fbpx

Stoparjev “fakenews” iz Washingtona za davkoplačevalski denar? Poglejte, kako je RTV dopisnik zločin temnopoltega moškega podtaknil belcu

Andrej Stopar in temnopolti zločinec Noah Green. (Foto: RTV Slovenija, Twitter)

Slovenski davkoplačevalci so bili priča novemu zdrsu RTV Slovenija. Za to je poskrbel nihče drug kot goreči navijač ameriških demokratov, Antife in BLM, washingtonski dopisnik Andrej Stopar. Le ta se je namreč zlagal, ko je v javljanju za Odmeve povedal, da je bil za zločin na Kapitolu odgovoren belopolti osumljenec. “Posebnih novic še ni. Preiskava poteka. Identiteta storilca še ni znana. Vemo le, da gre za belega moškega”, je poročal Stopar. Uporabniki Twiterja so hitro razkrili, da je v resnici zločin storil 25-letni temnopolti pripadnik radikalnih islamskih skupin. 

Ameriški dopisnik RTV Slovenija Andrej Stropar se je očitno zaradi lastnih političnih prepričanj znova ujel v ideološko past. Pred stavbo Kapitola v Washingtonu se je namreč zgodil še eden izmed številnih smrtonosnih incidentov v ZDA. Stopar je poročal, da je moški osumljenec zapeljal avto v varnostno oviro pred severnim vhodom stavbe. Ob tem je poškodoval policista in skočil iz vozila. V nadaljevanju je zabodel še  policista. V dogodek so se vmešali še drugi policisti in zločinca ubili. Kasneje je v bolnišnici eden izmed ranjenih policistov podlegel poškodbam.

Sledila je popolna blamaža in zakrivanje resničnih dejstev Stoparja ob tem tragičnem dogodku pred Kapitolom. Slovenski javnosti je tako v Odmevih prodal lažno novico, da je storjeni zločin naredil belopolti moški. Tako ni pozabil omeniti, da je nova tragedija pred Kapitolom povezana z vdorom t.i. Trumpovih podpornikov v začetku letošnjega leta. Stoparjevo laž so hitro razkrili uporabniki na Twitterju in ga soočili z resnico.  Izkazalo se je, da je bil za zločin odgovoren temnopolti moški.

Sramotno, Andrej Stopar namerno prekrival pravo identiteto napadalca, a so ga razkrinkali uporabniki Twitterja
Ameriški mediji so hitro razkrili, da je bil napadalec nekdanji 25-letni temnopolti igralec ameriškega nogometa v ameriških študentskih ligah Noah Green. Le ta je bil pripadnik islamskega gibanja Nacija islama pod vodstvom Loisa Farrakhana.  Stopar se je še enkrat več  izkazal za navijača politične levice. Kot je razkril nekdanji ljubljanski mestni svetnik Peter Sušnik, je Stopar informacijo povzel po levičarski informativni postaji MSNBC, ki je sploh edina poročala, da je bil napadalec belopolti moški.

Andrej Stopar v ZDA nadaljuje delo svojega predhodnika na mestu ameriškega dopisnika, Edvarda Žitnika. Že dlje časa je jasno, da prav dopisniki iz ZDA zelo radi na tih način obračunajo z vsakim, ki je blizu desnici. Tako smo lahko imeli v obdobju prejšnjega ameriškega predsednika Trumpa ves čas občutek, da je Stopar del ameriškega in slovenskega medijskega “establišmenta”, ki je dobesedno sovražila politiko Trumpa. Kljub temu, da je beležil najboljše gospodarske rezultate v zgodovini ZDA, so ga raje prikazovali izključno kot grožnjo svetovni demokraciji in zamolčali vse njegove uspehe, ki jih ni bilo malo. Prav Trump je opozarjal na vse pasti sodobne globalizacije, kjer je najkrajšo potegnil prav ameriški delavec.

https://twitter.com/NorwayLagherta/status/1378274477230919686

Na svetu živi sedem milijard ljudi. Zločine in kriminalna dejanja izvajajo tako belopolti, temnopolti, pripadniki azijske rase in drugi. Prikrivanje resnice o pravem storilcu zaradi barve kože je popolnoma nedopustno. Toliko slabše, da si to privošči eden najbolj izpostavljenih novinarjev na RTV Slovenija. S takšnimi razkritji le dokazujejo, da so na javni televiziji verniki ideologije kulturnega marksizma, ki ga večinsko prevzema levi del političnega pola.

Za očitne laži in politično propagando iz ust zaposlenih na RTV Slovenija namenijo slovenski davkoplačevalci dobrih 100 milijonov evrov. Žal pa niti to ne pomaga, da bi vsaj pri tujih novicah njihovi dopisniki predstavili veredostojne in resnične informacije. To so dokazali tudi z zlorabo poročilo ameriškega zunanjega ministrstva, kjer niso predstavili bistvenih podatkov, da je Slovenija medijsko varna in ne ogroža ne demokracije, še manj pa medijske svobode.

Celotni prispevek Andreja Stoparja si lahko ogledate TUKAJ.

Luka Perš