fbpx

Tako se nadaljuje norčevanje iz nevarnega novega koronavirusa, tokrat s strani organizatorja zabave na ljubljanskem Nebotičniku!

Foto: posnetek zaslona

Nekateri se še kar ne zavedajo nevarnosti novega koronavirusa in takšen je tudi organizator Timeout, ki v petek organizira zabavo na ljubljanskem Nebotičniku. Norčavo objavo so objavili na družbenem omrežju Instagram, kljub temu, da velja prepoved prireditev v zaprtih prostorih z več kot 100 udeleženci!

Kljub temu, da je bilo v Sloveniji z novim koronavirusom, ki potencialno predstavlja smrtno nevarnost, do torka ob 14. uri okuženih že 31 ljudi, se nekateri še kar ne zavedajo resnosti situacije. Med takšnimi je organizator dogodkov Timeout, ki na ljubljanskem Nebotičniku v petek, 13. marca organizira dogodek WTF // Brudaz.

V opisu dogodka je bilo v torek popoldne na družbenem omrežju Facebook zapisano: “Timeout predstavlja WTF ⁉️ Specialka extra modernih hitov in nastopov top artistov v NEBOTICNIK KLUBU na 11. Nadstropju. Naš cilj je, ustvariti neponovljivo izkušnjo, ki je ne ponuja noben klub v Sloveniji. Dokazati hočemo, da je nočni užitek veliko več kot le poslušanje najljubših komadov in pitje s kolegi . Če nevete kaj pričakovat se kr pripravte na presenečenja #WTF KLUB stoji v 11. nadstropju Nebotičnika, sredi centra Ljubljane.” V petek 6. marca so obvestili, da so VIP vstopnice že razprodane, nikjer pa nikakršnega obvestila o odpovedi dogodka ali pa vsaj opozorila pred nevarnostjo.

Še več, na družbenem omrežju Instagram so objavili celo šaljivo objavo s pripisom “K država probava ukint žurke.” Ali bodo število prisotnih omejili na 100, niso pojasnili, so se pa že v soboto tako norčevali tudi v razvpitem domžalskem klubu Life: “Ne bodo nas ustavili z bednim virusom. Pridite, sprejmemo 500 ljudi!”

Foto: posnetek zaslona

Velja prepoved prireditev v zaprtih prostorih z več kot 100 udeleženci
V zaprtih prostorih so sicer od torka prepovedane prireditve z več kot 100 udeleženci. Minister za zdravje Aleš Šabeder, ki opravlja tekoče posle, je po včerajšnji seji Sveta za nacionalno varnost sicer napovedal, da bo inšpekcijska služba Ministrstva za zdravje vzpostavila dežurno službo, ki bo na terenu 24 ur na dan izdajala odločbe kršiteljem odredbe o prepovedi zbiranja na javnih prostorih. Prav tako se bodo brez gledalcev izvedli športni dogodki in druge prireditve, kjer se pričakuje več kot 500 gledalcev, med njimi tudi pokal Vitranc in smučarski skoki v Planici.

Rok Krajnc