[Video] Organizirano! V arabščini za migrante objavili navodila za pot iz Bihaća v Slovenijo in zemljevid kar na spletu!

Most čez Kolpo v Slavskem Lazu. (Foto: posnetek zaslona)

Na svetovnem spletu je dostopen posnetek, dolg 6 minut in 30 sekund (za ogled kliknite na sliko), ki prikazuje, kako migranti množično odhajajo z območja Bihaća oziroma iz tamkajšnjega centra na Vučjaku, ki so ga včeraj zaprli, migrante pa z 8 avtobusi odpeljali v Sarajevo in okolico. To pomeni, da so jih premestili največ okoli 400. Pred tem so poročali, da jih je na Vučjaku bistveno več.

Kam so odšli, pa pojasnjuje posnetek, ki kaže množičen pohod proti Sloveniji, v tem primeru proti Slavskemu Lazu v občini Kostel, kjer Kolpo prečkajo kar po mostu. In to na mostu, kjer naj bi bila vrata s ključavnicami. Vse skupaj kaže na organiziran kriminal, hkrati pa tudi na natančna navodila migrantom za pot.

Posnetek je iz ponedeljka, 9. decembra 2019. Pomenljivo pri tem je, da slovenska policija v ponedeljek na celotnem kočevsko-ribniškem in tudi ljubljanskem območju ni izsledila in prijela nobenega migranta, za včeraj, torek, pa poročajo o 6 prijetih na območju Ljubljane. Posnetek, ki je opremljen tudi glasovno – v nam tujem jeziku, je javno dostopen vsem na spletu. Policijo smo zato vprašali, ali jim je to poznano in kako so ali (še) bodo ukrepali. Ko dobimo odgovor, ga bomo objavili.

C. R.

 • mona lisa

  Grozljivo kaj se gre ta vlada.

 • mona lisa

  Zakaj pa ne čuvajo tega mostu in vse okrog, če se to vse ve. Poslat tja vardo. In zakaj ograja ni zaklenjena. Očitno se na vse načine pomaga islamistom pri okupaciji Slovenije in Evrope.

  • bubamara

   Ve se, da jim omogočamo prehod v zahodno Evropo. Zato zaprta meja z AVT.

  • moon

   He, he.. bil tam pred par tedni.. je rampa, vendar ni zaklenjena, torej se da ne le pes, temvec tudi z avtom. Zakaj ga ne cuvajo? Poizkusi iti cez, pa bos ugotovil, da ga cuvajo… za zgane so “slepi”, oz. dogovorjeni kaj in kako..

 • RATATA

  Že v srednjem veku je bila Bosna islamska baza – odskočna deska! …., saj je Primož Trubar povedal, da se je učil hrvaško v zaporih na Ljubljanskem gradu od “ujetih turkov” …. da bi Turki iz Male Azije znali hrvaško ni verjetnosti, torej so bili “turki” iz Bosne, katerih potomci zdaj delajo na gradbiščih po Sloveniji.

  yt blokira tudi posnetke jihada v bosni 1992-1995! !!

  cMirko pa naše pulcaje v pomoč na mejo z Italijo, ponuja jiih pa tudi avstrijcem!!!

  • tomven

   Mirći je bebček, to smo že predelali.

 • Jan Kovalski

  Spodaj med komentarji nek Roki roki v arabščini sprašuje: “Kako lahko namestim ta zemljevid?”

  Takoj za tem posnetkom pa se nahaja še obsežnejši, več kot pol ure dolg.

  https://www.youtube.com/watch?v=6x8DAaR4zoc

  • Andrej Žalec

   Takoj prijavite na Youtube posnetke, kot terorizem. Kar tudi v resnici je!!!

 • pajot

  Ta vlada,s klovnom na čelu,je podprla marakeški diktat.
  zato bo meja propustna vse dokler ne bo premier Janez Janša.
  Porić nam je lepo povedal: Slovenija bo do leta 2050 islamizirana.
  Vodja ministrske ekipe s šestimi popravnimi izpiti se maksimalno trudi,da se bo to zgodilo.
  Pomagajo mu Sorosevi plačanci in ostala levičarska svojat.
  Če se ne bomo sami zganili,nam ne bo noben Bog pomagal.

 • Andrej Žalec

  Takoj prijavite na Youtube posnetke, kot terorizem. Kar tudi v resnici je!

  • šmentanamuha

   Bojim se, da je tudi YT tle zraven. Včeraj je začel veljati nov zakon glede objav in “avtorskih pravic”, ki pomenijo hudo cenzuro. 40.000 dolarjev kazni na posnetek.

   • Andrej Žalec

    Če ne želite blokad na FB in želite pisat kaj mislite in kaj vas moti, ne da bi vas cenzurirali pojdite na https://vk.com/ Kdo si je mislil, da bomo hodili k Rusom po demokracijo in svobodo :),,

 • RATATA

  DIVIZIJE PRIHAJAJO!!! SPET!

  Od leta 1408 so se naši predniki, državljani slovenskih dežel, dolga stoletja v neprestanih krvavih spopadih morali sami sebi prepuščeni braniti pred nenadnimi množičnimi vdori vsiljivcev prek južne meje.
  Sovrag je prihajal nadnje iznenada: pritihotapil se je “po partizansko” skozi hoste daleč v notranjost dežel in ob primerni priložnosti (kmetje sredi dela na polju in z živino na paši otroci) planil nadnje. Poklal vse moške in starejše, mlajše ženske pa odvlekel v Banjaluko na tržnico za sužnje in janičarje.
  To se je ponavljalo brez konca. Graščaki in meščani so se lahko ubranili izza trdnih obzidij (Ljubljane npr. “Turkom” – ki so govorili med seboj v znanem jeziku!
  Trubar se je pri njih – ujetih na ljubljanskem gradu – učil hrvaščine – nikoli ni uspelo zavzeti. So pa radi taborili v prostrani jami severno od mesta, danes imenovani Bežigrad. Tam so Ljubljančani kopali gramoz za zidanje. Bila je jama prostor, ki so ga vpadniki lahko zavarovali in je tam njihov beg varno prežvekoval. Zato so meščani ta turški vikend imenovali BEGOV GRAD – v žargonu: BEGJI (!!!) torej BEŽI-GRAD. In ni noben slučaj, da je danes tam turška ambasada in zraven džamija………………), kmetje pa so se “MORALI ZNAJTI” – Predvsem so utrdili svoje cerkvice na gričih, jim dodali kašče, kjer so hranili potrebne zaloge, in druge potrebne prostore, pa so tja lahko pobegnili na varno – če so seveda bili pravočasno opozorjeni. …

  http://www.domovinasospomini.eu/blog/2019/10/25/divizije-prihajajo/

 • Jan Kovalski

  Na Youtubu je to objavljeno med rubriko “Potovanja in dogodki”

  Vse o mobilnosti in nezakonitem priseljevanju.
  Kako se seliti iz Turčije.

  Ne pozabite se naročiti tudi na kanal in ne naročiti.
  https://www.youtube.com/channel/UCqAz1ZSTSTU_RbCxTUTOzwg

  Če želite komunicirati na facebooku:
  https://www.facebook.com/profile.php?id=100014608597699

  Če želite vzpostaviti stik z Groupe facebook:
  https://www.facebook.com/groups/1633793850257457/

  Če želite vzpostaviti stik z instagramom:
  https://www.instagram.com/donadonicris/

 • Jan Kovalski

  “Begunec” na cilju:

  https://www.instagram.com/p/B0ZNS-diVPB/

  … in na stroških evropskih davkoplačevalcev.

 • Andrej

  Šarčeva vlada je pričela razmišljati o tem, da bo pripravila javni razpis za zbiranje ponudb za izobraževanje slovenske policije na temo: kaj je to internet. V ta namen bodo pripravili študijo o izobraževanju za 10 milijonov, s katero bodo določili pogoje prijave. Ker na prvem odpiranju ne bo izbran Kolektor se bo seveda pritožil in čez ene pet let bo morda prvi policaj pridobil certifikat kvalificiranega iskalca po internetu. A bo prepozno, ker bo do takrat pri nas zavladal šeriat in ukinil internet. Ker CK ZKS to predvideva meni, da bi bilo tako usposabljanje brez veze, saj bo tako ali tako prepovedano. Svoboda govora bo ukinjena, nadzor bo pa mufti vodil.

  • Peter

   Kako brez veze? Naši bodo zaslužili 10 mio evrčkov, no.

   • Andrej

    Ja, to je pa pomembno vprašanje. Kdo so naši ki bodo zaslužili in kdo niso naši, ki bodo to plačali.

    • WISKY 1000

     To plača Bruselj

 • Van Der Waals

  EVROPSKA UNIJA (BRUSEL) IN ZDRUŽENI NARODI (MARAKEŠKA POGODBA) SO JIM ODPRLI VRATA… UNIČENJE NACIONALNIH DRŽAV!!!

 • Jan Kovalski

  Ta video je bil posnet 7-4-2019 v Republiki Sloveniji.

  https://www.youtube.com/watch?v=qHQ4xj1I8sY

  • šmentanamuha

   Kaj to je bilo posneto v azilnem domu? Potrebujemo še prevajalca.

   • Jan Kovalski

    Očitno v azilnem domu na Viču.

 • Ivan Ivanovič

  Psi lajajo, fašiglobalistična karavana gre dalje.

 • Ivan Ivanovič

  Evropa je pod vodstvom izdajalcev. Bruselj izvaja Kalergijev plan zamenjave evropskega prebivalstva z “negroidi” (Kalergijev izraz) iz Afrike in Azije. Bruseljski in domači fašiglobalisti pospešeno uvažajo migrante, ker želijo dokončno prevesiti politično tehtnico v svoj prid, to je v prid fašiglobalizma podprtega z glasovi migrantov. Poterm je to konec evropske civilizacije, kakršno poznamo. Točka brez vrnitve je vsak dan bliže. Tisti redki antiglobalisti v evropski in slovenski politiki, ki še niso docela politično korektni, pa se bojijo lastne sence. Vsa čast izjemam kot sta Orban in Salvini…

  • Steiermark

   Kaj se dogaja s poštenjaki in zavezanim človeštvu, smo lahko opazili, pri nas pri JJ, ko so ga po krivem zaprli in mu “sodili”, kaj se pa ddogaja z Orbanom in Salvinijem (ki so ga že onemogočili), pa tudi vidimo…… ZN globalistično satanistična golazen ne popušča….

 • Common Sense

  MImogrede, migranti imajo svoj Youtube channel. Evo, še en video, ki ima 57.000 ogledov. Pa ni Lady Gaga;) https://www.youtube.com/watch?v=2eodEsdfKLI

 • RATATA

  Že jeseni leta 2015 se je vedelo za navodila glede poti, ki so jih dobili, ukrepali so tako, da so zagotovili šotorišča za odmor in avtobuse za transport.
  Sodelovanje oblasti je popolnoma jasno, naročeno jim je islamizirati Evropo!

  • Nata

   Res je !! Celo eno ministrstvo je takrat dajalo podatke o domovih, o zdravstvenih uslugah, ki jih ne bo potrebno plačati. Koliko sociale bodo lahko dobili. . . . .

  • koza

   In ko je Makedonija po 2015 uspela nekako ustaviti naval, Orban je postavil ograjo, nato še eno, v Bolgariji je en sam lovil, mislim celo s helihopterjem, so našli izvidnico na Plješivici, pa tudi neke tipe v Sloveniji, se spomnite, ko so jih reševali, ker so kao zalutali, to je to, mi smo si pa oddahnili, da je Šentilj končno prehoden, ampak ni še in ne bo

 • JANEZ GUS

  Mari pa debilko,sigurno si je to izmislila stranka SDS in JJSamo vprašam vaju,ker naša meja je varno.Policaji pa lovite neke vardaše,ki čuvajo mejo..

 • RATATA

  izvolite migriči, na UE Lublana je odprtih 5 okencev http://www.vrste-uelj.gov.si/

 • tomven

  Mogoče bi bilo dobro, da bi tudi policajem nekdo razložil, da bodo lahko tudi njim ti trikrat žgani nadlegovali otroke, žene, vdirali v hiše, uničevali lastnino itd… če pa tudi tega ne bi razumeli, je prav da so policaji!

 • DEATH TO COMMUNISM

  Ilegalce bi bilo treba streljat brez milosti. Legalno čez mejo ali pa kroglo med oči!

 • Stajerka

  ….na…..dogaja……obisk iz Bosne v Sloveniji……obisk Šarca v Bosni in na Kosovu……in to v dnevih, ko v Bosni opravljajo praznenje in selitev migrantskih oporošič……s tem, da so v Bosni prepovedali/onemogočili dostop ali spremljanje migracij novinarjem in vsem civilnim osebam……
  …..KOLIKO jih bo pristalo v Sloveniji, glede na aktivnosti, ki jih počne uradna politika zadnjih 14 dni???……

  …..medtem izvem, da nepokretni osebi v domu upokojencev pripadata 2 PLENICI DNEVNO!!…….

 • šmentanamuha

  Kdo je odkril ta posnetek in kaj dela SOVA? Se še vedno ukvarja s Serpentinškovo priležnico?
  In policija? Aja, oni lovijo Šrajersko Vardo.
  Bi morda za mnenje povprašali tudi “vrhovnega poveljnika” oboroženih sil? Aja, Barbika je na obisku v kakšnem vrtcu ali pa v fitnesu in pred ogledalom.
  Kdo nam še ostane? Andrej Šiško. Aja, njega pa bodo kmalu zaprli, če ga že niso.

  Sramotna izdaja naše države se nadaljuje s prikimavanjem prodanih politikov od Cerarjeve vlade naprej. Je kakšen poostren nadzor nad islamskim centrom? Kdo je napravil posnetek? Brez pomoči od znotraj, bi se težko šli takšne igrice.

 • Milan Onič

  Te, ki tem teroristom tako slepoumno pomagajo, je treba, bom napisal, postaviti pred sodišče! Sicer pa imamo že v parlamentu 43 ekonomskih migrantov, ki jih je treba dati v zaprti oddelek migrantskega centra, nato pa izgon iz države, nič odobriti azila!

 • Boco

  Ko vidim Poklukarja na TV dobim obcutek, kot da bi gledal debila. Tip daje vtis umsko prizadete osebe, Usmilimo se ga, saj ne ve kaj dela. Odgovoren pa je Sarec, ker je na ministrsko mesto nastavil taksno osebo.

 • Garbage man

  To so navodila za MILICO ,kje ne stat v zasedi. ZASEDA SE DELA V BREŽICAH NA PREHODU ZA PEŠCE!

 • mare

  Policija bolj pazi na Varde, za migrante ji ni mar.

 • Olga101

  Gre za vpletenost skirumpirane, izdajalske murglske zlozenke, ki se imenuje “vlada”! Zahtevajmo njen odstop in takojšnje volitve!
  Izdajalce pa pred rokom pravice, od vlade do policije, ki ni želela predati preiskovalni komisiji tajnih policijskih navodil! Zdaj vemo zakaj, zaradi vpletenosti v trgovino z ljudmi in veleizdajo Slovenije! Namesto, da bi ščitili mejo in slovenske državljane, ščitijo divjake in preganjajo Vardo!

 • Felikss_AH

  Zanimivo… po lokalnih gozdnih poteh (katerih trase so im zagotovo priskrbele podgane iz Sorosevih NGO) pridejo do koordinate 45.094856, 15.224707, kar je v ali ob tunelu Mala Kapela pri Karlovcu kjer ih čaka neki Uber taxi… kjer verjetno dobijo nadaljnja navodila… plave oznake morajo biti NGO kontakti ali lokalni vodniki… Cela pot je neverjetno cik-cak… in da je ironija še lepša pri cerkvi Marijinega Vnebovzetja in Slavskega Laza pridejo v Slovenijo. Od Banje Loke naprej ih pa kot kaže vozijo v Italijo.

  Stavim da na tej Slovenski trasi policija ima ukaz “da ima da je nema”! V Ljubljani na primer je opaziti vsak dan nove rjave ksihte… vendar ne toliko kolikor bi ih moralo biti glede na količino ki gomazi sem… in to neprenehoma. Kaj bo ko se Salvini vrne na oblast, in ih Italija ne bo več sprejemala po Slovenski poti…

 • WISKY 1000

  Fujonkino delo

 • xtc

  Zadevo takoj zablokirat organizacijo pa razgnat in pozapret zaradi teroristične dejavnosti.

 • Lux Ferre

  Zemljevide jim pa najbrž dostavljajo nevladniki, ki jih mi plačujemo. Do kdaj še?

 • Novakec1

  Z Google street view se je pa začela selitev kozjejebcev.

 • maček ivan

  A se lahko prijavim v vardo????… samo ne s plastiko!!!

 • Skrajno Desni

  Sedaj ko ima oblast zemljevid kje se gibljejo islamisti pa res ni težko postavit minska polja.

 • Andrej Žalec

  Če ne želite blokad na FB in želite pisat kaj mislite in kaj vas moti, ne da bi vas cenzurirali pojdite na https://vk.com/ Kdo si je mislil, da bomo hodili k Rusom po demokracijo in svobodo :) .