Sebastjan Jeretič o dogajanju na RTV SLO: Eugenija Carl – glavna urednica države

Foto: ekoper.si

Sem eden bolj uveljavljenih političnih analitikov v državi in pogosto nastopam v medijih. Nekateri se z mojimi analizami ne strinjajo, nekateri pravijo, da itak nimam pojma o politiki, a večina mi le prizna, da se spoznam na področje, na katerem sem se tudi medijsko uveljavil. Običajno so z mojimi nastopi in komentarji zadovoljni tudi tisti novinarji, ki mi ponudijo prostor. Že nekaj let pa sem s strani enega medija deležen skoraj popolne blokade, saj me zelo redko spustijo na njihov ekran. 

Pred leti sem bil kar pogosto na TV Slovenija, od Studia City do Odmevov. Zadnja leta pa so nastopi izjema in kolegi so mi že pred časom razložili, zakaj. Slovenija ima namreč neko osebo, ki bi bila rada glavna urednica vsega, kar se v državi dogaja. Nekoga, ki svoje osebne spore dviguje na raven vprašanja nacionalnega interesa in vse, ki se ji pri tem ne klanjajo in sodelujejo, zelo hitro popljuva. Ko sem pred časom srečal kolege s tega javnega servisa, so mi tiho povedali, da so tisti, ki si me upajo povabiti na televizijo, zelo hitro deležni brutalnih pritiskov Eugenije Carl. In ker se njenega vpliva na vodstvo televizije bojijo, so se mi raje opravičili in prosili za razumevanje.

(Foto: ekoper.si)

Tudi nekateri kolegi z drugih medijev so mi pred časom povedali, da se je Eugenija Carl z nekaterimi kolegicami s te iste javne televizije trudila doseči celo mojo popolno medijsko blokado. Govorile so jim, naj me nehajo spraševati za mnenje, in pri tem razlagale, da delam za Popoviča, da sem zelo kritičen do medijev nasploh in še in še. Ti prijatelji so me spraševali, če so te gospe s televizije pri zdravi pameti. Priznali pa so, da se kakšne od njih kar malo bojijo. No, posledica tega poskusa kampanje proti meni je bila, da so mi drugi mediji še bolj široko odprli vrata.

Eugenija Carl je novinarka, ki je lagala. Novinarka, ki svoje osebne zamere prenaša na ekrane nacionalne televizije, ki jo vsi plačujemo. To sem zelo brutalno doživel tudi na svoji koži. Eugenija Carl je javna uslužbenka, ki zlorablja svoj položaj. Morala bi dobiti odpoved, ne pa da se ji dopušča teroriziranje javne institucije.

Nazadnje je njeno delovanje le preseglo prag strpnosti njenih kolegov in eni najbolj uglednih novinark v državi, Rosviti Pesek, je bilo očitno dovolj. Javno je napisala, da ima dovolj Eugenije Carl in njenih metod delovanja ter kritik drugih kolegov. Rosvita Pesek je bila deležna napada Eugenije Carl, ker je za komentar odstopa predsednika vlade vprašala vodjo opozicije. V kateri normalni državi bi ena normalna novinarka kritizirala to, da se za komentar odstopa premierja vpraša šefa opozicije? V kateri normalni državi bi ena navadna novinarka imela pravico, da javno pljuva po uredniških odločitvah svoje televizijske hiše? V nobeni. Povsod bi dobila brco v rit in odpoved.

(Foto: ekoper.si)

Ko je bilo Rosviti Pesek dovolj in je na Facebooku to tudi napisala, je Eugenija Carl jasno razkrila, kaj jo moti. Moti jo, da si na državni televiziji, ki jo plačujemo z obveznim davkom, nekdo upa za mnenje vprašati nekoga, ki ga ona sovraži, pa četudi gre za vodjo opozicije in enega glavnih favoritov za zmago na letošnjih volitvah. A ne samo to, moti jo tudi – in v tem delu sem se prepoznal tudi sam, pa upam, da nisem preveč prevzeten –, ko za komentiranje vabijo tiste, ki so javno žalili in diskreditirali novinarje (beri: njo osebno).

Moti jo torej, ker drugi novinarji državne televizije korektno opravljajo svoje delo, namesto da bi osebne zamere ene njihove kolegice prevladale nad profesionalnostjo.

Ime česa je Eugenija Carl? Ime samovolje nekaterih, ki zasedajo vplivne položaje in to zlorabljajo za osebno agendo. Ime Slovenije vrtičkov, Slovenije neprofesionalnosti, ime zatohlosti te naše države. Upam, da bo tudi na državni televiziji ostala vsaj peščica tistih, ki so dovolj pokončni, da ne podležejo njenim pritiskom. Upam, da čez nekaj let Eugenija Carl ne bo več ime ničesar. Upam, da bomo v tej Sloveniji enkrat že zadihali nekaj svežega zraka. In če želimo odprto in pluralno družbo, morajo biti z odgovornih položajev umaknjene razne Eugenije Carl te Slovenije. Nekako čutim, da se le bliža ta dan. V kratkem bo priložnost za spremembe. Ne zamudite je.

Sebastjan Jeretič

 • Tomi

  Ma to je ena zgrenjena maščevala rdeča kuzlica. Največjo korist bi naredili, če bi jo popolnoma ignorirali in jo nikjer več omenjali, niti z začetnicami. Tako bi počasi propadla do konca. Z vsako objavo njenega ničvredenega imena, pa čeprav kritično, se ta zloba samo hrani.

 • totex39

  Grdobo levičarsko feministično je potrebno utišati.

 • AlojzZ

  Take osebe zelo hitro izloči tako imenovani prosti trg. Ker gledanost pade, pade zanimivost za reklame in taka firma propade. V sistemu državne lastnine pa teh mehanizmov ni.

  Aja. Prostega trga nočemo. Zakaj že?

 • Anton

  vprašanje, ki je poglavitno, kdo je ustvaril Eugenijo, no motim se, to več ni vprašanje, odgovor je jasen najbrž že slehernemu izmed nas.

  sarkazem press

 • Artur

  Madona kakšen srep strupen, zloben, pogled ima, pa kako so jo lahko tako dolgo prenašali skup bi stopli in jo dali na odhod po kratkem postopku, če bi jih bilo kaj v hlačah ni mi jasno kako lahko ena skupina pade pod nemilostni vpliv enega samega takega zateženega babjega osebka .

 • smiljan bertolin

  žlehtnoba obratnosorazmerna lepoti

 • rubec

  A to meni nov laptop razteguje? To se mi na commodorju ni dogajalo.

 • žogica

  Prihaja Šarec, uf, zdaj še pa Evgenija !

 • Rupnik

  A boste tudi objavili kak članek o Šiškot in njegovi medijski cenzuri? pravite da ste v službi resnice :) dokažite da ste res in dajte še Zedinjeno Slovenijo v oddajo: ODPIRAMO POLITIČNI PROSTOR

  Osti Jarej

  • rubec

   Zakaj pa? Danes Šiško jutri Vič pojutrašnjim Prule. Ja kam pa pridemo.

 • totex39

  Take osebe so pri nas nameščene v vseh institucijah, kjer imajo posebne naloge.

  • žogica

   Res je !

 • ljubinica

  Na Primorskem bo za SD kandidirala neka Meira Hot.
  Se nikoli nisem slidala zanjo, pa sem malo poguglala ….
  Pred ocmi se mi je odprla prava kriminalka.
  Ta Meira pripada pravi mafijski druzini Hotov, ki obvladujejo Primorje, razen Kopra. SD. V navezi s Petanom.
  Eugenija Carl je njihova sluzkinja.
  Pred zadnjimi volitvami je na RTV tik pred volilnim molkom objavila izjave dveh znanih koprskih narkomanov, ces da jima je Jeretic obljubil placilo, ce pridobita zanj volilne glasove …..
  In isto je ta ogabna presstitutka storila v zvezi z vztrajniki. V oddaji na RTV trdila, da so vztrajniki placani …. to ji je povedal en klosar …
  SRAMOTA za RTV, da te hudobne, pokvarjene “novinarke” ne nazenejo.
  (O Hotih, Meiri, Jereticu in Eugeniji sem prebrala na PortalPLUS)

  • Johan

   Šiptarka

 • garfi

  spaka in izdelek titoizma in KurČĆanizma
  udbomafija je osvobodila rtvSLO in sedaj je tam 80% protiSlovenskih leviČĆarjev
  VSI NA VOLITVE IN DOL S TO BANDO

 • Rožle

  Kva je to za ena znucana krpa za po tleh pucat … ??!

 • Iva

  Že pogled nanjo je odvraten, kaj šele njene laži!
  Presstitutka, ki je postala, saj ni res, pa je, Slovenka leta z razkritjem, da BIO solata na njeni domači tržnici izvira iz tržaških skladišč.

  • samotoje

   Točno. V solati leži vsa veličina Eugenije Carl.

   • karpelec

    Joj ne, mi vzeti apetita do solate.

    • samotoje

     Kaj, naberi regrat.

 • cosmosjasnovidec

  Pri tem tranzvestitu se pa res ne ve ali je več moškega ali morebiti celo ženske,ker je izrezan moški z dolgo grivo.
  Tole spako je ziher naredil konj kateri je naskakoval spakovo mater.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • karlina

   Verjamem, da , če bi bila zadnja ženska na tem svetu, je verjetno ne bi niti slučajno pogledal, kaj šele kaj drugega-imam prav ????

  • cploger

   Hm, meni se je porajala podobna, pa vseeno drugačna misel. Tista o kameli in njenem goniču…

 • tasilo

  Ah, ne razumete …

  Dobrodušno Euglenijo Carl pogosto zamenjajo z njeno žleht sestro Paramecijo.

 • karlina

  GROZLJIVOOO, TA GRDI STVOR, KI NI ŽENSKA, AMPAK KATASTROFA-NO, VSAJ NE MORE NA SVOJEM GRDEM FRISU SKRITI SVOJE SATANSKE ŽLEHTNOBE, KO POGLEDAŠ TA STVOR IN GOSPO ROSVITO, JE, KOT BI POGLEDAL SATANA IN ANGELA.

  • anzek

   ++++++++, Ta grdi stvor….ha, ha, ha….
   Kot, da bi se kakšen kmet s plugom sprehajal po obrazu “slovenke leta”?

   Pa naj še kdo reče, da se notranje stanje osebe ne odrazi na lepoti obraza.

   • janko

    “….Pa naj še kdo reče, da se notranje stanje osebe ne odrazi na lepoti obraza.”
    Ja, to je to. Ko pa dobiš fajn partnerja, ko se ti vse postavi na svoj plac, pa ženska zasije v vsej lepoti….:)

 • Božobožo

  Kdo je sploh ta tip. Prvič slišim zanj.

 • Darth Vader

  aja te pičke tipa carlova še živijo v fantazijskem svetu, kjer nihče ne sme biti užaljen, nikogaršnja čustva prizadeta obstaja pa samo ena socialno-pravična resnica in to je carlova?…….prokleta zblojena radikalna levičarska aktivistka…..

  • Marko Markov

   Tudi njej bo vsemogocni presodil, samo ne oni iz Murgel, ampak oni zgoraj!

   • Mitja Mazini

    Želim ti dolgo življenje da boš lahko videl propad gospe šoder in spoznal zmoto, tako kot belčki po drugi s etovni vojni. Smrt fašizmu.

 • VERRZIFIKATOR

  Ženi Car Norčič

  NE DELAJ KRIŽA

  Ne delaj križa nad menoj, Rosvita,
  saj veš da sem zagrizena kot strela,
  sem grenka ateistka, nevesela,
  zares nikoli nisem strupa sita.

  Ne delaj nad menoj, Rosvita, križa,
  saj veš, da križanje me le vznemirja,
  da sem častilka samega hudirja,
  prodana sem za majhno pest drobiža.

  Rosvita, tega ne počni z menoj,
  nikar ne delaj križa, to te prosim,
  saj sama svojega le stežka nosim,
  kapljá povsod mi dol krvavi znoj.

  Rosvita, prosim te, ne delaj tega,
  do konca bom pod križem ponorela,
  resnica to je in ne laž debela,
  zdaj prvič ni vse skupaj zgolj natega.

 • MEFISTO

  Ni čudno, da je pri nas že toliko buzerantov, ki so to postali iz opbupa, ker so na svetu tudi take ženske.

  Če si nakoplješ na vrat tako babo, skoraj moraš postati peder.

  • Miro

   butel kot si si postal peder zaradi tega ker te vzburjajo moški…. ampak saj to nisi sam kriv…baje je kriva vzgoja matere
   Carlova za to kakršna je, ni kriva sama ampak bolezen, ampak butlu tvojega krova to ni vredno razlagat,,
   SDS-jeva “lepotica” Jelka godec je pa naravna lepotica in anti magnet za nasprotni spol

   • pesjanar

    Miro hitro domov Frančeku že stoji ne pusti ga čakat!!!

    • Miro

     ti pa k maši,,,, tam dobiš, kar se ta dobi

     • Marko Markov

      Miro, ti pa v Murgle in kusni Milancka na rit

     • Mitja Mazini

      Poznaam dobrega psihologa, če že ženske ne morš dobit. Al jo ti sploh ne rabiš?

 • Krtača 20

  Drgač pa zgleda janša rad zahaja v javno hišo, ampak sam h določenim prostitutkam zgleda…. Tud po šest jurjev za neseks rad plača. No ja, upam da vsaj liže pol….

  • Minovak

   Krtačko…ali si se tudi ti nastavljal v javni hiši, ki je namenjena obema spoloma in ni bilo nič zaradi tvojega izgleda…? Ne bodi jezen, saj bo, ker v javne hiše zahajajo samo levaki…pa zapri pse…saj veš.

   • Krtača 20

    V javni hiši je ponavadi tko, da gost ki zmerja, pljuva, grozi in tepe, dobi kazen in ni več zaželjen in se ga ne vabi. No ja, razen na izrecno željo zaposlene, ki ji je taka fetiš varianta všeč. A v takem primeru samo na lastno odgovornost…..in posledice….

    • Minovak

     Saj sem vedel, da iz tebe govorijo izkušnje…

   • Miro

    ja da jih fajmoštri ne bodo….saj ti imajo poleg otrok radi tudi boge pse

    • Marko Markov

     Rdeci dekadentnezi radi natepavajo pse, ce bo bili normalni, bi seksali z zeno in seveda, nebi bili rdeci!

  • pesjanar

   Carlova je mogoče tvoja mati ,grda je in če te ja takšna spaka spravila skozi svojo krtačo na svet potem samo bog pomagaj….

   • Krtača 20

    Nisi zastonj pesjanar. Po tisti čudni žurki tvoje mat kurbe, je čist normalno da znaš sam bevskat.

   • Miro

    idiot… da bi tebe kap bi bil veliko grši

    • Minovak

     Ni bila kap, temveč pareza obraznega živca od katerega se ne umira, je pa človek bolj žleht.

  • Tinkara

   Krtača, tvoj murglbajsek te napačno podučuje, ti pa kot zlizan cucek kimaš in verjameš vsem njegovim lažem. Potem se pa čudiš kako moraš vedno znova slediti tem lažem da bi te ljudje imeli radi in te sprejemali! Vidiš tako levičarji nategujejo svoje najbolj verne.

 • domovina mili dom

  Razlaga za leve talibane, pardon, telebane. Ta tip Jeretič je pripadnik stranke SD komunistov, pa mislim, da je zapustil to gnilobo, ko je spregledal, s kom se družiš, pa ti povem, kdo si.
  Enkrat po počilo tako v javnem kupleraju, kot v JS. Pošteni pridni, bodo sami začeli izločati lumpenproletarske zajedavce in zaščitnike udbomafije.
  Tukaj pa si lahko odgovorite zakaj:

  https://reporter.si/clanek/slovenija/rado-pezdir-zakaj-nihce-ne-ubija-mainstream-novinarjev-kolumna-629592

 • Minovak

  Sicer pa je že najširši krog gledalcev (kolikor jih je še ostalo) spregledal laži in podtikanja rdeče kure, ki je z odobravanjem murgeljske falange, dobila krila in misli, da je vsemogočna. Začel se je tudi dobljeni proces (v Italiji) žilnega kirurga Zimmermana, ki jo toži in bo tožbo tudi dobil, ker je vse, kar je kura nakladala – laž. Ko bodo tej kuri pobrali vse, potem niti kljuna ne bo več odprla, ker – laž ima kratke noge in je rdeča.

  • Krtača 20

   Težko bo ta cimperman kaj dobil. Ga je zbornica razkrinkala, tako da….

   • Minovak

    Dej no, a naša “zbornica”, saj je praktično nimamo, ker je to samo štab bele mafije, prava zbornica je v Italiji in ta je ugotovila vse laži rdeče degeneriranke. Upam, da jo bodo cepili toliko, da bo morala na Tromostovje po juhico vsak dan…to tudi zasluži.

    • Krtača 20

     A to ti je janša naroču da morš govort?

     • Minovak

      Meni ni nobeden nič naročil, sem preveč videl, čitati pa tudi še znam, pa ne naših, temveč tuje novice in to take, ki ne lažejo, kot naše. Meni ni nobeden opral možganov, pri tebi je pa drugače, preveč je bilo rdeče barve, namesto možganov.

     • Goran Hvala

      Ej..ves kaj je zanimivo…v tujih medijih ne zasledim vasih resnic ki so na novi…tak da res ne vem kdo laze..cel svet al nova?!…;-)..

     • Sikstin

      Krtača a tebi je pa poglavar murglbajsekov naročil da pišeš komentarje na Nova 24 ko se objavi kakšen prispevek? Da ne boš slabe volje le čitaj svojo revijo Mladino. Tam boš sigurno našel veliko pristnih laži!

  • Janko Gedlička

   Žal ne bo ona plačala, plačali bomo lastniki štek doz na enega izmed načinov, kakor jih pozna murgeljska mafija.

 • Jan Kovalski

  Obraz ji nekam na levo vleče (Eugeniji). Simbolika? Karma je prasica, se je zadnje čase govorilo (Ekipa stil)

  https://www.youtube.com/watch?v=4GHeS6_PYVo

  Eugenijo in Jeretiča združuje že stara “ljubezen”.

  • antimur

   Zanimivo, Möderndorferju pa nos vleče na levo, ali imajo morda to kot razspoznavni znak, Erjavcu pa njegova kljukasta kumara kaže direkt na Palestino.

 • Grenze

  Na njej se na prvi pogled vidi , da je KOMUNISTIČNA KURBAAAAA !!!

 • smiljan bertolin

  karma, karma…

 • WatsonForus

  tut za to presstitutko raste ena debela palca.

  • Gor Pri

   Ah, jih je že dobila! Zato pa je postala Slovenka leta…zaradi usmiljenja, ne zaradi sposobnosti.

 • centurion

  A ni župan Popović tejle babi “hvalil” umetne joške enkrat predlani?
  Faco frankisteinsko bi nekako lohka korigirala še z ekipo kirurgov,
  ampak implantanta možganov, hehe, za to grdo levo bajso in njen
  pofukano pokvarjeni in zahrbtni karakter, razen Idrije, ne obstaja
  institucije, ki bi ji bila kos.
  SLOVENCI, dobro jutro in lep dan želim.

  • Goran Hvala

   Za vas poznavalce je idrija institucija…:-):-)…ta je huda…

   • centurion

    Gorane, bre,, sbijančino iz vukojebine balkanske,nizkega čela.
    Iz idrije so te prenapotili na veterino, oddelek pseta.
    Džukela, bre, na tvom pasjem jeziku jazbinsko-spskošarplaninskom, bre….

    • Goran Hvala

     Hahaha…zej sm pa cist potrt…ceprav ne razumem tvojega jezika…sm kar sjoro poslav po ene par pivakov pa enga si bom zmotal…dej se vsaj nauci par besed ce ze nekoga oponasas…ne bit tolk nakrhutnen…

 • antimur

  Pri vsakem plačilu RTV prispevka se zgrozim, ko pomislim, da so iz tega denarja plačane tudi takšne levofašistične kučanistične podrepnice kot je Carlova.

 • bisabre

  Počakajmo na rezultate volitev, pa bomo videli. Če zmaga naprednejša struja, jo lahko komot nasuvajo v rit, saj bo težko dokazala svojo nepogrešljivost, če na obasti ostanejo rdeči lubadarji, pa bo še naprej tako kot je.

 • Franc Šink

  Tej lepotici dajete malo preveč publicitete.

  • Korenjak

   Všečkam tvoj sarkazem. Ampak pazi, ne opletaj preveč s tem, da je “lepotica”. Saj pravi sama, da se rada toži zaradi laži, izrečenih o njej. In njo poimenovati “lepotica” bi bila pa res ena velika nesramna laž in neresnica, ki grobo posega v njeno osebnostno integriteto. :-)

 • herman

  Tožba ovenelega pimpeka.

  • centurion

   Ti maš trdega le v bulmastifu, kajne herman garažni?

 • Jani Steiner

  Upam da bo v Trstu dobila po g(o)pcu. Ampak denarno kazen naj pa plača iz svojega žepa. Kot pravijo Srbi “ni štapom je ne bi taknuo”.

  • Korenjak

   …”kamoli kurcem dirao”… tako gre nekako original.

 • hribovc

  evgenija ni nč druzga kot komignida, preoblečena v kešpičko…

 • Coeus

  Se en totalno nesposoben in zjamran “strokovnjak” na tem fake mediju, ki mu je Jansa pustil, da lahko malo laja spuscen iz verige.

  Taksnih politicnih analitikov so polne vse vaske gostilne… pa se tisti so po popitem pivu ali dveh bistveno bolj sposobni in kredibilni od Jeretica :D

 • VERRZIFIKATOR

  Iz prerokb preroka Evgenijasa

  ali

  Iz Tisočindveh noči

  ŠEHEREZADA Z NAPAKO

  Zgodba tale ni prav nič bagdadska,
  tudi dolga noč ni tisoč eno,
  vredna pravzaprav ni za nobeno,
  prej bi zanjo rekli »beogradska«.

  Neka je priležnica v njej glavna,
  ki s pojavo pač ne zapeljuje
  in zato zgolj maščevanja kuje,
  rada vsaj po tem bila bi slavna.

  Saj ne ve zares sploh, kaj bi rada,
  misli, da vsa polna je pohote,
  a je kup grobosti in grdote,
  upa, da je kot Šeherezada.

  Si življenje ženska podaljšuje,
  ko si vsako noč spet kaj izmisli,
  zjutraj pa obraz svoj kaže kisli,
  vidi se, da čas si zgolj kupuje.

  Tisoč eno laž ko že podaja,
  sultan končno trape se nasiti,
  dá jo v temno ječo zapoditi,
  ko spozna, da packa se prodaja.

 • Johan

  Zaka kažete sliko te coprnice, da potem spat ne morem !

 • Janez

  Porka,kok je ta baba grda. Mislim Evgenijo

  • Goran Hvala

   Pa se slovenka za povrhu…

 • Morala

  Sedaj vam bo napovedala vojno, ker pišete o njej :)

  • Artur

   Sem že pripravljen že iščem gnila jajca oz. klopotce.

 • montyamp

  Ka , to je tista ku… , ko ji je Janša napisu da je prostitutka ???

  • Goran Hvala

   Mu ze ni dala…zdej jo pa napada..;-)

  • Jani Steiner

   Presstitutka, pa saj je vseeno.

   • Gor Pri

    Ni vseeno.

   • Silva

    Carlovi manjka še samo titovka na glavi pa bo slika levičarjev popolna. Pač Press-titovka! Ja res je vseeno, po delovanju se tako in tako pokaže vsa njeno izrojenost.

  • Hren

   Monty, a si pozabu, JJ je napisal da se prostituira, ti pa v slogu levičarjev razglašaš da je prostitutka! Levičarji pač veste ker je vaša zagreta zaveznica in s svojimi komentarji izražate vaš odnos do nje!

 • Joško

  Gospod Jeretič, hvala za zelo tehtne, argumentirane in poučne kolumne. Je že tako, da resnica boli. O presstitutkah ala Eugenija pa je škoda izgubljati besede in čas.

 • Goran Hvala

  Ful priznani analitik…ceprav se nism slisal za njega…:-)..za povrh vsega je pa se cefutar…ne me narobe zastopt..sam povzemam besede pravih slovencev…

  • xtc

   Ja tisti ,ki še kar živite v Potočki Zijalki res težko slišite zanj.

   • Goran Hvala

    Ti dam kar plus…ker si car….ker me nasmejis…;-)

  • lokec

   Glej vv faktor vsak dan 19:15. Požarja

   • Goran Hvala

    Pozarja se mi ne da poslusat…sm ga meu dost celga nakokiranega par let nazaj..

 • Franc Jeglič

  In kakšna lepotica mis RTV SLO pa da ne bo pomote ,pa še skrajno nesposobna in nekorektna ter zloba !!!!

 • Jani Steiner

  Saj je lahko človek grd ko hudič, ampak kar je pa preveč je pa preveč…..

 • xtc

  Zlaufana in zarmortizirana žleht javna delavka,ki jo nihče več ne pogleda je očitno glavni vir zlobe polek komunistične duševne bolezni.

  • neny

   desnak ne more biti desnak, če ne ponižuje žensk.

   • xtc

    In kaj sem se zlagal?
    A ni v službi na Javni RTV?
    A ni žleht?
    A ni zgubana?
    A ni že blizu penzije?
    Torej?

    • alojz

     Vse je res. Ampak nekateri sovražijo resnico kot hudič križ in česen. Osebno mislim, da lepota izhaja iz notranjosti vsake ženske. Ni treba, da je manekenka. Žlehtnoba pa tudi naredi svoje.

   • sprehajalec

    ravno levičar je ponižal žensko, saj jo je prisilil v status mezdnega delavca neny. In razvrednotil statut rojstva, z njegovim izenačenjem s homoseksualci…

   • xtc

    No moj sokomentator ti je res povedal pravilno žensko mater so levaki izenačili z nivojem homosexualca a se tebi ne di to hudo ponižanje in razvrednotenje?

   • Anton

    Kva je dej babe zoprne! ….. bo reku ivan serpentinšek ko bo mandatar.

   • Marko Markov

    A si pozabil na Sarca in njegovo – baba je zaba……

    • Mitja Mazini

     Ti kdo te plačuje?

   • Silvana

    Levičar ne more biti levičar če se ne laže in goljufa. Za levičarje pa tako in tako vemo kakšen je odnos do žensk in jo tudi v praksi ponžujejo. t oje še posebno vidno, ko vsakodnevno delajo reklamo za migrante in njihovo šeriatsko vladavino ….

 • xtc

  Matr uvel fris(verjetno od same hudobije),kako je šele češpla uvela in razklopotana.

 • dob

  Če ne bi Slovenija bila norišnica, bi rekel da bo Carlova končala v norišnici.

 • Artur

  Naj mi kdo dokumentira vsaj eno komunajzlsko dobro lastnost, da ne smrdi po greznici pa dobi za gajbo pive .

  • Janez

   Kakor rad imam pivo…. A dobre lastnosti KOMUNAJZERJA ne najdem .Žal.

 • plavi-mil

  Ne samo, da je pokvarjena, pa še grda je kot smrtni greh.

  • lili pili

   Kot jansha

 • luka globus

  akanal fukice je precej bolj luštno gledat kot ta strašila, lažejo pa itak vse :)

 • Olga_10

  Ukiniti Hanzi in harač! Sposobni novinarji se bodo na trgu preživeli, ostali naj gredo pa k svojemu donu v Murgle!

  • Miro

   kam bo pa pol vaš Janez pol hodu predavat…

   • Jani Steiner

    A Kocijančič? Butl….

 • Krtača 20

  Glede na nizkotne komente spodaj – a je janševa urška že kupla joške na bolšjaku, al je jajo vse za akumulator od volvota zapravu?

 • soc

  “Slovenke leta” so bile za ta naslov mislim da vse a) nagrajene za dokazano vdanost Murglam (Vika Potočnik, Mojca Drčar Murko, Katarina Kresal…), ali b) spodbujene k maksimalnemu aktivizmu za Murgle v bodoče (prestitutka).

  Vem pa res za izjemo, ki ji je bilo po rdečearistokratski liniji namenjeno direktorstvo UKC ali ministrstvo za zdravje, a je po nazivu še vedno in materi navkljub vztrajala pri ukvarjanju z družino. Pa bi bila celo zanesljivo odlična.

 • Olga_10

  Ali ima tovarišica na zgornji sliki parezo? Trenira izhodno strategijo, da se bo skrila na nevrologijo kot Šami, ko pride desnica na oblast?

  • Miro

   a misliš da bo ženska čakala 200 let da desna spet zmaga

   • Olga_10

    Mislite, da levičarji pridete na oblast?

 • Aron

  Desnica ima resen mentalni problem- usta so jo polna svobode govora, po drugi strani se pa na vse pretege trudi utisati in diskreditirati novinarje, ki ji niso po godu. Precej dvolicno in nevarno.

  • Jani Steiner

   Zakaj se že tale Carlica zagovarja na sodišču v Trstu? Ker je verodostojna (za lažnive prispevke na tv), al kaj? Upam, da jo itali zašijejo.

   • Marko Markov

    Vsaka rit svojo sibo dobi, star pregovor, ki se velja!

    • žogica

     Tebe čaka ena velika gabrova veja.

     • Marko Markov

      Pazi, da ne bos obvisela na kaki veji, ko bos prisla k pameti in spoznala rdeco zablodo in naredila samomor!

     • Mitja Mazini

      Še enkrat preberi sveto pismo in moli.

  • žogica

   Se strinjam, dvolično in nevarno !

   • Sanja

    Žogica a že nisi spustila? Plaf, plaf, plaf ….

    • žogica

     Dvolično in nevarno…

   • MEFISTO

    Žogice služijo temu, da jih brcajo ali mečejo v gol.

  • Kosta

   Aron, levičarski bumbar. Kot vedno maloumno ki pljuva po tistem kar mu naroči poglavar murglbajsekov! Ja res precej dvolično in nevarno.

   • Aron

    Desnica ima se en problem- vsako kritiko njihove nedemokraticnosti takoj oznaci kot levicarstvo. Odrasti.

    • Savana

     Aron levičarji pa imate ne en problem ampak na milijone problemov. Nikoli niste in ne znate odrasti. V vsej zgodovini ste znani po nedemokratičnosti in zlaganosti. In to vse za voljo vaših privilegijev in hlepenja po večni oblasti. In ti Aron slepo verjameš v to kar te je enoumje napumpalo.
     Ja res enkrat že odpri oči in predvsem ODRASTI!

     • Aron

      Iz česa si razbral, da sem levičar? Je vsakdo, ki ne vzame besed ljubljenega vodje avtomatsko levičar? Odrasti.

  • tramal

   Tako zabit si da nisi izbral iz članka ,da je prostitutka carl blokirala druge ne pa kakšna desnica.

   • Aron

    S privat zadevami novonarjev se ne ukvarjam. Drugo pa je, če se neka stranka, ki bi rada vladala Sloveniji, ukvarja z diskreditacijo novinarjev.

 • MEFISTO

  Oklevam, ali bi se sploh oglasil.

  K celi dolgi seriji komentatorskih biserov nickov moža tisočerih nickov, vulgo Petrovca iz SD, se moj komentar namreč ne bi preveč lepo podal.

 • MEFISTO

  Nekdo je spodaj napisal, da je Kocijančič butl.

  Jaz pa mislim, da ni butast, ampak pokvarjen, sicer ne bi prišel do takega premoženja in dohodkov, ki jih še mož tIsočerih nickov nima, čeprav polni s svojo pametjo najmanj tri portale in še četrtega ter petega pol.

  Ob tem se spomnil mojega mladostnega prijatelja, ki je nekoč rekel svoji materi, da je Stane Dolanc navaden butl, pa še kaj, kar ne spada na papir, je dodal.

  Njegova mati pa, butl, praviš, da je!?

  Poglej, kam je dopuzal butasti Dolanc in še za kako plačo in privilegije, kam si pa ti prilezel, ki si pameten.!

 • andreas82

  Kolk ta Jeretič naklada, naj gre in se druži z amoralnim Popovičem ( pozitivna Srbija ) pa razni ićććći primorska za vedno :)))

  • Skin

   Vseeno bolje g.Jeretič kot ena usrana levičarka od Carlo-ve!

 • žogica

  Nekako vam zmanjkuje gradiva, ta Jeretić je že od včeraj, kaj se dogaja?

  • Slavko

   Žogica, a si na plačilni listi svoje ex-levičarke Evgenije? Potem še kako razumem tvoje pljuvanje …

   • žogica

    Seveda sem na plačilni listi, sam ne tvoji.

    • MEFISTO

     Kolikor vem, si v penziji, honorarno te pa menda plačuje nedotaknjena nekdanja udba, ki ima toliko denarja, da lahko proč meče denar tudi za tebe.

     • žogica

      Nič ne veš in nič ne rabiš vedet… Če te pa udba še vedno straši, je pa kriva tvoja črna duša, ki si jo zapacal skozi življenje !

  • Olga_10

   Gradiva imamo za 75 let! Poleg tega moramo žal ponavljati resnico, da boste levaki končno doumeli!

   • žogica

    Zato vas pa nobeden ne mara, ker živite v preteklosti !Klerikaalizem vas uničuje !

    • tramal

     Mi desni smo v večini v evropskem parlamentu in ameriki ,vas komunajzerjev pa res nobeden ne mara.Kristjanov je čez dve miljardi ,vas pa samo par bedakov ki se še kar igrate partizane in se skrivate po goši.

     • žogica

      A vi desni ste, vi desni ste……….., veš kaj, v prvi vrsti je treba biti človek, spoštovati sočloveka, spoštovati drugačnega človeka…. Katoliška vera vas ne uči tega, kar počnete….. Ko boste postali boljši, bo tudi vaš svet boljši !

     • xtc

      Sej levaki niste ljudje,kvečjemu opice z kupom zločinov nsa grbi.
      Če bi bili ljudje nebi imeli toliko zločinov in mrličev na grbi,in če bi bili normalni ljudje,bi socializem in komunizem morala cveteti tako pa sta crknila,le ekstremisti,skušate na vsak način vsiliti propadlo vero.

     • žogica

      Ti si pa en velik kup gnoja !

 • TOML

  Evgenija Carl je pokvarjana kot prasica!
  Nedojebana feministka.
  Zaradi takih ljudi so problemi na svetu.

  • žogica

   Ti si se pa zdaj zbudo, sredi hoste, v neki jami……, pa ne veš domov?

   • MEFISTO

    Ste ga partizani vrgli v to jamo?

    • Marko Markov

     Zogica,tebe bi pa trebalo v taborisce!

     • Olga_10

      Ali ne razumete? Saj Mefisto ni komentiral vaše izjave, ampak izjavo žogice marogice (pardon pordele žogice) …

  • Marko Markov

   Ene feministke ze komaj cakajo, da pridejo k nam fantje iz centralne Afrike, zato pa tako strastno navijajo za begunce!

 • Janez

  Lepo vas prosim,ne ogrožajte mojega zdravja in spravite ta “fris” s portala

 • neny

  Ker nimamo vlade imamo cajtnge, preko katerih se ljudje pobijajo. Kdo bo to ustavil? Prekleta Amerika! Sam gobec je je in pa metki, kamorkol priletijo je to dobro. Ameriška pritlehtnost so SDS-ove sanje, ki jo živijo na Novi 24. J-se.

  • Alenka

   Neny, le sebe in tvoje somišljenike poglej. Vaša pritlehnost, laži, ropanja in vso zlo se ni spremenilo niti za mm. Ali vi s teboj vred imate še zmeraj mokre sanje ob sprijeni levičarski ideologiji, lažnivi internacionali in vseh nedemokratičnosti ki so jih ljudje deležni za časa vaših vladavin. Ja to je vaša gnila logika na katero tako sveto prisegate in pljuvate po desnici.
   Ja le sebe vprašaj kdaj bo tega konec in kdo vas bo ustavil?

   • neny

    A bi se postavla na žensko stran. Objavljati take fotke žensk za namerno diskreditacijo je grozljivo za nek medij, ki se ima za prvega v službi resnice. Ne, ne moreš se, ker si preveč oprana.
    No comment

    • Alenka

     Neny a tako kot znate levičarji ko skupa držite po vsaki ogabni svineriji. Pa si poglej ukradene miljarde, lažnivi propagandndi stroj, spreverženo sodstvo in pravni sistem, ter tudi vse zahrbtne strice iz ozadja. Zato ne ti meni:
     “A bi se postavla na žensko stran” …. No comment!

     • neny

      Sodstvo je res sprevrženo, ravna pa čist enako za levo in desno srenjo, le da ste na desni dvakratno duplirane ovce in osli.

  • MEFISTO

   Se vidi, da si že star po letih in po pameti, sicer bi se spomnil, da so Američani prihajali s Coca colo, keksi in boboni, Rusi pa z mrzlim nasiljem in terorjem.

   Tudi pri nas imamo Ruse in Amerokance v takem spominu.

   • neny

    Brihta uboga. Rusi so zdaj tukaj, ker ste jim sprostili komunistični kapital….. si v penziji pa nisi na tekočem, zjaš pa sam Novo, se prav v sekto. Raj uživaj komunistčne privilegije, kaj se sploh glasite. Gre vam predobro ravno na račun komunizma po katerem tako pljuvate. Senilneži.

  • tramal

   Pa kje si ti pri tej prostitutki carlivi našla Ameriko zraven.Pa saj se ti že blede od sovraštva.

   • neny

    ne kontaš. sedi 1.

   • Republic Commando

    ni ženska

 • Olga_10

  Opomba pod 2. sliko:
  1. Demon, 2. Angel!

  • šmentanamuha

   Ja, so se potrudili s slikama.

 • Forex

  Glede na učne minute na pop tv kulturnikov,kamor očitno spada carlova,je očitno,da kulturo razumejo samo kulturniki in nihče drug,ker so szrpni ljudje,predvsem kulturo pojmujejo z pljuvanjem sodržavljanov,in vseh,ki mislijo drugače kot oni. Kot opažam,so nestrpni predvsem ONI. Face it,poglejte si bdejstva in zazrite se vase,potem sodite druge. Imate vso pravico,kot vsak izmed nas,a kulturnikom in carlovi to ni jasno.

 • Sloustava

  G. Jeretic, ne bomo je zamudili! Nic bat ‘! To babse je vredno vsake in vse graje danasnjega casa! Golobic je povedal, da so mediji kupljeni! A vsake norosti je enkrat konec! Tudi to babse bo se dozivelo svojo katarzo!

 • Kr Nekdo
 • tramal

  Ja evgenija carl in kahla carl sta pač prostitutka in prostitut.Ker me je eden zadnjič vprašal kaj je to prostitut mu naj povem da je to tisti ki rit nastavlja.

 • VERRZIFIKATOR

  Pripomba k sliki

  Videti obraz ni ravno trezen,
  pa opomni me nekdo iz stroke,
  da se stvar rešuje na obroke,
  progresivna namreč je bolezen.

 • Jani Steiner

  Tole neny je treba blokirat, naj gre na murglske portale in naj tam kozla do onemoglosti….

  • MEFISTO

   Nič ti ne bo hasnilo.

   Če ugasneš neny, se bodo oglasili pa ĐĐstyle, Valter BranSlav, Sredina, Krtača 2o, prdo, Tweety Bird ali tetka z ozadja in drugi.

 • Oregon

  ta je res ena gnida

 • ljubinica

  Ta je res butasta in pokvarjena.
  Zdaj je napisala ( njen facebook), da razmislja, da bi po dolgem casu spet povabili Jeretica v studio na RTV. A ne kot komentatorja, ampak kot obtozenca
  Politkomisarka na javni TV ….

 • Get Smart

  Drug Jeretić malo nadrka o rada bi bila urednica države o svoji drugarinici, naći kompanjotu Eugeniu Carliju nje, in otroc že padajo na finte nje, že jejo ritardu iz roke.
  Ime česa, je Jeretić, Carli, Janković, Kućan, Barbi POHAR, ŠARAC, sholtes semulić i tako dalje do tokija:

  -MURGL SRBO RVACKIH kaviarŽIDO komintern ITA—FAŠISTIČNIH “vrtičkov”
  -MURGL SRBO RVACKIH kaviarŽIDO komintern ITA—FAŠISTIČNE “zatohlosti”
  -MURGL SRBO RVACKIH kaviarŽIDO komintern ITA—FAŠISTIČNE profesionalnosti =
  = javno govoriti = javno delati = kasneje in predvsem za ritarde tipa Jeretić = javno delati =
  ne—profesialna bi bila ne—javna, pogojno ne—delavka,
  torej je, kot kažejo DEJSTVA =
  JAVNA MURGL SRBO RVACKO kaviarŽIDO komintern ITA—FAŠISTIČNA delavka=profesionalka,
  btw,
  še do danes se je ohranil nekdanji sinonim=sopomenka: profesionalka = prostitutka,
  torej tudi PRESStitutka nje, kar MURGL SRBO RVACKO kaviarŽIDO komintern ITA—FAŠISTIČNA
  tovarišica drugarinica kompanja pač je nje.
  SD = “nov obraz” KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji.
  SD = JERETIć nje.

  Predsedniki SD-ja: ŠE vedno zamrznjeni KUćAN, ribičić, kocjančić, BARBIE POHAR (tu je sa “Patrijiom”, puškami in ostalimi drkancijami na polno delal drug JERETIć nje), Lukšić, ŽIDejanće.

  Pamet v glavo.

 • Get Smart

  Jeretiću bre, najprej poskusimo tako, da boš lahko tudi ti razumel:
  H komu greš, ko si bolan, h komu pelješ otroka, starša?
  K neki neimenovani večini?
  Ne, Jeretiću, zagotovo ne. Greš, pelješ jih k stroki – k zdravniku, ki se na delovanje telesa spozna.
  Slediš?
  Kaj o tvoji SAMONADUVANI sposobnosti (to de, sm najbolj, najjaći na svetu nje) menijo NEPOZNAVALCI, je NEPOMEMBNO.
  DEJSTVA ŠTEJEJO. Vprašaj kakega strokovnjaka, če ti to osnovnošolsko dejstvo še ni jasno.

  Ti NISI kak analitik, ampak si kvečemu ANALizić in te je kot takega in seveda kot ČLANA SD = KPJ nje, nastopila SD=KPJ, da si stresal floskule za svojega
  BORUTA PAHORJA, ko ste MURGL JUGO KOMIJI

  “sa PATRIJOM” idr. poturancijami in nabijancijami rušili JANEZA JANŠO
  in edino vlado (2004—2008), ki je delala ZA SLOVENIJO.

 • Get Smart

  Torej, ime česa je JERETIćEVA SD = Socialni demokrati nje?

  PREIMENOVANJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

  1. Predno so si spremenili ime v SD = SOCIALNI DEMOKRATI, so se imenovali ZLSD – Združena
  lista socialnih
  demokratov.
  2. Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA.
  V ZLSD so se kakor združili s “Semulićevo SZDL”,*
  ki je postala SSS – Socialistična stranka Sljovenjije nje in pa DeSUS-om, ki je nastal iz
  par starih murglskih prdcev ZKS-SDP nje. DeSUS bodo začeli v murglskosrbskem
  jugokomunističnem agitpropu pumpat na polno šele po koncu “LDS zgodbe
  o uspehu nje”, ko za predsednika DeSUS-a postavijo SKOJ-evca oziroma LDS-ovca Karela
  Viktora.
  * Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠTINE v Sloveniji –
  ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA zveza delavnega ljudstva; v izvirniku:
  SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
  3. Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali SDP Slovenije –
  Socialdemokratska prenova Slovenije.
  4. Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije, so se imenovali SDP – Stranka
  demokratične
  prenove.
  5. Predno so si spremenili ime v SDP, so se imenovali ZKS-SDP – Zveza komunistov
  Slovenije-Stranka demokratične prenove.
  6. Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV
  JUGOSLAVIJE

  7. Predno so si spremenili ime v ZKJ, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

  Kot najbrž veste, tudi bivajo še vedno na istem naslovu, in sicer v UKRADENI vili svojega
  rojaka
  (ki pa ni bil kaviarkomunističnižid, ampak le biznisžid, torej ni bil predan revoluciji
  nje),
  ki jo je KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE “nacionalizirala” nje in se vanjo naselila.

 • Get Smart

  Ime česa je Eugenio Carli?

  Je ime KOMINTERNACIONALISTIČKE oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČKE
  PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji,
  ki “u Stošcah nje tako prisega:

  “Za koga? Za Tita!”
  “Za Koga? Za Partiju!
  “Za koga? Za Jugoslaviju!”

  “Druže Tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
  “Druže Tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
  “Evviva communismo!”
  “Bandiera rossa la triumfera!”

  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica
  vas bo osvobodila.«

  • Get Smart

   Razumemo? Je IME
   -MURGL SRBO RVACKIH kaviarŽIDO komintern ITA—FAŠISTIČNIH “vrtičkov”
   -MURGL SRBO RVACKIH kaviarŽIDO komintern ITA—FAŠISTIČNE “zatohlosti”
   -MURGL SRBO RVACKIH kaviarŽIDO komintern ITA—FAŠISTIČNE profesionalnosti …

   In kaj vam nadrka -MURGL SRBO RVACKIH kaviarŽIDO komintern pussi Jeretić,
   da je to, čije, Jeretiću bre, čije?
   Pogojno bi lahko tovariš Jeretić rekel sLJoveNJaĆko nje,
   toda ne, najboljš mekanocurno anal-ližće vam mirne duše poturi svoju drugarinicu nje.

   Pamet v glavo.

   • Get Smart

    A je zaznati karkoli slovenskega? NE.

    Pač pa igrajo za KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO,
    lokalno pa za katerokoli obliko JUGOKOMUNISTIČNEGA pašaluka:
    – MURGL JUGOKOMI SRBIJA
    – MURGL JUGOKOMI RVACKA
    – MURGL JUGOKOMI MUSLIćKULTIJA …

    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica
    vas bo osvobodila.«

    Pamet v glavo.

 • Get Smart

  Sledimo? Saj ni težko.
  Niso slovenski, ne delajo za državo Slovenijo.

  Trditev, da so ti zopet samoimenovani STEKLI PSI kakor slovenski,
  je enaka trditvi,
  da sta MESSI in RONALDO “španska nogometaša”? Sta? Nista.

  Po delih jih boste prepoznali, za katero reprezentaciju igrajo nje,
  za koga “navijajo” u STOŠCAH nje

 • Get Smart

  Spomnimo, kako je MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA
  naredila Eugeniota Carlija za kao sLJoveNJcaLJku LJeta nje
  v SVOJI REVIJI (jana nje, ki je blagovna znamka adria media, ki je TOTALNI LASTI
  nabiralnikov KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE nje).

  Razlaga: ker je menda odkrila sušilnico sadja in neko branjevko na tržnici, ki da je
  kupila solato na veletržnici (na debelo), prodala pa jo je na tržnici na drobno.

  Jebeš MILIJARDE, ki splavajo Savom do BEOGRADA, na Cipar i tako dalje do tokija,
  kriminalc je kao tisti, ki pošteno kupi robo in jo skuša pošteno prodati.

  Sledimo?
  Slediš, Jeretiću bre?
  DEJSTVA, Jeretiću, DEJSTVA, ne rekla kazala, ne oni rekoše ja sam ono najboljš na svetu nje,
  ampak DEJSTVA, RESNICA OSVOBAJA.

  Tu Eugenio Carli, ko prejema nagrado za soljat ljeta nje:

  https://uploads.disquscdn.com/images/
  5efd3728da297094988a4f918cd68305b8cfc55e1cdb7256153edcf761bb6cc1.jpg

 • Get Smart

  Al pa tist, “… nekateri pravijo, da nimaš pojma o POLITIKI …”
  Kdo?
  Nekateri = množina, naći ima njih više nje — STROKA v takem primeru NAVEDEE VSAJ 3.
  Slediš, rad bi bil poznavalec? Vsaj 3.
  .
  Sploh pa, kot bi že moralo biti jasno, je en kurc vredno, kaj kdo meni,
  ŠTEJE tisto, kar je = DEJSTVA = RESNICA.

  Resnica je, da imaš ti zadovoljivo pojma tako o
  MURGL JUGOKOMUNISTIČNI POLITIKI,
  ki je za potrebe zavaravanja protivnika seveda niti pomotoma ne omeniš v svojih
  drkancijah,
  in prav tako imaš zadovoljivo pojma o SLOVENSKI POLITIKI,
  torej O SKRBI ZA POLITEJO=DRŽAVO SLOVENIJO,
  torej o SLOVENSKI DEMOKRATSKI STRANKI in ostalih ljudeh,
  ki delajo ZA POLITEJO SLOVENIJO,
  vendar pa ta celo tebi znana dejstva zamolčiš
  in
  MURGL JUGOKOMUNISTIČNO POLITIKO politeje MURGL JUGOSLAVIJE
  podtikaš
  SLOVENSKI POLITIKI.

 • Get Smart

  Slediš, Jeretiću bre? Zabole nas osebne zamere MURGL JUGOKOMI presstitutov,
  težave nam presstitituti povzročajo z MURGL JUGOKOMUNISTIČNIMI lažmi,
  z blatenji ljudi, z blatenjem vsega, kar je SLOVENSKO.

  In kaj je nadrkal Jeretić? DA je Eugeni Carli ime Slovenije bla bla bla?
  Ma nemoj, Jeretiću?

  In naonanirčkal je, da je Jeretić IME uveljavljene analitike in poznavalstva.
  Ja, lahko je, toda KAKŠNE, katere?

  Jeretić je IME MURGL JUGOKOMI ANALize in to delo res pozna in samo to,
  torej govorimo o “uvlaćenju nje”, o “kao nadmudrivanju” otrok,
  ki zaradi TOTALNE odsotnosti resnice v MURGL JUGOKOMI MEDIJIH,
  kupijo šnelkursađijsko VSEGLIHARSKO puhle floskulice najboljš najjaćeg PRODAVAćA MAGLE i
  “sviraća KURTZU” Jeretića nje.

 • Get Smart

  Poskusimo tako, da boš lahko tudi ti razumel:
  H komu greš, ko si bolan, Jeretiću bre, h komu pelješ otroka, starša?
  K neki neimenovani večini?
  Ne, Jeretiću, zagotovo ne. Greš, pelješ jih k stroki – k zdravniku, ki se na delovanje
  telesa spozna.
  Slediš?
  Kaj o tvoji SAMONADUVANI sposobnosti (to de, sm najbolj, najjaći na svetu nje) menijo
  NEPOZNAVALCI, je NEPOMEMBNO.
  DEJSTVA ŠTEJEJO. Vprašaj kakega strokovnjaka, če ti to osnovnošolsko dejstvo še ni jasno.

  Ti NISI kak analitik, ampak si kvečemu ANALizić in te je kot takega in seveda kot ČLANA SD
  = KPJ nje, nastopila SD=KPJ, da si stresal floskule za svojega

  BORUTA PAHORJA, ko ste “sa PATRIJOM” rušili JANEZA JANŠO

  in edino vlado (2004—2008), ki je delala ZA SLOVENIJO.

  SD je le “nov obraz” MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE v Sloveniji.

 • Harigast

  Dajmo ji zbrat zamaške,da bo imela za popravilo gobca.

 • DUŠAN ZALAR

  A je to presstitutko od žlehnobe mal bog kaznoval z rahlo kapjo ????????????

  • Kosobrin

   Glej in želi si, da ne bi še tebe ali koga od tvojih. Kajti – če si hudoben, se ti rado vrne!

 • Republic Commando

  V LEVO ji vleče gobec od vseh laži! :)

 • Janko Gedlička

  Članek ni pretirano natančen in jasen.Mimogrede višjega sodišča v Velenju sploh ni.

 • Kosobrin

  Če malo pomisliš – ima Evgenija prav!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!