V nekaj urah napad na LGBT klub v Ljubljani preplavil vse medije – Šarec, Fajonova, Brglez obsodili napad – so obsodili dejanje migranta in se odzvali brezupnemu klicu Slovenca kateremu je ukradel in razbil avto?

Foto: FB

Danes zjutraj, se je po zaprtju LGBT kluba Tiffany zgodil napad, in sicer skupina nasilnežev je razbila vhodna vrata in kot pravijo iz kluba so razbijali po hodniku in jih zmerjali. Pri tem ni bil noben poškodovan, policija pa je bila obveščena. Seveda takšno dejanje ni sprejemljivo, neverjetno pa je to, da že po dveh urah po objavi kluba Tiffany na Facebooku  lahko beremo o tem v medijih in na družbenih omrežjih. To je torej top današnja novica slovenskih medijev in politikov. Zanimivo je, da so se Marjan Šarec, Miran Brglez, Tanja Fajon, POP TV, Mladina in mnogi drugi takoj angažirali in obsodili dejanje. Ali so obsodili dejanje migranta, ki je ukradel avto Slovencu iz dvorišča in se z njim zaletel? Ali so obsodili vsa koruptivna dejanja, ki se zadnje čase dogajajo med njimi samimi?

Nedavno smo lahko brali o zapisu, prav tako na Facebooku, Slovenca, ki je zapisal, da se boji zaspati vsako sleherno noč, ker ne ve, kaj ga bo čakalo zjutraj. Dva migranta iz Maroka sta mu namreč odtujila avto in ga razbila zaradi neprilagojene hitrosti. “Zanima me če bojo tisti,ki to zagovarjajo in kateri so taki dobro zavarovali naše meje,zanima me če bojo tisti, ki nam lažejo da smo varni, da so meje zaščitene poravnali te stroške. Ne samo meni, temveč vsem, ki se jim je zgodila oziroma bo zgodila ta nevšečna situacija. Taki ljudje so v naši prelepi Sloveniji zaščiteni kot kočevski medvedi in zakon za njih ne velja isto kot za nas, ki bi bili mi sami procesirani zelo drugače za takšna kazniva dejanja”, je zapisal. Ali so se Šarec, Brglez, Fajonova na brezupen klic Slovenca? Seveda ne, oglasili pa so se na klic LGBT, oglasili so se na klic ilegalnega migranta Šamija. 

V rekordnih nekaj urah, se je oglasilo nekaj deset nevladnih organizacij, večina medijskih hiš, politiki, ki so “strogo obsodili” napad. Nekateri so celo pozvali, da se zberejo danes pred klubom in jim pokažejo podporo. A za Slovenca, ki ga je skrbelo, kdo bo poravnal škodo, ki so ga naredili migranti, se od naštetih ni zmenil nihče.

Lana Božič

 

 • Unikatna

  Hitro so se odzvali s komentarji…lepo bi bilo, da bi se na vsa nasilja tako hitro odzvali in obsodili…tudi grožnje…tako pa mi to zveni neiskreno in prazno…

 • Rožle

  Na Metelkovi so se LGBT Toplovodarji med sabo zrausal ..
  Skrajna LGBT je terorizirala zmerno LGBT … ccc ..kam smo to prišli !!!
  Kurjim uporabnikom je kriva SDS … desnica
  …. in so za to hitro zaprli komentiranje

  https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/nasilnezi-razbili-klub-tiffany-in-grozili-osebju.html

  • pupa

   Vsi ti ,ki obsojajo ta napad na en lokalček jih nič ne slišim, da bi obsodili celonočno razbijanje z muziko na parkirišču stadiona v Kopru( tudi do treh ponoči) tako da parajo celo noč živce vsem tamkajšnjim prebivalcem. Župan ne ukrene nič (čeprav je bil na to opozorjen)in je iz vrst Fajonove in Brgleza.

  • Anton

   Sem pogledal slike….pred in po razbijanju…. ni razlike.

 • Žiuc

  Glede na tako hiter odziv vseh režimskih klik je bil ta napad seveda zrežiran s strani vladajočega režima z namenom preusmerjanja pozornosti. Dobili seveda ne bojo nobenega, osebje pa tudi ni kao dobro videlo, kdo vse bi bili napadalci.

  • Marko Jošt

   Točno tako…

  • est

   Se strinjam. zagotovo je napad sprovociran in zrežiran.

  • VERZIFIKATOR

   Main-stream

   ZAJTRK PRI TIFFANYJU

   Zajtrk bil je, Tiffany kjer blizu
   prizorišča filma se nahaja,
   iz pozabe stari film vzhaja,
   a Amerikanec ni v Parizu.

   Je pri Tiffanyju zasmrdelo,
   zajtrk se nekomu je prismódil,
   main-stream brž požar mu je prisodil,
   družbo vso naj silno bi skrbelo.

   Se pri Tiffanyju zajtrkuje
   danes že zarana homofobno,
   je za main-stream karseda udobno,
   če zadevo skrajno napihuje.

   Vse do Bruslja da požar se širi,
   vpijejo od tam komedijanti,
   pa le šunka z jajci v majhni kanti
   se smodi, a oni na vse štiri.

   Končno nesposobni režiserji
   kaderček lahko so si posneli,
   Tiffany so v kamero ujeli,
   zlakoteni že afer pozerji.

   Nekaj ko statistov se najame,
   odigra požar se prav nerodno,
   za zavarovanje prej nezgodno
   pravočasno se polica vzame.

   Vpitje sliši se, homofobijo
   se za zajtrk publiki servira,
   posiljuje z njo se do večera,
   main-stream kaže z vso se hudobijo.

   A povem vam, kdor to zajtrkuje
   in potem od jutra pretirava,
   ga kaznuje slednjič pamet zdrava
   kot zlaganca in nato vse huje.

   Zajtrk v Tiffanyju, film novi?
   Dajte no, postana stara čorba,
   homofobna main-streamovska tvorba,
   lažni prenapihnjeni strahovi.

 • Žiuc

  Skratka, preusmerjanje pozornosti od režimskih svinjarij k nečemu drugemu, kar bi lahko pripisali “desnici”.

  • WISKY 1000

   Sami komunajzarji

 • Antonius

  Tanji Fajon priporočam naj *ostro* obsodi abortuse nerojenih otrok, žalostna naj bo pa zato, ker LGBT-jevci ne rojevajo svojih otrok.

  • zokispoki

   Pedri, pasjejebci, drogerasi, kriminalci, takle mamo, de ! Dedede !

  • WISKY 1000

   Fujonka še v Beogradu soli pamet

 • Mirko

  To ni še nič, radikalni islamisti buzerante mečejo s stolpnic, ha, ha. In tile podpirajo uvoz ilegalcev, kjer je večina med njimi že radikaliziranih, ali pa se bojo v zokatarski ljmošeji radikaliziali, ha, ha. Svetujte jim okolpna vrat, neprebojno steklo in bunker pod lokalom, ko pridejo tudi tja na obisk, RAzen, če imajo drugačne kriterije do kupcev raznih drog, ki jih prinesejo ilegalci s seboj za preprodajo.

 • antimur

  Načelno sem proti nasilju, toda če ne moremo z demokratičnimi ukrepi dopovedati tej pedersko lezbaški golazni, da ne sodijo v naš prostor, bodo pač morali biti ukrepi malo trši. V glavo si pa naj LGBTjevci vbijejo, da nikdar ne bodo sprejeti med normalni slovenski narod. Da jih pa levofašistična drhal s Šarcem, Bratušco in ostalimi vladnimi levimi fašisti podpirajo, so pa vzrok samo volilni glasovi ter podrepništvo izdajalcu in zločincu Kučanu in njegovi bandi. Pa še to, ti smrdljivi LGBTjevci so v glavnem drogeraši ter po pravilu večinoma prejemniki socialne pomoči, ali pa kriminalci. Pošteni pedri, lezbijke, dvospolniki v glavnem ne obstajajo, morda v majnšini.

  • Marija

   To se ne bo končalo brez nasilja.Prislo bo ali oni ali mi.

  • Benis Benisman

   >levimi fašisti

   kaj si retard al ja?,
   lgbtčšž al kak je… to je golazen ja,,
   ampak jooj, ti forrumi so dr.ek ot dr.ek.a………

   >morda v manjšini

   ti si majnšina mašina ne,,,?,,, hha……..

 • rubec

  Fajonova ima kratek spomin. Niti šarec niti brglez nista obsodila napada v Bruslju, zaradi katerega je izgubila uhan.

 • črnogled

  LGTB? Kaj naj to pomeni?To so obični pedri in lezbače,pa še kak ljubitelj otroške pornografije vmes.

 • macon

  “Razloge za ponovno porast homofobnega, bifobnega in transfobnega nasilja gre po njihovem mnenju iskati tudi v dopuščanju, da je izražanje sovraštva postalo del družbene in politične kulture.”

  Je zapisal komunajzar na 24Kur. Sovraštvo je vse nekimanje njim, medtem, ko lahko levi grozijo s polnjenjem jam, “še premalo so jih” in je to povsem sprejemljivo. Generator sovraštva je skrajna levica, ker skrajne desnice na sistemskem nivoju ni.

  • Mademoiselle

   Dobro napisano, na sistemskem nivoju ni skrajne desnice.
   V družbeni sferi je par huliganov, ki se enačijo z SS, seveda to levim vse prav pride. Čeprav v Sloveniji ne vem kako je to zastopano.

   • Kapodistrias

    Ja, ampak velika zmota je, da so bili nacisti, najbolj zagrizeni med njimi pa SS, desničarji. Ne, njihova ideologija je levičarska.

 • Olga101

  Kdaj bodo “pravičniki” pokopali zločinsko pomorjene Rome in obsodili genocid?

  • pupa

   To je za “pravičnike” DRUGORAZREDNA TEMA.

 • xtc

  Zanimivo trop homotov v klubu,ki so vedno herojski in glasni ven pa si niso upali ,da bi obračunali z nasilneži?
  Ja bi pa takoj se usuli na kakega otroka ko čebele ali ose.
  Zakaj so jim razbili vrata je vprašanje,zakaj so Lobniku razbili glavo se ve NE zato ,ker je homoseksualec,pač pa ker je provociral in izzival,nato pa je našel kar mu je pritiklo,čeprav takih napadov ne odobravam,pa postajajo vse te mejne skupine vse agresivnejše in logično je ,da nasprotovanje tem skupinam rase,sploh ker se izkazujejo kot pedofili in ddrugačne vrste iztirjenci
  Definitvno sem proti napadom na mejne skupine,če se te pridržujejo standardov diskretnosti in neizzivanja okolice,definitivno pa zavračam,potuho kakršnim koli izzivalcem iz te skupine potem ,ko izzivajo in dobijo kar so izkali s svojim izzivanjem.
  So pa mejne skupine velik problem zaradi kriminala,pedofilije,razšijenih spolnih bolezni in odvisnosti od vseh vrst opojnih sredstev in iztirjenosti in a moralnosti.
  Definitivno pa je treba ugotoviti,kaj je motiv za napad ali res sovraštvo,ali kaj drugega ali ,če ni celo insceniran-vsekakor je treba krivce prijeti in zaslišati-samo ,da spet ne bomo poslušali ,da gre za domnevne simpatizerje SDS in JJ ipd jajca ali celo člane SDS a.

  • pupa

   Morda, pa je SDS kriva tudi, da je Stefan Čakić do smrti zaštihal Tiča. Tudi ta umor se je zgodil zaradi širjenja nestrpnosti s strani SDS.

   Nekateri so pa res umski reveži.

 • rubec

  Midva s partnerjem sva že predčasom obsodila nasilje, še pred šarcem fajonovo in brglezom, pa naju ni nihče jemal resno, danes pa kar naenkrat tak kraval. Od mojega partnerja bivši partner je brcnil mačko, ki jo je moj partner kupil potem, ko ni bil več z bivšim partnerjem ampak z menoj, se pravi že z novim partnerjem, tako da bivši partner od mojega partnerja sploh ne vem kaj za vraga hoče. Še enkrat: ostro obsojam, pa čeprav tokrat obsojam samo jaz, ker moj partner ne vem če še obsoja, ker je tudi že bivši moj partner. Obenem je tudi od tega nasilneža bivši partner, tako da se ve, da gre tukaj za eno in isto osebo.

  • Antonius

   V redu, vse razumem, razšla sta se ne, da bi vedela eden za drugega. Ampak, komu so potem otroke od mačke v skrbstvo dodelili?
   A je posvojitev takrat Kopačeva urejala?

   • Vera

    :) :) :)

   • rubec

    Vseh devet otrok je pri meni. Ne sprašuj pa, kakšna pota sem za to moral prehoditi. Od Poncija do Koroške.

    • Vera

     Do Pilata niste šel ?

   • Rožle

    Jest ga mam na sumu, da je nek obseden zbiratelj parnerjev …

    • Antonius

     Rubec je srčen človek. V njem nosi ljubezen in nasmeh.
     On ne zbira partnerjev, ker se okoli njegovih komentarjev mi zbiramo.

  • Mojca pokraculja
 • Slovenka

  Ni pomanjkanje tople vode v Sloveniji. Toplice v malem.

 • Artur

  Migrantski primitivni, parazitski šerijatarji se ne bodo ustavili samo pri razbijanju njihovih vrat niti njihovih riti, ko se jih bo dovolj nateplo in po šerijatsko neintegriralo po zaslugi umsko deformiranih komunajzlov, ki so že od nekdaj znani po protislovnosti, licemerju in zlobi, in ko bodo začeli buzeranti “deževati” (po obljubah nekaterih vidnih SLO šerijatarjev že čez 20 let a verjetno že prej) prav po njihovi zaslugi, se sprašujem koga bodo potem ti idioti za to obtoževali?

 • milanček

  fajonova se je razpizdila, ker ni bila nobena posiljena, saj je bila kandidatka št. 1!

 • Artur

  Napadalci so hoteli priti do njih, razbijali so po hodniku in vratih, jih zmerjali in grozili s: “kje ste pi***, pridite ven, pe***!”
  Grozili? Bolje rečeno so jih izzvali ampak pi*** kot pi*** .

 • Jožefa Benko

  vsi ti štirje so izredno čuteči ljudje.zgledujte se po njih,moti pa me,da se ni oglasil še opankovič

 • Van Der Waals

  LGBTE SE LAHKO PRESELI V VARNE KLETNE PROSTORE POD LJUBLJANSKO DZAMIJO!!!

 • Artur

  So obsodili dejanje migranta in se odzvali brezupnemu klicu Slovenca kateremu je ukradel in razbil avto?
  Seveda se niso odzvali, če pa ta Slovenec ni buzerant, če pa bi bil, bi mu gotovo solidarnostno z zbiranjem prostovoljnih prispevkov na njihovih rdeče zvezdaških in NOB orgijah kupili kar novega in to njemu in “ubogemu beguncu” , da bi lahko prešvercal še kakega svojega.

 • antimur

  Uh, koliko dela je še. RTV, Dnevnik, Mladina, PopTV, Delo, Večer, tožilstvo, sodstvo, Forum 21 itd…..

 • skorpijon93

  ko gre za priviligirane sloje družbe so VSI omenjeni politiki zgoraj glasni ! ko gre za poštenega upokojenca, Slovenca, katoličana pa so tiho ali se posmehujejo, izrodki ! tudi LGBT skupnost postaja vse bolj agresivna in nasilna, otrokom v šolah prek delavnic perejo možgane , to je pa okej =???!!! gre se zato, ker so priviligirani enako kot muslimani in ostali priseljenci

 • skorpijon93

  LGBT – jevci naj gredo v arabske muslimanske države jamrat in protestirat za pravice in enakopravnost, tam bo šele nasilja in hudobije, to so tisti LGBT jevci , ki z odprtimi rokami sprejemajo muslimane, ki niso nam kompatibilni

 • Poštenjakar

  Po zadnji informaciji, so sami sebe napadli.

  • Vrhovni sodnik

   Preverjena taktika, lopov tuli, primite tatu.

 • skorpijon93

  češka republika, slovaška, poljska , madžarska NE SPREJEMAJO muslimanov, ni problemov .

  • Rožle

   .. dej ti raj kakšn skorpijon zrihti …
   Tema je drugač o topli vodi .. amoak naj ti bo ..

 • Joško

  Najbrž so si hoteli LGTBjevci narediti malo reklame, ker jih nihče ne šmirgla in padajo v pozabo. To je neke vrste “parada ponosa2.

 • Artur

  Slovenia here we come, prepare yourself.

  https://www.youtube.com/watch?v=zdmJlRYITi0

 • Laž ima kratke noge.

  To je udarna 3 naših mladcev izvedla, si moramo rejting dvignit

 • xtc

  Zanimivo koliko dretja in vpitja za par oken in vrata Roza kluba in vreščanja levih politikov ob tem,a zanimivo ,da take agilnosti le teh ni ,ko kje na kakšni cerkvi poškodujejo,vrata,vitraže,fasade ipd ali polomijo razpela ob cesti-tam pa ni obsodb,a ne?
  Kaj nas to briga ,če so tolkli stekla in vrata na Homo klubu?
  To je stvar policije,da poišče in preda tožilstvu zadevo,ki jo bo dalo na sodišče ni pa to stvar politike in ne vem kakih vesti.

 • Slovenec 33

  Izrodki sami delajo cirkus, da vzbujajo pozornost okolice.
  Zanimivo je le to, da so jo našli le pri rdečih klerikalch, ki so v svoji zaslepljenosti z idiotizmom začeli intenzivno blejati o krivicah do tistih, ki uničujejo kulturni profil slovenske krajine.
  V svoji pritlehni podlosti ne opazijo kako živali uničujejo vse, kar je slovenskega od brivca, ki kvari ulično podobo in z njihovo podporo ignorira predpise v Sloveniji do uničevanja imovine Slovencev in kraje davkoplačevalskega denarja.
  Sicer pa ne pričakovati od klovna in veleizdajalcev slovenskega naroda, ki se udinjajo okupatorjem, invazivnim zverem in živalim, da bodo kaj naredili za slovenski narod.
  Iz njihovih dejanj se vidi, da jim na misel ne pade.

 • Vladni komik

  Je pa zanimivo, napadli so jih šele, ko so bili za barikadirani, so bli tko zmenjen.

  • Rožle

   Pa tepeni niso hotl bit .. se vidi, da ta sorta ni nč trpežena ..
   .. tut en nima ene same praske .. le kdo jim bo to verjel razen lewaka

  • WISKY 1000

   Nobene škode

 • Anton

  Edino pravilno, da so si naročili napad, na njihov dan mrtvih.

 • Van Der Waals

  VERJETNO SO BILI ILEGALNI MIGRANTI PA NOČEJO POVEDAT!!! METELKOVA JE POLNA ČRNUHOV MUSLIMANOV!!!!

 • Anton

  Naj si postavijo Šarčevo škarpo okol bajte. Al pa vsaj pred vrata, da ne bojo mogl vn.

 • lena

  Jaz pa ostro obsojam levicarsko enoumje, njihovo koruptivnost, klijentelizem, hlinjenje dobrote, saj jim v resnici gre zgolj le za osebne koristi!

 • lokec

  kopirano prilepljeno:

  Zakaj recimo napad name in moje prijatelje, ko se zvecer vracamo iz kina, nikoli ne bo napad na celotno
  hetero populacijo oziroma na svetovno gostinstvo/zidarstvo/smetarstvo/zivinorejo/gobarstvo … pac, kjerkoli smo zaposleni

  • terminalar

   Ker vam primanjkuje ponosa, stari,.. ponosa.

   • lokec

    Kaj? Ali ne razumeš komentarja.

   • lokec

    Misliš parada ponosa.

 • bubamara

  Katastrofa. Twitter gori.

 • terminalar

  Jaz bom bil peder.
  (Upam, da Švarci ne bere Nove.)

  • Rožle

   Pa sej on bi ti všečkal .. ups bi si :)

 • Artur

  Islam.si že zagrozil z “božjo kaznijo”, tistim, ki najbolj podpirajo imigracije muslimanov – homoseksualcem!
  Na spletnem portalu islam.si so objavili članek, naslovljen “Homoseksualnost – nemoralna spolna usmerjenost”, v katerem so zapisali, da je “spolno občevanje med istospolnimi osebami največja perverzija”. Do takega zaključka so prišli z uporabo Slovarja slovenskega knjižnega jezika. Ob tem so dodali, da “homoseksualnost uničuje moralo in dostojanstvo med ljudmi ter je hkrati vzrok Allahovega gneva in sovraštva”. Kot pa so izpostavili, ima homoseksualnost poleg dejstva, da ni povšeči Alahu in zaradi tega v določenih islamskih državah po svetu homoseksualnost še danes kaznujejo s smrtno kaznijo, medtem ko v drugih islamskih državah ob priložnosti homoseksualce mečejo z vrha nebotičnikov (najbrž, da se prepričajo, če res ne znajo leteti), tudi “številne negativne posledice”. Ribanje pločnika so na žalost pozabili omeniti.

 • Vrhovni sodnik

  Če bi jih res hotel kdo napast, jih bi prej ne pa ob 6h, ko jih je veliko že odšlo, raje naj samo prijavo iz polnejo

  • Rožle

   .. Kaj vse naredijo narobe naviti za svojo slavo …

  • Poštenjakar

   Po svoje se mi smiljo, narava jih jebe v glavo, zdaj so še batine dobil, kwa a jih niso, zaigral napad, da bodo odškodnino kasiral.

 • Anton

  A so se samo za noč čarovnic šli pedre al je to stalnica.?

  • terminalar

   hehe, to imajo v genih, tako kot čarovnice.

   • Anton

    Se mi je zdel da nimajo možganov…..

 • Poštenjakar

  A Brglez je tud topli ?

  • Anton

   Ja itak. Logatec je bil čisto prazen zaradi njega…

  • Rožle

   On je že bol pr ta hladnih :)

 • xtc

  Šipac X nekaj govori o “zahrbtnem napadu” hja kolikor zadevo poznm se homoti vedno lotijo drug druzha izza hrbta,pod križom(ne onim crkvenim,da ne bo pomote).
  Sicer pa neverjetna reakcija Šipca a sta se NH dobivala tam-a je NH “Shemale”?

 • Matt von Glanz

  Zdaj imajo vsi priložnost pokazati svojo stopnjo ničelne tolerance do nasilja. Prav je, da se potegnejo vzporednice med napadi podobne jakosti.

 • marker

  Glede na to da je znano, da so te skupnosti zelo promiskuitetne, je ta napad lahko lahko medsebojni notranji spor ali pa zrežirano za vzbujanje javne pozornosti, v stilu iskanja notranjega sovražnika.

  • Miro Jereb

   Kristalna noč pri DOLFETU…

  • sodnikisozločinci

   Šarec je Cerarju speljal Brgleza. Pedersko ljubosumje v praksi.

 • Rožle

  Česa vse je zmožna ena LGBT za svojo slavo ..
  –v digitalni dobi smo in tudi ene same fotke kaj šele posnetka incidenta ni .. ???

  • Unikatna

   Saj res…nihče ni posnel…

   • xtc

    Še montirajo s slovenskimi podnapisi.

    • Rožle

     Zdej, ko sm jih spomnu ga bodo začel šele snemat .. sicer malo z zamikom ..

  • xtc

   Saj si lahko “zahrbtne napade” ogledaš na vsakem Gay porn portalu zakaj bi jih morakli še tu?

 • Steiermark

  Vsi tile frustrirani lgbt in rdeči zblojenci “ostro obsojajo” napad nekega ksenooba – tujca iz kamelje dežele, ki se gre rasista oz. ksenofoba pri nas in ne pri sebi doma, ker so , kot je očitno, ostali brez “oskrbe” oz. “servisa” kot zagotavljajo tele “skupnosti” in jih torej prikrajšali za užitke, zblojenih…… Naj malo pojamrajo in grejo ob mejo s Hrvaško, morda jim bodo tam njihovi priljubljeni “prebežniki” le privoščili malo mesnih užitkov…..

 • xtc

  Pa so se v napadu videli slovenski podnapisi,ko so se drli v arabščini,ali so jim ,dali napisan preveden text?

 • šmentanamuha

  Samonapad pedrov na pedre in vse ostale izpeljanke LGBTQ je njihova notranja zadeva. Nekaj razbitih šip in niti en je ni dobil na gobec? Ne me jebat u glavo, norci! Kdor bi mislil resno, bi vas razbil tako, kot se spodobi, ne pa tm neko steklo na vhodnih vratih. Za vaše nadlegovanje otrok po šolah in vrtcih, bi vas bilo treba kazensko preganjati in vas zapreti v hlev, skupaj s prašiči. Mrš. Mislim, da so komentarji Šarca, Albanke Fajon in Brgle bili na befel.

  • sodnikisozločinci

   Glede na usklajeno mukanje režimskih medijskih krav, mislim da je bilo vse skupaj zrežirano v murgelski štali z namenom propagande.

   • šmentanamuha

    Sto procentov (100 %) .

 • janko

  LGBT popolnoma prepovedat! Sploh pa kakšen klub! Takoj vsakega takega pacienta na zdravljenje! Čeprav sem mišljenja, da rabijo taki pošteno delo namesto vseživljenjske pipe države.

 • Poštenjakar

  Moja LGBT napadla stričevo.

  • Laž ima kratke noge.

   Tole mi boš pa plačal, majke mi.

  • Vladni komik

   Tud moj del LGBT si napadu, to pa ni po zakonu

 • pesjanar

  To pomeni da nas vodijo v boljše življenje izključjo pedri,za tiste pa kateri se razmnožujemo po stari preverjeni metodi ženska-moški pa tem pederčinam ni mar,

 • rubec

  Kje so gradbene inšpekcije, da bi videle te popisane in poškrabane objekte po metelkovi ali so to kakšni novi materiali za fasado, ki jih jaz še ne poznam.

 • Ježek Teka Teka

  Da bi jim vsaj štango ukradl … hahahaaa …

  • Rožle

   Štango ?? pa sej to niso striptizerji ampak obične pederčine :) haha

  • xtc

   Tisto misliš,k jim muslije pol odrežejo?

 • skorpijon93

  v muslimanskih državah je tovrstno nasilje del tradicije in nekaj normalnega, zakaj pa se gospodje na vladi in razni zagovorniki pravic ne obregnejo proti muslimanskim državam in protestirajo ??? ob enem pa muslimane tolerirajo , tovrstno početje je popolnoma nerazumljivo in nelogično, torej razni nevladniki, aktivisti, levičarji podpirajo nasilneže ? nasilno ideologijo ki se ji reče islam

 • Rožle

  Ja, pa sej tam imajo varnostne kamere ..

  samo bo posnetek po vsej verjetnosti čudežno izginil kot je na Oražnovi ..
  ..

  • xtc

   Rožle sam paz da neiuš Roza le.

   • Rožle

    A da bi se preusmeru .. ma tut u sanjah ne ..

    • sodnikisozločinci

     Aha, zdaj pa razumem kaj pomeni usmerjeno izobraževanje.

 • šmentanamuha

  Šarec je s tem komentarjem dokazal, da je le še navaden cucek, ki zalaja na komando. Da moraš med prvimi na komando dati komentar zaradi dveh razbitih šip, hkrati pa za tvojim hrbtom menjajo upravo najmočnejšega podjetja v državi in ti nimaš pojma zakaj in kako, to omeni samo eno: KONEC JE IGRE.
  Zdej se pa spel idiot čimprej, da ne gledamo več tvojga neumnega ksihta!

 • Miro Jereb

  Res je žalostno…ne bi smeli razbiti vrat…..v bran jim pa tvitajo tihi podporniki njihove vere.

 • Mademoiselle

  Seveda ni prav, kar se je zgodilo. Živimo v demokraciji. Me pa zanima,
  * Zakaj se gejevska skupnost ne angažira proti sovraštvu v arabskem svetu in Indiji? – Mečejo jih iz stolpnic in nad njimi izvajajo nasilje
  * Kje so feministke, ko se ženske zavija v rute? Kamenjanje, prisilne poroke?
  * Kje so borci za pravice otrok v Vietnamu, ki jih zlorabljajo kot spolne sužnje??
  —-
  Kje so vsi vrli borci za človekove pravice, ko je treba obsoditi nasilje nad mnogo nedolžnimi, ki so bili pometani v jame po vojni? Ni jih. Dvoličnost pa taka.

 • Skrajno Desni

  Buzarantom bi moral pod ritjo zakurit.

 • skorpijon93

  Slovenci, zgledujte se po češki republiki, slovaški republiki

  • sodnikisozločinci

   Po Džingiskanovih Mongolih bi se morali.

 • Mojca pokraculja

  Brez komentarja. Samo glejte in berite komentarje !

  https://www.facebook.com/klubtiffany/posts/10156486060446889

  • šmentanamuha

   Ne vidim komentov, ker nisem na FB, jih lahko skopiraš?

 • Branko Jadran

  Zakva se bunjo, kva so jim upravo stumbal

  • janko

   Vsi normalni državljani se moramo upreti in zahtevati prepoved obstoja te golazni! Pa čeprav prvi v Evropi, imamo vso pravico.

 • Marija

  Ja stopili so mački na rep.Za ugrabljenega jih ni bila briga,za kamenjano deklico tudi ne za vse izropane vikende in uničene planinske koče ne.Sedaj so menda po pomoti napadli svoje zaveznike pa tak halo.Upam,da se še večkrat zmotijo.

 • sodnikisozločinci

  Brglez razume povojne poboje, on razume da človeka ubiješ in ga vržeš v brezno, ne razume pa, če človeka zmerjaš in mu razbiješ lokal. Temu se reče slovenska pravosodna etika.

 • sodnikisozločinci

  Seveda bo policistija storilce našla in pravosodje kaznovalo, kar pa ne velja za izvajalce povojnih pobojev, kaj pa je to takega ubiti več sto tisoč ljudi, saj bi tako in tako nekoč umrli. Slovensko pravosodje hvala ti, lepo je da razlikuješ zgodovino od zločina.

 • samotoje

  Vredno ignoriranja. V iskanju pozornosti so razbili šipo. Kakšen cenen teater.

 • šmentanamuha

  Thx. Po odzivih, ki si jih pripela, se vidi, da gre za nameštaljko. Ker jih noben v resnici noče pipnit, so si tisti svoj hajzl kar samo razbili. In Domen Savič že ima natisnjeno peticijo, čeprav se prazniki se končali niso in neke resne preiskave tudi še ni bilo. Ampak vsi vejo, da je to storil sds, pa še nikjer podatka o napadalcih. Šarec je bil še v pižami, ko je že moral dati izjavo za javnost. Niti en je ni fasu na gobec, pa že cel Brusel ve, da so v eni lgbt beznici v eni vukojebini pod Alpami razbili dve šipi.
  Kar se mene tiče, je zadeva jasna. Ker se bližajo volitve, je treba povečati strah pred SDS in desnico in senzibilizirati javnost za “čuteče” leve aktiviste, ki “se borijo” za “ponižane in razžaljene”, za malega človeka, ki trpi v strahu pred strašno desnico in volkodlakom Janezom Janšo, ki jih bo vse požrl. Je možno, da je folk tolk nor, da bo res to kupu?

  • Mojca pokraculja

   Jasno da bodo poskušali pripisati desnim. Tako bo kot v primeru mariborske sodnice. Pogrom, tekmovanje kdo bolj bolj žlahtno obsodil napad in skrivanje resnicnega dogajanja. Kar se v tem klubu dogaja je kriminal. Želodec se ti obrne, popolna izprijenost in norost. Tam ni nihče več normalem. Popolna zblojenost, postali so nevarni, uvajajo najbolj destruktivno črko v kratici LGBTIQ, to je Q-queer.

 • Jan Kovalski

  Tole je bil napad na vrata.

  • to_mi_delaj

   On svoje brani

  • sodnikisozločinci

   Brglez je napaka narave. Kako bi potem lahko razumel naravno pravo?

 • janko

  Obsojam obstoj LGBT! To kliče nesrečo na ljudi, ker to dopuščamo! To je “hudo v Gospodovih očeh”. Ta izrojenost mora IZGINITI!

  • AlojzZ

   Se strinjam! Popolnoma strinjam!
   Seveda se pa ne strinjam z zmerjanjem, razbijanjem in pretepanjem.

 • mapu

  Ravno v stranki SD ste največji nestrpneži, ksenofobi in spodbujevalci sovraštva med Slovenci, samo za svoje riti skrbite, še 70 let po vojni delite slovenske ljudi na partizane in domobrance, kdaj vas bo srečala pamet, verjetno nikoli. Upam, da bodo naši mladi enkrat začeli z svojo glavo misliti, mladi naj bi bila avantgarda ljudstva…zaenkrat še ni na vidiku te mladosti (mamini sinovi..)

 • to_mi_delaj

  Ce bi to muslici storili, ne bi bilo kaznjivo

  • JANEZ GUS

   Tudi noben medij,razen dveh izjem o tem ne bi pisal.Pa tudi ta golazen, ki se zdaj oglaša bi imeli zaprte gobce kot bube.

 • Amerikanc

  Čudno, da noben od naših komunistov (Židana, Šarkota,…), ne obsodi dejanj v francoskem Cognjaku.

 • janko

  POŠLJIMO PETICIJO Z ZAHTEVO ZA UKINITEV IN PREPOVED VSAKRŠNEGA:
  – LGBT SKUPNOSTI
  – KLUBOV
  -VSAKRŠNEGA ZDRUŽEVANJA
  -VSAKRŠNE AKTIVNOSTI
  Kajti to ne moremo opravičevati s pravico v imenu demokratičnosti, ker je to “..hudo v Gospodovih očeh”, ker je to uničujoče za otroško psiho za vse življenje, ker je to razvrat in ne nazadnje je protinaravno!

 • PLavi-mil

  So obsodili mogoče napad musličev na ženkso v Kočevju, še v javnost ni prišlo.

 • JANEZ GUS

  V takem primeru,ko gre za musliče,migrante, se ta komunistična golazen potuhne in gleda stran.Ža kdaj bi bilo treba ta klub razvrata skurit skupaj z temi zagovorniki.Brez vsake škode za Skovenijo,.