Tožilstvo stoka nad parlamentarno preiskavo, bojijo se političnega procesa! Janez Janša: “Hm, le od kod ta strah?”

Novoimenovani vrhovni državni tožilec Harij Furlan in predsednik SDS Janez Janša (vir: STA/Nova24TV)

“Na vrhovnem državnem tožilstvu so razočarani nad odreditvijo parlamentarne preiskave v zadevi Kangler v državnem zboru,” so zapisali na STA. Zaradi parlamentarne preiskave, ki bo ugotavljala, kaj se je dogajalo v množici propadlih postopkov proti državnemu svetniku in nekdanjemu mariborskemu županu Francu Kanglerju, negodujejo v koaliciji Marjana Šarca, v KPK in celo v pravosodju.

Ob tem si na vrhovnem državnem tožilstvu (VDT) drznejo trditi, da odločitev DZ “vzbuja dvom o spoštovanju in uresničevanju najvišjih načel, ki so zapisana v ustavi”, sami pa so nad tako odločitvijo “razočarani”, saj naj bi se zavedali “posledic, ki jih imajo tovrstna ravnanja za ugled Slovenije v mednarodni skupnosti”.

Takšna izjava s strani vrhovnega državnega tožilstva, ki parlamentarno preiskavo označi za “politični proces zoper sodnike in tožilce”, kaže na izredno stopnjo zaslepljenosti, saj nočejo razumeti, da je pravosodje zgolj tretja veja oblasti, nikakor pa ni sama nad zakonom.

Evropsko sodišče za človekove pravice ponovno obsodilo Slovenijo: Odgovorne so tri mariborske sodnice, ki so le v dveh letih povzročile toliko kršitev človekovih pravic, kot vseh 800 sodnikov skupaj!

Zato je vsekakor za vsako zdravo demokratično ureditev izjemnega pomena, da se tudi samo pravosodje znajde pod drobnogledom, če je to potrebno. In ko govorimo o okoli 20 zaključenih sodnih postopkih zoper Franca Kanglerja, ki so na koncu eden za drugim vsi po vrsti padli, se zdi še kako prav, da se tudi tožilcem in sodnikom, ki so sodelovali v hajki proti nekdanjemu mariborskemu županu, konkretno pogleda pod prste.

Neodvisno pravosodje ne pomeni pravosodja, ki ne odgovarja za svoje napake
“Na VDT zagovarjamo stališče, da je neodvisno pravosodje, ob upoštevanju vladavine prava, eden od bistvenih postulatov sodobnih demokratičnih držav.” Tu se strinjamo, a kaj, ko se zdi, da neodvisno pravosodje za VDT pomeni, da pravosodje ne sme biti pod drobnogledom. Izgovarjajo se, kako to vpliva na mednarodno sliko Slovenije v tujini.

A ob tem pozabljajo, da je doprinos slovenskega pravosodja, kar se tiče mednarodnega ugleda Slovenije, na psu. Slovenija ima namreč na Evropskem sodišču za človekove pravice eno od najvišjih stopenj izgubljenih sodb. Z drugimi besedami, Slovenija je v mednarodnem prostoru zaznamovana kot ena od najhujših kršiteljic človekovih pravic v vsej Evropi.

Ob tem pa ne gre zanemariti tudi cele vrste postopkov v zvezi z afero Patria, v kateri je slovensko pravosodje odigralo eno od glavnih vlog pri poskusu političnega umora vodje SDS Janeza Janše. Primer je na koncu kljub ugotovitvi ustavnega sodišča, da bi morala biti Janši in preostalim preganjanim izrečena oprostilna sodba, vseeno zastaral.

Proces Patria šolski primer političnega procesa
“Dvomim, da bo kdo od tožilcev ali sodnikov kadarkoli osumljen, da je neznanega dne, na neznanem kraju, na neznan način prejel obljubo neznane nagrade in bil nato obsojen na 2 leti zapora,” pa je na Twitterju komentiral Janša, ki je VDT tako postregel z očitnim primerom političnega procesa v praksi.

Kdo je ubijal Kanglerja in Janšo?

Kar pa se tiče procesov proti Kanglerju, pa je stanje v zvezi s potrebo po parlamentarni preiskavi obelodanil Peter Jančič, ki je razkril, da je bil mariborski sodnik Janez Žirovnik v preteklosti obveščevalec SDV, pozneje pa kar funkcionar Sove. Že ta podatek sam po sebi bi zadostoval za več kot samo primerno utemeljitev, zakaj Slovenija krvavo potrebuje lustracijo pravosodja.

Žirovnik bi se po mnenju Cirila Ribičiča moral iz procesa proti Kanglerju izločiti, a tega ni storil. Da je bilo še dodatno poskrbljeno za rušenje kakršnegakoli videza poštenega sojenja Kanglerju, pa so novinarji Žirovnika ujeli na proslavljanju zmage novega mariborskega župana Saše Arsenoviča.

V normalni demokratični državi kaj takega ne bi bilo mogoče. A živimo v Sloveniji, kjer se slovensko pravosodje čuti ogroženo že, če nekdo samo reče, da se jim bo gledalo pod prste, medtem ko sami brez najmanjše trohice slabe vesti lahko človeku uničijo oziroma uničujejo življenje dolga desetletja, ne da bi za to morali kadarkoli odgovarjati. Toliko o pravni državi v Sloveniji.

Ivan Šokić

 • montyamp

  Slovenija ima najdražji sodni sistem in največ sodnikov na prebivalca .
  Slovenija edina država, kjer sodnike imenuje politika .
  Slovenija s 148 primeri ugotovljenih kršitev človekovih pravic na milijon prebivalcev prva med evropskimi državami.
  Psihopatologija udbovske agresije bi se morala ukvarjati s kombinacijami patologij ki rastejo iz 800 morišč v Sloveniji .
  Kri ni voda .

  • Andrej

   Šarec: vse pod nadzorom, samo politične točke nabirate.

  • Janko Gedlicka

   Kako se najdejo vedno nova morišča. Prikrivanje je dokaj efektivno.

  • Hribouc

   Dodaš samo še Patra, ki vse to pokriva?

   Kučan-Roter-& Golobič kot prestolonaslednik CK ZKS NOB OF Revolucije & Kulture Rdeče Smrti

   zakodirane v komunističnoboljševiško in partizansko pravo Ribnica-Kočevje Oktober 1943 !

   “I FEEL RED SLOVENIA IN MY ARS” Press

 • wert

  Se kar strinjam: “Le od kod ta strah ?”

 • montyamp

  Po številu atentatov bomo skoraj prehiteli Srbe .
  Dvomim da bi tovrstne anomalije dogajale , če bi imeli zdrava sodišča , ne pa neobvladljivo izkrivljenih neuravnovešencev bavconovega idiotizma namesto patriotizma .
  Dokler bodo po sodiščih šefovali srbski Bosanci s sarajevskimi kupljenimi diplomami , Slovenija o zdravem sodstvu še sanjati ne more .
  Saj ti kreteni še montirani proces zavozijo , seveda na stroške poštenih .

  • wert

   Ne le “južnaški”, tudi slovenski so, kar dobro “specializirani” v teh rečeh….., če pa jim še tvoj odvetnik pomaga, ki ga težko plačaš pa si “zapečaten”.

   • Luiggi

    Tudi mene je branilec po sluzbeni dolznosti zajebal na sojenju u Zagebu.Upal sem,da mi bo le mogel vsaj malo pomagat,zajebi ti te fazone,koncal sem na Golem!!

  • tomven

   Bravo +++++

 • Antonius

  Ne vem, česa se državno tožilstvo boji. Kaznovani z odstavitvijo in odpustom itak ne bodo, plač zaradi politično naročenih pregonov jim tudi ne bo treba vrniti, ugleda in poštenja pa tudi ne morejo zgubiti, ker ga že od osamosvojitve naprej itak nimajo.
  Kaj je poklicna etika in moralno ravnanje, jim lahko razloži pa kar Cerar, ker iz prakse ve, kaj pomeni dvakrat zaračunati eno.
  ———
  Danes mineva 25 let, ko sem v sobotnem večernem mraku s pomočjo refraktorja na nebu opazoval padec kometa Shoemaker-Levy na Jupiter.
  Zelo malo zemljanov je ta dogodek videlo v živo.
  Od slovenskih tužilcev in krivosodnih sodnikov zagotovo noben.

  • tomven

   .. če pa ga slučajno kdo bi, bi sigurno mislil, da se vrača njihov “drug” tito… in to z ameriško raketo.

   • Hribouc

    A to oni pedofil in babjek na eno nogo s posušenimi jajci?

  • IZBIRA

   Niso mogli videti, ker so slepci.

  • Janko Gedlicka

   Me pa neprijetno preseneča sestavek na IUS INFO, ki je povzet v ta članek. Na navedenem portalu ni naveden avtor besedila, le zapisano je v njem, da gre za stališče tožilstva. Mislim da bi sam portal po naravi stvari mogel in moral podati tudi polemično mnenje o tem stališču – npr., da gre za preiskavo že pravnomočno končanih sodnih postopkov in da torej ne gre za diktat neposrednemu sojenju. Strokovnjaki zlasti s področja ustavnega prava bi prav gotovo mogli kaj utemeljenega navesti. Še celo na Novi 2Ttv je bilo mogoče zaznati stališče dr. Cirila Ribičiča (Njega prav gotovo nihče ne bi mogel stiščati med “črne fašiste”), da je takšna preikava mogoča.

  • Hribouc

   Barabe lojaste ne smejo gledat v nebo! Če se držijo še mal nazaj, jih v hipu kdo preseneti in mu

   odbije jajca! Bojijo se gledat v nebo, tam je njihovo Ogledalo – vsi pridejo do tja, do konca !

 • Surla

  Od kod strah,če je v arestu hrana res kvalitetna! https://www.youtube.com/watch?v=-JhwxTen6yA

 • Surla

  Nad Janšo se je mafija spravila!On pa šef Mafije!Noro!

  • Surla

   One iz Prištine!

 • Stajerka

  …..koliko ne za**be tožilstvo, na koncu “popravi” sodstvo……za naše, čigavi so, ni skrivnost……mimogrede – sodnica še živi??……medijska gonja na kubik, sedaj pa kot da se ni nič zgodilo…….to, da je resor v rokah SD, kjer je koncentrirano največ politične oporečnosti in zločinov, je dodaten razlog za skrb državljanov – no, vsaj moral bi bit, pa žal očitno ni…….

  • Surla

   Če si SD nimaš brige!Bodi z nami,ne spat!

   • tramal

    Bedanec ,koliko krat si se že preimenoval ,kvasiš pa vedno enake brezsmisle.

 • Surla

  Janša je dober!Odpjevao je svoje!Če mu mojster song napiše ima še en krog!Uspeh je negarantiran!

 • resnicaboli

  Slovenija je tipičen primer kjer so še vedno na oblasti tisti ki v demokraciji nimajo kaj iskati in vzgajajo se vedno novi in novi kadri v javnem šolstvu ki poskrbijo da o demokraciji še dolgo ne bo sluha ne duha.

  • Surla

   Socializem je želel povoziti kapitalizem!In nastala je Demokracija!

 • Surla

  Naj ti songi iz radija pravilno špilajo!Če ne,si napol mrtev!

 • if

  Kriminalci obvladujejo državne funkcije, ki so gnale 22 padlih procesov proti Kanglerju https://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/5bfff0dcf35e2/22-proti-0-za-kanglerja in procese zoper JJ (Patria in njene posledice v politiki). https://www.dnevnik.si/1042711773
  Kriminalce je umakniti iz državnih funkcij. Procesi bodo segli v vrhe formalne politike in neformalne politike.

  • Surla

   Kangler je žrtev!V drugih sistemih pa otroke darujejo!Jagnje Božje ki odjemlješ grehe sveta!

   • Janko Gedlicka

    Daješ vtis, da si prepričan o svoji vednosti, pa iz tvojega besedila izhaja, da materije sploh ne poznaš.

 • Stajerka

  ….spet onesnaževalci na portalu……še dobro, da je na razpolago blokada……

  • Surla

   Potegni ga iz riti!In vodo spusti!Pa na avtobuse pazi!

  • Janez Korenjak

   …uredništvo Mladine v vsem svojem cvetu.

  • Surla

   Ni blokada ,vibrator je!

 • Surla

  Janez je naša maskota!Po njem si nas zapomnijo!

  • wert

   Obriši si surlo smrkavec poscan !

   • Surla

    Mali,če bi lahko fukal bi zdrav bil!

 • Surla

  Rabiš več!Vzemi več!

 • if

  Proces zoper kriminal v politiki podpira tudi državni svet pod vodstvom predsednika Kovšče.

  • wert

   Hvala Bogu, da se je zbudil ! Čas je že bil.

   • Surla

    Zbudil si se s tičom v riti.Od koga je,je enigma!

 • Surla

  Janša je psihopat!Davlje dobro,fukat pa ne more!

 • VERZIFIKATOR

  Pepe Vrhovnik

  UH, HUDIRJA

  »Uh, hudirja«, vzkliknil je tožilec,
  »le kako naj se obtožb ubranim,
  komisijo le kako ukanim,
  zdaj ko je sproščen že bil sprožilec?

  Na neznanem, pravim, bil sem kraju,
  pa kot znanega ga vsi poznajo,
  z roko v marmeladi me imajo,
  najdejo pri slastnem me grižljaju.

  Ob neznanem da bilo je času,
  rekel bom v obrambo jim sekantno,
  ne pomaga, saj so čas pedantno
  določili, srh začutim v glasu.

  Na neznan način, to bo najbolje,
  pač ne bom načina več se spomnil,
  ah, hudir, saj vsak si je zapomnil,
  da bila je stvar hudobne volje.

  A nagrada je bila neznana,
  to dovolj bo vendar prepričljivo,
  nak, še to povsem je dokazljivo,
  v preiskavi ključna rdeča rana.

  Patriot sem, se bom zagovarjal,
  moji vsi nagibi domoljubni,
  ne, to argumenti so pogubni,
  po izdaji vsak bo zaudarjal.

  Rekel bom, ravnal sem patriotsko,
  kot tožilec v bran bil domovini,
  bognedaj, to teslo spet se slini,
  rekli bodo, prav res idiotsko.

  Kaj sedaj mi vendar je storiti,
  kam naj skrijem se kot miš uboga?
  Mački vsepovsod, povsod nadloga,
  kanijo zares me uloviti.

  Omejena neprištevnost, pravim,
  me k dejanjem vsem je napeljala,
  takšna dejstva bodo pač veljala,
  ko to rečem, skoraj se zadavim.«

  In potem se končno le domisli
  za politični azil prositi,
  kje hudirja mu ga je dobiti,
  pači se obraz tožilčev kisli.

  Ah, seveda, znana je dežela,
  polna vsakovrstnih azilantov,
  in podobne sorte prevarantov,
  ta ga bo v zaščito rada vzela.

  »Majhna je država, a globoka,
  čisto brez težave v njej poniknem,
  od radosti komisiji vzkliknem,
  vaša milost je zares široka.

  Kljub globini pa le skrb me tare,
  kaj ko enkrat zmanjša se globina,
  in naplavi trupelce plitvina,
  kdo prikrije grehe moje stare?

  Kdo tedaj se zame bo zavzemal,
  vsaka riba vodo bo iskala,
  jaz pa, zadnjica tožilska mala,
  vodo bom zaman kleče zajemal.«

 • Surla

  Suma sumaro ,da Janšo imamo radi le fuke mu preprečimo!

 • Surla

  Včasih se človek od srca nasmeji!In se vpraša,ali forum obvladuje nas ali mi njega!

 • Surla

  Mi smo tu!Vi pa tam!Takšna je usoda naša!

  • Surla

   Bolj jebeš,bolj si najebal!

 • Surla

  Nova je Javna hiša,pišeš kaj češ!Ko na dom pridemo,nikoli ni nikogar doma!

 • Surla

  Pošljemo enega Peka za pet Jurjev da karizmo razbije!Mogoče pa ne!

  • Surla

   Odločitve so zmeraj v glavi!Tehnična izvedba je na nivoju izbranca!

 • Janez Kranjski

  Žirovnik je peder!

  • antimur

   Nevarna kombinacija, oziroma kar zločinska je to, da ob tem, da je peder, je še veliki kučanoljubec in rdečezvezdaš, normalno tudi zaprisežen antidomoljub, kar je pa pri teh prascih normalno.

  • sodnikisozločinci

   No, tudi če ima spredaj usrane gate, to še ne pomeni, da je peder. Lahko jih je le po nesreči narobe oblekel.

 • sloustava

  G. Jansa, vprasanje zahteva odgovor. Evo ga, odgovor namrec: bojijo se resnice! Ko bo zblojeni volivec ugotovil, da so ga nategovali kot elastiko, bo pocil. In to je ta kriticna mnozica, ki bo pomagala strpati v zapor na Dob vse, ki tja sodijo: od Kucana, njegovega klana, preko presstitucije do rezimskih sodnikov, tozilcev,…Takrat bo Slovenija zadihala z obema pljucnima kriloma, saj trdim, da celo SD premore ljudi (Rojc ), ki delajo za Slovenijo in njene prebivalce!

 • Surla

  11 Hitlerjevih Generalov iz temne strani lune prihaja domov!Vsa Evropa to ve!

 • Andrej

  Ne pozabite na Gabra, nikar ne pozabite. Vse je razložil. Na TV SLO je povedal:
  KO DUH IZ STEKLENICE ENKRAT UIDE GA NE SPRAVIŠ VEČ NAZAJ.
  Govoril je o šolstvu, ampak komunisti obvladujejo tudi zdravstvo, pravosodje in vse pomembne resorje. Že od 1945. Nikjer ne sme duh niti za milimeter pokukati iz steklenice. Je za njih prenevarno.

  • Surla

   Rojeni kot komunisti in umrli enaki!Ostala bo pika na i! https://www.youtube.com/watch?v=iAyuvhVxTQY

  • macon

   EU in kapitalizem, čeprav pohabljen in omejen, razgrajujeta komufašistično greznico. Vsaka državna firma, ki dobi tujega lastnika, je korak proti svobodi. Če ne k svobodi pa k drugačnim odnosom, ker je leva banda prešla vse meje spodobnosti in dobrega okusa. Naravnost odvratni so.

 • totex39

  A se bodo tožilci kdaj sploh zamislili nad svoja sramotna dejanja, ki so mnogim uničili življenja. To sigurno ne, dokler jim politika stoji ob strani, ko pa bo enkrat tudi temu konec pa jih ne bo več na sceni, kar se tudi oni zavedajo, zaradi tega pa počnejo to.

  • Surla

   Imaš vžigalnik in jih zakuri!Lajanje v luno je brezveze!

 • Surla

  Vse imata!Kaj hočeta da jih častimo!Saj nimaš Svetovnega rekorda!

 • Franc Šink

  Od kdaj pa je Slovenija pravna država? Pri takih vladarjih tega res ne moreš pričakovati.

 • Surla

  Janša je v politiki starček!Njegovi verniki pa lačni!

 • Miro Jereb

  Lud jebe zbujenog, oboji pa so v sodstvu RS.

 • Ryuk

  Strah jih je, da se bo še uradno, črno na belem, potrdilo to, kar že vsi vemo. Vsakega kriminalca je strah preiskave o njem.

 • Marija

  Drugo so sodniki pravno,moralno in kazensko odgovorni.Če obtoženemu sodi nepravično in obsojenec dobi odškodnino mu jo plača sodnik.Kaj pa pri nas?Je že kakšen sodnik v 70 letih za kaj odgovarjal?

 • Iva

  “Na VDT zagovarjamo stališče, da je neodvisno pravosodje, ob upoštevanju vladavine prava, eden od bistvenih postulatov sodobnih demokratičnih držav.”

  PRAVLJICA za nepismene in naivne indoktrinirane državljane, ki v SLO prevladujejo, zato na volitvah že desetletje zmagujejo “cesarjeva nova oblačila”, nesposobni doktorji in prebrisani komedijanti, spočeti v istem gnezdu in vodeni iz ozadja (paradržava).
  Po letih AGITPROPA postaja politični preobrat vse težji. Monopolno so prevzeti mainstream mediji, o vladavini prava govorijo tisti, ki delujejo nezakonito, oporečnikov med intelektualci, ki se hranijo iz državnega korita NI!

  Ne le konstrukt Patria in medijska stigmatizacija JJ (medijski umor) ter vodeni procesi proti Kanglerju, zgodila se je celo absurdna obsodba za umor in medijska stigmatizacija dr. Noviča, kjer je pokvarjena tožilka Žgajnarjeva vložila obtožnico brez dokazov (bivši SDT Harij je mižal) in s pokvarjeno sodnico Koleto sodelovala v večletnem nezakonitem sojenju, da bi se sledi za mafijskimi naročniki in morilci dr. Jamnika zakrile.
  Državljani smo nemočni, kajti gre za prepletenost vseh treh oz. štirih (+mediji) vej oblasti, ki jih obvladuje nomenklatura (kontinuiteta). Pokvarjeni oblastniki pa govorijo o demokraciji in vladavini prava. Sramota!

  • Janko Gedlicka

   Kot bi se tat drl: “Primite tatu!”

 • IZBIRA

  Bojijo se da bo padla železna zavesa pred sodno vejo oblasti za katero se izvajajo revolucionarno politični procesi (naravno pravo po dr-Br-glezu) in ljudje bi spregledali in bo sledila dekomunizacija pravosodja.

 • milanček

  to barabo, furlana je brezveze zapirat v arest zaradi svinjarij, ki jih počne, recept je samo eden, 20cm od tal!

 • milanček

  žgajnarjeva, dober dan, a ste danes že bila na kavici z čefurjem jankovićem?

 • IZBIRA

  Franc Trček = Ostržek Brincelj Trček :)))))

  Take pa več ne bodo delali. Kaj pa ta…. jao jao… Ena sama zapletena latovščina in koleričnost.

 • branči

  ni vaažna politična opredeljenost, JJ je um, ki ga slovenija ne premore in ga tudi ne bo imela vsaj še par 10 let! “koalicija bo, če pa ne bo, je pač ne bo”! to so preroške besede politika, najboljšega predsednika v zgodovini slovenije! beda, kje se je ustavil razvoj slovenske pameti!

 • antimur

  Kaj ta rdečezvezdaška sodna golazen meni, če imajo trajni mandat, da lahko jebejo vse, seveda razen kučanistov, čefurjev, kriminalcev, zločincev, rdečezvezdašev in da je njihov edini cilj napadati predvsem Slovence in domoljube. Ustavite konje, banda kučanistična, tukaj ste se pa močno zajebali, ne izsiljujte, da ne bo potrebno aktivirati zloglasno, ampak učinkovito Brglezovo naravno pravo.

 • Olga101

  “..dvom o spoštovanju in uresničevanju najvišjih načel, ki so zapisana v ustavi”… Le kdo se oglaša?!?? Tisti, ki dnevno kršijo ustavo in zakone, tisti, ki politično obračunavajo s političnimi nasprotniki!????
  Sodniki, ki kršijo človekove pravice in so v rokah komunističnih udbomafijskih struktur, nimajo kaj delati v sodstvu!
  Prav je, da tudi kazensko in materialno odgovarjajo za svoj kriminal!

 • von Rhein

  Kakšno butasto blebetanje…mednarodni ugled. V SLO ima mednarodni ugled nekaj posameznikov iz športa,kulture in znanosti. Vse ostalo je tako brez ugleda,da je edino smiselno,če tega pojma ne izgovarjajo ali pišejo. No,v nekem smislu mednarodni ugled postopoma nabira serpetinček.

 • xtc

  Ne sopdstvo ne tožilstvo nima kaj stokati nad preizkavo,če je bilo vse transparentno in pravilno,če pa kup zadev pade zaradi procesnih in drugih napak,ki jih ugotovijo instance ali celo US,pa je v zadevi nekaj narobe in je treba tiste ki delajo slabo ali politično motivirano-brez strokovnih argumentov pač nagnat,kot je treba Furlana,Ferlinca,Žirovnika,Maslešo,trenutnega predsednika VS Florjančiča,ki nebi spoštoval sodb ESČP če mu ne odgovarjajo,Rakočevičko,Žalikovo ipd sodnike in tožilce,ki ne delajo strokovno po pravilih dokazih in pravu ter sprejemajo politično motivirane obtožnice in sodbe za katere se izkaže ,da ni pravnih osnov za njih obstoj-tukaj ne gre več za nesposobnost,pritiske na sodnike ampak zlorabo tožilske in sodniške funkcije za obračun z političnimi nasprotniki,mimo vseh pravnih pravil,ko tožilec in sodnik prestopita ta prag-morata iz službe za trajno.

 • Hribouc

  Bravo, Kangler, žalostno, ampak prepotrebno, da dokažete norcem terorističnim kaj je Pravica.

  Trček na sliki – ta iz Parlamenta- za zasluge! Se je zrinil h koritu z zaslugami rušenja Kanglerja?
  In gotovo je boljševiška sodrga ponosna!

  Ampak, na kocu bodo potegnili ta kratko!

  Zakaj je v Mariboru več kriminala na prebivalca kot v New Yorku, kdo ve?
  Zakaj toliko zla in žlehnobe v teh krajih ?
  Boste rekli “socialno dno in propad mnogih tovarn…itd” Prou.

  Ma še neki druzga mora bit v tem ljudstvu!
  Zakaj je Cerkev z vodstvenimi domačimi ljudmi tako zasralo vse sranje okoli najemanja “finančnih uslug”
  ravno pri Udbobandi/Bankomatu NLB ?
  A so tako blesavi, trotasti, podkupljivi ali vse skupaj!
  Trmasti, ja!
  T-2 in pornografija na cerkveni TV – škof Kramberger je cca 2 leti tiščal trmasto betico v pesek in se delal mutastega…SRAMOTA !

  Na tistem koncu je nekaj Vražjega!

 • Hribouc

  Janez J. :

  Dvomim, da bo kdo od tožilcev ali sodnikov kadarkoli osumljen, da je
  neznanega dne, na neznanem kraju, na neznan način prejel obljubo neznane
  nagrade in bil nato obsojen na 2 leti zapora.

  ———————————————————————————–

  Janez a jih goniš na evropskem sodišču, do kje ste prišli ?

  • Domobranska Drhal

   Živio domobrančki ( izdajalci Slovenskega naroda )…..Vaš rdeči komunistični vodja ima zopet težave z sodišči????… Ko bo treba na sodišče mu lahko spet crnkne kumulator.

   • Hribouc

    Jebotetito, z domobranci se jaz ne pogovarjam!

 • Franjo Trojner

  Predlagam, da si v naši na pol pravni in pol demokratični državi razdelimo tudi pravosodje na pol. Levičarjem naj sodijo tisti iz levega dela pravosodja, desničarjem pa oni iz desne polovice pravosodja in tako naprej, do na dva dela razmejene države. V poljubni polovici naj živijo vsi levičarji prosto po Mrxu, v drugi polovici pa desničarji po načelih vladavine prava in demokracije.
  Zakaj se moramo kregati med seboj, če pa to ni potrebno?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!