče med palcema na nogah je vse v redu.

 • domovina mili dom

  Zdaj se bo vsulo spoštovani domoljubi. Po medmrežju že čivkajo levaki&musli. Kar na enkrat hočejo petje imamov na minaretih. Motijo jih, s tisočletno tradicijo, zvonovi krščanske dežele.

 • rubec

  Naš hišnik je šele opasan. Smo morali vsi ki imamo po kleteh krompir v vrečah, v gajbe prestavit.

  • epson mlacni

   ;);)
   Konec koncev ne bi bilo prav, da bi jedli krompir, ki je prestopil v muslimansko vero.

   • rubec

    Valjda. Zato pa sem hišnik.

    • John

     ******************

  • pajot

   V gajbah ostane dalj časa svež

 • 1xy

  BRAVO, končno prvi koraki, medtem, ko je večina držav že tik pred sprejemom azilne zakonodaje!!

  to pa je anketa na spletni strani, ki je najmanj naklonjena desnici…….t.i. FOP TV….

  Ali podpirate predlog stranke SDS o prepovedi nošenja burke in nikaba ter zaostritvi pogojev za pridobitev azila?

  Da, podpiram oba predloga.2100
  Podpiram le predlog o zaostritvi pogojev za pridobitev azila.294
  Ne, predlogov ne podpiram.218
  Podpiram le predlog o prepovedi nošenja burke in nikaba.120

  Skupaj odgovorov: 2732

  • John

   Se pravi, bo zakon zavrnjen. Levi niso populisti, da bi nasedali mnenju naroda. Oni že vedo, kaj je dobro in prav za nas in kaj ne.

 • rubec

  Če nisem znorel danes v Šparu. Me blagajničarka vpraša če hočem eno vrečo.

  • John

   Ja, ampak črno, bi se moral glasiti tvoj promptni odgovor. Da se vidi, da si multikulti.

 • John

  V bistvi je zadeva res čudna. Če za pusta voziš v maski, te ocurjo za kolk? Stotko? To pa naj bi se sprehajalo okoli totalno zakrito.

  • rubec

   John, ideja za biznis. Glede na to da bodo verjetno tudi avti morali biti pokriti, začniva prodajat periskope.

   • John

    Pa skupi stopva z unmi, fotona, d bo tud za ponoč…

   • John

    Amapk samo ženski avtomobili.

  • domovina mili dom

   Zdaj se bo obrnilo, pust bo vsak dan razen za pusta.

   • rubec

    **************

    • domovina mili dom

     Da se razumemo. za pusta ne smeš vozit z masko. Zakon ne bo sprejet, žal, in za volanom bo lahko pust vsak dan.

 • Kučko pod pručko

  – Štefka, Cmero pravi, da je treba zjebat vse zavedne Slovence.
  – A tko, Milan. Potem pa naju ne bodo. Pa najine prijatle tud ne!!!

  • Verbena

   ..pa sej ti moram en plusek pritisnat, čeprov ponavad to ne delam…si me nasmejal…

   • Kučko pod pručko

    A taka škrtica si? Jaz ti jih pa veselo klikam!!!

 • Osti jarej

  naj bo…sprejet pa ne bo…a se vladna koalicija sploh zaveda,kakšna burka je?!

  • John

   Oni so ena burka od vlade.

 • rubec

  Že dolgo čakam na spremembo spola. Kaj hočem, se pač počutim ženska. In me danes kličejo iz sprejemne, češ da bo malce dražje prišlo vse skupaj. Še en euro za vrečo.

  • pajot

   Zanimiv podatek.

 • Feriss.H

  Serar in njegovi prilepki bodo popenili, SDS im hoče speljati na led njihove obete o povečanju zanesljive volilne baze z “begunci”. Zaradi patološke obsedenosti z oblastjo bi Moderni Seratorski Center raje prekril celotno Slovenijo z Burkami, samo da bi burkeži lahko ostali na ablasti. Pod nujno je za uvesti IMPEACHMENT zakon, in to po skrajšanem postopku. Ko vlada začne kazati prve resne znake norosti ali debilnosti, kot jih tale že nekaj časa, sledi takojšnja odstavitev in nastopi rezerva, kot v nogometu.

  • John

   Jasno, da ostanejo na oblasti, so se pripravljeni spečati z vsem, kar leze in gre.

 • južnificirana_si

  azilna politika v sloveniji je absurdna. Ko enkrat pridobiš status azilanta , ga lahko izkoriščaš , do smrti neglede na spremenjemo varnostno stanje v domovini azilanta

 • črnaovca

  Bravo, še dodatek da ni potrebno posebej kuhati v šolah kdor se nima namena prilagoditi naj ne hodi v Slovenijo. Putin je lepo povedal da Rusija ne rabi manjšin temveč manjšine Rusijo in za to se naj prilagodijo.

  • macon

   S tem, da so ruske manjšine avtohtone, pri nas pa lepo priznamo madžarsko in italijansko manjšino. Avtohtoni manjšini. Ekonomski priseljenci niso manjšina in ne pripada jim nobena posebna zaščita.

  • John

   No, še boljši je bil Avstralec, ki jim je natočil izjemno čistega vina, kljub temu, da ga kao ne pijejo.

 • domovina mili dom

  Se mi pa čudno zdi, da zblojena lista zagovarja burke. Zdaj bo tovarišica Tomićeva imela zakrit rdeči pentagram.

  • sodnikisozločinci

   Jaz bi pa res vprašal, a je v skladu s koranom, da ima ženska na burki rdečo zvezdo, imam sosedo, hčerko rdečega kmera, ki bi se rada poročila z muslimanom.

   • domovina mili dom

    Korana na srečo ne poznam, imata pa obe opcije skupno to, da jima rdeča snov vzburi prvinski nagon.

 • rubec

  “Za komentar na vložena zakona smo povprašali tudi nekatere vodje poslanskih skupin. Za zdaj smo uspeli govoriti z Matjažem Hanom (SD), Francem Juršo (DeSUS) in Luko Mescem (ZL), vendar nam na to temo še nihče ni želel spregovoriti, saj se morajo o tem najprej pogovoriti znotraj poslanske skupine.”

  HAHAHAHAHAHA.Ta prave tri ste šli spraševat. Iste odgovore dobijo tudi njihove babe, ko jih vprašajo ali bi se šli en majčken vleč.”

  • John

   In so ročno poklicali v štab, da jim razloži, kakšno je njihovo mnenje.

 • Verbena

  ..sej, ne vem od kod in zakaj jim to predpisuje vera…v čem je globji pomen tega, da mora bit ženska povsem zakrita??…sem se spomnila dogodka, o katerem mi je govoril sosed…v Jugoslaviji so naša podjetja morala vlagati , graditi nove tovarne..tam bolj na jugu…TTP je tako postavila super moderno tovarno in nekaj zaposlenih je šlo dol učit veščine tam na novo zaposlene..pa je rekel..ja, kažem to, ono…pa sej ni nč vidla, če je bla čist zakrita…

  • pajot

   Globlji pomen je v tem,da če je ženska zakrita, ne vzbuja perverznih teženj. In seveda : to je lastnina moškega.

   • John

    No, je pa treba priznati, da doma je pa dovoljeno biti sexi in poželjivo oblečena. Samo za enega. Očitno imajo malo problemov s samozavestjo in s tem, kako obdržati žensko. Očitno imajo tudi zelo slabo mnenje o sebi, ker se bojijo, da bi jim hitro ušle, če bi jih kdo drug videl. Skratka, kekci.

    • pajot

     mah,rcku,jih imajo tud doma pokrite,zdekipi,jih namakjo sam zato,da nardijo čimveč otrok. Sem pa spoznal enga muslimana,davnega leta 84,v Jajcu,ki mi je ponujal ženo,da ji nardim otroka,ker je bil on neploden. Nisem tega naredu,pa mi še dones ni žal. Je bil pa pristaš svinjine in alkohola.

 • zaton

  Bravo SDS. Podpiram pobudo o prepovedi nošenja burk in nikaba. Prepovedati mi morali tudi gradnjo džamije.

 • John

  No, tadva printa na sliki za Gorenakom povesta vse. Koliko je kdo vreden za našo LEVO vlado.

 • Feriss.H

  Mini Mulah Alim Hasanagić je odločno proti, kaj pa je to cca 15 burka-babnic za eno Slovenijo, pravi. Če zakona ne bo, bi se znalo zgoditi da bo Slovenija v svoji zelo verjetni burkasti bodočnosti preplavljena z burkastimi štopl-babami, in tudi z teroristi in navadnimi roparji, ki jim bo to še kako prav prišlo.

  Tudi v parlamentu bi to nekaterim prav prišlo, da ne pridejo v fokus javnosti ko pod “burka-inkognito” kresnejo kakšno super-imbecilno.

 • domovina mili dom

  Me zanima, če bodo anketo prikazali po TV. Ko bo prišlo do kritične mase, bo ukinjena.
  http://www.24ur.com/bin/polls.php

  • John

   Ne, kle pa ne kliknem. Raje povej.

   • domovina mili dom

    Plus za SDS predlog.
    Da, podpiram oba predloga. 2544 77 %
    Podpiram le predlog o zaostritvi pogojev za pridobitev azila. 350 11 %
    Ne, predlogov ne podpiram. 266 8 %
    Podpiram le predlog o prepovedi nošenja burke in nikaba. 147 4 %

    • John

     Oho, hvala.
     Sori, ker te sekiram, ampak imam res svoja načela, ki se jih držim.
     Seveda bo ukinjena, kam pa pridemo. Tem ludem se je že čist zmešal.

     • domovina mili dom

      Me res začrvič pri teh medijih, vendar je treba vsaj dve različne knjige prebrat, da veš katera je boljša.

     • John

      Vem, ampak sem onih drugih že toliko prebral, da točno vem, kaj lahko pričakujem od njih. Pa še, vsak klik je plus za njih. In tega jim ne dam.

     • domovina mili dom

      Razumem.

    • John

     Me pa zanima, kako bodo zdaj mesečarji in podobna zalega to speljali.
     Glede na to, da so izjemno zverzirani v spinih, bo to zanimivo spremljati.

     • domovina mili dom

      Znan scenarij. V izvidnike pošljejo roj 571, nato sledijo misleci z rdeče podplutimi očmi. Morda kakšen transparent. Nakar bo Bom premisli splakne kakšno plehko. Iz prišepetovalce pa navodilo scenarij zdaj. V DZ ostanejo na branikih samo SDS.

 • Antikrist

  Janša stalno počne kakšen burke in se strinjam, če se mu jih prepove.

  • John

   Lubček, sanjaš že Janšo. Si se kdaj vprašal, kaj je narobe s tabo?

   • rubec

    Je pač nervozen. Danes mu ni ratal burek.

    • John

     Ti misliš, da je burek narest kr tko, al kva? Da ga lahko kr vsak antikrist nardi? Ne gre to tko.

   • Bilderberg

    Saj ve. Po mojem je invalidsko upokojen. Psihosomatski razlogi.

    • John

     Ampak a ni smešno. Kle se nas gužva kr neki kao desničarjev pa noben ne omenja tok Janše k te zblojeni levaki. Res, sanjajo ga že.
     Sej more bit hudo, no.

     • Bilderberg

      Saj to je vse en in ist. Šejtan :) Đoker :) Drugače je pa Janši za čestitat da jim je tako poškodoval možgane, da ga sanjajo.

     • John

      Ja pa hudiča, a res ni nobenga druzga?
      A res na levi nimajo nobenga razen tega šlager pjevača?
      Ampak, saj malo so ga zambremzal.

  • domovina mili dom

   Te motijo zvonovi. Mal potrp. Ti bo musli zapel.

  • pajot

   slovenština.

 • Slovenec 33

  Zadevo bo potrebno urediti, da nam ne bo čez nekaj dni zelo žal (ta žal ne velja za topoumne produkte usmerjenega izobraževanja, ki sebe imenujejo levičarji).
  Tem ljudem, ki drvijo v Evropo, je potrebno razložiti, da prihajajo v krščanske dežele in da nimajo pravice spreminjati kulture pokrajin v katere prihajajo.
  To pa pomeni, da morajo sprejeti etične, moralne in bivanjske standarde
  – morajo se prilagoditi okolici, da ne bodo izstopali, zatorej so nikabi in burke nezaželjeni.
  To velja za tiste, ki imajo vsaj minimalni etični nivo. Ostale pa je potrebno kaznovati
  – svoje farje morajo pustiti tam od koder so prišli (če ne morejo brez svoje vere naj ostanejo tam kjer so jo imeli).
  – v krščanskih deželah je potrebno počistiti z islamsko navlako – vključno z mošejami, molilnicami in minareti. V krščanskih deželah nima to kaj iskati.
  – kdor hoče imeti stik z Bogom, gre lahko v katerokoli cerkev (Bog je samo eden) in tam opravi kar misli da mora.
  Na ta način se bo naval iz vzhoda zmanjšal na razumno mero in situacija bo postala obvladljiva, ker sedaj ni.
  Tudi teroristična dejanja bodo v veliki meri odpadla, ker ne bo moralne podpore islamskih farjev, ki si na ta način širijo prostor za svojo vero, ki je agresivna histerična in krvava.
  Moje mnenje je, da je islam med vsem drugim tudi, krvava, histerična in agresivna religija. Širi pa se z nasiljem in neupoštevanjem civilizacijskih norm.
  Zakaj krvava
  – Za potrebe vere (ne za hrano) koljejo živali.
  – Za potrebe vere se samomorilci razstreljujejo
  – Obglavljajo ujete
  – Kamenjajo prekrškarje do smrti
  – Kratijo obče človekove pravice
  – in še se najdejo cvetke
  Nisem še zasledil, da bi njihovi verski voditelji usmerjali množice v pomiritev ampak le v divjanje in
  izsiljevanje.
  Naslednja stopnja je množična histerija ob dogodkih, ki »žalijo« njihov občutekza svete stvari in obenem popolnoma nič ne spoštujejo nobene svete stvari na drugi strani (tudi svoboda govora je ena od svetinj).
  Njihova agresivnost je prišla sedaj s cunamijem preseljevanja (po mojem mnenju to nikakor niso begunci ampak horde divjakov, ki ne spoštujejo osnovnih civilizacijskih normativov) na svetlo.
  V civilizaciji velja, da ko pridešnekomu na dvorišče (to dvorišče je lastnina) oziroma na mejo pokažeš dokumente in s tem imaš pravico prečkati mejo, če so v redu in če nimaš dokumentov prosiš
  za pogoje in jih izpolniš in nato šele po dovoljenju lahko prečkaš mejo.
  Druga država je namreč v lasti davkoplačevalcev in državljanov te države, ki omogočajo njeno ureditev.
  Od kod torej tem ljudem pravica prečkati mejo mimo prehodov, da uničujejo polja in delo mnogih generacij na
  terenu preko katerega gredo (to so lahko le mentalni divjaki ali pa ljudje brez osnovnih etičnih norm) .Od kod jim pravica napada na organe, ki zagotavljajo red in mir lastnikov, če ne iz naslova pomanjkanja srčne kulture in osnovnega spoštovanja ljudi, kamor prihajajo.
  Zadnja poročila iz čolnov na morju in begunskih centrov in pa kažejo tudi njihovo netolerantnost in nasilnost do drugih religij.
  Mi je pa jasno, da topoumnim produktom usmerjenega izobraževanja v EU kar prihaja, ko se pojavlja nova megla, ker se je njihova, ki jo producira lažni humanizem (fdvizem) že kar malo razpršila.

  • pajot

   Veliko si govoril,na kratko bi povedal: turki nimajo kaj iskat v Evropi.(prosto po Cankarju)

 • John

  Men je pa burka kul, dam babi žakl na glavo, pa greva lohk tud ke, k so prej stran bežal zarad nje, no.

  • pajot

   genijalec! Fak ju!

  • Borut Stari

   Ideja je kul. Mogoče jih zato tudi nosijo. A je lohk namesto žaklja škrnicelj? Je cenej.

 • Bilderberg

  Pravilno! Namreč če oni lahko nosijo burke, potem mi lahko nosimo maske. Kam pa pridemo na ta način?! Pa pod burko lahko skrije kalašnika. To ne gre! Ker če ne, pa se dajmo kar vsi oblačit v burke. Tudi tipi. Zakaj mora nekdo vedet da se po cesti sprehajam jaz?! Torej?! Bodo pravila veljala za vse ali samo za nekatere?!

 • von Rhein

  Ampak,če dobro pomislimo,predvsem pa pogledamo, bi le bilo smiselno dovoliti nošenje teh zaščitnih sredstev.V določenih primerih dobesedno ščitijo.Tiste,ki gledajo,ne tistih,ki nosijo.

  • rubec

   *************

 • zaton

  Prepovedat mi morali nošnjo vseh muslimanskih pokrival, tudi hidžaba. Slovenija je krščanska in ne muslimanska dežela in naj tako tudi ostane.

  • Bilderberg

   Seveda. Sicer se mora dovolit tudi nošenje svastike.

  • John

   V bistvu bi lahko omilili besednjak in govorili o recipročnosti, ne o prepovedi. Ko boste vi dovolili, da naše babe hodjo po Dohi v miničih in brez modrcev, bomo mi dovolili vaše maškare.
   Pa se pejmo.

   • zaton

    Oni nam ne bi dovolili nošenja krščanskih simbolov in izražanja pripadnosti krščanski veri v njihovih deželah, da ne govorim o gradnji cerkva na njihovem ozemlju. V primeru, da se ne bi držali njihovih pravil, bi nas kruto kaznovali.

   • sodnikisozločinci

    Ko boste vi dovolili krščanskim beguncem iz Bližnjega vzhoda naselitev v Saudovo Arabijo, jim postavili cerkve in dovolili rejo svinj v Meki in odprli tam vinsko klet, takrat bomo mi sprejemali muslimane v Evropo.

 • lion

  bravo sds in bravo jansa zadn cajt da prids na sceno in pomagas nam slovencem

 • Ježek Teka Teka

  Joj, kolk bo tole še veselo … komi čakam, pa to …

  • John

   Ja, presentljive stvari se dogajajo. Javno mnenje na strani SDS, mesečarji in ostala mularija tiho kot riti…
   Čakajo klic iz štaba. Ko dobijo navodila, bo steklo. Verjetno pa bo kaj v zvezi z orožarsko afero in Depalo vasjo, kot je včeraj napovedal mali velii osamosvojitelj.

   • Ježek Teka Teka

    Pa obvezni članki o Cerkvi in duhovnikih, pa to …

    • John

     Jutri lahko pričakujemo nova razkritja.

 • Antikrist

  Janša stalno uganja kakšen burke in se strinjam, če se mu jih prepove.

  • John

   Neki ti je CD zašteku, šlager pjevač. Pa ne skrbi, ne bo nihče opazil.
   Pa če bi rad slišal kaj dobrega, slovenskega, si najdi od Avtomobilov, Hvala ti za pisma. Tvoj drek ne seže do pet temu komadu.

 • Ježek Teka Teka

  Nikol si nism mislu, da bojo muzloti zrušil nesposobne levake, pa to … lol …

 • Borut Stari

  Alim Hasanagi. “Mislim, da je predlog neprimeren in islamofoben, ker je v Sloveniji tako ali tako samo 15 žensk, ki nosijo burko. Mislim, da teh žensk ni niti 15, verjetno pod 10, vendar dajmo za vsak slučaj zaokrožiti navzgor. Predlog je brezpredmeten.​”
  Ta islamski teolog je pa resnično model. Ko na Fužinah sedim v vrtu lokala vsaki dan gledam ob pivu sprevod teh maškar. 15 zahojenih, pravi model za celo Slovenijo. Ma pridi v Fužine in se prepričaj, da bluziš.Toliko jih naštejem v enem dnevu. Sicer je pa pust šele 8. februarja naslednje leto.
  PS: Vemo, kdo hodi zamaskiran. Če je pust je maškara, če ni pa nima dobrih namenov.

 • Ježek Teka Teka

  Dejstvo je, da v taki situaciji kot se obeta … Sloveniji pokvarjeni in prodani levaki ne morejo in niti nočejo pomagat … prav kontra, pa to … zbrcat jih dol kolikor hiter se le da … tudi brez volitev …

  • John

   Pomagat? Kaj da ne. Saj Precednik skoz pomaga. Zanč je pr men greznco spraznu, pa je mogu du kolen not zagazt, no.

 • domovina mili dom

  Veste kaj se lahko zgodi. Nezavedni petokolonaši- ce se bodo namerno zavili-le v firnke samo, da bodo nagajali-le. Se spomnite afere trenirke. Ti zažvepljani Ljubljančani v trenirkah-trenerkah demonstrativno na ulicah.

  • John

   Sram me je, da sem Ljubljančan.

   • domovina mili dom

    Naj te ne bo sram. Kamen na kamen palača, pošteni Ljubljančani upanje, da bo enkrat zaplapolala slovenska zastava na gradu, da bo v slovenski prestolnici vladal Slovenec.

    • John

     Ja, jebemti, meni gre to tudi na živce, da mi en Saraorc določa, kakšna zastava bo visela nad mojim mestom, kjer sem rojen in sem živel dolgo vrsto let.
     Da ne govorim o tistih gnojih, ki so pripravljeni za beden denar držati žakelj lublanskemu sopranu.

     • domovina mili dom

      Jap, vem kaj muči tega važga purgermajstra. Ni bil za osamosvojitev. Pa smo jih vendarle Slovenci nažgal in porinli do Kopra. Zdaj si pa verjetno predstavlja sliko iz 2WW na IWO JIMO kot kapitulacijo. Si predstavljaš kako bi švical ko pošteni ljubljančani postavljate drog z zastavo na gradu. Priznati bi moral kapitulacijo rdečuhov. Torej glavno mesto še ni osvobojeno.

     • Nata

      Ooooooooo, to pa sploh ni slaba ideja .
      Slovensko zastavo na grajski stolp !!

  • John

   Spet narobe citiraš. Gre za “trenerke”. To je posebna zvrst oblačila, ki si je pridobilo domovinsko pravico u Fužinama. Ponavadi imajo hlače dve črti, so preširoke in nekako neprepričljivo mahajo pod nabuhlim vampom.

   • domovina mili dom

    Iz naše okolice so mal drugačni jih tudi včasih speglajo. Za to sem zbegan, pa se bomo že razumel.

 • Antikrist

  Janša stalno uganja kakšen burke in se strinjam, če se mu jih prepove.

  • John

   Ne vem, no. Jaz se pa že od malega rad z butli ukvarjam. Je mama rekla, naj jih ignoriram, pa kar ne morem, no. K so pa tok bogi. Pa tok rabjo, d jih kdo mal pugleda, pa jim kšno lepo reče, no. Lej, lubček, sej bo bolš, a veš, sej bo minil. Pa k boš šu spat misl velik na unga tvojga, tamalga, najbolšga pulitika, pa bo mugoče pregnau te tvoje more, no. Č ne pa še kr sm kej piš, se bomo še kej spomnl zate. OK?

   Si poslišal, kaj je muzka, šlager pjevać?

  • xtc

   A si že nabavil burko z petokrako?

 • hibernacija

  Vse kar simbolizira kršenje človekovih pravic je vredno obsodbe. V to kategorijo spada tudi prepoved , da lahko ženske opravljajo duhovniški poklic. Ne bi pa bilo glih smiselno, da bi to reševali z zakonom, ampak po vzoru hrvatov z nekakšnim častnim razsodišem to obsojati. Ko smo pa že pri preventivi je zmanjšanje podpore azilantom smiselna, oziroma se jo pretvori v materjalnem smislu. Je pa edina prava preventiva, da slučajno ne postanemo tarča kakih ekstremistov to, da zakonsko prepovemo objavljanje slik Mohameda. Tako bomo imeli zakonsko podlago za umirjanje strasti!?

  • John

   ……. 2 ……

  • macon

   Opravljanje duhovniškega poklica ni človekova pravica, ampak stvar dogovora v okviru neke religije. Po mojem so človekove pravice malo bolj bazična kategorija in zadevajo telesne zadeve in varnost.

  • sodnikisozločinci

   Take neumnosti lahko podprejo le levičarji, ki jim ni težko enega pedofila in množičnega morilca zamenjati za drugega.

 • Vera

  Vprašanje je , če ga bo predsednik DZ-a sprejel v obravnavo ?

  • John

   Oh, bo že našel proceduralni razlog, ne skrbi.

 • marone

  Bravo, še imamo nekaj pametnih slovencev v našem parlamentu. To je potrebno sprejeti absolutno čim prej!

 • hibernacija

  Še dobro, da v teh preventivnih zakonskih predlogih ni prepovedano imeti dolge brade. Vsaj v veselem decembru ne. Da ne bi bli otroci prikrajšani!?

  • domovina mili dom

   ********3*******

 • John

  Novinarji? Oprostite, to so družbeno politični delavci.

 • hibernacija

  A se mogoče ti predlogi nekoliko ne tepejo z tem členom Ustave #Ustava v 41. členu govori: »Izpovedovanje vere in drugih opredelitev v zasebnem in javnem življenju je svobodno. Nihče se ni dolžan opredeliti glede svojega verskega ali drugega prepričanja#!?.

  • rubec

   Ne, saj ustava v svojem 42.členu jasno pove, da rjuh ni dovoljeno sušiti na človeku ampak samo na štriku ali sušilcu.

  • usimoncic

   Po tvoji interpretaciji 41. člena verjetno odpade tudi pojem sovražnega govora, pa prepoved javne golote. Da varnostnih tveganj pri burkah in nikabah niti ne omenjam…

  • Nata

   Ja……nihče !!!!!!!!!
   Se vidi , da prav nič ne veš o dogajanju po Italijanskih šolah in podjetjih !
   Ko so ti ” verniki ” enkrat na konju , vsi ostali pristanejo na oslu .
   Sem že večkrat priporočila knjige znane ( preminule ) novinarke Ariane Falacci ! Nadvse zanimivo branje .

 • haložan

  Če čejo biti tu morajo spoštovati naše zakone…, če ne pa naj spokajo nekam od kod so prišli. band…. pokvarjena…

 • xtc

  Mislim ,da ni potrebe za nošenje nikakršnih muslimanskih pokrival,ki zahrivajo več kot domača narodna.
  Če želi to kdo nositi,bo pač moral iti tja ,kjer je to zapovedano.
  Vsekakor pa se strinjam z zakonom ,če bo koalicija ta zakon zavrnila bo ravnala v nasprotju z razsodbo ESČP-gre pa tudi zaradi varnostnih razlogov.

 • domovina mili dom

  V oporo je misel teologa:”To nima nobene zveze z vero, kvečjemu s tradicijo. Če bi imelo to kaj
  veze z vero, bi muslimanke po celem svetu hodile tako oblečene, in vemo,
  da ne hodijo.
  Problem je, da se ne razlikuje, kaj je res povezano z vero, kaj je
  verska svoboda in kaj je povezano s tradicijo. To je treba razlikovati, v
  nasprotnem primeru pridemo do tega, da se bogu in veri pripisujejo
  stvari, ki s tem nimajo nobene zveze.”

 • Bond007

  Tako lepim očem ,kot na zgornji fotografiji,tudi v burki popolnoma zaupam.

 • hibernacija

  Kako lahko policaj ve, če je ženska pokrita zaradi verskih razlogov, zaradi mode, al pa zaradi frustracij!?

 • Nata

  Pa samo poglejte naše politike ! Brez blagoslova hm………koga že ……….si ne upajo niti svojega mnenja povedati ! Saj je jasno , da morajo potem glasovati , kot ukaže stranka. A, vendar je to presneto klavrno!
  In g. Hasanagić ! Kaj je že izjavil vaš imam ?
  Da se mošeja gradi zaradi državljanov Slovenije…….itak bo čez 20 let prevladovala vera Islama !!

 • John

  A šlager pjevač je pa zginu?
  Sanja Janšo, jutr bo pa spet kle bluzu.

 • rubec

  Jaz sem tudi za to da se ženskam prepove nositi burke, nimam pa nič proti če se zavijejo z bodečo ograjo.

 • Tom Norris

  Bolano nabijanje FDV-evcev. Res prosim novinarje popTV-a in Akanala, naj se odpravijo v Saudsko Arabijo in tam pričnejo nabijat o pravicah, me prav zanima lokalen odziv.

  • rubec

   In skoraj nas je prepričal, da smo se tudi mi tako kot evropa ujeli v ameriško past. Če bi kanali ki jih omenjaš premogli vsaj pol novinarja, bi ga moral vprašat ali od kavbojcev ali od indijancev…

  • domovina mili dom

   Morajo prej plačat kazen za 5 milijonov € za kolikor so oglobljeni. Kazen je za monopol pri reklamah. Seveda jim tega ni treba takoj, dokler delajo za ta levosučne. Toliko o tem mediju.

 • Instalater Ivan

  Predlog je sicer OK samo SMRDI po populizmu zakaj ? ja preprosto če bi jih to res motilo bi tak predlog lahko dali leto nazaj ko so se tamo odločili recimo v franciji ne pa sedaj ko je zadeva in in aktualna torej je to klasičen populizem

  • Bilderberg

   Šejtan šejtan. Đokeru moj. Pol foruma si samo ti

  • xtc

   Abereš ti kaj še o Bavarski?

 • učko

  Sem gledal prejle na TV Janšo, ki je glavni frajer proti burkam. Se lahko samo vprašam, kje imamo kakšno resno opozicijo, ki bo nakazovala na prave probleme v tej državi ! Ni je, včasih nam je režim metal peska v oči s takimi in podobnimi traparijami, sedaj pa to počne “opozicija”, ki to v bistvu sploh ni, ampak so navadni bedaki, samoiniciativno !!!! Bravo Janša, samo tako naprej !!!! Buuuuuuuuuuuu

  • xtc

   Torej so bedaki tisti ,ki zahtevajo prepoved burk in nikaba?
   A po tvojem bi pa bilo moderno prepovedati RKC in uvesti šeriat,to ba bi bilo razvojno a ne?

 • FORT WORTH

  Zgleda,da se samo v SDS zavedajo resnosti nastale situacije in da vedo,da Slovencev NI 200 milijonov ampak manj,kot 2 milijona…

 • Bond007

  Naša strpnost in dobrodušje, nas je zjebalo.Ko imaš 20 dedov v kuhinji,si kar sami jemljejo.Nimaš več besede in moči.Samo,ko bo Dobrota začela slabo delati,bo res hudo.

 • centurion

  Šeme so v Sloveniji dovoljene 3 dni v času pustovanja. In takrat po hanziTVjih in radijih opozarjajo, da se z masko ne smemo pojavljati za volanom, na bančnih okencih, na meji ter identifikacijskih postopkih uradnih organov.
  Za v naslovu omenjene šeme pa naj bi (zakonsko?) ne veljala niti pustna pravila vseh 365 (366) dni v letu.

  Banditi tolpe 571 in vladajoča komi klika. Mater vam j…..(ljubim) RAZLOŽITE MI PROSIM ENAKOST PRED ZAKONOM MED NAMI, DOMORODCI-SLOVENCI- IN PRITEPENCI! PROSIM, ŠE ENKRAT.

 • xtc

  Sicer pa…………….
  Ima tudi burka nekatere dobbre strani,če bi jo predpisali Makarovičevi,Lipicerjev,paAFŽ jevkam v in izven parlamenta in še kateri feministki- bi oči ljudem res trpele manj oz. bi bili hvaležni.

 • Veno

  Dejstvo je, da v parlamentu s to sestavo tak zakon ne bo nikoli sprejet in se bomo morali navaditi tudi na burke.
  Si predstavljam, kako se bodo poslanci ZL in ostale levice zgražali nad predlogom, če bo do razprave sploh prišlo.

 • dbitls

  V Združeni levici vabijo vse njihove člane in podpornike na dan odprtih vrat. Z zanimivo točko se bo predstavilo društvo afganistanskih žena. Predstavile bodo zadnje modne smernice iz kolekcije burk s širokimi krajci. Sledil bo vrhunec programa, ko se bodo sredi dvorane razstrelile. Vabljeni !!!

  • stajerc5

   Upam, da bodo politkomisarji v neposredni blizini. Ponujam zastonj ciscenje…

  • rubec

   HIHIHI

 • John

  Janšisti se strinjamo, da ostane burka rezervirana samo za Janševo babo!

  • stajerc5

   Eeeeee….?

   • rubec

    Po moje je mislil na Janšo čebelarja. Sicer pa ob ponedeljkih Đon rad popiva.

    • stajerc5

     Me pa res zanima, ce bo Johny Walker sam odgovoril?! Mami moji je ogromno dobrega storila in pomagala, RIP…

 • dbitls

  Se mi zdi da ta levi pri nas zagovarjajo nošenje burk, ker so pač njihove babe take, da brez tega ne gre. Tomićka, Breda Pečan, Nataša Musar, Potrata, Bratuškova, Svetlana Makarović, tista kuštrava iz Radia Študent……. no, saj je razumljivo….

  • Bond007

   Vsi so isti.Ninje branijo Slovenijo.Piss.

 • stajerc5

  Predlog: Ce, ah kaj ce, ko predlog ne bo sprejet, si lahko vsak zaveden Slovenec cez glavo potegne bele (nujno, zaradi efekta) spodnje gate, nosene vsaj en teden, z obveznimi bremzspurami in gre na sprehod po lj-mocvirju, cim blize varovanih stavb, v banke, zavarovalnice itd. Na vsak nacin ga mora spremljati nekdo z kamero (skrito, jasno) in posneti reakcijo nasih varnostnih organov. Pa poglejmo, kaj je vec vredno; slovenske gate ali burka!

  • rubec

   hehehehehehe

 • Bilderberg

  Če te prepovedi ne sprejmejo, si dajmo vsi nabavit burke. Bom končno lahko hodil po cestah “anonimno”. Končno bom lahko s ljubicami hodil po cestah brez skrbi.

 • zuje

  “Ostreje so se v sporočilu za javnost odzvali v najmanjši koalicijski stranki SD.
  “Prepoved in omejevanje sta orodji za tiste, ki svojo priljubljenost
  radi krepijo na politiki strahu in izključevanj,” so prepričani.”

  Levičarji vedno radi poudarijo tisto, kar so sami počenjali. “…radi krepijo na politiki strahu in izključevanj.” Natančno to je KPJ počenjala v Jugoslaviji.
  Levičarji se borijo za pravice Ciganov, so pa partizani med revolucijo pobili skoraj polovico slovenske populacije Ciganov. Kar lahko okvalificiramo za genocid.
  Omenjajo sežiganje knjig, takoj po 2. vojni pa so gorele knjige, recimo Slovenčeve knjižnice, kjer so med drugim zažgali premierno izdajo Jalnovih Bobrov. In še na stotine naslovov knjig, tiskanih med vojno in pred vojno.
  Zato vsako besedo slovenskih levičarjev zavržem kot lanski sneg. Naj se raje norčujejo iz Kučana, celoto naroda naj pa pustijo pri miru.

 • rubec

  “V SD tako menijo, da se moramo temu prav v teh časih izogniti ter graditi na politiki sodelovanja in vključevanja, namesto tega, “da z restriktivnimi zakoni etiketiramo vse, ki so drugačni, ter zavračamo tiste, ki potrebujejo našo pomoč”.

  A lahko kdo od forumašev to prevede?

  • xtc

   Levake v burke.

   • Bond007

    Levake na ketno,kot psa.Da bo mir v deželi.

   • stajerc5

    Bolje, ce si dajo sajkaco gor, jih bomo lazje nasli, ko bo …..

    • xtc

     A misliš ,burke s šajkačo?

    • stajerc5

     Ne, jaz uzivam, ko vidim kako se jim solzice nabirajo…

  • Ježek Teka Teka

   Rabijo frišne volilce za vsako ceno … pa tud če zgine zadn Slovenc, pa to … banda rdeča skorumpirana …

  • stajerc5

   Prevod; Nam se lahko prikluci vsak clan ISIS-a ali FKK-ja, da o vseh med temi ne govorimo! Smo cisto blizu alaha za v vecni raj, in cisto blizu FKK(nagi), ker so korita prazna! Welcome, help us, we need your help….20% for us?-OK?
   To je od vsakega plavalca 200 euro, tudi ni slabo, nje…

 • rubec

  “Poslanec Bojan Dobovšek je za razmislek o azilni zakonodaji, prepoved nošenja burk pa po njegovem ne pripomore k reševanju kulturne težave.”

  Samo da ni tako kot janša reče, ane črni vitez. Črnogatar.

  • xtc

   Dobovšek?
   Cerar 2.
   Sicer pa komentatorji pozor “Antikrist-je čudežno postal John”,nekdo očitno šari po portalu.
   MODERATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR!
   Imam občutek ,da portal ni ravno dobro varovan ,da se vam nekdo sprehaja po profilih.Sumim ,da gre za Majerja-alias Krtačo17 alias Jože Košir,Antikeristpa Jež itd 1001 nick.

   • stajerc5

    A tebi je tudi kapnilo, bravo!

    • Ježek Teka Teka

     Tip je resnični bolnik – brez heca … multi šizofrena bipolarno motena osebnost v
     zadnjem stadiju luskavice … gnije pr živem telesu, pa to … ga ni specialista k bi to pozdravu … sfukan do amena …

     • John

      Ma ni bolan, plačana kurba je. Če se je prodal Bratuški…si lohk misliš.

     • Ježek Teka Teka

      Je, ti povem … čisti bolnik … patološki lažnivec … pa da ne naštevam naprej … preverjeno, pa to … mentalno zjeban od A do Ž …

     • stajerc5

      Cuj, rudnik, pa rovi, pa njegovi tovarisi z veliko izkusnjami z betonom…Tovarisi so ja kupljivi, zberemo malo sudra?

   • John

    Ja, res je. Sem počaščen, da me velejski butl izkorišča za svoje nebuloze. Lignit rulz.
    Moderator, preveri in ukrepaj! Hvala.

    • xtc

     Pazi težava je ,da lahko “vlamlja” v baze in piše neunnosti po svojih željah-to pa je težava portala.

     • John

      Ja, sori, človk gre na per pa se ti tole dogaja. Moram pa prizant, da sem počaščen. Enga brezveznika si že ne bi zbral.
      Lahko pa samo apeliram na admina, da zadevo zrihta!

     • John

      Ja velika. Adnmin?????

  • John

   Po mojem mnenju prepovedi tako ali tako ne pripomorejo k reševanju kulturnih težav.

   Torej, zakva je trava prepovedana?

   • stajerc5

    V bistvu ni, ce te ne dobijo…

    • xtc

     Ja ali ,če si prežvekovalec.

 • Ježek Teka Teka

  Pri nas ne bo žalovanja, če pride do Pariza … po vsem sodeč, glede na to kar delajo levaki … bo prej rajanje, najmanj en teden ob brezplačnem talanju blagovnih rezerv, pa to …

  • Bond007

   Bi rad da narod zaradi žličke riža leži v stacionari,celi teden.Tako smo mi delali v vojski,ampak mi smo se igrali.Pa to..

  • xtc

   Ja odvisno kje bo počilo.

   • stajerc5

    Upam, da bo sele takrat in v njej, v dzamiji, ko bo koncana.

 • Kučko pod pručko

  Upam, da bo Janševa SDS že na naslednjem anketiranju dobila preko 30 % glasov, Cmero pa naj pade pod 5 %. Več si tudi ne zasluži!!!

 • John

  Ampak, zdaj pa brez zajebancije, dragi moderator.
  Nekdo, bolnik, šlager pjevač iz Veleja mi je ukradel nick.
  Boste kaj naredili v zvazi s tem?
  Boste tega bolnika enkrat za vedno zablokirali? Ker konec koncev, ne prihajamo sem, da bi se ukvarjali s psihoti. OK?
  Bo kakšen odgovor?

  • Bond007

   Psihoanalitični disqus.V zvezdah je zapisano .Piss.

   • stajerc5

    oo7, tale afganer je bil pa hud ko hudic, nje, jutr bos mel cist crn piss…

    • Bond007

     KtB…Ko te Jebe. Mi sm o Iss.Mednarodni.

     • stajerc5

      Tk ko te je potegnal bi reku, spij se eno flaso putkinovega pissa in ti prsezem, de pridem na tvoj pogreb, RIP!

  • Ježek Teka Teka

   Loh maš 10 različnih mailov in isti nick … to morjo zrihtat … pol bo pa ok, pa to …

   • Bond007

    10?Ko sem jaz Janšo z vlade fuknil,sem jih imel 600.Treba delat.Brez nič ni nič.

 • xtc

  Porkamadona MODERATOR-ČIK PAVZA JE MIM,a lahko uredite zadevo s tem podivjanim MAJERJEM al ne?ALI PA ZAPRITE PORTAL;ČE GA NE MORETE ZAVAROVATI.

  • Ježek Teka Teka

   Tega psihopata se bojo težko rešili, pa to …

   • xtc

    Ja težava je v tem ,da ti lahko nakoplje kup težav.

    • Ježek Teka Teka

     Ne more … IP, pa to … lahko pa dela zmedo …

     • xtc

      JA PREDEN BOŠ TO BUTASTIM POLICAJEM DOPOVEDU,TE BO ČAKALO ŽE KUP VABIL KAM IN POLOŽNIC.

     • Ježek Teka Teka

      Greš na portal in ti dajo vse podatke tam … če pride do frke … mene so hotle kure zjebat … so pa sami sebe, pa to … u bistvu jih je Duhec …

 • BATMAN

  Kdaj pa bodo odločali v DZ o teh zakonih? ČE bi bilo pravično bi morali odločati ljudje in bi bilo 90% za oba zakona.

  • stajerc5

   In to si upas vprasati na forumu, ejjjj? To ne ve niti hudic, ne bog, ne cmera in ne vlada! Po moje se meterzvancig neve!

   • BATMAN

    Ja to treba odločati čim prej bi morali že danes biti odločeno.

 • ney

  V Afganistanu burke niso zapovedane. Ženske jih nosijo, ker se v družini tako dogovorijo…Burka je družinska stvar…Izhaja pa iz tega, da se ohranja intimnost-sosedi ne vidijo katera ženska hodi in kam gre…Po domače-pri nas tercialke ne bi mogle videti kam gre kakšna itd. SDS ima prav glede Slovenije in naših običajev, prav je , da Slovenci enkrat za vselej damo tujcem vedeti, kje so…Ko gremo mi drugam moramo se moramo ravno tako prilagajati drugim…

 • Bond007

  Cerkev vsako leto, naroči odpis za 6 ljudi, kateri so po njihovih pravilih Antikrist.In sem tu,ker se pazim.Držite obzorje in bodite z nami..Piss.

  • Bond007

   Nobeden mi ne bo spizdil.

 • Kučko pod pručko

  Ženske, ki ste pred leti tako padale na modre oči Metercvanciga, imate sedaj življensko priložnost, da se rešite burk, ki vam grozijo. Podprite Janšo in SDS, ki se edina zavzema za dobrobit Slovencev in Slovenk. Če boste še enkrat zajebale, bo prepozno!!!

  • Bilderberg

   Ko ni velike krize padajo na politike ki izgledajo miroljubno in nenevarno. Ko je “vojna” pa iščejo močne, odločne, karizmatične.

   • stajerc5

    Ne sanjajta! Vedno padejo na smile, malo lepo govoriti, eno babico pobozati in malo smetarja igrati. Pri “nasih” babnicah zmagajo vedno manekeni, vedno!

  • John

   Ja, ampak metercvancig bo lahko še vedno padal nanje, ker pod burko ne bo opazil, da so že majčkeno, no, odcvetele.

 • Bond007

  Malo mrtev ni slabo.Samo moraš noter past.Ne bo spizdil nobeden.Garantiram.https://www.youtube.com/watch?v=rywUS-ohqeE

 • John

  Ampak, dokler politično kurbo zajebavaš zaradi njegovega političnega prodajanja, se ne obregne vate. Ker je pač kurba, kdor plača, tisti dobi.
  Obregne se pa, očitno, taka kurbetina, ko ji poveš, da je tisto, kar je delal namesto muzke in mu daš primer, kaj muzka je, takrat pa ja.
  Joker, LOL.
  Pa pazi se ljubček, visoko segaš. Da se ne boš opekel…….

  • John

   Ja, kurba je kurba, pa jo pustav kamg jo češ!

  • Bilderberg

   Najlažje ga zafrkneš tako da najdeš za avatar tako slikco ki jo ne bo mogel najt. Delat jo se mu ne bo dalo.

   • John

    Sej glih tako me je zajebal, prasec janšistični!

   • John

    Ma, glej, bom brez. Kot je on brez. Pameti.

 • John

  Janševiki tudi zahtevamo, da se baba od Jaše obrije po jaci hin po riti, da ne bo preveč podobna decu!

  • John

   Aha, ok, bom zamenjal nick. Od zdaj naprej bom Janez Mayer.

   • John

    Ja, en kurac me je najebal!

    • John

     Kreten. Kako moreš bit tak zahojenc? Za denar? Kot kurba, ki se pusti za evro več nabrisat v rit? Govnar?

  • xtc

   A SI SE ŠPEGU POGLEDU?

  • John

   Kreten.

 • John

  Dragi tovariš Janša! Tvoji podložniki upamo, da te ne bo preveč bolela rit, ker ti preveč vanjo skačemo!

  • John

   Ne bo, brez skrbi, joker.

   • Bilderberg

    Najdi slikco za avatar ki jo on ne najde pa je.

    • Ježek Teka Teka

     copy/paste, pa to … ej naj en prever a so kure komplet članke zaklenile, pa to … al se sam men zdi … nikjer se ne da komentirat …

     • 1xy

      jp……ne gre, komplet kure so v kokošnjaku :)))

     • Ježek Teka Teka

      Hahahaa … sm mislu da so mi IP zbanal … zgleda da majo težave … kakšni hackerji, pa to … upam …

     • 1xy

      ti tudi……jaz sem tudi penla, da so me banali……ampak potem sem nekaj časa spremljala in se število komentarjev ne spreminja – torej je totalna blokada…..

     • Bilderberg

      Ja ker program ne zahteva določeno resolucijo. Ko greš v profil osebe pa je tam velika slika. Malo bo treba tehnično dodelat forum. Pa da ne tolerira ista ali podobna imena. Naj zaklene privatni profil da ne more kopirat veliko sliko.

     • stajerc5

      Malo? Taksni komentarji sploh ne smejo priti skozi filter, ali osebno ali avtomatsko kontrolirano!

    • stajerc5

     Ce si slikas tica in ga das gor, te bo 100% vrgel “nas” moderator ven, pri vseh ostalih svinjarijah pa ne reagira, pmm!

  • ney

   A imate v norišnici dopust danes?

   • John

    Ja, pravkar so me odpustili, da grem pomagat tovarišu Janši!

 • John

  Glej, ljubček, hvala ti. Očitno sem preveč nevaren zate. To je pač največ, kar lahko dosežeš v borbi z zblojenimi levičarskimi kreteni.

 • John

  Oprosti, admin, lahko tole urediš?
  Če ne, sori, čau.

  • John

   Pravkar urejeno! Se je sam Janez pozanimal za to!

   • John

    Koliko si plačan za to, da serješ tukaj? Upam, da imaš za burek, ko dan mine. Zblojenc, kurba.

    • Bond007

     Tiho bodi.Ti si kvaliteta.Se ti ne mudi.

    • John

     Se opravičujem, če govorim sam s sabo, imam pač shizofrenijo, kot skoraj vsak janševik!

    • John

     Admin, zbriši tega Johna, ki se predstavlja v mojem imenu! Takoj!

 • John

  Mi je pa všeč, da sem dosegel to, da mi največji butelj tukaj parira s krajo nicka. Je kaj lepšega?
  Btw, muzka ti smrdi do neba, guram guram kopija.

 • John

  Hehe, zoki, butl si in butl boš. Muzka ti pa smrdi bolj kot vsak star štumf, govnar.
  Alenko si že prodal, za sitne pare, govnar. Za koliko si naprodaj zdaj?

  • stajerc5

   Kak se kej mas, rad bi bil oo7?

  • Bilderberg

   Poizkusi zaklenit osebni profil. Namreč tam je na voljo velika slikca ki jo lahko kopira. Majhno slikco ne bo mogel tako uspešno kopirat. Se bo videla razlika.

 • BATMAN

  Anketa na 24 ur 7275 glasov

  Ali podpirate predlog stranke SDS o prepovedi nošenja burke in nikaba ter zaostritvi pogojev za pridobitev azila?

  Da podpiram oba predloga 5596 glasov

  Podpiram le predlog o zaostritvi pogojev za pridobitev azila 720 glasov

  Ne pogojev ne podpiram 629 glasov

  Podpiram le predlog o prepovedi nošenja burke in nikaba 330 glasov

  • John

   Zelo dobro. Torej, zakon ne bo niti obravnavan. Mi vemo, kaj je dobro za narod.

  • 1xy

   malo sem preletela medije……odziv je neverjeten…..čez palec povsod preko 90%……

   • Ježek Teka Teka

    JJ je naredu odlično potezo … zjebu jim je sistem, pa to … lol …

    • 1xy

     če bo koalicija kaj srala, bo moral pristopit narod …… druge enostavno NI……potrebno bo začet branit svojo eksistenco in domove……lewaki nas bodo zabili do samega zemeljskega jedra….

     • Ježek Teka Teka

      Itaq … zabil so si krsto dokončno, pa to … to znajo … lol …

     • BATMAN

      ja jaz upam, da bodo poslušali ljudi in sprejeli zakone ne, da bodo tisti drekači politični še to zaj…

    • John

     Ma do zjebanja sistema je še daleč, Sistem je močan. Sistem ima na svoji strani 80% medijev, ki šamponirajo. Dolga bo še, dolga……

     • Ježek Teka Teka

      Se čez noč obrne zadeva … konc je z levo bando, pa to …

     • BATMAN

      Teh dihurjev je preveč, da bi bilo kar konec

 • 1xy

  pa saj človek enostavno NE more verjet kakšni kreteni živijo med nami…….opažajo celo prostovoljce, ki migrante pozdravljajo z dvignjenim kazalcem……večini je verjetno jasno kaj to pomeni….

  več v članku

  http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/tezave-hrvaska-novinarka-nad-vojaka-migrant-s-kovinsko-palico

  • John

   Imaš tudi ljudi, ki so pripravljeni za sitne podpirati danes tega, jutri drugega, pojutrišnjem…Ker pač s svojo muziko ne zaslužijo za burek.

   • Bond007

    Tako je žalosten naš Svet.

  • hibernacija

   Zamenjaj oštarijo!?

   • 1xy

    pacienti….s katerimi se ne prav rada ukvarjam……..lewak ko lewak, kaj češ pametnega pričakovat od njega……

  • Bond007

   Ne bi jim pomagal,če me ne bi erotično privlačile.Dober fuk je brez maske in obveznosti.Tiho bodi.

   • 1xy

    wtf…..a se je že vsem zrolalo…….minirate portal????…..NE BO VAM USPELO……

    • Ježek Teka Teka

     Kure so šle u kurac … hahahaha … zdaj pa tle serjejo ovce leve defektne, pa to …

     • 1xy

      sem jim lepo rekla, da bodo Janezu delali tak kšeft, da v življenju ne bo več rabil delat……hehehe……penli so se od jeze in zaklinjanja, da to pa že ne…….ampak kdaj je še LEWAK GOVORIL RESNICO ……

    • Bond007

     Veš da če čem ,portal sesujem v uri.Mars Atack.Nebo.

     • 1xy

      pa ebi se pacient ……..

     • Bond007

      Stestirali smo vas.Administratorka je kvalitetna,smo dali prste gor NAj živi.NI več.

     • 1xy

      ti je všeč, da Janezu nabijaš dobiček in dviguješ ceno delnice……..

     • Bond007

      00 podarim.

     • 1xy

      saj več tak nimaš…..niti zase, kaj šele za druge…….

     • Bond007

      Čebele mlete so zdravilo.Vse ostalo je Mastercard.

     • 1xy

      ne samo, da si tup, tudi farbnblind si…..od kdaj pa je čebela črno-rumena????

     • Bond007

      Mala,tako si pametna da me rajcaš.Čista Energija.

     • 1xy

      ma ktj…..sploh pa nisem mala……180 cm in 135 kg…….malo se zamisli….

     • Bond007

      Take iččemo.Pa ne okrog govorit.

     • Bond007

      Smo 6 D.Iz Tv v :Če najdeš kamero ,dobiš Avto.Japonci v trendu..Ne se sekirat.

 • hibernacija

  Je pa res, da so burke cenejše od plastičnih operacij, pilingov in boteksa!?

  • John

   …… 2 …… Govnar

  • Bond007

   V buki si še jaz upam v trgovino po kruh.

   • stajerc5

    johanes bondic, kak pa kej drgac?

 • John

  Od slovenske oblasti zahtevamo takoj, da prepove vsem babam nikab ali burko, ker je ta striktno rezervirana za Urško, ki je baba od Janeza Janše!

 • hibernacija

  Ninďe res niso za naše kulturno okolje, ampak tud pingvini niso glih, pa četudi bi jih Zoki dresiral!?

 • xtc

  Nova TV a je tole portal za komentiranje ali portal za divjanje psihopata,ki ga očitno ne znate ali nočete ustaviti?
  Ne samo ,da smeti ,dela ti težave,ali boste take primerke onemogičili-tehnično ali pa bomo pa odšli z portala nato pa se ubadajte z njim.

  • 1xy

   to je njihov cilj – odhod iz portala……..mater eni hitro vržete puško v koruzo…….če bomo tako branili Slovenijo, potem bodo jutri v burkah tudi slovenci in ne samo slovenke…..

  • Ježek Teka Teka

   Admina ni … sicer je pa to tehnična težava, ki se jo ne da v par minutah rešt … odvisn od programerja verjetn in programa, pa to …

  • stajerc5

   Mislim, da je resitev v tem, da je dosti dokazov za prijavo na policiji! Nasli ga bo do tako ali tako, do takrat pa lahko sam sebi koplje grob oz. zacne sparat za kazen! Ce je kdo za to, dajmo!!!

   • Ježek Teka Teka

    A ste res tolk novi komentatorji … ne gre to tko na izi, pa to … ignoreri ga pa bo ok …

    • stajerc5

     Mogoce je ravno tu feler, ker mislite, da mora iti vse easy, ne-ne, tu se veselje sele zacne, verjami mi!

    • Janez Mayer

     Pa kako nej ga ignoriram, če mi zvizne nick? In pol kle piše pizdarije v mojem imenu?
     ADMIN???? Spiš? Moram napisat IDIOT, ob tem se ponavadi zbudiš.

  • Janez Mayer

   Je pa res postal to že problem, Ali delajte svoje delo, ali pa gremo. >Smo zdaj ujetniki enega kretena ali je to nek resen portal?

  • Nova24TV Mod 1

   Hvala za opozorilo.

   • Janez Mayer

    Oho, moderator. Čemu pa je namenjen ta portal? Da mi en zblojenec ukrade
    nick in se predstavlaj tukaj kot jaz? Kaj ste naredili, da nas
    zaščitite pred političnimi plačanci, ki napadajo ta portal? Hvala za
    odgovor.
    In če niste opazli, moj nick je bil John in pred vašimi očmi
    mi ga je prevzel politični plačanec, kurba najcenejše sorte. In vi zdaj
    meni serjete, da naj izražam svoje mnenje brez žaljivih besed?….

 • Janez Mayer

  Kako lepo je vedeti, da si trn v peti nekega zblojenca. Ko bo pogruntal, kaj je muzika, bo pa mogoče prišel k sebi. Težka bo, vem. Joker rulz…..

  • Ježek Teka Teka

   Kje maš križ, pa to … lol … a ni bil Tomaž Mayer …

   • Janez Mayer

    Ne, sem spremenil nick. Johna je prevzel Majer, ker je portal neresen, Zato sem jaz zdaj Mayer. Ker enemu zblojenemu đoukerju se pač ne pustim jebat.

    • 1xy

     zezaš :)))

     • Janez Mayer

      Ja, ne. kako naj ti dokažem? Če se un norc obes name (sem zelo počaščen, moram priznat), kaj nej nardim? Sem pač zdej Mayer.

     • 1xy

      ok, vidim po št. komentarjev….verjamem……na portalu sem bila več let Štajerka, zato me še danes nekateri naslavljajo s tem nazivom……potem se je našel takšen, mogoče celo isti, pacient……ampak NE dam se…..je pa res, da imajo sedaj na tistem portalu onemogočeno dva identična nicka…….ampak NE damo se, sploh pa ne takšnim osebkom……
      GREMO NAPREJ – s polno paro!!!

     • Janez Mayer

      Ja, glej, kurbe so kurbe. Za dnar dobiš, kar hočeš. pr političnih kurbah pa dobi tist, k da več. Jebat ga. Ta kurba velejska je pač na prodaj. Najbolši ponudnik jo dobi. Zanč je prisegu Alenki, dons kšnmu drugmu, jutr spet. Gnoj od človeka, kaj češ.

     • 1xy

      ma to še za gnoj ni dobro :))))

     • Janez Mayer

      Ja, od gnoja vsaj kej zraste. Od tega pa ne.

    • Kučko pod pručko

     Bo treba mal softver porihtat!!!

     • Janez Mayer

      Ja, ga boš moral očitno ti. Nekateri očitno niso dorasli svojemu delu.

     • Kučko pod pručko

      Meni ni težko. Toliko sem že preprogramiral, kot po mojem nihče v Sloveniji!!!

 • Janez Mayer

  Glej, ljubček velejski! Ko se boš nehu prodajat za dnar k ena kurba, pa k boš znau kakšn komad narest, takrat se pa sept jav. OK?

 • Bond007

  Brez Janeza smo nič.Smo izgubljeni v vesolju.

  • Rožle

   Naši lewaki bi volil tut ISIs….”PA SAM DA NI JANŠA”…

   • stajerc5

    Si lahko mislis, ko bodo na kolenih, caklija pod grlom in se derejo: JAAAAAANNSSAAAA, pomaaaaagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!

 • Janez Mayer

  Je pa kriza od portala, da se lahko kaj takega dogaja. Boste naredil red al ne?

 • Bond007

  Brez Janeza smo nič.Smo Izgubljeni v vesolju.Moremo počakat.

  • Janez Mayer

   Kdo ti brani. Počakaj. Mogoče se pa vrne tvoj zeleni guru. Janez

   Drnovšek.

  • Janez Mayer

   Sicer pa, lepo, da morete.

   Če ne bi mogli, potem bi bil problem.

 • Rožle

  Vse maškare z zakonom prepovedat….kazen pa 1000 evrov in 4 urno klečanje pred
  Rimskokatoliška cerkvijo..

  • stajerc5

   He, za eno pri ZL ze vem, da mora jurja placat, ker ne more larfe dol dati!

   • Janez Mayer

    Ko bi bila samo ena.

    • stajerc5

     Ampak za zacetek ne bi bilo slabo, nje?

     • xtc

      Še huje bi bilo ,če bi ti kiklo dvignla,pol bi bil pa šok.

     • Janez Mayer

      Pa duh, pa muhe, tiste tazelene, bljak.

     • xtc

      Pa zobi in mah in vejevina med njimi.

     • Janez Mayer

      Če ga dobr poslušaš, mislim, da bolj usterza “de”. Sicer pa pri sopranovih nikoli ne veš.

  • Vrhovnisodnik

   Zakaj pa ne kidanje na svinjski farmi, bo bolj zaleglo.

   • Rožle

    Vse ob svojem času…pa to..

  • Kučko pod pručko

   Al pa sto krogov okrog Murgel!!!

   • stajerc5

    To je za njih samo za trening…

 • Bond007

  Mali daj mi vse komentarje spam.Res Brez zamere.Se že poznamo.

  • Bond007

   HOčeš prisilno.

   • Bond007

    Mala,zdaj se bomo rahlo razpisali.

 • Janez Mayer

  Sicer pa itak ne bi bil problem.Prej ali slej bi ga razkrinkali, ker dvomim, da bi bil velejski zblojenc sposoben napisat pod avatarjem John kakšno kolikor toliko spodobno zgodbico. Ne bi šlo. Ali boš poskusil? Bi šlo? Tri stavke? Dva?
  Ni to đouker, gnoj.

  • Nova24TV Mod 1

   Opozorilo: Komentarji so namenjeni komentiranju teme, debatiranju, ne pa žaljenju, zmerjanju, poniževanju ipd.
   Nestrinjanje lahko izražamo tudi brez žaljivih besed oz. besed s slabšalnim pomenom in s tem vzpostavljamo kulturni nivo komentiranja. #gnoj

   • stajerc5

    Ja, kaj si od mrtvih vstal?

    • 1xy

     :))))

     • stajerc5

      Poglej si ignoranta, nobenega odgovora! Napisal bom se enkrat GNOJ, pa da vidimo, ce je avtomat ali lenoba!?

     • 1xy

      počakaj, da pride k sebi in dojame bistvo problema :))))……

     • stajerc5

      …prokleti afganerji z stofom…

   • Janez Mayer

    Oho, moderator. Čemu pa je namenjen ta portal? Da mi en zblojenec ukrade nick in se predstavlaj tukaj kot jaz? Kaj ste naredili, da nas zaščitite pred političnimi plačanci, ki napadajo ta portal? Hval za odgovor.

    • Vrhovnisodnik

     To Šejtan dela, splošno znano.

     • Nova24TV Mod 1

      Kdo je zdaj še reinkarnacija koga?

   • 1xy

    zdaj bom še pa jaz svoj nos pritaknila……a sploh spremljate situacijo kaj se dogaja na portalu???….
    dve različni osebi z identičnim nickom……KAKO je to mogoče????…..malo boste mogli stvari dodelat na varnostnem in tehničnem področju, dejansko je to kraja identitete….
    pa lep večer še naprej :))

    • Nova24TV Mod 1

     Hvala za opozorilo, spremljamo, ja. Je pa ob številnih reinkarnacijah … včasih rahlo divje. Lep večer tudi Vam. :-)

   • Janez Mayer

    Oho, moderator. Čemu pa je namenjen ta portal? Da mi en zblojenec ukrade
    nick in se predstavlaj tukaj kot jaz? Kaj ste naredili, da nas
    zaščitite pred političnimi plačanci, ki napadajo ta portal? Hvala za
    odgovor.
    In če niste opazli, moj nick je bil John in pred vašimi očmi
    mi ga je prevzel politični plačanec, kurba najcenejše sorte. In vi zdaj
    meni serjete, da naj izražam svoje mnenje brez žaljivih besed?

 • Vrhovnisodnik

  Maškare imamo mi 1 x letno in to zadovolji vse naše potrebe po njih, kateremu to ni všeč mu je prosta pot nazaj domov, še enosmerno karto mu kupimo, pa to.

 • John

  Admin, ustavi Johna, ki se lažno podpisuje v mojem imenu!

  • 1xy

   lažnivec…….ti si LOPOF……335 komentarjev in 8 všečkov ni PRVOTNI John……

 • Bilderberg

  Forum bi se dal nastavit tako da bo edina možna opcija logiranja preko FBja. Potem bo manj spammerjev.

  • 1xy

   ne seri, ga ne uporabljam :))))

  • Peter

   In zdaj, butli, blokirajo mene (John). Vajenci.

   • stajerc5

    Kaj pa pricakujes od “dezurnega” v tretjem sihtu? Tako ali tako ga ni bilo cel dan zraven!!!

   • Nova24TV Mod 1

    ??

    • Peter

     Kako sem ti stopil na žulj, kaj? Muzika ti pa še vedno smrdi, pa debel pa grd pa plešast si. Hehehehe…

 • Vrhovnisodnik

  Šejtan, zadnje opozorilo, vidim, da zopet nicke kradeš, bi rad, da začnem lepit, kako smo te s Cankarjem, Ježkom, palčkom Smukom v glavo par noči, ko si bil še JK, se bo cel portal smejal.

  • Kučko pod pručko

   Dej povej, da bom šu dobre volje spat!!!

   • Vrhovnisodnik

    A veš kako se je Golavšek prej pisu.

    • Kučko pod pručko

     Glupoglavšek!!!

     • Vrhovnisodnik

      Ne, Ćupevšek.

     • Kučko pod pručko

      A z mekanim? Kva je pa dons? Kakšen nick ima? Nisem sledil!!!

     • Vrhovnisodnik

      Tud jaz sem komaj zdaj prišel, kakor sem razbral je ukradel nick John- u.

     • Kučko pod pručko

      Mater, Johnu sem prej pritisku pluse, dons ga pa res nekam serje. Sem že mislu, da se mu je zrolal!!!

    • Kučko pod pručko

     Poznam njegovga nečaka. Pravi, da je stric delu u Švici!!!

 • Kučko pod pručko

  Mene pa zanima, a se je tamal Cvergl kej oglasu zadnje tedne!!!

  • 1xy

   včeraj je imel mašo na nacionalki……nisem spremljala, je pa baje takšne klatil, da je polomil celo pručko :))))

   • Kučko pod pručko

    Še dobr, da mam rezervno, he, he!!!

  • stajerc5

   Nic nisi zamudil, nek intervju, da ga se CIA, MOSAD in KGB ne razvozlajo, megla- tema….

 • Bilderberg

  Glede stonickega šejtana imam rešitev za njega. Njegovi tudi pravi domači IPji so vidni adminom. Sigurno doslej ni bil vedno na forumu preko IP blockerja. Tožite ga! Lastnik ali upravitelj strani ga naj toži. Za diverzijo strani in škodo ki jo je povzročil. Kazensko in odškodninsko. Ga bo hitro minilo veselje za tem početjem. Namene povzročit nepopravljivo škodo temu portalu, ne bo težko dokazat.

  • Bilderberg

   Istočasno ga ovadite zaradi sovražnega govora kateremu smo bili vsi priča. Ko je hujskal h eliminaciji desničarjev. Potem ga pa ovadite še zaradi nasilnega prevratništva ki ga udejanja skozi forum in obračunava z demokratično izvoljenimi poslanci – da bi jih odstranil iz demokratičnega odločanja v parlamentu.

   • Kučko pod pručko

    Njemu nobena ovadba ne bo nič. Prebunkat ga, da bo imu slivo okrog oči cel mesec!!!

    • Bilderberg

     Če ima potrdilo da je ubrisan bo res težko.

   • stajerc5

    Kaj pa zalitve najtezje vrste Jansine zene????????

    • Bilderberg

     Tisto pa privat kazenska ovadba, za njo pa še odškodninska civilna. Zaradi duševnih bolečin.

     • stajerc5

      ..in potem se naj kdo rece, da je to Jansina zadeva, zaposleni so pa samo ignorantski delomrznezi, sramota, ja, jezen sem ko pes!!!

 • Kučko pod pručko

  Kviz vprašanje za 1000 evrov: Kolk visoka žična ograja okrog Murgel je zadost, da Cvergl ne bo mogu ven???

  • 1xy

   50 cm…….kr višje ne dvigne več noge :))))

   • Kučko pod pručko

    Mater, si velik rekla. Nič nau z nagrado!!!

  • stajerc5

   Kolikor vem sploh nima zelje na ven, ampak mu samo furajo fasngo v bunker…

 • Peter

  Neverjetni ste.Zdaj hočete blokirati mene. Glejte ljubčki, naredite red na tej svoji strani, potem se pa mogoče spet kaj vidimo.
  Bivši John, bivši Janez Mayer.
  Do tedaj naj vam pa velejski plačanec piše komentarje. Boste gotovo zadovoljni.

  • Kučko pod pručko

   John, ne vdaj se. Ga bomo že po buč, Glupoglavška!!!

  • 1xy

   pa daj, pomagaj adminu……izgubil se je v reinkarnacijah…….

   • Nova24TV Mod 1

    Ne svojih, v Majerjevih. ;-)

    • 1xy

     evo, ta Peter je bil prvotno John, ki mu ga je nekdo sp**dil…..potem je originalni John postal drugi Mayer, ker prvi Mayer je fkrau originalnega Johna…..hehehe, saj ne vem kak naj povem…..
     HEJ Peter, reši zadevo :)))

     • Nova24TV Mod 1

      Hvala, vse jasno.

     • Peter

      Ja, saj pravim. začel sem kot John, pa sem očitno bil trn v peti šejtanu. Ker pa imam tudi sam malo za ušesom, sem bil potem Janez Mayer. In ker mi je spizdil še ta nick, sem zdaj Peter. Pa dajte ga že skenslat, no. Tečen je in ovira debato.

  • Nova24TV Mod 1

   Očitno Vas ni nihče blokiral, če lahko pišete. V čem je še težava?

   • stajerc5

    Kako ne kapiras, da se sedaj javlja pod Peter, ker je vse ostalo v k…u!

   • Peter

    Pod tretjim nickom ta večer, dragi admin. Misliš, da nimam drugega dela kot da menjam nicke’

 • Peter

  Velejčan je uspel v tem, da so mene dvakrat blokiral. Admin, se vi norca delate iz vaših uporabnikov? Imate sploh vpogled v to, kaj se dogaja na vaših straneh?
  Sicer mi je v čast, da se je en tak zblojenec spravil name, je že čutil, da sem nevaren. Za njegove plačnike, ki se jim poceni prodaja.
  Ampak, da moram vsakih pet minut menjat nicke, ker se je en zblojenec odločil, da ne mara mojih komentarjev? Halo? Ste resni ali se samo malo igrate spletno stran?
  John, John Mayer, pa ne vem kaj še vse bom moral biti, da boste naredili red pred enim plačancem.

  • 1xy

   sorry, ampak nazadnje sem se vsej zmedi nasmejala kot že dolgo ne :)))))

  • Nova24TV Mod 1

   Hvala za opozorilo. Se trudimo. Kdo točno zdaj ste oz. niste? Zdaj bi moralo biti ok.

   • Peter

    Ja, glej, kdo točno sem? Do zvečer, dokler se ni name zalepil ta velejski kafanski muzičar, sem bil John. Pomaga kaj?

    • Nova24TV Mod 1

     Pomaga, hvala.

     • Peter

      Janez Mayer.

   • Kučko pod pručko
    • Bilderberg

     Le da dandanes izgleda kot kralj živali primeren za prehrano radikalnih islamistov

     • Kučko pod pručko

      Saj na islamiste je pa že takrat vleku!!!

     • Bilderberg

      Ja. Ker so malo pregloboko zarezali ko so ga obrezovali, ima tako visok glas

   • Peter

    Kako naj pa vem? Ampak to ni pomembno. Pomebno je, da to smet zabrišete iz sistema.Upam, da ste to uspeli.

  • Kučko pod pručko

   Da ne bo jutri Kučko pod pručko. Mater mu!!!

   • Bilderberg

    Mene ne more kopirat ker 100 pik razlike pri IQju se ne da skrit

    • Peter

     Ma ni IQ, treba je obvladat kompjuterje. Ker verjamem, da ti nimaš samo 100 pik IQja ;-)))

 • xtc

  No.če nebo sprejet predlog SDS,bo torej Štefka okrog hodila v burki.
  Samo zamislite s parlament in preverbo indentitete,a bo vsaka dvignila krlo n pokazala ID spodaj varnostniki pa budo to preverina slikah,pa po otrebi počehalli ali obrali kakga picajzla

  • Bilderberg

   Pri teh letih se tega gotovo ne bo branila. Naenkrat bodo vse enako “lepe”.

  • Peter

   Bo varnsotnik kartico potegnu skozi špranjo, da bo dobil ID.

   • Bilderberg

    Čipiranje ni tako slaba ideja

    • Peter

     Že, ampak kartice skoz špranjce vlečt pa tud ne, no. Razen pr kšni Makarovićki, no.

    • xtc

     A na češplji abo tudi avtomatsko zaklepanje in števec predviden?
     Ka pa one ,ki so “rusaste”?

 • Vrhovnisodnik

  Moderator, to je Šejtan, ki krade nicke, zaveznistvo.si/zorangolavsek/

  • Peter

   Čeden možakar, pa poje lepo. Taprav Đouker.

   • Vrhovnisodnik

    Zdaj se mu maščuj, shrani sliko in dodaj kakšen čuden nick.

    • Peter

     Čuden nick? Zoran iz Đoukerja? Šlager pjevać Zoran? Velejski Zoki? Ne, vse predobro za njega. Bom še premislu, pa si zmislu kej bl nagrauženga. Politična kurba?

     • Karaokar

      Nekaj takšnega, Cankar ma tud njegovo sliko in nick PjevačTuge.

  • Nova24TV Mod 1

   Hvala!

   • Kučko pod pručko
    • Peter

     Ma dej, bo še kdo bruhou.

     • Vrhovnisodnik

      Mal zdržita, da si njegovo sliko prlepim, se bomo mal smejal.

     • Peter

      Mazohist.

   • Vrhovnisodnik

    Ni problema, rad pomagam, če rabite še kakšno informacijo o njem samo vprašte mene al pa Rožleta.

    • Nova24TV Mod 1

     Hvala, velja. Opozorite me na provokatorje, prosim, TAKOJ.

     • Peter

      Saj smo, pa ni bilo reakcije. Pa imejte ga pod kontrolo, ta je plačanec, ta ne bo odnehal kar tako.

     • Nova24TV Mod 1

      Hvala za opozorilo.

  • Kučko pod pručko

   O, mater. A takle je šejtan???

   • Peter

    Za šejtana je še kr lep, a ne?
    Kaj pa, če bi ga nalepl na prvo stran, da ga vsi vidjo?

    • Bilderberg

     Daj si njegovo fotko v avatar ;)

     • stajerc5

      TO, to mi deli, to….

     • Peter

      Mi ne bo pol noben več odgovarju, no.

   • stajerc5

    Zdaj, ko vemo kako izgleda, lahko damo ven: Wanted!!!

  • Bilderberg

   Zdravila za lajšanje težav shizofrenikov bojda človeka ful poredijo. Ves zatečeš.

   • Peter

    To je od pocen hrane. Alenka ga ne plačuje več, mesečniki ga ne jebejo, pol se pa futra tm, za bl mal dnara, no.

   • Karaokar

    Bildi, sem dober, mal sem zateku, me je roj čebel napadu, ko sem med kradu.

    • Bilderberg

     hahaaaaaaaaaaaaaa

    • Vrhovnisodnik

     To so bli Sršeni.

  • Rožle

   He…ja res je tale taprav…!

 • Karaokar

  Vsem komentatorjem se opravičujem za nevšečnosti, posebno John-u, moji nalogodajavci zelo pritiskajo na mene, poleg tega imam mentalne težave, vam lohk VSodnik pove al pa Rožle.

  • Bilderberg

   Ja. Ko se več nisi imel komu prodajat na SLO politični sceni, so te razširjenih rok sprejeli wahabiti?

   • Karaokar

    ITAQ,saj sem mel sliko na Twiterju, pol me pa je VSodnik dal v Avatar in sem jo pol zamenu.

    • Vrhovnisodnik

     Sam cujne si imel okol glave navite.

  • Vrhovnisodnik

   100% ni gladek.

 • xtc

  Tale psihopatski tat nickov ,se pojavlja tudi pod 1001 enim nickom ,a vedno ga začne izdajati stil in žaljenje vse vpreko,ko mu so komentatorji ne sledijo ali prikimavajo.Tomaž Majer je le eden,nato Ježek,pa Krtača17 itd

  • Karaokar

   Ježek pa sigurno ne.

   • Bilderberg

    Saj mu je nekoč že tudi ukradel nick

    • Karaokar

     Saj ga je tud men in ne sam 1 x , sam jaz sem pa njegovga, ko je bil še JK, se spomniš.

     • Bilderberg

      Ja. Kristus. Se spomnim ja :)

     • Peter

      To ste vi s Kur. Ste imel pa kar pestro tam, vidim.

     • Karaokar

      Noro, veš kolk noči smo šejtana v glavo, tolk sem se režu, da sem s stola padu, šejtan je na konc sam še tole pisu AAAAAAAAAAAAAAAAAA

     • Peter

      Pa ni nč pomagal? Je dobr plačan, vidim.

     • Karaokar

      A veš zakaj so ga iz CH izgnal.

     • Peter

      Ne.

     • Karaokar

      Eno staro gospo 80 letno je izkoristil sramota.

     • Vrhovnisodnik

      Dobil je do življenski izgon.

   • Rožle

    Itaq…da ne

 • Nova24TV Mod 1

  Ok, druščina. vrnite se počasi k temi,
  za silo smo provokatorja/e popedenali.

  Hvala za opozorila in za razumevanje.
  Lep večer oz. mirno noč,
  admin.

  • Peter

   Za silo al zares?

   • Nova24TV Mod 1

    Upam, da zares!!!

    • Peter

     Hvala. Lahko noč.

  • Karaokar

   Sem dober, mal sem zabuhu, ker so me čebele popikale, ko sem med kradu.

   • Vrhovnisodnik

    HA,HA,HA saj si bil v nočni kroniki šejtan.

 • Peter

  Ja, burke. Saj smo imeli burke.

 • Karaokar

  Nobenih burk ne bo v Sloveniji, jaz pa moj roza loby ne bova dovolila.

  • Vrhovnisodnik

   To mi deli šejtan.

 • Peter

  A mam lahko tako dolg nick? Mi je tko všeč tole:

  Nobena država, ki je prežeta s korupcijo ni in ne more biti gospodarsko
  uspešna. Boj proti korupcijo mora biti naša prioriteta. Potrebujemo
  poštene politike! Zato gremo pogumno naprej,skupaj z Alenko!

  Jp, dokler kdo ne plača več, a ne, Đouker?

  • Karaokar

   To mi deli, si z moje strani kopiru, sam zdey nisem več njen pristaš, mi je še dolžna ostala, zday pony najboljš plačuje.

   • Peter

    Aja, šit, kolk si pa plačan od klika? Ne bom več, bogami, kliku na tvojo stran. Đoukerjeve komade sem pa že skopiru z jutjubeja, zdej jih kopiram, jih bom po skretih razdelu. d se bojo ldje laži usral.

    • Karaokar

     Saj moje komade prodajajo, kot odvajala al pa na konc, ko hoče oštir zaprt gostilno, hiter vsi uidejo.

     • Peter

      Ja, pa ste ga na Kurah tud tko razkrinkal? Pa je vseen nazaj prtežu?

     • Karaokar

      Pa ne enkrat, men, Rožletu, Ježku, Cankarju, Pručku je bil objekt za zaje…., njemu je vseen je brez ponosa.

 • Karaokar

  Rožle, CIN, cin, a bom še dolg čaku.

  • Vrhovnisodnik

   Rožle, a je treba prošnjo vložit, pa to.

 • Gurt1

  Edina prava in demokratična stranka je SDS, vse ostalo je ološ! Živel junak Slovenije, Janez Janša!

  • Vrhovnisodnik

   ITAQ.

 • Gurt1

  To se lahko dogaja samo v Sloveniji, da politik kova Janez Janša sedi v opoziciji, vodi pa nas neki visoko etični odvetnik Cmiro Cmerar, ki še sam ne ve kje se ga drži tista kimajoča glava.

  • Vrhovnisodnik

   Tud visoko etični ni.

 • Rožle

  A je Šeytan še tuki začel štalo delat kot na Kurah…?

  • Peter

   ja, ga je motil k sem mu reku, d mu muzka smrdi. Drug ga ne gane, plačanc, kaj češ.

   • Vrhovnisodnik

    A si ti prej kje komentiru in pod kaj.

    • Peter

     John

     • Vrhovnisodnik

      Na katerih portalih.

     • Peter

      Tukej. Za druge pa sori, ne povem. Na kurah me pa ni blo.

     • Vrhovnisodnik

      Si bil na Siolu.

     • Peter

      Glej, ne bom o tem razlagal. Sori. Bo spet šejtan kej izkoristu. Me ma zlo rad zadne čase.

     • Vrhovnisodnik

      Ne boj se ga, jaz ga tik tak porihtam, bom jutri vmes mal pogledal, ne sam zvečer, moram v drug komp pogledat če mam tam shranjeno njegovo sliko iz Twiterja, kjer iz gleda kot terorist al jo ma pa Rožle, pa mi jo bo na meil poslal

     • Peter

      Saj ni problem, sam ne ljubi se mi zarad enga bolnika kar naprej nicke menjat, no. Mislim, mal reda pa tud upravljalc strani lohk nardi, no. Sploh če ve, da mu en zblojenc skoz nered dela.

     • Nova24TV Mod 1

      Peter-John, se trudimo. Se opravičujemo za včerajšnje večerne-današnje nočne nevščečnosti.

     • Peter

      OK, bomo že. Sploh če ga boste v bodoče prej onemogočili. Ker tisti, ki ga poznajo, pravijo, da ne odneha. Plačanec.

     • domovina mili dom

      Pozdravljeni. Sem vam pisal na uredništvo. Pa ni odgovora. Vidim tukaj, da so imeli drugi enake težave. torej lahko normalno komuniciramo?

     • Nova24TV Mod 1

      Lahko, seveda. Se opravičujemo za težave.

     • Vrhovnisodnik

      Zdaj je admin zbrisu njegove komentarje pa ne morem primerjat vajinih nickov, drugač pa namesto O vžge 0, namesto i vžge l pa ti izgleda, kot tvoj nick.

  • Vrhovnisodnik

   Itaq, sam, ko sem jaz gor prišel je mrknu, pol sem s karaokarjem gor prletu.

  • domovina mili dom

   Kdo pa je to?

   • Peter

    Ah, en bolnik, psihiatričen.

 • Karaokar

  ŠEJTAN, vas ma rad.

  • domovina mili dom

   A ni to tisti Tomaž Muhić iz kur?

   • Karaokar

    Ne, tisto je Ježek teka teka, šejtan je tale v mojem avatarju, drugač je pa tale zaveznistvo.si/zorangolavsek/

  • Vrhovnisodnik

   Vidiš, če redno tabletke jemlješ, se prec pozna.

 • Karaokar

  Rožle, če imaš od terorista iz Twiterja sliko, mi jo pošlji.

  • Vrhovnisodnik

   Uno s cujnam okol glave.

 • marta

  Ne gre tule le za pravice žensk, ampak predvsem za varnost vseh državljanov.
  Pod zakritim obrazom je lahko tudi terorist, kar predstavlja veliko grožnjo in nevarnost.
  Kaj je bil prvotni (“verski”) razlog, da si morajo ženske zakriti obraz ? Res to zahteva Alah ???

  Se pridružujem zagovornikom, da mora priseljenec spoštovati in upoštevati navade in zakone države, kamor prihaja, sicer naj se odloči drugače.

 • plamen100

  vse SDjovce, ultra levicarje in Dobovska ter negove simpatizerje je treba dati v en velik prostor nato pa jim poslati nekaj takoj oblecenih azijatk-strasil pa bodo unicene dve muhe na en mah; rdeci ki javno podpirajo terorizem in teroristi!

 • plamen100

  Vsakemu je jasno, da jer cmerar dal postaviti zico na juzno mejo na zahtevo Nemcije in Avstrije ki sta zagrozile slovenski LDSsisticni vladi, da bo v nasprotnem primeru izlocena iz Schengena oz ne bo mogla vstopiti v mini Schengen ki se pripravlja. Sicer Slovenija je tako razredcila svoko vojsko in policijo, da danes nima niti premernega kadra za varovanje juzne meje in s tem ogroza celotno unijo in ne le sebe!! Ker ima ta vlada negativen odnos do uniforme vseh bsrv, razen do teroristicnih, je se vprasanje kaj se bo iz tega izcimilo saj je vsakomur jasno da tako nestabilne drzave kot je sedaj slovenija, ki odkrito simpatizira s Kosovom (Erjavec je podprl predlog vstopa Kosova v UNESCU ceprav je vecina drzav ZN nato zavrnila vstop Kosova v unescu) kot tudi z islamistit s tem da na racun ubobozanih slovencev ki za prezivtje zr brskajo po smeteh, ob 60.000 lacnih otrocih, ne more biti garant varnosti na juznih mejah schengena oz se manj novega mini Schengena!

 • janez zorman

  Partizanke letnik 63, se rade skrivajo pod preveliko titovko in z nevarnim opasačem; zato tak odziv s strani njihovega vodstva – SD -ja (ZKS-ja).

 • čips

  Jaz imam predlog in sicer vsi ti zagovorniki islamizma in njihovih pravic naj se zberejo in organizirajo parado ponosa kje dol na njihovih tleh. Na posveceni zemlji, to bi blo zanimivo videt…Al pa naj katera od feministk kakega muslimana poroči pa ga za šalo mal prevara. Posledice so itak enim (normalnim) ze naprej znane. Povedati hocem, da te zadeve pri nas nimajo kaj iskati iz vseh znanih razlogov JJ je povedal vse.

 • trobenta

  Pust je enkrat v letu dovolj…..pa še noč čarovnic imamo 31 oktobra…..

 • hibernacija

  A pol si je Gor enak že opral noge!?

 • hibernacija

  A društva ljubiteljev čipsa bi pol tud prepovedal, k pr nas se je le kislo zelje s kranjsko klobaso, al pa, s krvavicam!?

  • antimur

   Daj ne klati teh levaških bedarij, pobrigaj se raje za obstoj Slovencev, naše kulture in izročila. Verjetno si ali pritepenec, ali pa levak, samo ti dve skupini sovražita vse kar je slovenskega in se klanjata tem neasimilirancem.

 • hibernacija

  Če bi imel Vinko burko bi bil še vedno gor enak!?

  • marta

   in ti hiper naci

 • marta

  Čisto konkretno, zakaj PROTI.
  – ker v Kamerunu so se odločili za prepoved nošenja po samomorilskem napadu ženske, oblečene v burko. ..
  – v Čadu po napadu Boko Haram, kjer so bili napadalci oblečeni v ženske burke.
  – Avstralija še razpravlja o tem po oboroženem ropu moškega, oblečenega v burko.

 • trobenta

  Če je grda, naj se le pokrije, če ne pa ne…

 • učko

  Kako je kaj, burkači ? A Jajo še vedno pametuje, kako se naj muslimanke pokrivajo?

  • rubec

   Vi doma se še kar naprej pokrivajte. Baje ste tako ružni, da je morala PTT poštarju ki vam nosi naročene Koran stripe v kaslc, čelado brez vizirja kupit.

   • Peter

    *************
    Ja, vidiš, nisem več John. Se je šlager pjevač name spravu in mi kradu nicke.
    Lepo, ko ti tak fest člouk tolk pozornosti namen, de?

 • trobenta

  V-državah, kjre so ženske pokrite ni človekovih pravic….

 • Antonius

  Vsakdo, ki državi plačuje davke, ima pravico od nje zahtevati varnost. Navsezadnje policija in vojska nista neko privatno civilno društvo. Zavit v burko je lahko tudi terorist. V spominu ostajajo v burke zaviti teroristi v Indiji, ko so bežali iz hotela v katerem so morili. Kako naj policaj preveri lastnika-co osebne izkaznice, če zakon burko dovoljuje kot osebno pravico. Kršenje osebnih pravic bi bilo zahtevano razkritje obraza.
  Alim Hasanagić naj gre pa svoje podcenjujoče neumnosti pripovedovati med ISIS-ovce. Mufti Grabus je na tv javno zjeclal, kako on vidi Slovenijo čez 20 let. Večina v Sloveniji naj bi bili muslimani, Slovenci bi se morali pa prilagoditi.
  Izkušeni vedo, zakaj ne marajo prilizovanja. Muslimani so dolgo časa v Evropi delali prav to, zdaj pa s terorizmom izstavljajo zahteve. Evropejci radi živimo strpni sami s seboj, muslimani se pa lahko po hitrem postopku odpravijo k alahu kar tam, od koder izvirajo.

 • kokobily

  Ma Francija je naredila nekaj drugega, kot nam folirata ta dva modela (generalisimus in policjot).
  Francija je prepovedala uporabo VSEH VERSKIH SIMBOLOV na javnih mestih (burke in podobne maškarade je spravila pod to besedno kapo). Tudi križi si zginuli iz šol in bolnišnic,vojske in policije…
  To je nekaj povsem drugega, kot nekaj pokrival. pozoren je treba biti na besedilo predloga (različno se ga predstavlja v različnih medijih), od jasne navedbe muslimanskih pokrival do zmedene omembe “pokrival, ki zakrivajo obraz”, kar bi se lahko razumelo tudi -šal okrog ust. Končno, kaj bo tudi predpisano, kot za zimske gume od in do gdaj se sme uporabljati šal ??? Npr, aprila mi prijateljico boli zob, se ovije okrog blablapače in glej ga – hop, naši fantje v unuformi, ki naj ne bi imeli kaj drugege početi (prosto po Vinku), takoj nad njo, (ti,ti ti, naša ljubica fatimska, dol sto burko).. VERSKE MILICE predlagata ta dva geniusa….

  • hibernacija

   Pol ima njihov predlog neke sorte burko!?

 • Islam.si
  • macon

   “Namreč, prepričani smo, da se na ta način poskuša odvzeti verska svoboda do nošenja burke ali nikaba, ki za muslimanko predstavlja častno pokrivalo ter zaščito pred zasužnjevanjem s pogledi in strastmi. Z nošnjo nikaba se ženska ne počuti zasužnjeno ali zatrto temveč svobodno in častno.”

   Fantje in dekleta, priporočam vam, da živite nekje brez elektrike in računalnikov, brez vozil z motorji na notranje izgorevanje, ker ste ušli iz srednjega veka. Ne vem, kateri časovni stroj vas je poslal v 21. stoletje, ampak vi ste se izgubili v času in prostoru.

   Nehajte nam utrujati z vašimi motenimi blodnjami. Samo tale del zapisa je najboljši razlog, zakaj je treba vaša oblačila nemudoma prepovedati. Ali pa se še bedni izgovori za moške oblecite v njih, da se boste vsi počutili častno in svobodno.

 • Meho

  Vsakič, ko zagledam drugarico violeto iz ZL, sem za takojšnjo in obvezno nošenje burk.

 • Antonius

  Članek na povezavi je objavljen v stilu “skrit pod burko”. Nihče ni podpisan.
  Če mislijo, da jim Evropa odreka neke njim samoumevne pravice, potem naj ostanejo tam, od koder prihajajo.
  Muslimanom ženske služijo kot zasužnje. Vsa njihova svoboda je rojevanje in štedilnik. Ne dovolijo jim izobrazbo, mladoletne proti njihovi volji obrezujejo in ne dovolijo jim poklicno kariero. Do žensk so muslimani skrajno nepošteni in celo sadistični. Muslimanke se niti upreti ne morejo, ker so materialno povsem odvisne moških šerijatarjev. Kdo, pri zdravi pameti krščanskega sveta, lahko vrže kamen v prek pasu zakopano žensko? Šerijatarji so zadnji na svetu, ki NE spoštujejo žensk.

  Kakšen odnos do skrivanja obraza imajo iranske muslimanke, so pokazale na množičnem protestu /prek 70.000/ proti *homeinijevi zapovedi.

  • Antonius

   Razmišljanje se nanaša ne povezavo spodaj!
   Islam.si

 • hibernacija

  Drgač je pa z žico okol države. To je pa višek svobode in kulture izražanja nekega naroda!?

  • Gurt1

   Daj ne nabijaj, žica je zaradi muslimanskih migrantov, predvsem zaradi varnosti, da ne bi te horde prosto tavale po Sloveniji in da jih mogoče ti ne bi fasal od 10 obrezanih muslijev. Pojdi raje malo hibernirat, boš naredil veliko korist Sloveniji!

   • plamen100

    Zico so zahtevali Nemci, Avstrijci ker bi nas zaradi nesposobnosti varovanja juzne meje, preprosro vrgli iz schengena oz nas ne bodo spustili v mini schengen. Sicer pa ta zica brez 4m ograje itak nic ne pomeni, zmeces na njo10 odej pa gres cez, najbolje bi bilo, da postavijo se eno mrezo vmes med to zico in mrezo pa naselijo trop divjih svinj in bo nasa meja 100% varovana!

 • Gurt1

  Ne vem zakaj se ne začne zbirat podpisov za referendum za zaustavitev in prepoved gradnje đamije, ker nam bodo zanamci 1.000.000x hvaležni?! In ne zdaj pridigat o neki verski svobodi, ker to je navaden bullshit od levakarskih islamofilov!

 • domovina mili dom

  Je pa nekdo dal fino primerjavo. Povabimo gole amazonske indijance naj se sprehajajo po Ljubljani.
  To je njihova etična pravica.