[Video] Na Viču migrant vlomil v avtomobil in ob tem napadel dve ženski

Migrant, ki je vdrl v avto na Viču. (Foto: Fb)

Na Viču v Ljubljani se je zgodil vlom v avtomobil. Storilec je migrant. Bralci si lahko pogledajo priložen videoposnetek in fotografijo, da bodo v prihodnje bolj pozorni. 

“Vlom v Danielov avto se je zgodil pred približno eno uro na parkirišču centra Vič … Medtem ko je šel Daniel v trgovino, sva se s kolegico vsedle na kavo, ko opazim, da nekdo nekaj “pipka” okrog avta in rečem kolegici, da se mi zdi, da se je en usedel v avto …” je zapisala ena od prič kriminalnega dejanja Aleksandra Popović.

Kot je še navedla, je šla kolegica do avta, Popovićeva pa je pazila torbice in slišala, ko je zakričala: “Kaj ti delaš v avtu?!” Priča je tedaj vstala in pohitela proti avtu, vključila video in začela snemati. Seveda je najprej napadel kolegico, ko ga je potegnila iz avta, in zatem snemalko, ko je opazil, da hodi za njim in snema.

Migrant je na Viču vlamljal v avto. (Foto: Fb)

Čeprav je Popovićevo udaril po roki in ji hotel vzeti telefon, je posnetek uspel, migranta se vidi dobro in so ga že predali policiji … “Nisem niti pomislila, da bi lahko bil oborožen … Azilanti pač … vseeno bodite pozorni in delite te lopove,” je zaključila opis dogodka.

Vrsta jakne, ki jo je migrant nosil. (Foto: Fb)

Jakna za 220 evrov (Foto: Fb)

Domen Mezeg