[VIDEO] Dovolj imajo Desusovih laži – poglejte, kako je upokojenka okrcala Erjavca: “Obljubljal nam je 1000 evrov, pa poglejte, kje smo danes! Če nam ne bi prva Janševa vlada dvignila pokojnin, bi bili danes še v slabšem položaju!

Janševa vlada je dvignila pokojnine leta 2006, ko so mu v opoziciji očitali antireformo, a brez ukrepa te vlade bi bil danes položaj upokojencev še bistveno slabši. Foto: Facebook.

Pred vsakimi volitvami, bodisi državnozborskimi, lokalnimi ali evropskimi, predsednik DeSUSa Karl Erjavec opravi pravcato turnejo po upokojenskih domovih, kjer najstarejšim državljanom in državljankam obljublja višje pokojnine in dostojnejšo jesen življenja, če bodo volili zanj in njegovo stranko. Gre pravzaprav za paradoks, saj so cene v upokojenskih domovih naravnost vrtoglave, pokojnine pa se na leto kvečjemu dvignejo za pičlih nekaj evrov, medtem ko stroški življenja in davki stalno naraščajo. DeSUS ob tem sodeluje v vsaki slovenski vladi od leta 1997, a se še danes pogovarjamo o neizpeljani pokojninski reformi, ko poskušajo to rešiti v največji opozicijski stranki, denimo nazadnje ob predlogu zakona o ustanovitvi demografskega sklada, na katerega bi se preneslo celotno državno premoženje, pa predloge SDS vztrajno blokira. Kljub dejstvu, da Karlu Erjavcu v resnici ni v interesu, da bi uredil pokojnine, temveč mu najbolj odgovarja status quo, ob katerem lahko upokojencem iz leta v leto laže, da se bori za njihove višje pokojnine, mu ljudje še vedno vztrajno nasedajo. No, gostja v Tarči mu je pred kratkim nalila čistega vina, ko je javno povedala, da je za upokojence nazadnje nekaj dobrega naredila – vlada Janeza Janše leta 2006.

O Erjavcu in obljubljenih 1000 EUR pokojnine. "Če nam Janša leta 2006 ne bi dvignil pokojnin, bi bil naš gmotni položaj danes še slabši!"Zelo res!

Gepostet von STOP kriminalni vladi am Sonntag, 5. Mai 2019

Predstavniki Zveze društev upokojencev Slovenije so v zadnjih tednih pred Evropskimi volitvami spet pozivali k ustreznim ukrepom za dostojno staranje, saj z zagotovljeno pokojnino v višini 530 evrov ni mogoče živeti. Kandidati za evropske poslance so medtem govorili o skrbi za upokojence in poudarili pomen povezanosti med generacijami. Neizpodbitno dejstvo je, da se praktično vsak od več kot 100 domačih kandidatov za evropski parlament dobro zaveda, da je najbolj aktivna volilna baza prav tista v pokoju, in da bo tisti, ki mu bo uspelo prepričati upokojence, praktično izvoljen.

Predsednik DeSUS Karl Erjavec sicer še vedno verjame, da mu bo tudi tokrat uspelo “prelisičiti” upokojence, saj kljub neugodnim napovedim anket izrazil prepričanje, da bo Igor Šoltes izvoljen v evropski parlament. “Ne se vi bat za našega Igorja,” je celo povedal za eno izmed komercialnih televizij.

Igor Šoltes ne verjame več v svojo stranko Verjamem, verjame pa, da lahko ob pomoči Karla Erjavca prelisiči upokojence, da zanj glasujejo na listi Desusa. Foto: Nova24TV.

Upokojenka na Tarči: Janševi vladi so očitali, da izvaja anti-reformo, a je edina zaslužna, da nismo še v slabšem položaju
No, so pa pred tokratnimi volitvami upokojenci očitno vendarle spoznali, da jim Karl Erjavec iz leta v leto laže. Ko so namreč v oddaji Tarča na Televiziji Slovenija, ki jo vodi Erika Žnidaršič, gostili upokojence, je ena izmed sogovornic jasno povedala, da upokojenci še vedno ne morejo pozabiti, kako jim je Karl Erjavec pred skoraj desetimi leti obljubljal 1000 evrov pokojnine.

“Ne samo, da Erjavec hodi po domovih, kjer so cene vrtoglave, če se dobro spomnite, nam je pred skoraj desetimi leti pred velikim zborom upokojencev v Krškem obljubil, govoril je o 1000 evrih. Kje smo danes s tisoč evri, mislim, da si lahko sami izračunate. Če govorim zdaj s tega vidika, ko ste ravno omenjali prvo vlado Janeza Janše, moram povedat pošteno resnico. Takrat, če ne bi leta 2006 dvignil pokojnin, ko so eni govorili, da gre celo za antireformo, če se dobro spominjate, prosim vas, bi bil danes gmotni položaj še slabši. Zato apeliram na vse stranke, ki bodo, na vso politiko, da se zavedajo svoje odgovornosti do populacije, ki je danes pomemben element v sedanji volilni kampanji,” je upokojenka brez dlake na jeziku povedala v oddaji Tarča, da je lahko tudi novinarka Tanja Gobec, ki je bila tudi gostja oddaje, zgolj nemo prikimavala.

Takole so glasovali poslanci o predlogu SDS glede ustanovitve demografskega sklada, ki bi sistemsko rešil težave s pokojninami. Opozicija za, koalicija kompletno proti. Tudi Desus, stranka, ki se bojda bori za upokojence. Foto: Twitter.

Koalicija pod vodstvom Marjana Šarca ta teden brez kančka slabe vesti zavrnila predlog SDS o demografskem skladu
Naj spomnimo. Predsednik največje opozicijske stranke SDS, Janez Janša, je ob predstavitvi ideje zakona o demografskem skladu, na katerega bi se preneslo celotno državno premoženje, poudaril, da vse odkar ima Slovenija svojo državno, ni bila sposobna vzpostaviti kapitalskega stebra za napajanje pokojninskega sistema, temveč gre denar za pokojnine iz živega dela oziroma dela zaposlenih. Slovenija ima po njegovem še vedno obsežno državno premoženje, ki pa je razbito na različne upravljalce in okrog tega, odkar pomni, potekajo politične debate, kako to urediti, kako to upravljati, kako to narediti bolj učinkovito. Bistvena dilema, ki je preprečevala nacionalni pokojninski sklad, so pravzaprav bile razlike v številnih in številčnih vladnih koalicijah v zadnjih mandatih.

Ko so zakon o slovenskem demografskem skladu pri SDS vložili v postopek, so bili veseli odzivov drugih strank, saj razen pikrih izjav predsednika DeSUS Karla Erjavca niso doživeli običajnega nasprotovanja, kot ga doživijo, ko opozicija predlaga nek zakon. A nato so hitro prišli pozivi vlade Marjana Šarca, naj koalicija predloga ne podpre, saj da bodo to že uredili sami, nekje do konca leta, pa še to na način, da bi na sklad prenesli bistveno premalo, zgolj eno sedmino državnega proračuna. Proti SDSovem predlogu zakona so tako ta teden glasovale vse vladne stranke, vključno z Desusom, ki bi ji morale biti pravice upokojencev glavna skrb.

T. F.

 • Beličič

  Prvi!

 • Beličič

  Samo stara je še prištevnaVse ostalo je v fuku!

  • Beličič

   Na odpadu civilizacije vse to skupaj držat ni lahko!

  • Anton

   tu ti lahko dam delno seveda prav,ni kaj, od preostalih politikov oz strank se k tim. “prištevnost” prišteje lahko zgolj še stranka SDS, Nsi se je žal izpridila. Toliko kdo je populist v deželi tej in kdo ne oz kdo je za ljudi in kdo je tisti ki zgolj besede klati naokoli

   sarkazem press

   • Beličič

    Vidiš kako je težko!Pomagaš jim,in se delajo,da pomoči ne rabijo!

   • mici

    mogoče je pa NSI denar pokvaril.

 • SIMON ROZIC

  Pokvarjenci, ki si pripisujejo kakršnekoli zasluge za dobrobit upokojencev alla klovn Erjavec,
  napihnjenec Cerar, lapajoča Bratovšca in novi klovn Šarec bi že zdavnaj morali zapustiti
  svoje pozicije, ki jim niso kos in nam poleg ogromne škode delajo še nepopravljivo sramoto
  v svetu, predvsem v Evropi ! Vsi omenjeni bi najraje videli, da opozicije sploh ne bi bilo in bi
  lahko še bolj lomastili po naših denarnicah in si pribijali na prazne grudi “ordene” za zasluge,
  ki jih ni in jih ne bo!

  • totex39

   S tem dokazujejo, da so pravi lažnivci, upokojenci pa jim še verjamejo in še na vsakih volitvah so jih na novo “nategnili”.

 • Beličič
 • Beličič

  Navadni Človek ima vedno problem z zdravjem!Nikoli s Sistemom!

 • Beličič

  Šoltes je dober!V svojem svetu!Pomaga pa ti ,če ga rabiš!

 • mapu

  Levičarji so čist navadni pezdetje….

  • Beličič

   Na Tita čakajo!Njega pa ni!

   • Beličič

    ZMes enega za hobi spravijo!

   • lili pili

    Ce bi slucajno prisel, bi imeli ponovitev maja 45, saj ves kako je bilomtakrst za ta bele…. hudo hudo hudo..

 • učko

  Jah, TA RDEČI FAŠISTI kradejo vsem in dajejo sebi in svojim, kwa tle ni jasno !

  • Beličič

   Mešano je!Navadni ne veste za kaj se gre!

 • Franc Šink

  Demografski sklad je več kot nujno potreben.Ampak kaj ko ga bodo v najkrajšem možnem času pokradli.

  • Beličič

   Sam sebo bo ukinil!Prvotnim vse nazaj in pika1

  • Ava

   Haha, dobra in resnična.

 • Beličič

  Zemljo ste pojedli in se še kurčite!Sitri nikoli ne boste!

 • Beličič

  Nič hudega!Koljemo!Samo svinje tako pametne,da ne veš katero bi zaklal!

 • Franc Šink

  Beličič se nas je spet lotil.

  • Beličič

   Rak rana družbe!

  • Beličič

   Ti ki nemško veš bi lahko Nemčijo vodil!

 • Beličič

  One sistem one men!GOd!

 • Antonius

  Antioksidante je treba najti v naravi, pot do pametnih odločitev je treba poiskati pa med slabimi izkušnjami.
  Spisek ZA in PROTI je eno zadnjih priporočil, kako na volitvah izbirati, da se naivnim ne bosta ves čas posmehovali mizerna pokojnina in slaba izkušnja.
  Erjavec?! Nič posebnega! Saj se med veleizdajalčevimi lažnivci vsi obnašajo kot prevarantsko preizkušeni Erjavec.

  • Beličič

   Mi vsi skupaj smo prfekcija!Le vejica manka,da luč večna zasveti!Vse je pred nami!Smo prestari in ne vidimo!

 • Matija Mataja

  A ni predvolilni molk, a vi z vsemi topovi….
  Janševe vlade ne bo nikoli več…..k temu ste velik delež pripomogli na Novi24Tv. Sej vem resnica boli.

  • Franc Šink

   Boli me ku””c za tvojo bolečo resnico

   • Matija Mataja

    Aja da te boli tista revšna k jo maš.? Jah, verjamem….precej je zakompleksanih zarad teh zadevc. A je mikro?

   • Matija Mataja

    A se bojiš napisat kurac z celo besedo, da rišeš zvezdice? Vedno skriti za resnico .. skrivanje na vsakem koraku.revček prestrašen

    • Franc Šink

     Niso zvezdice. ampak drugačni znaki.

 • Beličič

  Če sem jaz skozi prišel mi lahko sledite,ker človek je večen!

  • Beličič

   Vem da veš!ČE nisi z nami te ni!

 • Beličič
  • Beličič

   REsanica je skrita!Kot zenica oka1

 • Beličič

  Navodila za pripravo se od zadaj naprej berejo!

 • Beličič

  Če keri misli da bo spizdil je nor!Tehnično to ni možno1Že na niskem nivoju bremza!

 • Beličič

  Ustvari si Svet v katerem živiš normalno!Z nami skozi prit je Galaktika!

 • Beličič
  • Beličič

   ŠE hitreje gre!

 • Beličič

  Ja mi smo Banda!Za vas pa je do Bande še dolga pot!

 • Beličič

  Janez povodni mož ki Urško fuka pride!Če ne boste pridni!

 • Beličič

  Janez je Hitler nove generacije in ga rabimo!

 • Beličič

  Ni denarja ni carja in ni vkladarjaMi smo jabolko zn za “00 let naprej je vse v vesolje poslano!Ne veš kaj čakaš! trebušno!I

 • Beličič

  Će nisi z nami te ni!

  • Beličič

   To je Svetovna moč!Za nami je samo črna luknja!In skozi pridejo izbranci!

 • Beličič

  Će ne bi bil Svinja,bi pes bil!

 • Beličič

  Skozi prit ni možno so rekli inžinerji!Jaz dodam ,tudi nazaj je težko!

 • Beličič

  Zakaj jočeš do smrti,in vstajaš!Meni povej!

 • Beličič

  Navezave z ljudmi niso zdrave!Res ne!

 • Beličič

  Tako vas ščitimo da si tega niti zamislit ne moreš!

  • Beličič

   Na drugem Svetu je lepše!

   • Beličič

    Prelepo rit ima!Zato smo še tu!

 • xtc

  Večina ljudi sploh ne ve kako so leve vladezačenši z Drnovškovo začele ropati poln penzijski sklad zelo perfridno,najprej so ,da ni bilo štrajkov proti njim množično upokojevale ljudi iz firm,ki so jih pokradli in sploh niso imeli pogojev za penzije,podeljavali pokojnine,ki niso imel vplačil v PS in bi morale biti izbrisane,nato so se spretno -država polastila hotelov in drugega premoženja v lasti PS in nazadnje so iz PS leve vlade pokradle še miljarde za AC in obljubile,da bodo denar vrnile,a denarja niso nikoli vrnile in ,ker ga niso mogle,ker je PS vse bolj finančno tonil zaradi novih in novih upokojencev,ki so jih levičarji še kar napreje upokojevali zaradi bojazni ulice,je denarja dokončno zmanjkalo in so cel sklad obesili na proračunsko porabo.
  SPIZ pa se je tako razlezel ,da za tekoče poslovanje porabi več kot so penzije in nenazadnje država je pokradla še obrtniški penzijski sklad,ki ga bo verjetno dala v stečaj,ker ni vrnila pokradenega denarja tja nanj pa naselila armado levičarskih birokratov,ki so pocuzali še tisto,kar bi se moralo izplačati.Seveda pa je hec še večji,ko bodo ta obrtniški sklad dali v stečaj,bodo zaposleni neuradno postali uslužbenci SPiZ-a vam zveni znano?

  • stajerc5

   Dober komentar!
   PS.: Pod tabo imam nov rekord “izbrisanih”- blocked v paketu = 31 rdecih posrancev!!!

   • rubec

    hehe, sva že dva

    • Peter

     Trije….

     • pajot

      Štirje…

     • macon

      Nikogar nimam blokiranega in ga nikoli ne bom imel. Tako je bolj zanimivo.

      Spodaj Beličič piše pregovore v Alan Ford stilu.

     • rubec

      Dvomim. Prej bi rekel, da v stilu invalidskega vozička s katerim se je Broj 1 vozil.

 • Vera

  Prej bodo mnogi upokojenci pomrli,kot se učakali 1.000 evrov pokojnine.

  • lili pili

   Ce hoces imeti danes 1000E pokojnine, po zadnjem jansevem zakonu, potem moras imeti zadnjih 24 let najman 18000e neto place vsak mesec.

   • Slovenec

    1800?

    • lili pili

     Ja 57%

 • Janez Kepic-Kern

  ZA
  ODDIH
  OD VOLILNEGA DNEVA
  ENA
  POMEMBNA NAŠA – ZGODOVINSKA
  A
  POSODOBLJENE OBNOVITVE POTREBNA – ZVEZA DRUŠTEV “ORLI” !

  JAZ,
  JANEZ KEPIC-KERN,
  67 LET, EX OK KNJIŽNIČAR IZ LJ
  VAM PONUJAM V BRANJE IZ MOJE LEPE
  IN ZANIMIVE DOMOZNANSKE MESEČNE REVIJE – “SLOVENIANA”
  O
  PREMALO POZNANIH
  IN DOCELA POZITIVNIH – KOT ZVEZA
  DRUŠTEV
  DELUJOČIH OD 1908-1940. LETA
  T.I.
  “ORLIH” DR. J.E. KREKA. V počastitev – vrlih, krepostnih, gospodarsko sposobnih”ORLOV” !
  Potrebna je obnova politike.
  NA RESNIH; MORALNIH NAČELIH:
  Predlagamm tole.
  AMPAK !
  Slovenci se moramo najprej notranje
  prenoviti in povezati na
  osnovi naše kvalitetne tradicije,
  PONUJAM VAM NAPOL POZABLJENE
  A
  VZGLEDA – POSNEMANJA – VREDNE

  “ORLE” DR. J. E. KREKA, 1908-1940
  VEČINA VAS SPODAJ PIŠE, NEKAKO – IDEOLOŠKO,
  VERJETNO
  ZARADI NEGATIVNEGA VPLIVA EX KP, ZK STALIN, TITO KOMSOCIALIZMA.
  Življenje pa ni – ideologija
  pač pa
  realna stvar – način kako ljudje živimo.
  živijo. V praksi njih, naših osebnih -življenj !

  “ORLI” DR. J.E. KRKA – so na področju izboljševanja
  praktičnega žvljenja, življenj naših prednikov – naredli veliko.
  VREDNI SO
  VZGLEDOVANJA – PO NJIH – VRLI, GOSPODARNI, KREPOSTNI
  “QRLI” dr. J. E. KREKA, 1908-1940-

  da se pri KREPITVI SVOJE VOLILNE BAZE

  – vzgleduje – po uspešnih

  množičnih
  in kvalitetnih “ORLIH” dr. J:E; KREKA, 1908-1940,
  ki so pred 2. vojno KADROVSKO IN VOLILNO OPIRALI – predvojno LJUDSKOSTRANKO..
  MOJ
  PREDLOG JE RESEN !
  Sedanje t.i. POMLADNE STRANKE – morajo namreč VEDETI,

  DA SO BILI – ČEPRAV – FORMALNO – DRUŠTVO – OZ. ZVEZA DRUŠTEV
  D R U Š T V O
  “ORLI” DR. J. E. KREKA

  – VELIKO BOLJE IN BOLJ MNOŽIČNO
  ORGANIZIRANI

  KOT JE TO KATERAKOLI – OD SEDANJIH STRANK –
  Imeli so tudi
  realen, kvaliteten PROGRAM DELOVANJA,
  KI JE VKLJUČEVAL:
  – versko etično, družinsko – vzgojo,
  – telovadbo in rekreacijo, skrb za zdravje,
  izobraževalne praktične tečaje o kmetovanju, obrteh itd.,
  kulturne dejavnosti, zbore, ples, pevsko plesne prireditve, pustovanja,
  – zavode in zadruge za posojilništvo in gradnje domov itd.
  Osnovne info o vrlih in krepostnih
  ter gospodarsko sposobnih “ORLIH” DR. J.. E. KREKA, 1908-1940
  dobite na v mojem prispevku OŽIVIMO “ORLE” DR J,E. KREKA, NA;sloveniana.si.
  O začetni
  organizaciji “ORLOV” za časa življenja dr. J.E. KREKA
  pa najdete podatke v knjigi jeseniškega izobraženca
  Franca TERSEGLAVA: ZLATA KNJIGA “ORLOV” 1910.. L.R Janez K. KERN KOMENDA
  P.S.
  ZLATA KNJIGA “ORLOV”
  FRANC TERSEGLAV, 1910.

  https://www.slovenska-biogr
  SLOVENCI IMAMO BOGATO IN KVALITETNO LASTNO TRADICIJO, NI NAM TREBA POSNEMATI – SLABŠIH TUJIH VZGLEDOV..

  IZ MOJE “SLOVENIANE”

  BESEDILO IN NOTE
  HIMNE “ORLOV” dr. J.E. Kreka !
  Slovenski glasbeniki – toplo vabljeni
  k oživitvi in k javni dostopnosti javne izvedbe
  te povsem profesionalne in zgodovinsko pomembne,
  a nad 80 let neizvajane
  originalno slovenske – skladbe !
  “BRATOM ORLOM”
  BRATOM ORLOM !
  DVIGNITE ORLI, V JASNE VIŠINE
  KRILA PONOSNA, MLADE MOČI !
  SOVE SE SKRIVAJO V NIZKE TEMINE,
  K SONCU, K SVETLOBI OREL HITI !
  GOZDI ŠUMEČI KLANJAJO GLAVE,
  BURNI VIHARJI DIVJE BESNE !
  ZORA MLADOSTI, SILA KREPOSTI,
  V ŽILAH NAM POLJE NARODA RAST.
  V TRUDU IN ZNOJU POLNEM RADOSTI
  DOMU GRADIMO SLAVO IN ČAST !
  MATI SLOVENIJA TVOJI LJUBEZNI
  OREL JUNAŠKO KLANJA SRCE,
  NAROD SLOVENSKI, K NESMRTNI SLAVI – TVOJI !
  – SE NAŠE SILE BORE !
  OREL ZRE MIRNO V SINJE VIŠAVE,
  STRELE IN GROMI GA NE PLAŠE
  K BOŽJEMU SONCU DVIGNIMO KRILA,
  VEČNE LJUBEZNI VABI NAS ŽAR
  Z NEBA VIŠINE ORLA BO SILA !
  KRIVDO IN SUŽNOST – RAZBILA – VSEKDAR !
  Avtor: besedila Dr. Evgen Lampe,
  uglasbil Hugolin Sattner
  Tisti, ki vas tematika zanima: notno gradivo te in ostalih pesmi Orlov – dobite v
  Glasbenem oddelku NUK-a v Ljubljani. V tej reviji pa najdete poseben prispevek
  posvečen pozitivnim “Orlom” dr. J. E. Kreka.
  Kot mnoge pozitivne slovenske stvari je tudi “Orle” dr. J.E. Kreka “zatrlo”
  iracionalno politično nasilje nemškega nacizma in slovenskega stalinističnega
  KP; ZK “komunizma-socializma”, ki je bil politično sovražen do gospodarsko in
  kulturno samostojnih “Orlov”.
  S KP; ZK politično-državnim razlaščanjem je “baje – ljudska” ex KP, ZK
  totalitarna, nedemokratična “KP; ZK oblast” fizično uničila gospodarske
  temelje delovanja “Orlov” dr. J.E. Kreka !
  Ter jih s prepovedmi delovanja – “odrinilo” iz javnega političnega življenja !
  A v srcih nas
  – miru, dobremu delu in poštenemu življenju – privrženih,
  nas ljudi – s slovenskega podeželja izhajajočih Slovencev je in bo
  – duh
  krepostnih in gospodarsko sposobnih Orlov – živel – vedno !
  “Bog daj” !
  In z našo pomočjo – bodo od ran okrepljeni “Orli” – spet vzleteli !
  In nihče več – krepostnih “Orlov” – ne bo več pregnal s slovenskega neba !
  Zapisal Janez Kepic-Kern, odg. urednik in lastnik edicij “SLOVENIANA”

 • mici

  Levičarji želijo na svojo stran pridobiti upokojence, čeprav na lažeh. Upam, da jim to ne uspeh. Tudi upokojenci nismo taki butci.

 • mici

  Vse preveč je na pokojninski sistem pripetih takih, ki v pokojninski sklad niso nič prispevali, ali skoraj nič, pa imajo več pokojnine kot tisti, ki so si prigarali pokojnino.

 • bubamara

  Karl je rekel: upokojence naj raje skrbi koliko pokojnin bodo dobili, ne kolikšne.

  • branči

   kako si nasmejana, približno tako, kot upokojenci, ko dobijo pokojnino! ja ampak ta nasmeh traja samo do plačila prvih položnic, pol pa nič več!

 • radames

  Pa to ni edini Erjavčev greh. Najhujši je v zvezi z arbitražo, ko so se z njim et company domenili, da bo Sekolec po nezaščiteni telefonski liniji govoril z Drenikovo. Rezultat je za Slovenijo katastrofalna arbitražna razsodba, Erjavec pa je lahko dogradil (ali ga začel graditi) vikend na Krku. Sekolec pa z lepimi denarčki živi v USA.

  Ti veleizdajalci naše domovine najbrž nikoli ne bodo v arestu. A ni žalostno?

  • pajot

   Namesto v arestu bi bili lahko na kakšni telegraf štangi.

 • Janez Kepic-Kern

  ZA ODDIH OD – VOLILNIH TEM – NEKAJ – ZGODOVINE !

  CITATNO
  VAM
  PODAJAM – NEKAJ LINKOV
  O
  VPRAŠLJIVI IDENTITETI
  IN
  O
  ZELO SPORNIH DEJANJIH – TEGA EX KP, ZK – MARŠALA TITA.

  POŠTENJAK,HUD NASPROTNIK J.B. TITA,
  KOSOVSKI SRB
  MOMČILO JOKIĆ
  Tajni dosije J.B. TITO

  https://www.telegraf.rs/ves

  MOMČILO JOKIĆ TV INTERVJUJI
  Jedino ja znam, ko je bio Tito, itd.

  https://www.google.com/sear

  akademik, srb,
  dr. Jovan i. DERETIĆ Istina o Titu
  https://www.dailymotion.com

  HR PEVEC ARSEN DEDIĆ Priča o Titu
  TITO NAM JE IGRAL F. CHOPINA
  NA LADJI – GALEB
  https://www.youtube.com/wat

  PRAVO RESNICO
  O
  IDENTITETI – JAVNE OSEBE – VSILJEVANE NAM KOT T.I. MARŠAL J.B. TITO
  NA
  UGOTOVIJO ZA
  UGOGOTAVLJANJE REALNIH IDENTITET USPOSOBLJENI – DRŽAVNI ORGANI
  IN
  NAJ NAS PREBIVALSTVO – REALNO
  IN
  JAVNO – PREKO OSREDNJIH TV MEDIJEV – OBVESTIJO
  O
  TEM, KAJ SO V ZVEZI Z IDENTITETO T.I. MARŠALA J.B. TITA – UGOTOVILI !
  MI,
  OBIČAJNI DRŽAVČLJANO – SI PRI PREGLEDOVANJU INTERNETNIH VIROV
  O
  SPORNI IDENTITETI – JAVNE OSEBE T.I. MARŠAL J.B. TITO
  MISLLIMO
  PRIBLIŽNO -TAKOLE – KOT PIŠEM SPODAJ !

  Če kdo od nas
  – kot ideološko neobremenjen posameznik
  pregleda
  spodnje – INTERNETNE VIRE – O VPRAŠLJIVI IDENTITETI OSEBE T.I. “MARŠAL TITO”
  SE
  MU
  IZOBLIKUJE
  ZELO VERJETNA ZGODBA
  O
  NEKEM NEZAKONSKO ROJENEM OTROKU – NEKIH BOGATIH STARŠEV V 1890. LETIH,
  KI
  SO
  SVOJEGA NEZAKKONSKEGA OTROKA – V NJEGA PREDŠOLSKI DOBI
  “SKRIVALI”
  NEKJE NA NEKEM GROFOVSKEM POSESTVU PRI – SZEGEDU, ALI NA DUNAJU.
  CCA
  OD 6. LETA DALJE
  OA JE TA NEZAKONSKI OTROK – PREMOŽNIH STARŠEV
  PAČ – KAR PRECEJ VERJETNO
  ŽIVEL,
  BIVAL IN SE ŠOLAL
  V ENEM OD T.I. K O N V I K T O V – V AVSTRIJI PRED 1.SV. VOJNO.
  TISTI
  T.I. KONVIKTI – SO BILI TAKOINTAKO NAMENJENI UREJENEMU PREŽIVETJU
  IN
  ŠOLANJU OTROK, TUDI NEZAKONSKIH OTROK – PREMOŽNEJŠIH STARŠEV.
  KAR
  VERODOSTOJNA
  ZGODBA, PRIČEVANJE BRATOV – VINKMILER – SE ZDI UPRAVIČENA
  DO
  URADNE, DRŽAVNE PREISKAVE – REALNOSTI PRIČEVANJA BRATOV – VINKMILER.
  LE
  V TAKE “KONVIKTU”
  ZAPRTEM VZGAJALIŠČU ZA OTROKE BOGATIH STARŠEV,
  SE
  JE NAM “ZNANI” T.I. MARŠAL TITO
  LAHKO NAUČIL – ZELO SOLIDNO
  NA KLAVIR
  IGRATI LEPE,
  A ZA IGRANJE TEŽKE ETUDE SLAVNEGA F. CHOPINA !
  Kot KOVINARSKI VAJENEC
  SE
  V SISKU – KLAVIRJA, CHOPINA – ZAGOTOVO – NI UČIL. L.R. Janez Kepic-Kern KOMENDA
  O
  T.I.
  KONVIKTIH
  ZAPRTIH VZGAJALIŠČIH, TUDI ZAPRTIH KONVIKT-GIMNAZIJAH – JE
  PRECEJ
  VIROV – NA INTERNETU

  O ZAPRTIH ŠOLAH
  T.I. KONVIKTIH V A STRIJI

  .https://sl.wikipedia.org/wiki/Slika

  HR PEVEC ARSEN DEDIĆ
  TITO NAM JE IGRAL – CHOPINA
  NA LADJI – GALEB

  https://www.facebook.com/wa

  • abc

   Ja in? A pol Zagorec in pol Slovenec ne more igrat Chopina, al kaj tu Dediću ni jasn?

 • RATATA

  Kaj pa verjamete pokomunistični agitacijski propagandi?
  Od kje in od kod po taužnt ojrov za vplačevanih po 150 do 200 dojčmark?
  Sfrj deoooo je šla uqurac, zdaj, pri nas, v osamosvojeni SRS je pa sistem ululcu!! Kolk jih pa vplačuje in pokolk??

  • traktor

   Stari, tole ni tema za naše penzeniste. Oni hočejo met, pa če pocrkata 2 generaciji njihovih potomcev. Jebi ga, v samozapravljanju ni bilo matematike.

   • RATATA

    Čudn da so takšni, pa družbenomoralno vzgojo so mel.
    Mogoče pa glih zatu, Buhvej(?)

 • šmentanamuha

  Temu se reče: po toči zvoniti je prepozno. Kolkokrat ste že izvolili Erjavca in Desus? Če vas lahko nekdo na take floskule obrne, kot to počne Erjavec, ste v veliki meri sami krivi. Samo privilegiranci imajo korist od levičarske vlade, drugi ne.

 • macon

  Erjavcu v zagovor: v bistvu ni obljubljal 1000 EUR penzije, rekel je, da bi si vsi upokojenci zaslužili 1000 EUR in to je nekaj drugega.

 • tramal

  Tega lažnjivega erjavca v demokratični državi nobeden še pogledu nebi ,ne pa da ga bi ga celo volili.

 • garfi

  udelezba tudi danes na volitvah kaze, da se folku jebe za sve

  • Zgornji

   Brezbrižnost se temu reče !!! ! !!! Brezbrižnost ga je napadla !!! ! !!! Verjetno zaradi obupa, ali pa zaradi lastne skrite Pokvarjenosti !!! ! !!! No, nekaj od tega, ali pa kar obatroje !!! ! !!!

 • Matija Mataja

  Na Novi ste izven parlamentarne stranke popolnoma zignorirali. Ker ste se pokakali pred Domovinsko ligo, so vaš stisnjen šupak plačali tudi ostali.
  Prepričan sem, da bi vseh pet z veseljem prišlo na soočenje…a kaj ko ste vi v službi vElikega…
  Keri šupki…

  • rubec

   Ti si volil domovinsko ligo torej. Doslej sem te imel za majmuma, zdaj vidim da si razumen majmun.

   • Matija Mataja

    Pejd ti še eno oddremat..sej nis za noben deu.
    aja…. ti še jst stisnem lajk.vidim da ti to pomen…hlod

 • lili pili

  Treba je locevat na tiste, ki so se upokojili po spiz1, za te velja, da jim je prva janseva vlada dvignila pokojnine, tisti, ki so se pa upokojili po spiz2, ki ga je sprejela druga janseva vlada pa smo ga najebali, ker so 8dmerni koeficient spustili ba 57% place, vse tem je janseva vlada m8cno znizala izhodiscne pokojnine.

  • if

   Erjavec&Njegove oblasti vzdržujejo stanje 57%?

   • lili pili

    Ja vzdrzuje odmero 57%, sprejela pa to janseva vlada leta 2012, no pa tudi erjav.c je bil takrat zraven v tisti vladi…

  • if

   https://www.dnevnik.si/1042616728
   Upoštevajte celo resnico!

   • wert

    “Lili odpili” ne loči neto osnovo od bruto osnove. To je zanj že višja stopnja matematike.
    Sicer pa bruto, ali pa neto, saj je vse glih, a ne “Lili ga spet pili”.
    Kaj bi se ukvarjali s takšnimi malenkostmi, a ne “Lili ga napili”

   • lili pili

    Cele ni, jaz sem se upokojil po spiz2, odmerili so mi 57%, po zpis 1 pa bi mi odmerili 75%.

    Ker je spiz2 sprejala zadnja janseva vlada 2012, so meni na ta nacin mocno znizali odmerjeno pokojnino. To je resnica.

 • rrrrr

  Ni res, da je Erjavec nalagal upokojence. Vsak upokojenec zagotovo dobi 1000 €..
  Na leto , seveda !

  • Janez Kepic-Kern

   +++++++++, KRUTA ŠALA !
   TUDI ZA TEM SPODAJ
   JE
   VERJETNO – KRUTA ŠALA !?
   NEVOLILNA TEMA ! L.R. EX OK KNJIŽNIČAR L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
   KOT
   ZANIMIVOST,
   Z INTERNETA !
   CITATNO
   Z
   E-VIRA
   HR avtor, veterinar ANTE KUNEK: FRANC AMBROZ – domnevno pravo ime t.i. “MARŠALA TITA”

   FRANC AMBROZ

   O porijeklu takozvanoga Tite,već odavno postoji sumnja da se pod imenom Josipa Broza, sakriva i prikriva,jedna druga osoba.Srpski pisac,Miroslav Todorović,prešle godine, napiso je knjigu sa naslovom HOHŠTAPLER u kojoj dokazuje sa činjenicama, da se je taj takozvani Tito, sakrivao, pod imenom Josipa Broza. Knjiga sa naslovom HOŠTAPLER, tiskana je i objavljena je prošle godine u Beogradu i tiskana je prošle godine u nakladi DUNJA,d.o.o. poduzeća u Bjelovaru, Hrvatska.

   U toj knjizi, pisac je opisao, Titov teror u Srbiji, koji je zatvarao i ubijao i srpske članove komunističke partije i Srbe, za koje je posumnjao i znao, da nisu poslušni i odani njemu Titi. Isti pisac u toj knjizi, nije opisao, POKOLJ, nad hrvatskim narodom, gdje su Koča Popović i Kosta Nadj, sa njihovim ”partizanima” iz Srbije, zajedno sa Simom Dubajićem i njegovim ”partizanima”, preobučenim četnicima, poslje rata 1945.godine, sa naredjenjem takozvanoga Tite, pobili preko 300.000 Hrvata, pobivši i 601,hrvatskog katoličkog svećenika, sa zatvaranjem i mučenjem,hrvatskog Blaženika, Kardinala, Alojzija Stepinca.Srpski četnici, ubili su 43, hrvatska katolička svećenika.

   Pisac ne opisuje, ubijanje,hrvatskih intelektualaca, ljevičara, DOMOLJUBA, sa podvaljenim bijegom iz Kerestinca, sa znanjem i naredjenjem takozvanoga Tite, da bi poslje njihove pogibije, taj Tito, iz Srbije u Hrvatsku poslao, Milentiju Popovića, da zajedno sa E.Kardeljom, vode komuniste u Hrvatskoj. Iz istih razloga, taj Tito, naredio je i ubijanje, Hrvata, Andrije Hebranga.

   Živeći u Titovoj blizini i sa Titom u Beogradu, Srbi su znali i imalu su priliku pobliže upoznati, život Tite u srpskoj palači na Dedinju.

   Pisac opisuje, da je takozvani Tito, uživao u glazbi,poznatih vrhunskih skladatelja, uživajući u društvu kraljevskih dvoraca, Engleske, Nizozemske,Danske, Belgije i carske Etiopije, koje je obasipao i darivao sa zlatnim nakitima, ukrašenim sa dijamantima i biserima, sa kojima je bio iskićen, na večeri, koju je engleska kraljica priredila, osobno za Titu, ”proletera” u njezinoj kraljevskoj palači u Londonu. Uživao je svirati glasovir, sa ženom engleskog poslanika u Beogradu,kad su zajedno, sa ”četri ruke”, svirali, po tipkama glasovira.Uživao je u počasnim doktoratima znanosti, što je dobio od više desetaka stranih sveučilišta i pisac knjige HOŠTAPLER, naglašava, da sve to nije moglo stati u dušu i tijelo, jednog siromašnog kumrovečkog seljačića, koji po službenim podatcima, nije uspio završiti, obrtničku školu.

   Iživljavao se je, na prisvojenim otocima Brijunima, samo za njega, za razonodu i zabave, gdje je ugostio razne državnike i poznate glumice, obavezno darivajući svoje goste sa skupim darovima i nakitima. Nedaleko od Brijunskog otočja u hrvatskom moru, sa naredjenjem, takozvanoga Tite, na jednom drgom otoku, na GOLOM OTOKU, kažnjenici logoraši, mnogi od njih, umirali su u mukama, gladni i žedni, radeći po suncu, koje su Titovi čuvari prisiljavali piti i svoju mokraču i jesti, svoj izmet. Dva otoka u hrvatskom moru, dva otoka, obadva u vlasništvu, takozvanoga Tite. Na jednom otoku, Tito, pred svojim poklonicima i ulizicama,koji su puzali pred Titinim ”božanstvom”, vjerujući da taj Tito uzdiže i mrtve i malo dalje,drugi otok, sa izmučenim logorašima, koji nisu prihvatili i priznali Titovo ”božanstvo” i koji su na tome otoku, umirali od muka, sa umirućim jecajima, koji su dopirali do Brijuna, gdje je taj Tito uz glazbu, elegantno obučen, namirisan i dotjeran, sa uredjenim psima, napudranim pudlicama u njegovom krilu, uživao u kažnjeničkim mukama, kažnjenika, osudjenima i mučenima, jer se nisu pokorili, Titinom, ”božanstvu”. To je osobina zločinaca, monstera, krvnika i sadiste, uživati u mukama svoje žrtve.

   Hrvatski narod, ima pravo i mora saznati i otkriti istinu o takozvanome Titi, koji je sa nacikomunističkim terorom, samoga sebe, uzdizao pred pokorenima u nedodirljivo ”božantvo”, uništavajući hrvatski narod u trajanju od 45 godina.

   Pisac, knjige, HOHŠTAPLER, navodi, izkaze bečkog dnevnika ”Kurir”, što su te novine objavile 1980.godine, sa osobnim napisanim svjedočanstvom, katoličkog svećenika u Štajrskoj, Valtera Vinkmilera, predstojnika, samostana u Šlofergase 4, preminulog 1961.godine. U tome svjedočanstvu, svećenik V.Vinkmiler, napisao je sljedeće : “Tito je bio moj školski drug u benediktanskom konviktu, ”Sv. Pavao” u Kernetenu. Njegovo ime medju nama bilo je Franc ali i Josip Ambroz a rodjen je u Beču. On je bio šarmantan mladić….nije imao prijatelja osim mene i moga brata Alfonza.Uživao je u lijepom oblačenju i uvijek je želio biti u centru pažnje.” Svećenik V.Vinkmiler, dokazao je svoje svjedočenje sa slikama učenika gimnazije, ”Sv.Pavao”, na kojima je uslikan i Franc Ambroz, godina poslje, prozvani Tito. Radi sredjivanja nasljedstva od oca, braće, Vinkmilera, na sudu u Ptuju, braća Vinkmiler, sačuvali su dokumenat, zahvale braće Vinkmilera, što su uputili svome školskom prijatelju, FRANCU AMBROZU, zvanome Titi, radi njegove pomoći, za sredjivanje nasljedstva, na sudu u Ptuju. Pred smrt u ljubljanskoj bolnici, Franc Ambroz, zvani Tito, prema iskazima lječnika, govorio je u bunili isključivo, njemačkim govorom. Austrijski diplomata u službenoj posjeti u Beogradu, izjavio je, da Tito govori njemački, sa starim bečkim naglaskom.

   Za hrvatski narod, značajno je svjedočanstvo, katoličkog svećenika Valtera Vinkmilera, sa kojim dokazuje, da je Franc Ambroz, prozvani Tito, rodjen u Beču.Na temelju istraživanja, dokazano je, da je majka, Franca Ambroza, rodjena Javršek, od oca Slovenca i majke Slovenke, iz sela Posedarje, žena Franje Broza iz Kumrovca, povremeno služila, kod bogatog bečkog trgovca, Samuela Majera, biološkog oca, Franca Ambroza, rodjenog u Beču, koji je svome sinu, Francu Ambrozu, omogućio školovanje u gimnaziji, sa imenom,”Sv.Pavao”. U bečkom arhivu, pronadjena je bolnička potvrda, gdje je zavedeno, da je 16.lipnja, 1892.godine u Beču, Marija Broz, rodjena u selu Posedarje, rodila, zdravo muško dijete. Postoje, različiti datumi, dana i mjeseca i mjesta, rodjenja, takozvanoga Tite, jer je njegova majka, nastojala sakriti, da je rodila sina u Beču.

   Na temelju istraživanja, pisac knjige, HOHŠTAPLER, dokazuje, da je, Josip Broz, rodjen u Kumrovcu, po majci polubrat, Franca Ambroza, nestao u Rusiji i da je poslje smrti, Josipa Broza, njegov polubrat Franc Ambroz, rodjen u Beču, preuzeo i ukarao, prezime i ime, od svoga, po majci polubrata, Josipa Broza. Pisac u toj knjigi napominje sljedeće : “ Danas i ptice znaju da u vezi sa Brozom, kojega su Srbi dočekali sagnuti do zemlje i ispratili u suzama i u čije su se ime odrekli Boga, postoji mnoštvo nepoznanica.’’

   U Srbiji, Srbi su 1990.godine u Užicu, srušili veliki spomenik, takozvanome Titi, sa kojim su u centru moći u Beogradu, vladali sa ”jugoslavijom”, za svoje srpske interese. Taj Tito i njegovi spomenici, po Srbiji, to Srbima, više nije potrebno. Poslje balkanskog ”samita” u Zagrebu, Mesić je uzjavio da ”tu neće biti granica i tu će biti slobodan promet roba i ljudi” i zaboravio je naglasiti i slobodan promet i korupcionaša, švercera, drogaša, prostitucije i ilegalnog prolaza, preko Hrvatske, ilegalaca iz Azije i Afrike u Evropu.

   Mesić, se nastoji, igrati maloga ”tite” ali bez uspjeha, jer je ta nakaza od države, nazvana ”jugoslavija”, za uvijek uništena. U Srbiji, zakonski, izjednačeni su četnici, sa srpskim partizanima, ljevičarima, sa rušenjem Titinih spomenika, dok u DRŽAVI HRVATSKOJ, društvo okupljeno oko Mesića i Račana, slavi takozvanoga Titu, FRANCA AMBROZA, sa čijim je naredjenjem, komunistička partija jugoslavije, izvršila, POKOLJ, nad HRVATSKIM NARODOM, pobivši preko 300.000 Hrvata i 601, hrvatskog katoličkog svećenika, sa mučenjem hrvatskog Blaženika, Kardinala Alojzija Stepinca.

   Bez obzira, tko je srušio onaj spomenik u Kumrovcu, tu je srušen spomenik FRANCU AMBROZU, zvanome Titi, koji je ukrao i prisvojio ime i prezime, od svoga ubijenog polubrata, Josipa Broza. U Mariji Bistrici, prilikom proglašenja Blaženikom, mučenika Alojzija Stepinca, Sveti otac PAPA je poslao poruku hrvatskom narodu, da pevladamo tri zla prošlosti, nacizam, fašizam i komunizam.

   Nacizam i fašizam su pobjedjeni ali komunizam u Hrvatskoj, koji se sakriva, pod komunističkim lažnim ”antifašizmom” i koji se klanja, lažnom Josipu Brozu, monsteru ubojici Francu Amrozu, zvanome Tito i njegovom, za ministra Božu Biskupića, radi umjetnosti, spomeniku u Kumrovcu, taj komunizam u Hrvatskoj, još nije pobjedjen i osudjen, čije zločine, nad hrvatskim narodom, odobravaju, poklonici FRANCA AMBROZA, takozvanoga Tite.Oslobadjanje od monster ubojice, Franca Ambroza, zvanoga Tito, to je hrvatsko oslobadjanje od komunizma. To je oslobadjanje od Račanovog, centralnog komunističog komiteta, oslobadjanje od nasljedjene komunističke korupcije, oslobadjanje od nepostojećih Mesićevih, ”pokretanja resursa”, oslobadjanje od monster ubojice, Franca Ambroza, zvanog Tito, sa čijim monster imenom, Mesić i oni iza Mesića, nastoje i dalje, obmanjivati i zaustavljati DRŽAVU HRVATSKU.

   Ante Kunek

 • dob

  Šoltes je izjavu da je treba končat vojno v Vijetnamu

  • rubec

   Da. Poleg tega je izjavil, da slovenci ne smemo saditi Rudolf krompirja, ker preveč spominja na Hessa.

   • dob

    Poleg tega je izjavu, da je samo vegi habsburgerje.

  • Amerikanc

   Jojova pa pravi, da je v S. Makedoniji potrebno prepovedati maraton, ker je to grški šport.

 • milanček

  lepo vas prosim, kako ta butast narod spraviti k pameti, saj normalen
  človek ne more zastopiti, da je to možno! ko pogledam npr upokojence,
  žal se ne morem drugače izrazit, to so krdelo idiotov, nategujejo jih po
  dolgem in počezi, a ti majmuni še vedno volijo kučanove stranke! pa
  pojdite v 3pm, idioti! Žal, ponavljam, žal, mladina, v Sloveniji, v tej
  fukojebini, kjer ima kučanova mafija-golazen gl, besedo, čim hitreje se
  odselite! ponavljam, ŽAL je tako!že upokojenci bi lahko bistveno spremenili sistem v tej mafijski državi! dol s kućanovo zalego!

 • črnaovca

  Druga Jnaševa vladaeje pobrala več kot prva dala, saj se zaradi ZUJFA pokojnine kar nekaj let niso usklajevale. kdor verjame Erjavcu si je sam kriv

  • Amerikanc

   Druga je vzela, ker so komunisti z Borčijem 2009, verjetno tudi na Milanovo željo, prevzeli vodenje Slovenije in v dveh letih vse zagonili – na Borčijevem semaforju so svetile samo rdeče luči.

  • plamen100

   In po ZUJFU so bile se 3 levicarske vlade in niti ena ni upala kar koli sprementi oz so odpravljale ukrepe po zujfu glede na gospodarsko rast ceprav nekateri ukrepi veljajo se danes. In kaj to Torej pomeni, da se 3 rdece vlade strinjajo z ZUJFOK? Zakaj ga niso potem preprosto odpravilt? Glede pokojnin pa bi vlada morala vrniti zamrznjena povecanja pokojnin samo morajo v DESUS dobiti odvetnika da jim spise tozbo in tozi vlado vse do EU sodisca ce bo potrebno, cesar pa verjetno mastno placani funkcionarji v desus ne zelijo saj bi s tem se bolj financno obremenili vlado in raje vidijo da jim upokojenci crkujejo na 500-600 eur

 • Slovenec

  Me res zanima kdaj bo Slovenec spregledal. Ali je res tako težko
  trezno razmišljati s svojo glavo?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!