[Video] Začeli so se pozivi k odstopu Šarca, saj ta ni sposoben zagotavljati varnosti slovenskih državljank in državljanov!

Foto: STA

Varnost je ena in nedeljiva. Najprej je potrebno sklicati Svet za nacionalno varnost /…/ poleg tega je potrebno okrepiti nadzor južne meje. Na nekaterih njenih delih jo namreč ilegalni migranti prečkajo dobesedno v kolonahNedopustno je, da je meja na določenih delih popolnoma nezavarovana. Očitno je, da je tako zato, ker so se tako odločili. Vlado javno pozivam k odstopu, če ni sposobna zaščititi slovenskih državljank in državljanov,” se je na dogodek ugrabitve v imenu največje opozicijske stranke SDS odzval poslanec mag. Branko Grims.

Poslanec SDS mag. Branko Grims je v četrtek na novinarski konferenci v odzivu na ugrabitev 79-letnega Mirka Moravca iz Bele krajine povedal: “Zgodba, ki se je odvila včeraj in ki smo ji priča od novega leta dalje, kaže, kako zelo so se motili tisti, ki so mislili, da je tema z ilegalnimi migranti končana in da so stvari, povezane z njimi, rešene in urejene. Seveda niso. Za Slovenijo se je vse skupaj šele začelo. Včeraj je vrag odnesel šalo.” Ob tem je poudaril, da sta ugrabitev in prevoz zvezanega 79-letnika v prtljažniku avtomobila kriminalni dejanji: “Ne vem, če se vsi zavedamo, kakšno srečo je imel ta človek, kakšno srečo smo imeli vsi državljani in državljanke in seveda tudi Vlada Republike Slovenije, da se temu človeku ni kaj hujšega zgodilo.”

Ilegalni migranti tudi v Sloveniji postajajo vse agresivnejši. Ob tem padca ISIS-a in islamskega kalifata pomenita, da prihajajo v Evropo tudi tisti, ki so se tam borili. Grims ob tem navaja velik vpliv političnih interesov na migrantsko krizo: “Če bi politika ravnala drugače, se nič od omenjenega z migranti ne bi moglo zgoditi. Potem se ne bi zgodilo to, kar se je zgodilo v letih 2015 in 2016, tisti popularni tok, ki smo mu rekli ´Cerar ekspres´. Ne bi se zgodile kvote, ne bi se zgodilo to, čemur smo priča danes.”

Z nespoštovanjem zakonov in pravnih aktov je začela prejšnja vlada Mira Cerarja, s tem pa nadaljuje tudi sedanja vlada pod vodstvom premierja Marjana Šarca, ki je za katastrofalno stanje na področju ilegalnih migracij soodgovoren. Kot poudarja Grims, je dal z Marakeško pogodbo ilegalnim migrantom napačen signal. Neizpodbitna je tudi odgovornost Pravno-informacijskega centra nevladnih organizacij (PIC): “Njihovi predstavniki hodijo v Bosno in Hercegovino in tam spodbujajo ilegalne migrante, naj vdrejo preko meja Republike Slovenije. Ob tem jim že tam posredujejo navodila, kako naj se obnašajo, ko enkrat prestopijo slovensko mejo.” Neverjetno je tudi, da se vlada sama hvali, kako dobro sodelujejo s PIC-om in Mirovnim inštitutom.

Vir: STA

Vlada ni sposobna zagotavljati varnosti
Na problematično vlogo tistih, ki spodbujajo migrante, naj vdrejo v Slovenijo, so v SDS opozarjali že neštetokrat. Za zaščito slovenskih državljank in državljanov je, kot poudarja Grims, potrebno takoj ukrepati: “Varnost je ena in nedeljiva. Najprej je potrebno sklicati Svet za nacionalno varnost /…/ poleg tega je potrebno okrepiti nadzor južne meje. Na nekaterih njenih delih jo namreč ilegalni migranti prečkajo dobesedno v kolonahNedopustno je, da je meja na določenih delih popolnoma nezavarovana. Očitno je, da je tako zato, ker so se tako odločili. Vlado javno pozivam k odstopu, če ni sposobna zaščititi slovenskih državljank in državljanov.”

V prvih treh mesecih je bilo zabeleženih 1.600 migrantov, ki so nedovoljeno prišli v Slovenijo, ocenjuje pa se, da jih je v resnici prišlo vsaj trikrat toliko. Kot trdi Grims, “to predstavlja izjemno nevarnost za vse državljane in državljanke brez izjeme. Seveda še najbolj za ranljive skupine, za starejše, za ženske in za otroke. Vlada je torej dolžna storiti tiste korake, ki bi jih po zakonu že zdavnaj morala“. Obenem je poslanec prepričan, da se bodo, če se bo aroganca Šarčeve vlade nadaljevala, ljudje začeli samozaščitno organizirati.

M. D.

 • Janez Kepic-Kern

  SE STRINJAM- O.
  ZELO PODOBEN JE SPODNJIM EX KP,ZK ZAGOVORNIKOM KOMUNIZMA,
  NEUREJENIH MIGRACIJ ITD.
  IZTOK PUŠNIK=F.TUNEK, “RDEČI BALON”, “DUHEC” ITD.
  NISO
  IZRAZILI NOBENEGA SOČUTJA
  DO
  UGRABLJENEGA GOSPODA MORAVCA.
  ZATO
  TA SPODNJI ZAPIS

  RAZVESELJIVA, UPAJMO – RESNIČNA VEST.

  ŠALA

  RAZVESELJIVA, URADNO ŠE NE POTRJENA VEST !

  PO LJUBLJANI SE GOVORI,
  DA SO AFROISLAM MIGRANTI
  POSTALI
  POZORNI NA – “DUHCA”, NA “RDEČEGA BALONA” , NA IZTOKA PUŠNIKA=F. TUNKA ITD.
  IN DA SO
  JIH – UGRABILI
  NJIH
  TER
  TUDI NEKAJ – POLITIČNIH
  IN EX KP, ZK KOMENTATORSKIH – PODPORNIKOV – NEUREJENIH AFROISLAM MIGRACIJ !
  ZLASTI
  SE V NENAVADNEM POLOŽAJU – UGRABLJENCEV
  BAJE
  NAHAJAJO “ŽAL NAŠI” PROVOKATORČKI – S TEGA OK PORTALA NOVE 24 TV !
  NJIH
  AFROISLAM UGRABITELJI SO IZ NEKIH – SE ZDI – KANIBALSKIH
  PLEMEN AZIJE IN AFRIKE .
  UBOGE
  “RDEČEGA BALONA, IZTOKA PUŠNIKA=. TUNKA, DUHCA in ostale
  imajo baje – KANIBALSKI – afroislam migranti
  UJETE IN ZVEZANE
  NEKJE V KOČEVSKIH GOZDOVIH !
  Kanibalski afroislam migranti – KURIJO OGENJ !
  Gladijo se po trebuhih in cmakajo, se oblizujejo
  ter
  KAŽEJO
  NA RDEČEGA BALONA, NA IZTOKA PUŠNIKA, NA – DUHCA ITD.
  IN
  GOVORIJO : KEBAB, KEBAB, KEBAB – MLJASK !
  UH !
  Čuden konec življenja
  se obeta – se zdi
  RDEČEMU BALONU, F.TUNKU=IZTOK PUŠNIKU, DUHCU ! L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE,
  bolj slabe “kanibalske” šale.

  • Luiggi

   Nekje sem ze enkratzapisou,da bom tudi az uzival s pogledom na pecenega Tunneka!

   • Janez Kepic-Kern

    ++++++++++++++++ŠALA – HVALA ZA SOGLASJE.- ŠALA L.R. J.K.K. KOMENDA

 • Andrej

  Šarec bo rekel: SDS samo nabira politične točke. To je tudi res, saj jih Šarko sam na pladnju ponuja. Le še butasto ljudstvo se mora zbuditi.

  • Vera

   Tudi Šarec si jih nabira, toda pri napačnih ljudeh .

  • učko

   Jah, sam ljudstvo pa spet ni tolk butasto, da bi se samo zaradi protimigrantskega hujskaštva obrnilo k SDS. Bo treba še kej bistveno več ponudit kot to !!!

   • resnicaboli

    je je butasto prvi primerek si ti.

    • učko

     Statistika kaže, da “levico” oziroma levuharje voli bistveno bolj izobražena populacija volivcev kot desnuharje. Torej ? Farški hlapci in zabiteži pač niste prevladujoči !

     • boogin1

      Za bolj izobražene volivce najbrž misliš javni sektor in FDV, skratka zajedalska, brezdelna volivna baza.

     • JANEZ GUS

      Hvala za tako izobraženost.Violeto si oglejte,pa AB,Kahlo.Res se dopolnjujete med sabo po izobrazbi.Da dr. klovna ne pozabim.

     • učko

      Jah, kuga pa “abramba” na FSPN?

     • Zgornji

      :-))

     • Observer

      To nima nobene veze. Nekdo je lahko izobražen in ima diplomo z univerze, a to danes ne pomeni nič. Ker večina teh ljudi je indoktriniranih, ne izobraženih. Zanimiv je primer iz ZDA, kjer so mnogi, ki so danes milijonarji, uspeli brez kakršnihkoli fakultet, izumili svoje produkte in inovacije v domačih garažah. V ZDA so univerze postale takšne indoktrinacijske greznice in gate-keeper-ke pravega znanja, da ne omenjam masovnih kreditov, ki ti obesijo za vrat celo življenje, da ljudje tam sedaj celijo svarijo, da naj mladi ne hodijo na univerze. Tako da papir z univerze še ne pomeni, da je človek res izobražen. Ker če ima nekdo diplomo z univerze, ne pozna pa recimo osnov problematike, ki jo predstavlja Islam, in potem še voli stranke, ki nas vodijo v samodesktruktivnost, tak človek v resnici ni izobražen, ni inteligenten, ampak samo ideološko indoktriniran. Univerze danes ne učijo resnice o tem svetu in sistemih, samo indoktrinacijo. Dokazano pa levičarski volivci, kakor tudi poslanci stranke Levica, itd. danes sploh ne vedo razlike med komunizmom in kapitalizmom. Pojma nimate, da živimo v komunizmu že celo stoletje na zahodu in ne v kapitalizmu. Centralna banka je namreč temelj komunističnega sistema (centralizacija), in ZDA so jo uvedle že leta 1913. Potem pa pride do korporacij, kartelnega korporativnega kapitalizma, ki je vse produkt centralizacije, vi zabiti levičarji pa jamrate, da je to zaradi (laisez-faire) kapitalizma. Tako da prosim ne govoriti o zabitežih, ker ste to v prvi vrsti levičarski volivci sami.

     • Zgornji

      JA, TO PA JE SAMO DOKAZ, KAKO POKVARJENEGA ČLOVEKA NAREDI NEKA BREZVEZNA “IZOBRAZBA” !!! ! !!! VELIKO JE BILO IZOBRAŽENCEV TUDI MED MORILCI, … PA TO … BTW.

   • Common Sense

    Če smo iskreni, tudi ponuja. SDS (in Nsi) sta imeli na zadnjih volitvah daleč najbolj razdelan in konkretiziran program. Samo v Sloveniji nihče ne gleda programa. Važno je, da ni Janša. Po tem principu bi lahko kozam nataknil listke na rogove “sem proti Janši” in jih poslal volit.

    • učko

     Jebeš ni “politični program”, ki je napisan nekje na nekem sekret papirju. Politični program SE IZVAJA Z POLITIČNIMI AKTIVNOSTMI !!!! Ne pa de se jih nekam piše, da ga bojo ljudje potem brali, al kaj. Ne ga srat !

   • Andrej

    Če samo tebe pogledam je ljudstvo še bolj butasto kot sem si mislil.

    • učko

     Ti maš privide al pa halucinacije, da mene vidiš! Paranoik pač!

     • Andrej

      Ne vidim tvoje face, vidim tvojo pamet. Oziroma – bi jo videl, če bi je kaj bilo.

   • ROMAN Naprudnik

    ni treba,že brez sds imaš na meji kaos.

 • Vojteh Dovč

  Začeli so se pozivi k odstopu Šarca,
  -Kje so se začeli, da pridem tudi jaz????
  .kaj tam kjer vedno in vedno???

 • Antonius

  Očitek nabiranju političnih točk si izmišljajo tisti, ki bi morali, pa niso nič naredili za slovensko državno varnost.
  Kaj pa opozicijski SDS sploh še ostane, če ne opozarjanje volivcev in vlado, da smo zaradi njenih ne ravnanj ogroženi.
  Do konca trapasato je očitati SDS, da je zaradi evropskih volitev zlorabila ugrabitev starega nesrečnika.
  Če nadaljujem po poti trapastih očitkov, potem lahko k vsemu skupaj dodam, da je tajming ugrabitve in uskladitev s potrebami za evropske volitve s šerijatarji dogovorjeno, organizirala kar SDS.
  SDS je edina opozicijska stranka, ki nam že od Cerarjevih ravnanj naprej dopoveduje, da je Slovenija s šerijatarji ogrožena in kaj bi morala že Cerarjeva vlada narediti, da bi bila Slovenija in z njo njeni državljani varni in zaščiteni.
  Serpentinškov Šarec je prebutast, zato nebi smel samostojno voditi niti kakšno perifernih mladinskih organizacij. Prav on je s svojim ravnanjem in blefiranjem najboljše priporočilo volivcem, da v evropski parlament volimo kandidate SDS in SLS.

  • Mojca pokraculja

   Ocitek o nabiranju politicnih točk je popolnoma aboten, saj ga logično in v normalnih demokracijah naslavlja opozicija na pozicijo. Ne pa obratno. Opozicija lahko pocne kar hoce, nabira ali izgublja politicne tocke, ona ne vlada. Pozicija pri nas se ves cas ukvarja z opozicijo in jokca da ji nagaja, da ne more v miru vladati. OMG kaksne bucke prodaja, ljudje pa celo temu nasedajo.

 • Artur

  [KDO VAM LAŽE] 08.05.2019 Nova24TV Gosta Peter Jančič in Miloš Čirič
  https://www.youtube.com/watch?v=D6ZE9Zdr5d0

  • Vera

   Te oddaje ob sredah si je vredno ogledat, takoj po 20ti uri.

 • Slovenec

  Takoj je treba izvesti demonstracije k odstopu vlade in vztrajati dokler vlada
  ne pade.

  • Zgornji

   AAAMEEENNN !!! ! !!!

 • resnicaboli

  Fant si je postavil zid okoli hiše in obdan z varnostniki za folk se mu j…..

 • Anton

  očitek nabiranju političnih točk, je praviloma izkazan kot populizem, ki se uporablja za preusmeritev lastne radikalne nesposobnosti, katerih nosilci so kajpak radikalni, zimzeleni nesposobneži, ki jih praviloma, v veliki večini kajpak najdemo v vrstah leve prominence

  sarkazem press

 • Kučko pod pručko

  Šaro za v staro šaro

  Je sploh za kaj sposoben Marjan Šaro?
  lubadarsko je šolo komaj izdelal,
  si na odru gledališkem posmeh pridelal,
  seveda, sposoben je – za staro šaro.

  • karpelec

   …pa še sploh ni star.

   • Zgornji

    JA, KAJ BO ŠELE KO BO TA KOZEL STAR ZLOBNEŽ !!! ! !!!

 • if

  Predsedniki države, vlade, parlamenta …, vašo nesposobnost dokazujete z vzdrževanjem sistema, ki od slovenskega državljana terja dokumentirano prehajanje državne meje, hkrati naklepno dopušča neidentificiranim osebam nedokumnertiran prehod državne meje.

  Odstopite vsi, ker ste nesposobni in ste nedemokorati!
  Demokrat spoštuje, vzdržuje in uveljavlja veljavno zakondajo RS! Omenjeni jo kršite s svojim neustreznim ukrepanjem!

 • Common Sense

  Ne bo odstopil, ker tudi če bi ga to zamikalo, mu bodo to preprečili. SD ima veliko za izgubiti, če več Levica, da ne govorim o Korlu, ki mora prebroditi še 3 leta do penzije, pa Lenčica, ki bi ob novih volitvah najverjetneje odletela iz parlamenta (kakor tudi SMC). Skratka veliko je interesov, ki bodo na vse kriplje branili status quo. Sploh, ker je dovolj denarja. Dnar je. Plačice so. Pop TV pridno pumpa narod s fake news (da je vse pod kontrolo in kakšen political wizard Šarko da je) in to je to. Bo treba počakati še tri leta, ni druge. A že sedaj jim pošljite močno sporočilo. 26.5. Pamet v roke!

 • Coeus

  “Začeli so se pozivi k odstopu Šarca, saj ta ni sposoben zagotavljati varnosti slovenskih državljank in državljanov!”

  Kako retardiran naslov je pa tole? Seveda ni sposoben zagotavljati varnosti… zato pa imamo vojsko in policijo. Sicer pa SDS poziva k odstopu sarca ze od prvega dne, ko so grdo izgubili na volitvah… in to se do naslednjih volitev ne bo spremenilo, ko bo naslednji vaski posebnez gladko pometel z Janso in SDS… in se bodo pozivi k odstopu pac nadaljevali.

  Pri tako nesposobni kaviar komunisticni “desnici” se levica nima cesa bati :D

 • dob

  Migranti so ščit okrog komunizma. Zato nam jih komunisti vsiljujejo in zato opravičujejo njihova dejanja, njihove zločine predstavljajo za “minorne in nepomembne prekrške”.
  Skrivajo se za “človekovimi pravicami” migrantov, v bistvu pa so migranti njihovo orožje, z njimi nas pobijajo in nas ustrahujejo.
  Ne koljejo migranti – koljejo komunisti! Ne posiljujejo migranti – posiljujejo komunisti. Ne kradejo migranti – kradejo komunisti.
  Ko nam bo dovolj – na to računajo komunisti – se bomo uprli in obračunali z migranti in Islamom. Komunisti se bodo pa samooklicali za rešitelje (kot vedno do zdaj!), se zavihteli na čelo “revolucije” in pobili ves drugi organiziran odpor (kot vedno do zdaj!), potem pa zavladali kot osvoboditelji.

  V resnici so jih pa oni sem pripeljali.

  • sem dokaj

   In resnico si lepo zapisal !

 • alojz

  Štirje moški (beri migranti) so ponoči ukradli avto na Hrvaškem. Pri nas so ga razbili. Izgleda, da nočejo več peš v socialni raj. Me zanima, če bo lastnik avta dobil plačano škodo.

  • Zgornji

   Dvomim.

 • Franc Šink

  Politična pot Šarca je prav za prav tragična.Okoli sebe ima preveč rdečesrajčnikov.

 • Artur
 • Janez Kepic-Kern

  TAKO – JA.
  ODSTOPI NAJ !
  BREZ VEZE POKOMUNIST KOALICIJO IMAMO.
  SAB ALENKA B. je że dala
  gradnjo 2. rita TDK!
  POZIOR !
  Za 40 let L. rJANEZ K KERN KIOMENDA

 • Igor Kodelja

  ma saj prihajajo sami ING DR NANO ING in podobno. šarc pa lohko gre počasi suloštja

 • karpelec

  Šarec je kot Milošević nekoč; nič ne vidim, nič ne slišim, saj ni čudno, če pa je na eno uho gluh, na drugo pa nič ne sliši,

 • Franjo Trojner

  Šarec, njegova leva vlada, Šarčevi ministri in ministrice ne dopustijo policijji, da bi na meji delovala v skladu z USTAVO predpisanimi ji nalogami. Ker policija NE varuje naše meje z dovolj številčnimi policisti, naše meje vsak dan nezakonito prečka na stotine ilegalnih migrantov, ki ogrožajo varnost naših državljanov, ter ogrožajo naše premoženje. Tudi državljani živeči v občinah okoli Gruškovja znajo povedati, da vsak dan vidijo kako se ilegalni migranti sprehajajo po lesu, poljih, travnikih, po cestah mimo njihovih domačij in jih policija ne zaustavlja. Šarec nam javno v obraz laže, ko trdi, da varnostni sistem deluje! NA LAŽ GA POSTAVLJAJO ŠTEVILNE SLIKE ILEGALNIH MIGRANTOV, KI NENADZOROVANO PREHAJAJO NAŠO JUŽNO MEJO. Šarec, njegova leva vlada skupaj z nevladniki so načrtno, tako, kot že prej Cerar in njegova sestopljena leva vlada, nezakonito, mimo USTAVE SUSPENDIRALI državni varnostni sistem in s tem omogočili prost pretok naših meja, za vse ilegalne migrante tega sveta. Dejstvo je, da se z neobladovanjem ilegalnih migracij na naši južni meji povečuje tudi možnost resnih, tudi tragičnih incidentov. Ko tudi v Sloveniji pod roko ilegalnega migranta ali terorista pade prva žtrva med domačini, bo Šarec in njegova leva vlada imela enako krvave roke, kot morilec, morilci, teroristi, ki bodo zločin zagrešili! Ko do tragičnega incidenta na meji, ali kje v notranjosti pride, bomo pretreseni, razočarani in besni državljani gotovo tudi na množičnih protestih zahtevali odstop vlade, pa tudi, da se vsem odgovornim za izigravanje USTAVE in opustitev nalog na meji SODI v skladu z veljavno zakonodajo!
  Če bi Šarec in njegova leva vlada od policije in SV zahtevala, da se ilegalnim migrantom prepreči vstop v našo državo, bi se ilegalne migracije takoj ustavile, mar ne? Če pa naša policija in vojska ne zna zaustaviti ilegalnih migracij, pa naj Šarec zaprosi za pomoč Avstrjice in Madžare, da naši policiji in vojski pokažejo kako se varuje meja in kako se zaščiti državljane in njihovo premoženje

 • milanček

  Slovenci, sram vas naj bo, ni mi jasno, kako se lahko spustite na tako
  nizek IQ nivo, da lahko taki kreteni kot so šarec, erjavec, cerar,
  židan, za popizdit- tu so še levica z bolniki ala kordiš, mesec in
  ostali revšeti krojijo vašo usodo, pa naj si bo delavec za tekočim
  trakom pa do raznih doktorjev! Če ni erjavec ali šarec sramota za
  Slovenijo, za njen narod, potem je s tem narodom hudičevo narobe in iz
  zgodovine velika imena Slovencev se obračajo v grobu!

 • xtc

  Zadeve se nebodo spremenile vse dotlej ,dotlej narod zaradi krivic,žrtev in škode ne bo vzel pravice in orožja v roke in zadeve uredil kot se je to v zgodivini že dogajalo po svetu.

 • Zgornji

  AAAAAAAMEEEEEEENNNNNNN !!! ! !!! ŠARO – GO – ASAP !!! ! !!!

 • Janez Kepic-Kern

  TUDI TU
  ODZIVI
  POKOMUNISTIČNIH PREDSTAVNIKOV
  STRANK
  SD, LEVICA, SAB, LMŠ, DESUS, SMC STRANLIC – SO VILI MEDLI ALI PAJIH SPLOH NI BILO !
  ENAKO VELJA TUDI
  ZA “ŽAL” PREDS. BORUTA PAHORJA
  IN
  “ŽAL” PREMIERJA – MARJAN ŠAREC – NI
  IZRAZIL
  NOBENE ZGROŽENOSTI, SOČUSTVOVANJA – NAD TEM,
  KAR SE JE ZGODILO – OK SLOVENCU, GOSPODU MORAVCU.
  LMŠ M.Š.
  NAJ KAR ODSTOPI – NIČ GA NE BOMO POGREŠALI.!
  NAJ ODSTOPI !
  Sposobnejših od njega, za slovenstvo in nas Slovence – bolj zavzetih ljudi SLOVENCEV,
  IMAMO – V SLOVENIJI – DOVOLJ !
  VSI
  SE STRINJAM- O.O TEM.

  ZELO PODOBEN JE SPODNJIM EX KP,ZK ZAGOVORNIKOM KOMUNIZMA,
  NEUREJENIH MIGRACIJ ITD.
  IZTOK PUŠNIK=F.TUNEK, “RDEČI BALON”, “DUHEC” ITD.
  NISO
  IZRAZILI NOBENEGA SOČUTJA
  DO
  UGRABLJENEGA GOSPODA MORAVCA.
  ZATO
  TA SPODNJI ZAPIS

  RAZVESELJIVA, UPAJMO – RESNIČNA VEST.

  ŠALA

  RAZVESELJIVA, URADNO ŠE NE POTRJENA VEST !

  PO LJUBLJANI SE GOVORI,
  DA SO AFROISLAM MIGRANTI
  POSTALI
  POZORNI NA – “DUHCA”, NA “RDEČEGA BALONA” , NA IZTOKA PUŠNIKA=F. TUNKA ITD.
  IN DA SO
  JIH – UGRABILI
  NJIH
  TER
  TUDI NEKAJ – POLITIČNIH
  IN EX KP, ZK KOMENTATORSKIH – PODPORNIKOV – NEUREJENIH AFROISLAM MIGRACIJ !
  ZLASTI
  SE V NENAVADNEM POLOŽAJU – UGRABLJENCEV
  BAJE
  NAHAJAJO “ŽAL NAŠI” PROVOKATORČKI – S TEGA OK PORTALA NOVE 24 TV !
  NJIH
  AFROISLAM UGRABITELJI SO IZ NEKIH – SE ZDI – KANIBALSKIH
  PLEMEN AZIJE IN AFRIKE .
  UBOGE
  “RDEČEGA BALONA, IZTOKA PUŠNIKA=. TUNKA, DUHCA in ostale
  imajo baje – KANIBALSKI – afroislam migranti
  UJETE IN ZVEZANE
  NEKJE V KOČEVSKIH GOZDOVIH !
  Kanibalski afroislam migranti – KURIJO OGENJ !
  Gladijo se po trebuhih in cmakajo, se oblizujejo
  ter
  KAŽEJO
  NA RDEČEGA BALONA, NA IZTOKA PUŠNIKA, NA – DUHCA ITD.
  IN
  GOVORIJO : KEBAB, KEBAB, KEBAB – MLJASK !
  UH !
  Čuden konec življenja
  se obeta – se zdi
  RDEČEMU BALONU, F.TUNKU=IZTOK PUŠNIKU, DUHCU ! L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE,
  bolj slabe “kanibalske” šale.

 • AlternativaZaSlovenijo

  Pes laja, karavana gre dalje.

 • Janez Kepic-Kern

  Gremo v ČRNOMELJ
  IN
  POKEMO:
  “ČAS JE ZA SLOVENIJO
  – DOMOVINO – LJUBLJENO !’
  Vessli smo!
  Lr. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • cosmosjasnovidec

  Pozivi k odstopu ne koristijo ničemu saj se nihče na njih ne bo odzval.
  Državljani se zbrati pred parlamentom iti v njega ter to izdajalsko golazen pometati ven na cesto druge rešitve ni.
  Šiptar pa ima čedalje bolj popačen gobec kot je razvidno z slike.Se sprašujem ali ima to posledico od prevelikega fafanja penisev levuharjem v parlamentu.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-