[Video] Preventivne demonstracije proti desnici tri dni pred volitvami organizira “zgolj civilna družba”, financirana s strani davkoplačevalcev – v resnici sovražna do politične konkurence in svobode govora!

Filip Dobranić.

Levica pod pretvezo civilne družbe zgolj tri dni pred volitvami organizira demonstracije proti “sovraštvu”, ki pa je v resnici zgolj instrumentalizirana levica v zadnjem boju proti desnici, saj je organizator Filip Dobranić med “izključevalne in sovražne” označil vse stranke na desnici. Tovrstni protesti so v svojem bistvu sovražen napad na demokracijo, politični pluralizem ter svobodo govora. Demonstracije, za katerimi stojijo nevladne organizacije, financiramo davkoplačevalci. Mirovni inštitut je ustanovitelj še drugih “neodvisnih” nevladnih organizacij, kot so PIC (Pravno informacijski center levice, ki je prejel že preko 1,445.464,89 evra), CNVOS (Center nevladnih organizacij Slovenija, ki je prejel 2,902.041,58 evra) in SLOGA (prejela že 1,057.557,33 evra). Sicer pa je s svojimi sateliti Mirovni inštitut prejel že preko 8,7 milijona evrov!

“Politika sovraštva razglaša skupine ljudi za ničvredne in nevarne. Namesto blaginje strah, namesto solidarnosti nasilje. /…/ Vsi na demonstracije!” so zapisali organizatorji na svoji strani na Facebooku. Eden od organizatorjev demonstracij, Filip Dobranić, je v oddaji 24ur povedal, da demonstracije ne bodo usmerjene “samo proti Janševi SDS, ampak tudi proti SLS, SNS, hervardom, celotni gnojnici na slovenskih spletnih mestih v komentarjih in vsem Twitter-accountom in ljudem, ki se jim zdi sprejemljivo reči ‘dajmo begunce postreljat'”. 

“Pri organizaciji demonstracij ne sodeluje nobena politična stranka, ne gre za poziv k podpori ene stranke, temveč za poziv k ravnanju, ki bo čim bolj omejilo moč radikalne desnice, torej k izbiri kandidatk in kandidatov, ki svoje politike ne gradijo na izključevanju in sovraštvu,” so zapisali organizatorji protesta na Facebooku in s tem tudi sami potrdili, da je njihovo klobasanje o apolitičnem protestu pred volitvami navadna laž.

Kakor je Dobranić sam naštel, bi lahko sklenili, da je v fantovem svetu skrajno desno vse, kar je desno od tovariša Lenina. Kar se kaže, je to, da naveza levičarskih aktivistov želi zadnje dni pred volitvami z nekim slamnatim možem “skrajne desnice” mobilizirati svoje volivce.

“Problematičen” Ahmad
Sporočilo je tako kot že vedno do zdaj kristalno jasno. Če ne zmaga leva opcija, naslednjič demonstracije ne bodo mirne. Namen teh “miroljubnih shodov”, ki poveličujejo komunistični režim ter strašijo pred “skrajno” desnico, je demonstrirati mobilizacijsko moč skrajne levice. Na to je nakazala tudi sama novinarka POP TV, ko je prihajajoči shod primerjala z mariborsko vstajo, za katero se zdaj že dobro ve, da je bila zrežirana.

Dobranić je SLS-ove predvolilne plakate označil z nebuloznim izrazom “širjenje sovraštva”. To je ena od ljubših levičarskih taktik, ko ne morejo prilepiti svojim nasprotnikom ničesar in jih zato na koncu ožigosajo z miselnimi zločini, katerih parametre poznajo samo oni, saj so izmislek njihove domišljije.

Dobranić zagovarja ženskam sovražno politiko
Za Dobranića je problematično celo, da je “mlad predsednik stranke” NSi Matej Tonin v nedavnem intervjuju za Večer povedal, da bi dostop do splava otežil. Res, kako zelo sovražno, da želi neka konservativna stranka pripraviti mlade ženske do premisleka, preden se odločijo ubiti svojega otroka, ter jim umor njihovega še nerojenega otroka kar se le da otežiti.

Po Dobranićevih besedah je taka politika “sovražna do žensk”. Zanimivo, da to izusti človek, ki podpira prihod migrantov, ki bodo lahko pri belem dnevu posiljevali, kakor to počnejo v Nemčiji, Avstriji, Veliki Britaniji, Italiji, Švedski in številnih drugih državah. Njegova lastna politika se mu ne zdi “sovražna do žensk”. Mogoče bi se moral Dobranić, preden še kdaj izusti tako brezumno frazo, raje najprej pogovoriti z dejanskimi žrtvami migrantske krize, z ženskami, ki so jih migranti skupinsko posilili za novo leto v več kot petih večjih nemških mestih.

Mogoče bo potem dvakrat premislil, preden se pojavi v javnosti s plakatom “Rapefugees welcome”.

Ivan Šokić

 • Roman

  Kje so pa dobil tega runkla?

  • Rožle

   Mislim, da je tale Filip Dobranić pametoval že na RTV-jevih ..
   Sivih celicah …

   • Steiermark

    On bi lahko, tako kot vsi njegovi rodžaci, “zastopal” odmrle možganske celice!

  • Zgornji

   He, He, He , sam res nooooo !!! ! !!! :-D

 • tonite falco

  Poglejte si tale video o globalističnem načrtu kako islamizirati in uničiti Evropo httpswww.youtube.comwat… podnaslovljeno s slovenskimi podnapisi.

 • macon

  Na fotografiji izgleda težki bebec.

  • Zgornji

   Ja, bedak Težkokategorne klase … in to naj bi bil nek vrh dosežka levice ? No, lepa reč kje smo pristali !!! :-P !!!

  • Steiermark

   Oddaja svojo “visoko inteligenčnost”, kot vsi njegovi, katera dosega, kvečjemu, IQ pod 35!

  • Borut Stari

   Bebec že. Ampak tudi ubogi pederček. Izdelek sistema kjer nori onegavijo zmedene.

 • Amerikanc

  Milančku mora pa hudo voda teči v grlo, če aktivira take smeškote.

 • Jan Kovalski

  Tale roza Filipa, pa seveda ne vidi nobenega sovražnega govora na svoji levi strani.
  Tu je en primer, ne samo verbalnih ampak tudi fizičnih groženj z leve:

  http://nova24tv.si/slovenija/politika/llevica-v-paniki-hujskaski-socialni-demokrati-grozijo-z-mnozicnimi-protesti-v-primeru-zmage-desnega-bloka-na-volitvah/

 • Miro Jereb

  Tole njegovo sliko dajte v koruzno polje in bodo vrane za tri leta vse nazaj prneslee…ko si gnoj…greš v levico in “prosperiraš”,,,

  • Zgornji

   HE, HE, HE, … AMENNN !!! ! !!! Žaaal.

 • zoro

  filip dobranič – no, saj tako tudi izgleda – dobrega nič, kot vsi levisti

  • Zgornji

   HAH, JA, SAM RES – AMENNN !!! ! !!!

 • Darth Vader

  Torej, imamo avtoritarno religijo, ki ustvari največ množičnih umorov med religioznimi in ne-religioznimi skupinami na svetu. Nenehno je v vojni s samim seboj, pred čemer ljudje iz te religije želijo pobegniti, zato, da lahko pridejo v vašo državo in vas pripravijo, da se jim podredite. To pomeni islam. In potem imamo socialiste v parlamentarnih sistemih po celem svetu, obstaja komaj kakšna država, ki ima naš sistem samo dveh različnih domov.Dveh različnih strank in naš unikaten sistem zakonodajne, izvršne in sodne. Levica se je temu vedno poizkušala izogniti in imeti parlamentarni sistem. Vedno želi imeti nove stranke. Vedno mora obstajati novo gibanje, ki prevzame eno od strank. Zato moram izjaviti. Evropa potrebuje dvo-strankarske sisteme. Ker lahko dobite manjšinsko skupino, ki prevzame nadzor v parlamentarnem sistemu in zatira večino. Hitlerju je bilo omogočeno, da je bil izvoljen v parlamentarnem sistemu. S čim, 30 nekaj % glasov, ampak to je bila še vedno večina, ker je obstajalo cel kup drugih strank. Sedaj muslimani lahko sklenejo zavezništva z zelenimi, komunisti in oni lahko izvolijo, kogarkoli želijo.In to je samopri 10 – 15 – 20% prebivalstva in bo 30 – 40. Pravijo da bo do leta 2050 skoraj vsaka evropska država večinoma muslimanska. In fant, to bo zanimivo opazovati. Ker povsod, kjer se to zgodi, začnejo pobijati vse, začnejo vas dajati pod meč, začnejo vzemati vaše ženske in nato se začnejo pobijati med seboj. Ker se muslimani vedno prepirajo. In če so razvajeni, moj bog,prelepa Evropa. Vsa industrija, vsa orožja, vsa tehnologija, in ne boste imeli jihadistov, ki se bodo incestno množili z nizkim IQ, razmnoževali se bodo z evropejci in težave so pred vrati. Izenačuje povabilo ženske na zmenek z islamisti, ki požigajo mesta, posiljujejo ženske, jih uporabljajo za spolne sužnje. Vse otipavanje majhnih deklic povsod po Evropi. in on trdi: “Ni to imigracija, ki to povzroča”. “Yeeey, vsi smo v kultu, pravkar je dejal,da je 2 + 2 = 7”. Ker so se zavezali vodilnim globalistom, da to počnejo, za popolno moč, da nikoli več ne izvolijo nacionalistov in konzervativcev. To je nepopularni, neizvoljeni, avtortarni načrt EU, da pripeljejo dovolj muslimanov, da izglasujejo odstranitev pravic vseh. To je avtoritarno. To je tretja svetovna vojna. To je nova svetovna vojna. Demografsko, levičarsko, usmerjeno s strani globalistov.In oni mislijo, da ga lahko obvladujejo pri 15-20% trenutno. Francoska mesta in stvari gorijo vsak teden. No-go cone so po celi Evropi. To je nočna mora. Izgleda kot Islamabad. Iztrebki so povsod. Ljudje, ki hodijo okoli momljajo 70 IQ. To je totalni samomor. Ampak to je načrt globalistov. Turčija želi, da je kriminalizirano, da se o tem govori, ker mislijo, da nas imajo.
  Evropa mora iti na dvostrankarske sisteme, deportirati morajo vse te ljudi. Pravijo, da povprečni vsiljivec, po petih letih jih je 80+% še vedno na sociali. Deportirajte jih! Ali pa bo samomor. Ker so se zavezali vodilnim globalistom, da to počnejo, za popolno moč, da nikoli več ne izvolijo nacionalistov in konzervativcev. To je nepopularni, neizvoljeni, avtortarni načrt EU, da pripeljejo dovolj muslimanov, da izglasujejo odstranitev pravic vseh. To je avtoritarno. To je tretja svetovna vojna. To je nova svetovna vojna. Demografsko, levičarsko, usmerjeno s strani globalistov. To se dogaja. Vozijo noter islamiste, zato da obrnejo parlamentarne izide, kjer je potrebnih zgolj 5%. Sedaj dominirajo, dovoljeno jim je posiljevati ženske v javnoti povsod. In nič se ne stori, policija ne stori ničesar. Od Londona do Berlina, do Cologne, do Pariza se to dogaja. Več v videoprispevku s slovenskimi podnaisi v temule blogu https://ambasador21.wordpress.com/2018/05/26/paris-pripravlja-ze-petintrideseto-odstranjevanje-migrantskih-kampov-od-leta-2015/

  • macon

   Tip na infowars je preveč histeričen, čeprav ne bi rabil biti, ampak usmeritev je jasna, EU islamisti in levičarji pehajo v propad.

 • Zgornji

  HA, HAAAA, KEEERA PEDERSKA ZBLOJENA ZLOBNA POKVARJENA GNILA BEDAN FACA !!! ! !!! A NISO ZMOGLI NAJTI ŠE VEČJEGA ZBLOJENCA ZBLODELEGA ZMEDENEGA ??? BEEEDAAA, KAM SMO PADLI … TA NAROD JE FUČ . NA FERTIK FUČ !!! ! !!!

 • Anton

  naj kar pride na ulico, ga bom z veseljem pričakal, pa ne z rožicami v rokah

  sarkazem press

 • wert

  Luštkan je tale mladi gospodič zgoraj – hmmm …… roza srajca, pisan metuljček….. ..
  ampak, oprostite STRAH ME JE…. naprej ….. ne upam govort…

 • Zgornji

  ” Mogoče bi se moral Dobranić, preden še kdaj izusti tako brezumno frazo, raje najprej pogovoriti z dejanskimi žrtvami migrantske krize, z ženskami, ki so jih migranti skupinsko posilili za novo leto v več kot petih večjih nemških mestih.

  Mogoče bo potem dvakrat premislil, preden se pojavi v javnosti s plakatom “Rapefugees welcome”. ”
  NEMORE, KER JE PREZABIT, … A SE MU MAR NE VIDI ŽE OD DAAALEČ NA TEJ BEDNI FACI KI MU JO KAR SKUPAJ VLEČE ZARADI ENORMNEGA VAKUMA V BUČI, KATERO NAPADA ZLO OD ZNOTRAJ NAVZVEN !!! ! !!! IN TAKI IZRODKI PEKLA NAJ BI BILI DOBRI ZA VODENJE … ??? ČESA ??? JA, MORDA EDINOLE ZA VODENJE PEKLA, … V KAKRŠNEGA TA SVET ŽE VSTOPA ZARADI TAKŠNIH POKVARJENCEV , LE DA SE ŠE NE ZAVEDA TEGA KAJ NAS ČAKA !!! ! !!!

 • Tanja Gre

  Soy Boy

 • VERRZIFIKATOR

  Vsebini primerno

  Dobrivoje Filipovič

  DOBRO NIČ

  Dobro nič, je zame vse sovražno,
  vse, kar na normalnost me spominja,
  vse, kar v dobro zlo in strup spreminja,
  dobro nič, je zame vse le lažno.

  Dobro nič, tako poimenujem
  vse, kar ni sovražno, protipravno,
  jemljem sebi sam pravico glavno,
  da ves svet s sovraštvom ustrahujem.

  Dobro nič, povedano zgovorno
  že z imenom je, ki z njim se kitim,
  kaj šele z namenom pravim skritim,
  nič ni skrito, vse na moč prozorno.

  Dobro nič, povem, se ne obeta,
  demonstriram zoper vse sovraštvo,
  z vragom vsem pokazal bom junaštvo,
  moja je oseba prizadeta.

  Dobro nič, sovražnost mi je vsaka
  ljubša tisočkrat kot vse normalno,
  saj ko vidim svoj izraz zrcalno,
  zasovražim vse in vzkliknem: spaka!

 • Darth Vader

  kaj pa je to zaen izrodek iz epruvete na sliki, ki je dodana temu članku? tipu kr goflo skupaj vleče…..da ni to kakšen od tistih s posebnimi potrebami, polpismeni novinarji mu pa dajejo medijski prostor, cerar pa davkoplačevalski denar……oziroma Sorosovega plačanca vidiš in zavohaš na 100km…….tko da to je eden tistih iz OpenSociety fundacije – sociopati in psihopati, ideologi in verniki

  • dob

   Darth, sem pšrecej razmišljal o tem, zakaj si ti ljudje tako zelo prizadevajo za vzpostavitev in uveljavitev novega demona “sovražni govor!.
   Poleg človekovih pravic, ki so tudi glih ena taka izmišljotina, in zato samo demon.

   Pri demonih je tako, da ni treba nič zagovarjati, dokazovati in zato ni debate! Tako pač je. Nekoga obtožiš, da uporablja sovražni govor, in od tod naprej, tako kot levičarji to po navadi rečejo na TV: imamo zakon, vse je zapisano v zakonih, ti se samo ravnaš po zakonu in prijaviš zadevo, drugo je stvar organov pregona.

   Resnica je pa v tem, da si tisti, ki so odvisni od ideologije (religije), ne upajo prilesti na plan in zagovarjati, recimo to, za “koji kurac” bi ravno oni morali voditi družbo in nam vladati, ukazovati in za nas, namestio nas(!) pisati zakone.
   In ne denimo nekdo drug, sposobnejši, bolj nam podoben in manj sovražen (recimo poročen, z otroci, nekdo ki zna biti oče in mati in ima zato manj zožen pogled na človeka, družbo, človeštvo, na cilje človeštva, na civilizacijo, ki jo gradimo, ker nismo od včeraj, pa tudi ne samo od predvčerjašnjem!
   In ne nazadnje: voditi bi nas morali ljudje, ki sploh vedo KAJ SE SPOSOBI ZA VODITELJE DRŽAV.

   • Darth Vader

    pa ti je kdo povedal že, da levičarji po celem svetu nepriznavajo zakonov – rimsko-pravnih sistemov ter ustavno-pravnega sistema kot koncepta ureditev družbenih razmerij? pa še v paktu z radikalnim islamom, ki je totalitarenpo naravi so…..prever videoposnetek v temule blogu….ma slovenskepodnapise https://ambasador21.wordpress.com/2018/05/26/paris-pripravlja-ze-petintrideseto-odstranjevanje-migrantskih-kampov-od-leta-2015/

    • dob

     Ne, ni mi povedao. Lahko sam samo bio malo pozabio.
     Grem gledat video.

    • dob

     Pogledal.
     (Zelo dober komentar na videu. Bom sam dodal bolj optimistični pogled naprej, ker ta manjka. Manjka optimizem! Ne moremo biti samo črnogledi, ne da bi hoteli vedeti kaj lahko pričakujemo od Stvarstva kot njegovo pomoč.)
     Zgoraj, na isti na strani, kot video, je tudi napis: Any fool can know. The point is to understand.
     Einsteinov izrek.

     Poleg našega razumevanja sveta, ki je imelo evolucijo kakršno je pač imelo, ki se je gradilo skozi zgodovino in izkušnje (zelo mučne, bi rekel!) in izhaja iz zapovedi Boga (v hebrejski kulturi 10 božjih Zapovedi), nato pa posvojeno po vsej Zahodni civilizaciji…..
     obstaja še nekaj drugega!
     Nekaj, kar spada v Materijo, v Telo (ki je Zavest človeštva!) in v Naravo. To je Materina varovalka!
     “Razmišljanje” je namreč Očetov svet. Nagoni in intuicija so Materin. To je izkustveni svet, narejen iz izkušenj Telesa, ki je božja Zavest, ki je tako nastala. Ta “Bog” se nikdar ni ločil od človeštva. Vedno je bil z nami.

     Dermokracija…. je pa človeška, civilizacijska izmišljotina, ki je večinoma narejena iz “Misli”, torej iz Uma, bolj malo (nekaj že, pa ne dosti) pa iz čustev.
     Skrajšam: Narava ne jebe demokracije. Narava ohranja Življenje.

     In Oče je zdaj na Materini strani. Prizna svojo napako!
     Zato me niti malo ni strah za pojav v Vesolju, ki ga poznamo kot Življenje.

     Ki nekomu – recimo meni! – nekaj pomeni, drugim spet malo ali zanemarljivo malo, medtem ko nekaterim popolnoma nič.
     Ko sta Oče in Mati skupaj, se glasovanje v parlamentu ukine in večina ne pomeni NIČ! Še posebej, ko večina glasuje, da se Življenje neha.

     Prej verjamem tistemu, ki je Življenje ustvaril, da ga bo ohranil!
     Manj pa tistim, ki ga mučijo, mu trgajo ude, se mu posmehujejo, zahtevajo od njega naj se dokazuje, potem pa ga brcajo, dokler se ne neha upirati in umre. Potem to ponavljajo.

     • Mojca pokraculja

      Pišuka dob, navdajaš z optimizmom, zato dovoli:
      “To nam deli! Prosim dob, to nam deli !”

   • Marjan

    Vse tole je bulšit, kar si napisal. Da se ti ljubi.

    • dob

     Meni ni težko,. Bi me pa bolela glava, če bi pisal enovrstične pripombe, tako kot jih pišeš ti – cinik od kurca – ki na svet gledaš zviška in se posmehuješ.
     Torej – ja, meni sa da!

     • Marjan

      Jaz delam po službeni dolžnosti in delam po liniji najmanjšega upora. Živel Luka Mesec!

      Ti si pa bebec, ki tle brezvezno zapravlja živlenje.

     • dob

      “Živel Luka Mesec! Ti si pa bebec, ki tle brezvezno zapravlja živlenje.”

      ?

 • VERRZIFIKATOR

  Ko izredno nam razglaša stanje,
  kiti se z ubožnim nastopaštvom,
  zveze ni nobene tu s sovraštvom,
  vzbuja kvečjemu pomilovanje.

 • Antonius

  Tale *štrajkarski* protest bo posledično odlična reklama in priporočilo volivcem, naj volijo tiste, proti katerim se nestrpni cepci derejo.
  Ozmerjane stranke imajo torej dovolj časa, da slovenski volilni javnosti dajo vedeti, kdo so, kaj so in kaj se bo dogajalo še naprej, če bodo razgrajaški protest resno jemali.
  Filip Dobranić se zelo boji, ker se zaveda, da bo po volitvah usahnil ¨stran vrženi denar, ki ga v skupnem znesku 300 milijonov iz proračuna dobivajo vse mirovniške, človekoljubne in ostali s palete lažnivih razno barvnežev.
  Vsekakor je Dobranićev matr še en razlog več, zakaj je treba nujno voliti SDS. To nam v kontekstu protesta z njihove strani napovedovanega, dopoveduje celo sam Filip Dobranić. Torej, brez skrbi volimo SDS. Tudi Filip Dobranić se s svojim protestom trudi, da bomo 3. junija na volitvah zagotovo z veliko prednostjo zmagali.

  • wert

   Le zakaj se on trese, saj je zaposlen na FDV ?

   • Antonius

    Trese se v imenu vseh spodaj navedenih, ki nam požrejo 300 milijonov.
    —————————————–
    Delovna skupina za azil
    Mirovni inštitut
    Slovenska filantropija
    Amnesty International Slovenija
    Jadranski svet
    ADRA Slovenija
    Umanotera
    Humanitas
    SLOGA Platforma NVO za razvoj, globalno učenje in humanitarno pomoč
    Delavska svetovalnica
    Slovenski center PEN
    Društvo novinarjev Slovenije
    Časopis za kritiko znanosti
    Radio Študent
    Mesto Žensk
    Zavod Tri
    Forum za enakopravni razvoj
    ZDUS, Združenje dramskih umetnikov
    Gledališče Ana Monro
    Center FemA
    Pekarna Magdalenske mreže
    Organizacija za participatorno družbo
    Inštitut 8. marec
    Inštitut za politike prostora
    Sindikat Mladi plus
    PIC
    Društvo Odnos
    Društvo OVCA
    Društvo UP Jesenice
    Društvo za uveljavljanje enakosti in pluralnosti Vita Activa
    Združenje mladih, staršev in otrok SEZAM
    Zavod APIS
    MITRA društvo za razvoj avdiovizualne kulture in medkulturnega dialoga
    KUD Apokalipsa
    Društvo za trajnostni razvoj Duh časa
    Familylab Slovenija
    Društvo za pomoč in samopomoč brezdomcev Kralji ulice
    Jezuitsko združenje za begunce Slovenije
    Andragoško društvo Slovenije
    Nomad dance Academy Slovenija
    Brain Store Project Sofija
    GLOSA, Sindikat kulture in narave Slovenije
    študentsko društvo Študentska Iskra
    Društvo za nenasilno komunikacijo
    Feministični pevski zbor Z’borke
    Lezbično feministična univerza
    Rdeče zore
    Nomad dance Academy Bulgaria
    Protestival
    Iniciativa mestni zbor
    UD Transformator
    Danes je nov dan

    In še vse nepotrebne agencije prištejmo zraven, ker jih je prek 250.

    • wert

     Hmmm, dobra duša tale gospodič…… ampak problem je denar, ker smo
     “do grla” zadolženi.

    • Steiermark

     Takšnim “nićdobrega” pa je boter sam satanov hlapec soroš!

    • Marjan

     Nimaš pojma, kaj je humanistika, ni vsega za metat v isti koš.

   • Steiermark

    Kot kaj? Skupina čistilcev klozetov, kjer se nahajajo vsi njihovi fdv-jevski veleumni produkti?

 • bubamara

  Za levičarje je vsako drugačno mnenje sovražni in fašistični govor. Bluzarjenje je top, vse ostalo je beda.

 • wert

  Kako nežno bitje je tale Filip Muki Dobranić, kar malo poguglajte…. le zakaj je mene tako STRAH ?

 • pajot

  Dobranić? A je tud on rojen v Saraorcih?

 • Domoljub

  Filip Dobranić bojdi za spolnega sužnja migrantom za kaj drugega nisi sposoben.

 • totex39

  Sramota za režimske mediji, da vsak dan na TV podpirajo take bebce, ki prikazujejo neke kvazi demonstracije, čeprav še ne vedo sploh kaj je res pravo življenje, namesto da bi končno dali obrazložitev o izdajalcih Slovenije, tega pa se na široko izogibajo.

  • Margu501

   Mislim pa, da večina naših ljudi tole odvrača od levičarjev, ker so popolnoma zgubili kompas.

   • dob

    Reče se kompost.

  • centurion

   Hejla, totex39, kod se potepaš zadnje čase?
   Bemti- pogrešamo te s tvojimi komentarji.
   Lp, centurion.

   • totex39

    Lep pozdrav tudi tebi, saj napišem par besed pa moram spet leteti, delo kar preganja.

 • Dillinger

  Dobro jutro… mu je mamica lepo zlikala srajco,da bo “fejst dec”.

  • Rožle

   Ne, sedaj je že dovolj star in ima lahko fanta ..
   ki mu ob enem tudi lika on pa njega zlika …

 • Rožle

  Njegova boljša polovica mu je na las podobna ups .. podoben ..!

  • dob

   Od njiju dveh je moški pač tisti, ki ima dalšga mujezindla.

   • bolimeđoko

    Aaa jaaa – pametno , he, he

 • Steiermark

  Zakaj tašni “tovariši z krvavo zvezdo”, razni “dobranićććći” in ostali ćefurj, sovražno razpoloženi proti avtohtonimi v Sloveniji, ne sp……jo v svojo otaćbino in tam trosijo svoje kužno bruhanje in sranje? Poberite “dobranići in ostali – pridanići” šila in kopita ter svoje ostale rodžake, ki so nas okupirali ter se ne poberete domov – tam vam bodo vaši rođaci dali vetra in vam z pendreki pokazali, kje vam je mesto!

 • Karel Triller

  ALI JE POJEDEL ŽE VSE BANANE OPIĆNJAK PEDERSKI ????

 • Franc Šink

  Za tega tipa Filipa je težko najti primerno ime.

  • Margu501

   Ta spada v tisto kvoto na FF, ko postane Andrej Novak profesorica. Prevlada feministk !

  • dob

   Jebenti. Zdaj sem že v skrbeh za kučana. Sam poglej kaj mu je še ostalo: Bugs Bunny!

 • elh.

  Kakšen macho! :)))

  • dob

   Ne tko govort!
   Spodnjice ma temno plave.

 • Steiermark

  Zakaj se takšne sovražne , do Slovencev in Slovenije , protičloveške ničvredne ćefurje , ki kličejo ponovno pogrom nad Slovence, kot so ga izvedli njegovi predniki iz čefurolandije, ko so po 45 letu poklali več kot 200.000 zavednih in poštenih Slovencev, med njimi tisoče otrok, ne izžene v njihovo čefurolžandijo, od koderkoli iz jugovine že so, ker so nevarni za normalen in pošten narod, zavezan svoji Deželi Sloveniji, enostavno ne izžene, skupaj s kozjej……ci? Ali bomo res prisiljeni, da primemo za orožje in se obranimo pred temi zvermi in duševno omejenimi stalinistično satanističnimi zvermi, ki še vedno zanajo in jim je dovoljeno čaščenje največjih zločincev, kot je bil pederastično pedofilski in morilski tito, namesto da bi se ves ta nevaren cirkus in cirkusanti s bejzbol palicami, enostavno prepovedali in izgnali iz Slovenije?

  • Marjan

   Tebi pa že dolgo ni prišlo kajne?

   • Steiermark

    Ali se počutiš “poklicanega”, da bi “mi pomagal ” pri tem? Glej, no go! Teb se je že zdavnaj “odpeljalo” – nikoli pa še ti ni “prišlo”, kar kažeš s svojimi slaboumnimi in sovražnimi komentarji, ki so dostojni samo za enega bedaka – “odpeljanega”….

 • Rožle

  Evo mu i njegove seke Goce …
  https://www.youtube.com/watch?v=erLEF1cUg7I

  • bolimeđoko

   dobra mrha, he, he

 • tzt

  Filip Muki Dobranić: debater, hacker, philosopher, sociologist of culture and social media theoris

  Haha, pa kje so najdl tega že na pogled zavrtega in debilnega osebka. A ta bo grozil z demonstracijami? Če slučajno eden zraven njega prdne, se bo tale mutavi razletel kot z dinamitom opasani AlahuAkbar. Levičarski zahojeni bedak.

  • Marjan

   Teslo zabito malo manj pismeno.

 • Marija

  Ni besed samo na volitve.Demonstracije pred volitvami se pa predvidevala,ker jim drugega ni ostalo.

 • Tomi

  Pa to je neki zavrti pederajsasti čifur. Taki ognojki družbe z našim denarjem serjejo po nas. Žal pri nas ni skrajne desnice, če bi bila, taka svojat ne bi več tlačila slovenske zemlje in slovenskega naroda.

  • Goran Hvala

   vi tlacte sami sebe…

   • Tomi

    Imaš popolnoma prav. “Tlačimo sebe”, ker smo preveč tolerantni do takšnih, kot si ti. Ampak dobro si zapomni, vsake toliko pride do spremembe, že zato, da se vzpostavi naravni red.

    • Goran Hvala

     pride pride do spremembe… sam kaj ko so za vas vedno krivi tisti drugi.. zdej smo ze mi ki nas volitve niti ne zanimajo… ker je pac ponudba ista ze 30let…a za jansevike bolnike so vsi komunajzli tud tisti ki ne volijo levakov? pa a je cudno potem da vasa baza volilcev niti ne raste.. vsakic skor isti procent…tisti ta hardcore..ves kolk ves vas bi blo ko bi imel malo manj sovrazni pogled na tisto kar ni isto kot vi?.. pop pa prihaja do tega da folk raje voli osla sam da ne bo jansa…:-)..sej je prov komedija spremljat vse skupaj…reality show brez primere.. baba gleda razne big brotherje jest pa slovenska soocenja..:-)..zdej ce ti kaj lazje spis zaradi tega ker okrivis mene za vse svoje probleme potem pac daj… :-).. jest se bom smejal in sladko spal ker vem da sm nekomu hud trn v peti.. ceprav se niti ne poznava… :-)

 • von Rhein

  Ja Dobranić,si ti fantek ali punčka? Že par dni nazaj smo videli nekega tipa,ki ga je težko uvrstiti.Koliko vas je,se bo še kdo oglasil?

 • centurion

  “…Dobranić zagovarja ženskam sovražno politiko….”

  Se čudite???
  Prosim, katera ženska bi imela ob sebi to KARIKATURO?
  Grdoba, rahitična DobraniĆĆĆĆeva, ni čudno,
  da so potem PSI v Sloveniji ogroženi.
  LEVIČAR, pač.
  Slika in pojava….

 • Sabrina Strniša

  Tommya Robinsona. Pajaci, kot je tale Filip, tega ne bodo zaustavili
  https://twitter.com/KTHopkins/status/1000497957643448321

 • Dragan Krstič

  Saj ja vidite kam tipček spada. Roza srajčka.Na Metelkovo hodi po injekcije, pa ne v zdravstveni dom.

 • Poštenje velja

  kDO JE TA BREZPERSPEKZIVNA ĆIFURSKA SPAKA KI PODPIHUJE SOVRAŠTVO IZKLJUČUJE IN GROZI!

  • Dragan Krstič

   Mehkejša oblika vlogerja Luke Marchessija.

  • Krtača 20

   Komu pa grozi in kaj?

 • Peter

  “Politika sovraštva razglaša skupine ljudi za ničvredne in nevarne

  …ne bodo usmerjene “samo proti Janševi SDS, ampak tudi proti SLS, SNS, hervardom, celotni gnojnici na slovenskih spletnih mestih v komentarjih in vsem Twitter-accountom in ljudem, ki se jim zdi sprejemljivo reči ‘dajmo begunce postreljat’”.

  Nekoliko čudno mi delujejo demonstracije, ki so “namenjene proti politiki sovraštva”, oraginizirajo pa jih modeli, ki sovražijo vse dugače misleče od sebe. Torej bodo protestirali proti sami sebi, tudi prav, kar se mene tiče, no.

  • dob

   Sprašujem se, če bo naslednji kučanov novi obraz Wiley E. Coyote.
   (E. je Edelbert, sem preveril na wikipediiji)

   • Peter

    MIp Mip…

 • opazovalec

  Kaj vas res tako močno boli naslednja njegova izjava na POP TV:

  “Filip Dobranić, je v oddaji 24ur povedal, da demonstracije ne bodo usmerjene“samo proti Janševi SDS, ampak tudi proti SLS, SNS, hervardom, celotni gnojnici na slovenskih spletnih mestih v komentarjih in vsem Twitter-accountom in ljudem, ki se jim zdi sprejemljivo reči ‘dajmo begunce postreljat’””.

  Pa ne da se prepoznate v tej izjavi?

  • Goran Hvala

   ves da se prepoznajo. zato pa so vsi tolk poskocil…

  • tohuvabohu

   Ah, kdo ga pa resno jemlje.

   • opazovalec

    Raje se povprašaj, kdo tebe jemlje resno!

 • Desmosedici

  Tale peder je svetoval starup podjetjem. Vse Le izkljucno v teoriji.
  Teorijo tudi uporablja za svoje proteste, prebral je ocitno prevec knjig.

 • Peter

  Čudno, da levi nikoli ne najdejo zle besede proti tistim, ki se jim zdi sprejemljivo reči, še premalo so jih in podobno, no.

  • Krtača 20

   Kaj spet jokaš Peterček? Normalno da na vaša izzivanja folk ne bo tiho in boste dobil kakšno na vašem nivoju nazaj.

   • tohuvabohu

    Ti nisi noben folk, ampak rdeče govedo, plačano za razsajanje po demokratičnih medijih.

   • Mojca pokraculja

    Nič ne joka, le tebe tolaži, ker še od včeraj jokaš in bentiš na “svojem nivoju”. Remember ?

 • Vera

  Smilijo se mi pravi invalidi ,toda duševni , s pohabljenim mišljenjem v glavi, pa niti malo.Otrkom še ni za zamerit,če kaj ušpičijo, toda polnoletna oseba,se pa mora sama podučit in iskat ” pravo resnico” !

  • slosin

   tale frutek mi ne izgleda polnoleten….verjetno ga bo na shod pripeljala mami al pa oči…

   • centurion

    Vzgojiteljica iz doma duševno motenih.

   • Vera

    Je babyface . :)

 • prinzeugen

  Če….ur a ti boš nam Slovencem pameten,l???

 • Ryuk

  Največji indikator opranih možganov je izrazito čustven odziv na drugačno mnenje. Samo oprani možgani potem predlagajo razne oblike cenzure, spletno policijo, demonstracije proti “sovražnemu govoru” itd.

 • Rožle

  Izgled piflarčka mu še kako pristoji …

 • centurion

  Filip DobraniĆĆĆ je že deseto leto študent akademije za otroke
  s posebnimi potrebami in sicer neuspešno napada prvi semester.
  V prostem času pa je maneken družb Foruma 21.

  • prinzeugen

   Poudarek na ĆĆĆ!!

  • totex39

   Pravi nesposobni socialistični levičar, na koncu mu bodo pa podarili diplomo.

 • piko8

  Na levici imajo hude pralnice praznih glav!! Če bi bilo vtej lobanji vsaj malo prahu, do takih komentarjev ne more priti!!!!

  • Anton

   razločno je kje je oz pri kom lobotomija v vseh teh letih od leta 1945 učinkovala, to ej predvsem levi politični pol oz osebki ki se identificirajo s tem polom. Kajti že sama identifikacija sd-social demokrati je naravnost tragokomična, to je tako kot če bi nekdo želel opravljat posle duhovnika po opravljeni maši pa še na krajevno skupnost na posvet s tovariši

   sarkazem press

 • Artur

  No fino , toliko jim kuzla že v rit skače ,da si s temi debilizmi že sami sebi v kolena streljajo upam le,da bodo to Slovenclji končno enkrat zdravorazumsko prebavili in s tem postali Slovenci z množičnim glasovanjem na volitvah proti tej mentalni bedi.

 • Tomi

  Protesti? A ni toplovodarska parada že bila?

  • učko

   Jah, zdej bo menda brez MafiJankovića .

   • Tomi

    Jaz nisem prepričan, brez njega in njegove klike, se verjetno ne bi niti začela

 • Franc

  Metuljček je pa “the best”. Upam, da ga bo imel na demonstraciji!

 • pajac debeli

  O aretaciji novinarja Tommya Robinsona boste kaj poročal ali ste isti kot vsi levi mediji. V Angliji so obsodil za leto človeka, ki je pustil pred mošejo sendvič s šunko, pol so ga pa ubili.

 • prinzeugen

  Ko se združi podalpska kri s turško ni več pomoči!!!

 • if

  Dobranić, sporočam vam, da uveljavljam vsebino ustavne Zdravice: “Slovencov porodnico, Deželo našo živi Bog. Prost, ko je bil očakov Naprej naj bo Slovencov dom”

  Če ne razumete besede “uvlejvlajam”, jo boste razumeli!

  Slovenstvo prvo in naprej, ostalo, ki to ni ali noče biti, naj odide iz RS, države slovenstva!

  • prinzeugen

   Velik Preseren nas je ucil vsega lepega, kar imamo zdravega je po njegovi zaslugi, kako hitro mineva slava njegova :((

   • if

    Z mojega zornega kota je že smernica preživetja slvoenstva. Upoštevajmo ga. Vsebina njegove Zdravice je ustavna materija.

    Hvala Bogu za to dejstvo, ki ga moramo uveljaviti, da bomo preživeli!

    Očitno postaja, kdo deluje proti temu ustavnemu načelu prežovetja slovenstva!
    Te sile moramo blokiratit, poraziti!

 • Forex

  Dečko je še premlad,da bi vedel in bil poučen malček globalno.žal.L

 • učko

  Ta pederček z dvema levima rokama bo hotel celo življenje pametovat in dobro živet na račun drugih.

 • anzek

  Kot za vsakega med nami, tako velja tudi za mladca iz zgornje fotografije: dovolj je pogledati ga v oči.

  Oči so ogledalo duše!!

 • Lisjak

  Zdaj pa še naj kdo reče,da mati narava nima smisla za humor!

 • totex39

  Sedaj se vidi kakšno zdraho nam delajo vsepovsod v naši domovini te priseljenci z svojim primitivnim gobezdanjem in hočejo spremeniti našo družbo.
  Potrebno bi bilo resno razmišljati, da se taki skupaj z migranti izženejo iz Slovenije.

 • soc

  Demonstracije proti sovraštvu…

  Ko se zgodovina in Orwell ponavljata kot farsa – ko je Vojno ministrstvo poimenovano Ministrstvo za ljubezen. Ko nestrpnosti ni več, ker smo včeraj obesili zadnjega nestrpneža.

  Levica je združba nevarnih norcev, ki bi jo normalna družba že zdavnaj izločila na svoje obrobje. Slovenska družba in mediji, ki jo tvorno oblikujejo, pač res niso normalni.

  • slosin

   ja, ljudožercev tud ni več! Včeraj smo zadnjega pojedli…

 • Broni

  Ali kdo ve, kje bi se tega tipa lahko dobilo????

 • tohuvabohu

  Iz tega fantka še nekaj bo. Cmero dobiva konkurenco, hehe.

 • Artur

  Dvomim, da zna ta šmokljan držati vsaj šraufciger v rokah kaj šele kladivo morda pa le ampak samo štil z vazelinom .

  • Korenjak

   Srp in kladivo zanesljivo – na zastavi. Pri izvijaču pa je že mrzel, ja.

 • Beli Medo

  Preventivno mulcu dve krepki okrog ušes, pa bo konec preventivnih protestov proti desnici!

  • Korenjak

   To bi morali opraviti starši nekoč. Zdaj ga pa samo partner po riti šeška…

 • Borut Stari

  Spaka z enoceličnimi možgani, ki je produkt spakedranega socializma s komunističnim pedigrejem.

  • Občasni Komentator

   A to je opis tebe, ali žalitev na račun tega fantiča, ki so ga poslali nastopat na 24 ur? Ta pubec nima za burek, ni pa prav, da žalimo kogarkoli, če zgolj želimo podati dejstva v katera verjamemo. Tak način komunikacije ne pelje nikamor, saj temelji na osebnih žaljivkah ne pa na objektivnih dejstvih.

   • Artur

    Če bi ga poslali h kakšnem kmetu za štalo skidat bi vsaj prispeval k neki vrste dodane vrednosti , objektivno dejstvo vsaj za mene je, da eni pri nekaterih prosperirajo žal smo z gofljo drugi pa pri nekaterih s koristnimi delom, ki daje rezultate..

   • Borut Stari

    Je le realna slika tistih, ki so ga poslali nastopati na 24 ur. To je objektivno dejstvo. Njegov IQ je omogočil, da ga tako grdo zlorabijo.

 • šmentanamuha

  LGBTQPVZŽ izrodek Filip Dobranić se s sovražno retoriko bojuje proti sovraštvu. To je možganski pohabljenec kot cela LGBTQ sekta norcev.

 • Republic Commando

  Pa kje vi levuharji dobivate take pederćine?? Katastrofa.

 • šmentanamuha

  To pomeni samo eno, GLASUJTE ZA DESNICO, če imate radi sebe in svoje otroke.

 • RATATA

  Tale šema lahko od mene dobi en krof in en šusupizdo.

  • Nšo-či

   Tale “šema” je eden najboljših mladih govorcev tega sveta. Če bi imel malce več notranje moči bi za njim lahko korakali otroci. Naši. Tale ni Mesec, nit Kordiš,
   “Atomska bomba je”.

   • Republic Commando

    Imaš prav. Ni kordiš, niti Mesec ne. Je še večji retard.

    • Peter

     Ni retard, nadpovprečno inteligenten je. Samo napačno je usmerjen, no.

     • Nšo-či

      :) popolnoma drži.

     • Republic Commando

      RETARD JE.

   • Peter

    Me prav zanima, za kakšen model brkov se bo odločil, ko mu bodo začeli rasti, no.

    • Nšo-či

     Je bil kdo izmed nevarnih mož te zgodovine lep? Mogoče na izgled moški?

   • RATATA

    Naj čimprej explodira!

    • Nšo-či

     Glede na to, da je izjemen retorik v angleščini, bi lahko v tujini.
     Pa so ga očitno zadržali tu.

    • tohuvabohu

     Zdaj je še precej rahitičen. Ko bo presegel kritično maso, bo vžgal.

     • RATATA

      Če se bo hranil le z marxsom, engelsom in kardeljem, kot se je vse otroštvo pod vodenjem revolucionarnih mentorjev, ne bo prišel k sebi.
      Jaz sem konec osmega že v livarni delal med počitnicami, tam ni prostora za buzefur ćefurantski rahitis.

     • Nšo-či

      Hmmmm… Koga bi ljudje podprli, otroka, ki vpije : ” Ne streljat migrante ” ali moškega, ki vpije isto? Vsak izmed nas ima svojo pot. Filip bo z besedami zaslužil dovolj. Občinstva mu nikoli ne bo zmanjkalo. Mogoče mu je srajčko priznane znamke zlikala punca, mama je predaleč. Kupil jo je pa sam. Nevaren je. Žal.

     • RATATA

      Da je pameten sicer ne dvomim, občudovati ga pa nikakor ne gre, ker mu revežu manjka ravno tiste pameti, da bi ugotovil to revščino v svoji pameti.
      Dovolj je že star, da bi lahko s svojo pametjo dojel to, da je vzgajan s strani hudo pokvarjenih mentorjev, ki jezdijo uzurpiran in v popolnosti prevzet šolski sistem pri nas.
      Ne vem sicer kateri del možganov mu v nasprotju z drugim delom ne deluje najbolj, vem pa, da takšnega, ki mu ti praviš atomska bomba ne gre občudovat, saj se občuduje sam in to preveč, ker so ga tako občudovali drugi kaviar socialistični leni izmečki, ki so sposobni izklopiti normalnost le za to, da so deležni privilegijev.
      S tem občudovanjem in opevanjem njegove pameti in retoričnih sposobnosti, kar je verjetno res lahko orožje v rokah njegovih upravljalcev, se ravno te in njihove agende le podpira.
      O tem čudežnem dečku lahko kaj napiše le v letih in izkušnjah ter dosežkih potrjena avtoriteta in ne en šokić, ki se tako kot njegov urednik ne zaveda, da s takim prispevkom, pri manj trdnih in v svoj prav slabo prepričanih zagovornikih normalnosti vzpodbuja dvome in pomisleke. To pa se kaže v občudovanju fantovega usmerjeno razvitega uma.

     • Nšo-či

      Z večino tvojega zapisa se strinjam. Fantička Filipa bi morala preudarna desnica preprosto preskočiti, je pa le nahranila njegov Ego.

    • Nšo-či

     Me lahko blokiraš? Tudi sama bom tebe.

   • Marjan

    Pojma nimaš, kaj je retorika. Ljubiš levičarje in se skrivaš med Janševiki.

 • Nšo-či

  Naključij ni. Svetlanin koncert se nadaljuje. Izjemen retorik.. . ….Filip bo skušal aktivirati mlade. Tudi Filip podobno kot Svetlana počne nekaj v imenu srca …popolnoma brez srca. Računam, da mladi to čutijo. Kakšni paroli, Svetlanina Rdeča Zvezda in Filipova Proti streljanju migrantov. Se je Levici popolnoma zmešalo?

  • Peter

   Vse kaže na to, no.

  • sprehajalec

   Ultra levica, ideologija ožjega vodstva ZSMS porednih mladincev je leta 1990 prevzela oblast in filozofske temelje tele družbe.

  • centurion

   …ni se zmešalo…
   je že skozi…

 • sprehajalec

  Kaj Murko pa ni bil dober za predsedniškega kandidata? Ko gledam tole sliko zgoraj….

 • centurion

  Ne vem kaj bi rekel…
  ALI JE TA KARIKATURA TOLK GRDA KOLIKOR NEUMNA
  ali
  JE TOLIKO NEUMNA KOLIKOR JE GRDA….

  • mojadezela

   Oboje je pravilen odgovor.

 • soc

  Prav presek Jugosov in Legebitre (kar je očitno tudi Dobranić) nas najbolj s srcem vleče v resnično nore vode. Migranti, Juga, enaki želodci, zadaj za vsem tem pa pripravljeno nasilje. Marš v rodne kraje svojih očetov, pa da vas vidimo! Tam ne boste dolgo blebetali…

 • Dragan Krstič

  Še en zblojeni filozof in sociolog iz rdeče FDV, ki želi lagodno živeti na žuljih delavcev podobno kot naš Luka Marchessi ki sem ga razkrinkal kdo v resnici je.

  • slosin

   …si to objavil tukaj, kdo je naš Lukec?

   • mojadezela

    Strosmajer iz SDja.

    • slosin

     hvala..

     • mojadezela

      Ni za kaj…

    • Republic Commando

     Resno? LoL

     • mojadezela

      Ja.

 • Spartan

  POZOR! Gornja slika je računalniško obdelana da bi model na 24ur izgledal kolikor toliko normalno! Po spletu pa kroži original screenshot iz original video posnetka 24ur!
  Nisem mogel verjet kaj nam na POP TV-ju prikrivajo! Model dejansko serje skozi usta!

  https://tinyurl.com/y7voum5c

  • antimur

   Levifašisti si s takšnimi abnormalnimi homoseksualnimi tipi, ki so po izgledu in gobcanju sramota za vsakogar, ki jih takšen ogabnež podpira, strel v koleno.

  • herman

   lep je kot Lucija U. Š.

  • Artur

   Hahahaha gofl šupak deluje še precej friško in neobdelano verjetno se špara za stara leta.

 • kalavnik

  Ocitno so mu vsec afganistanski pedercki.

 • tohuvabohu

  Levica vse počne preventivno. Postavi teorije, da je nekdo tak in tak ter da ima tak in tak naklep, nato pa na podlagi teh teorij ukrepa. Na tak način so med vojno ugonobili polovico ciganske populacije.

  • Nšo-či

   Tudi sama menim, da gre za izjemen politični marketing, ki naj bi mobiliziral ta zaspane.

   • Mojca pokraculja

    Točno tako !
    Njihove “budne” pa navdal z novim sovraštvom in pogumom. Bojijo se samih sebe in strah jih je, če ne bodo več mogli širiti strahu, zaničevati, se poveličevati, “zaklinjati” na zmagovalce, na “človekove pravice”, na feminizem…joj saj nabor vsega tega abnormalnega je šel čez vse meje.
    Izgleda tako kot tiste bale na smetišču nekle pri Domžalah, v katerih ni bilo seno, ampak smrdljivi odpadki !

   • Marjan

    In koga briga kaj ti misliš? Janšari te plačuje, da tle visiš cel dan.

    • dob

     Pol plača še tebe, da tu visiš in ga kontroliraš

  • slosin

   Stalinova šola….poznamo jih ko star dnar…

 • samotoje

  “Pri organizaciji demonstracij ne sodeluje nobena politična stranka, ne gre za poziv k podpori ene stranke, temveč za poziv k ravnanju, ki bo čim bolj omejilo moč radikalne desnice, torej k izbiri kandidatk in kandidatov, ki svoje politike ne gradijo na izključevanju in sovraštvu,”…
  Skušal bom biti civiliziran. Zaradi vsote vseh laži, sprenevedanja, pokvarjenosti in omejenosti, ki jo pri nas predstavlja levica in je zgornji malček samo njen delček, bom volil “radikalno” desnico. Ker edina zagotavlja normalnost in preživetje mojim otrokom in vnukom. Da bo jasno- nihče od dezorientirane levice nima v mislih strančic, ki so morda res skrajne v nekaterih pogledih. Vsi vemo, koga v svojih stalinističnih blodnjah označujejo za radikalno desnico.
  Ogromno nas je, ki ne bomo dovolili, da bi nam razna nevladna legla najprej kradla denar, potem pa s tem istim denarjem uničevala Slovenijo. Filip Dobranić? Kdo pa je to?

 • Mojca pokraculja

  Razumem komentatorje, da jih že pojava tegale “smrkavca” ali zmeneta jezi in navdaja z grozo. Toda dajmo še njegove izjave malo analizirati. No saj niso njegove, še kako stoji za njimi politična stranka – Komunistična partija jugoslovenije !

  “Pri organizaciji demonstracij ne sodeluje nobena politična stranka, ne gre za poziv k podpori ene stranke, temveč za poziv k ravnanju, ki bo čim bolj omejilo moč radikalne desnice, torej k izbiri kandidatk in kandidatov, ki svoje politike ne gradijo na izključevanju in sovraštvu,”

  Radikalna desnica- kaj je to ? Kdo je radikalen in v čem? Kako se to kaže, kje je njena moč? Kdo je desni in kdo levi? Izključevanje in sovraštvo ?
  Kdo to vehementno ves čas počne. Tisti, ki vlada in obvladuje vse, ali tisti, ki je v opoziciji in nima v rokah vzvodov oblasti?
  Logično je, da straši, grozi, izključuje , ustvarja sovražnike, tisti, ki se boji izgubiti oblast ! Vse videno in (do)živeto v času socializma in partijskega sistema.Zato je jasno, da tole državno dotirano smrkljovje manipulira in širi fašizem !

  • samotoje

   In dobro je, da vse to počnejo pred volitvami. Če komu še ni jasno, kam gre Slovenija s takimi, mu ni pomoči, veliko ljudi pa se bo prav odločilo ravno zaradi takih izpadov.

  • Marjan

   Punca, pejt delat kaj pametnega rajš. Prah pobrisat ali ga možu pofafat dvakrat.

   • Mojca pokraculja

    Oh Marjanček, ne skrbi zame. Kaj te spet tolk motim.

 • centurion

  Tega DobranĆĆĆa tut migranti neb fukal. Zastonj si tega nadeja.
  Jim je že koza ljubša pa lepša kot ta debil.

 • Rožle

  Res, da fant z viškom svoje inteligence ne vidi nobenih težav ..
  Jezik ima kot podmazan tako, da mu le ta prehiteva lastno pamet ..
  no, je pa fant vsaj simpatičen .. to ga krasi.
  Seveda čez našega Bernarda ga ni …

 • Artur
 • xtc

  Ko pogledaš sliko vidiš ,da je človek tak kot ,da bi ušel s psihiatrije,njegove izjave pa tezo zgolj potrdijo.
  Težava je v tem ,da levo retardirani niso zmožni uvideti posledis svoje abotnosti,kaj bo tale bebo storil,ko mu bo ilegalec zaklal mater,ko jo bo oropal,posilil sestro,izropal stanovanje,ga okradel?
  Skratka takili idioti sodijo na psihiatrijo,najprej si naj ogledajo že obstoječe NO go zone po Eu in nato naj pametujejo.Sicer pa tegale je treba med te ilegalce ,da ga spedenajo.

  • Peter

   ..kaj bo tale bebo storil,ko mu bo ilegalec zaklal mater,ko jo bo oropal,posilil sestro,izropal stanovanje,ga okradel?

   Demonstrirat bo šel proti desnici, jasno, no.

 • Volkhv

  degeneriranec ima posledice parjenja v družini.

 • sprehajalec

  #Preventivne demonstracije proti desnici#

  Sedaj vem zakaj so vedno zakrinkani s tistimi rutami, ko gledam tole sliko zgoraj. Bi folk popadal od smeha.

  • domovina mili dom

   Tega tička se spomnim par let nazaj, kot tekmovalca retorike. Bil je šolarček.

   • sprehajalec

    “Zavito govori”. Oziroma “jezični dohtar”. Takšni so vedno uspešni med Slovenci. Ko koncentracija pade po prvem stavku poslušanja, misel pa poleti nekam drugam. Na koncu pa obvezno ploskanje in pritrjevanje. Kardelj je bil te sorte.

    • domovina mili dom

     Isto retorično spakedralo je Strosmajer iz Konjic. Ti tipi me spominjajo likov iz risank. Ga dvigneš v zrak, da noge dobijo obrate, ga spustiš in je črta za njim.
     Te komunjare rekrutirajo, da svinjajo slovenski zrak.

     • sprehajalec

      Na zahodu rečeje temu “politična korektnost”. Pri nas ima pa ta politična korektnost že 45 let podlage. Prepoved govorjenja in ugovarjanja določenim temam.

    • Peter

     Ja, dober je bil. naš edi. Kot dokaz tvojim trditvam pa dejstvo, da se niti en levi komentator noče spustiti z mano v debato o Političnem sistemu socialističnega samoupravljanja, no.

     • sprehajalec

      Za takšne primere imajo pripravljeno prastaro floskulo, da te odpikajo z eno potezo. “da sistem je bil najnaprednejši, le ljudje so bedaki”.

 • domovina mili dom

  Za razumeti je stare rdeče retardirance. Da pa so umsko pohabljeni tilele , ki so 90 leta še plavali maraton po jajcih, je pa totalno patološko.

 • Rožle

  Milanu že zmankuje instant strank za predčasne volitve in se poslužuje že vsemogočih umazanih prijemov
  …PANIKA !!! PA TO

 • Osti jarej

  …kar se tonina tiče….on karkoli lahko onemogoča zgolj lastni ženi….

  • sprehajalec

   Vseeno ga ti lahko samo sanjaš….

   • Osti jarej

    ……koga?…tonina?…..ga nočem,če mi plača……odhodkaj

    • sprehajalec

     vseeno je premija v primerjavi s tem, kar si dosedaj imela….

     • Osti jarej

      ……moj si zna sam ,z lastnimi rokami,denar zaslužit

     • sprehajalec

      na javno-upravnem….

      tam si ga zna vsak, če le pozna “prave”.

     • Osti jarej

      ..moj je samostojni podjetnik…tko,da ne kozlaj spet

     • sprehajalec

      Kulturnik?

 • Krtača 20

  Namerno se noben od “levih” ne oglaša, da vas ne moti pri vašem veleumnem inteligentnem komentiranju. Tole bo sam za uokvirit in v živalskem vrtu kazat – vidiš taki so bli pa janšistopiteki.

  • sprehajalec

   Vseeno so to samo komentarji. Ko pa bo na vrsti Homo socialisticus, se bo pa peljalo Hudo jamo gledat….

   • Osti jarej

    …da si navš kej naredu….

    • sprehajalec

     Tudi če bi si želel kaj narediti, ob misli nate ne bo šlo…..

     • Osti jarej

      …a si še kar tukaj

  • Rožle

   Si ti edini levak tukaj , ki komentiraš?

   • Peter

    Ja, tumpek na partizanski proslavi natepava zastonj golaš in pir, zato manjka tistih njegovih 10 nickov.
    Pride po tretji, baje, no.

    • sprehajalec

     Sedaj še liže rane po Kumrovškem rajanju

     http://www.dw.com/image/3358215_401.jpg

     • sprehajalec

      Jih je tale takoj demantiral “naše praporščake” z Triglavko, zaščitnim znakom slovenskih partizanov…..

  • Mojca pokraculja

   Uaua najbolj kul komentar ever. Ahahaha, krtača Baza 20, kva je stabo, si postal humorist ?
   Juhca se ti bo ohladila, levi veleumneži ti jo pihajo !

 • Rožle

  Ja kaj mu pa je ??
  pri levakih pa ja velja pravilo ..
  ” NI VSE V GLAVI “

  • Nšo-či

   Škoda, ker ga ne zanima medicina .

   • Peter

    Je prehuda konkurenca zdaj z vsemi uvoženimi kirurgi in specialjisti, no.

   • domovina mili dom

    Tam moraš imeti zapolnjeno lobanjsko prostornino.

   • Rožle

    Škoda..
    lahko bi bil tudi Stephen Hawking drugi ..

  • Republic Commando

   Pri njih je vse v riti.

 • Osti jarej

  …dobr,no…..roza srajca…ok…če že mora bit….ampak …metuljček ….pa pejd nekam… :-)

 • Peter

  metuljček ja, in to na roke zavezan, ne tisti sešit kupljen, no.

  • Rožle

   in ..muhca od mikrofona je tudi kar vpadljiva na roza podlagi ..

 • TOML

  Levičarski peder, stvari je treba poimenovati, take kot v resnici so.

  • Rožle

   Hmm…
   .. a sploh še kakšna druga smer obstaja za toplovodarje razen leve ..?

 • Walter

  To kaj pripravlja LEVICA je nezaslisano.Ali se naj tudi na DESNICI pripravimo na dvoboj,kdo bo mocnejsi ? Ali vam voda tece v grlo ? Neklicite
  hudica ? Ali ste ze ugotovili,da se boste morali poslovili za stiri leta ?
  Desnica bo po demokraticni poti prevzela oblast.SD SMC in
  DESUS pa naj pocivajo.
  http://www.listanovinarjabojanapozarja.si in 33 tock in vec LNBP

 • Rožle

  Levosučna energija je slaba energija .. kar je tudi znanstveno dokazano…
  Desnosučna energija učinkuje pozitivno,
  torej krepi energijo, levosučna energija pa negativno,

 • Marjan

  Delu čast in oblast! Živel luka mesec!

  • šmentanamuha

   OMG.

 • Peter

  Živel luka koper, no.

  • RATATA

   In madźarski pomol, povezan z nekimi drugimi šinami z divačo!
   ZA DOMOVINO!!!

 • Tweety Bird

  Bravo Filip Dobranić !!!…Res je… SDS, SLS, SNS, Nova slovenska zaveza, hervardi…so sam sovražni govor. Dol z njimi !!!… 3.6.2018…Kapish?

  • RATATA

   Fantina je tako brihten, da mu gobec zapoteguje. Še enmal, pa bo lahko samo še pisal.
   Še enmal enmal, pa bo lahko s svojo vrhunsko, v komunizem usmerjeno pametjo upravljal le joistick na vozičku.

   • Artur

    Ja res gofeljsko fizionomska anomalija že kaže svoje vizuane rezultate , kmalu bo pristal v fizični obliki na nivoju Stephena Hawkinga s to razliko da bo za razliko od njega s komunizmom zblojeno usmerjeno pametjo le to propagiral z robotskim glasom, če bo pretiraval s .takšnimi nastopi .

  • Artur

   Ma zakaj Hervardi no, če se Šiško ob obletnicah klanja padlim hostarjem iz Pohorskega bataljona ?
   Dodaj v košarico :
   http://www.pigac.si/2012/01/07/69-obletnica-padca-pohorskega-bataljona-osankarica/!!fotka-14761

 • Krtača 20

  Pri nas smo skrajšal besedo primitivc na SDS. Sporazumevanje je precej hitrejše. SDS pač, vidite sam šest črk pa je cel stavek.

 • Tweety Bird

  Živela Luka Koper… Živel Luka Mesec…Živel Luka Dončič…

  VOLIMO LEVICO… desnica je itak sam sovražni govor !!!

  • Rožle

   Luka te Fu…a
   samo tale je Filip …

   • Tweety Bird

    Kar napiši…nehaj s politično korektnostjo… LUKA VAS DESNOSUČNE FUKA :)

 • Peter

  oho, tumpek konec proslave? ste pel hej mašinca zagodi?

 • Peter

  Danes bomo torej zgodaj začeli z edijem, specjalno za našega tumpeka bova vzela tisto kitico o sreči…

 • Peter

  No, tumpek, pa povej, kdo ti ne more dati sreče, no?

 • Peter

  Živel 2 tir in tretja petletka samoupravnega socjasitičnega razvoja, no.

 • ĐĐ Style

  Vidim, da je kralj monologov PETER zopet na sceni. Sam s seboj se pogovarja, srečno peter naj te rdeča zvezda vodi naprej. Pozabi na križ in srednji vek.

  • Tweety Bird

   Spet je pobegnil iz Polja…oddelek shizofrenija :)

   • ĐĐ Style

    Sem vedno govoril, da je ograja preveč rjasta in nestabilna.

 • Peter

  tumpek, si že pozabil?
  Sreče človeku ne more dati…no, potrudi se malo, no?

 • Tweety Bird

  Filip Dobranić, Svetlana Makarovič in Foglof Tunek pojejo:

  Hej, brigade, hitite,
  razpodite, požgite,
  gnezda belih podgan, črnih psov!

  Hej, mašinca, zagodi,
  naj odmeva povsodi,
  naš pozdrav iz svobodnih gozdov!

  3.6.2018… VELIKI POK !!!

 • Rožle

  Levosučna energija je slaba energija .. kar je tudi znanstveno dokazano…
  Desnosučna energija učinkuje pozitivno,
  torej krepi energijo, levosučna energija pa negativno ..

  • Tweety Bird

   Več ko nas zatirali boste, več bomo morali peti :)

   Hej, od naše gostije
   vrgli bomo pomije
   psom, ki danes želijo biti nam gospodar

   • Rožle

    Tunnek ..to ni tako kot pri matematiki, ko minus in minus dasta plus …
    če imaš pa 2 levi potem še vedno ostaneš samo levak …

    • Tweety Bird

     Smo vas in še vas bomo :)

    • Peter

     Da ne govorimo o tem, da sta obe v žepu in to ne njegovem, no.

 • ĐĐ Style

  Hvala mami, očetu in staremu očetu, da me niso vzgojili v belo svinjo!!!

  • Tweety Bird

   Pa saj belouške pa niso tako slabe…ali pač :)

  • Republic Commando

   So te v rdečo ovco. Še bolj si najebal :)

  • sprehajalec

   Če bi imel jaz tako krvave roke, kot oni džidži, bi tudi bil proti ta belim….

  • mojadezela

   Vzgojili so te v rdečo podgano!!!

 • Peter

  ja, tumpek, ka nam je blo najhuj, smo pa zapel, ane.
  glej, saj ni tako hudo:

  Sreče človeku ne more dati niti država niti sistem niti politična stranka.

 • Rožle

  Po Miru Ceraju .. po Marjanu Šarcu ..
  .. bo revež postal še Filip ..

 • Peter

  … naj odmeva povsodi naš pozdrav iz cerkvenih gozdov, no…

 • Peter

  Zdaj si že đđja aktiviral, slabo ti gre danes tumpek, slabo, no.

 • Tweety Bird

  Nosil bom rdečo zvezdo… čudovit koncert slovenskih domoljubnih pesmi in pesmi upora. V EU mora biti temelj državnosti antifašizem, v Sloveniji pa še antijanšizem. To pokažimo 3.6.2018 !!!

 • Peter

  Zdaj kmalu uleti še žogica, kot ženska energija našega pjevaća šlagerof, no.

 • Tweety Bird

  Tik tak tik tak tik tak tik tak… buuuuummmmmm… 3.6.2018 !!!

 • Osti jarej

  ….”najjaće”….ko pol taspodnji pojejo: na slovenskem smo mi gospodar…”najludže”…pa še res je…

 • Osti jarej

  ..mamujimtaplavu

 • Peter

  tumpek, nekam malo vas je bilo, še do vegove ne….in če računaš, da je konec odra tam nekej pri vhodu v pravni faks… sicer v posnetkih skrivate to dejstvo, ampak pozorno oko zazana globino vaše prireditve, no.

 • Tweety Bird

  Vsi zapojmo…tri štiri…zdaj:

  Po SDS-ovih slemenih oblačnih
  in po SDS-ovih grapah temačnih
  vse od zmage do zmage naprej!

  SMRT JANŠIZMU, SVOBODA NARODU

  • sprehajalec

   Čez gore polja,
   po svetu naj doni,
   Slovenija svobodna,
   sovjetska bodeš ti.

   (Partizanska pesem 1941)

 • Tweety Bird

  Kdaj že bo VELIKI POK ?

 • Rožle

  AB vas je že rešila….pol vas je še Cmerar….!..
  Šarec ni več sposoben …
  evo vam, prihaja že Filip ..

  Prihaja Nodi (Nodi),
  da z nami se igra.
  Prihaja Nodi (Nodi),
  vpijemo hura. … !!!

  • Peter

   Vi đast nid mani for aurselfs.

   • Rožle

    “Imela sem vprašanje na vsak postavljen odgovor”…
    ,Hvala Bruselj za vprašanja”…
    Alenka Bratušek

    • Peter

     Kar je res, je res, no.

 • Artur

  Zašto su konzervativci konzervativni, a liberali liberalni?
  https://geek.hr/znanost/clanak/zasto-su-konzervativci-konzervativni-liberali-liberalni/

 • Tweety Bird

  Kdor poje zlo ne misli:

  Hej tovariši, pod orožje vsi!
  SDS mora iz naše zemlje!
  Čaka Primorska, čaka Štajerska,
  čakajo prelepe zelene Haloze.

  • Rožle

   Oče, mati, bratje in sestre,
   koče mesta, trate in steze,
   holmi, skale večnega snega:
   to je moja domovina!….

   • Tweety Bird

    Dodatek:

    Oče, mati, bratje in sestre,
    koče mesta, trate in steze,
    holmi, skale večnega snega:
    to je moja domobranska domovina!….

    • Rožle

     dobro ti gre Tunnek .. moram priznat :)

     • Peter

      Njemu sta na tem svetu dobro izpadli samo dve stvari: lasje pa zobje, no.

     • tohuvabohu

      Škili pa tako hudo, da mu solze po hrbtu dol tečejo.

     • Tweety Bird

      Hvala…sam jaz nisem Tunek, jaz sem Tweety :)

     • Rožle

      Dobro …
      ajde naj ti bo :)

     • bolimeđoko

      Tweety, ki ga koza namaha po riti, no….. he, he

     • bolimeđoko

      Ma, on ti je odprte glave, kadar zeha, he, he

 • Peter

  Baje vam je prepeval tudi jani Kovačič. Poznaš tisto njegovo Žare lepotec?
  Lepa kritika režima, ki mu zdaj zvesto služi je to bila, za tiste čase kar precej pogumna, pa ga zdaj poglej, no.

 • Tweety Bird

  Janez, kranjski Janez,
  kam odhajaš danes?
  Janez, kranjski Janez
  kam odhajaš danes?

  Grem v partizane,
  grem v partizane,
  grem v partizane,
  med junake zbrane.

  https://www.youtube.com/watch?v=VOwZ5LA_gmY

  • Olga2345

   Ste pač del levičarske svojati (po Trčku).., laž pa vaša nesmrtna duša …

 • Peter

  tumpek, današnji dan ni tvoj večer, pejt raj na pivo, pa še vse svoje nicke sabo vzem, boste dobil količinski popust, hehe, no.

 • Rožle

  Karkol dobi lewak u roke vse polom…!

  • Peter

   Ni res, wartburgi so bli dobri, no.

  • bolimeđoko

   Jaaa, veš kaj – hmmm, strastni so, kadar je treba komu kaj na hitro ukrast, de ?

 • FORT WORTH

  Ustavimo levake !

 • Olga2345

  Edini, ki širijo sovraštvo in delijo Slovenijo, so levičarska svojat (po Trčku)!
  Zato vsi na volitve in jih naženimo!!!

 • Peter

  Jani Kovačič:

  Lojze je delavec a srce ima na desni. Zaprosil socialno da bi ga na levo premaknili!
  “ou, ou, ou srce ima na desni”
  Že dolga leta v postelji le na levi strani leži. Morda pa bo srce na levo samo zdrknilo?
  “ou, ou, ou srce ima na desni”
  Po sklepu komisije za Ideološka vprašanja: Se mora operacija nujno izvršiti!
  “ou, ou, ou srce ima na desni”

 • Olga2345

  Vsi na volitve! Volimo SDS! Je edina prava garancija za Slovenijo, njeno blaginjo in varnost!
  Pahor si je že uredil dodatno varovanje, kar kaže, da levičarji skrbijo LE zase in svoje, za ostale jim ni mar! Naženimo jih za zmeraj!

  • Tweety Bird

   V naši domovini je lepo biti mlad !?!?… Nismo poznali gospodov in gospodarjev, ta zadnji otrok iz ta zadnje bajte iz ta najbolj zabačenega brega je imel možnost, da gre v šolo in postane izobražen in enakovreden član družbe, kar je bilo pred vojno nemogoče in kar se spet dogaja v Sloveniji – kdor je bogat, je bog, kdor nima, se ga pohodi in zavrže. Zato ti Olgica kar voli Janšo…in ostani ovca :)

 • Rožle

  Murglam nič ni sveto..
  zdej bodo še tega simpatičnega Nodija ferderbal ..
  da ja nou pol več za nobeno rabo .. ..

  • bolimeđoko

   misliš ono mučkalico, de ?

 • Osti jarej
 • Rožle

  Hmm.. Tunneku se je neki zataknilo..
  pri prijavi in odjavi v novi klon ..???

  • Peter

   Zataknilo se mu je, ker je preveč prepeval in mu je šel zrak v glavo, (po fizikalnem zakonu zrak vedno teži k zapolnitvi praznin), no.

  • bolimeđoko

   Tuneku večkrat, kaj ugre, kamor ni treba.
   Pred nekaj dnevi je revež skakal okol s hlačami na rokah, ker se je f hlače fsral…… pa kaj, no…… to se lahk fsakmu naredi, če koze naskakuje, ne ?

 • Tweety Bird

  Svetlana Makarovič: “Kakšna je država, ki se strahopetno zapira pred vsem in vsakim, ki prihaja od drugod, in se ne zaveda, da ljudje v azilnih domovih niso nobene pošasti, ki želijo uničiti naše običaje in kulturo, ter postavlja sramotne ograje, ki nas ločijo od njih. Na stežaj odprimo vrata tistemu, kar se preprosto imenuje človečnost.”

  • sprehajalec

   Zakaj vedno pridejo iz juga, naj pojasni Svetlana? Zakaj ne iz severa?

  • Kri Za

   Makarovićka bi si s svojim penzionom lahko privoščila dostop na internet in kak izlet po Evropskih mestih ter se soočila s tem, kaj migrantje zares predstavljajo in počnejo.

   Tudi tebi, srakoper iz Haloz, to ne bi škodilo.

  • Mojca pokraculja

   Kakšna je pošast pošastna, ki pošastno sovraži otroke in vse okoli sebe kar ne nosi pošastne simbolike pošastnega režima?
   Pošast je sedela na prestolu na odru in pošastnno kimala s svojo pošastno glavo, ob zborovskem spremljanju pošastnih privržencev, pošastna publika pa se ji je dobrikala. Kot bi gledali pošast izpred let, ki si je zaželela pošastnega čaščenja na beograjskem stadionu z Druže Tito ljubičice bijela.

  • xtc

   Kakšna držasva je to da dovoljuje razmah islamo in levega fašizma?

  • macon

   Ceca Makarović bo delila svojo privilegirano penzijo s pol ducata pritepencev, da bo za zgled.

   Dokler ni zgleda, naj pa drži zaprt gobec.

  • bolimeđoko

   Kakšna država je to, da imajo ljudje, ki so polno delovno dobo trdo delali in, ker niso bili nikoli v partiji 300 evrov penzije, oni drugi pa, ki niso nikoli resno delali, niti si plačevali prispevkov za delovno dobo, ampak vse sproti zapravili za frtajčkanje in lagodno življenje pa danes uživajo vse privilegije, imajo prevelike penzije, so spoštovani, nekateri od njih celo priznani “umetniki” ……
   .JE TO POŠTENO ?????

  • šmentanamuha

   Pošast, ki so vraži otroke na splošno in še posebej Slovence in državo, ki ji daje nadstandardno penzijo na račun davkoplačevalcev, filozofira o dobrih šeriatarjih, ki nam ne želijo nič slabega, čeprav se dnevno množijo kraje, posilstva in umori, ki jih zagrešijo prav ti azilanti, ki zastonj živijo na račun prebivalstva v državi, po možnosti pa zakoljejo še kako multikulti navdušenko, ki jim radodarno pomaga s hrano ali seksom. Makarovička je postala navadna spaka, zavržena zlobna babura, ki najbolj sovraži tiste, na račun katerih živi. Lahko jo samo še zaničujem.

 • Peter

  tumpek citira ceco, nepozabno, no.

 • Peter

  Ampak ceca pa ni pela hej mašinca zagodi…ma problem z mašincam ali z godenjem, no?

 • baubau

  nomen est omen;dobra nić…

 • Emil

  Povej to vaši desnuharski kolegici, ki ga tako občuduje.

  • WISKY 1000

   vozi na svojo rdečo 24 kur,mujo

 • Peter

  Si zdaj med tasive prešaltal? Emil? Vedno sem občudoval tvoj smisel za nicke.

  Ti pa si z vsemi žavbami namazan, no.

  • Emil

   Delam, kar mi naročijo. Denar je sveta vladar.

   • Rožle

    Te čisto razumem ..
    levaki ste bili od vekomaj znani požeruhi ..

    • bolimeđoko

     Hja imajo univerzalni želodec. Oni lahk, prebavljajo, prežvekujejo, talijo, razjedajo, tržejo, seksajo ……. vse kar češ. Pred njimi ni varno nič… ne koza, ne ovca, ne zlato in ne srebro, ne tuj denar, ne tuja posestva premičnine, nepremičnine, ženske……… ta sorta je strašno odporna – skratka neuničljiva, no. he, he

 • Peter

  Torej, srečo da lahko človeku samo koncert Svetlane Cece Makarović, no.

  • Nšo-či

   Boginja lubezni je. Deli jo s pogledi.

   • Peter

    Ne razumem, kako sem lahko tak baksuz, da zmeri stran pogledam, no.

    • Nšo-či

     Žal ne morem všečkati niti tvoje muske, niti tvojih misli na drugih poteh. Imam rdeči semafor.

     • Peter

      ????

     • Nšo-či

      Blokirana sem. Moj stavek o Parizu je bil preveč revolucionaren.

     • Peter

      Ah ne…saj še mene ne blokirajo, no.
      Odlogaj se se in se nalogaj nazaj, no.

     • Nšo-či

      Tebe ne :). Mene pa. Ne, Peter …tja me več ne bo. Vojn se izogibam. Saj veš to… a ne

 • Rožle

  Pri naših ta levih volilcev je pač tako .!…
  Bolj k jih mouzeš …rajš te majo..!
  Bolj k jih mlatš…bolj so ti zvesti ..!!

  “PA SAM DA NI JANŠA !!! ” … pa tut, če se pol vse podre ..

  • bolimeđoko

   Ja pa dobro, no. Kaj se čudiš ? Vsako tele ma svoje vesele, de ?

 • Kri Za

  Mladi mož je čisti dokaz, da Zombiji zares obstajajo.

  Pa kako lepo zna migljati z ročicami, kot vsi njegove sorte:

  https://youtu.be/Q6FKvbhnxms

  Da ne govorimo še o tem, da nas je domišljavi falot sposoben celo poučiti, da na Krščanskih temeljih s tisočletnimi žulji in znojem naših prednikov zgrajena kultura in civilizacija pač zanj še ne pomeni, da smo tukaj kaj več kot pritepeni ekonomski migranti, ki namensko prihajajo vse to okoristiti, okrasti in uničiti ter nadomestiti z islamsko kulturo.

  Vsak komunist in njihov naslednik levičar zna po dolgem in počez pljuvat čez Kristusa in ljudi, ki sledijo njegovo izročilo in moralno etnične duhovne normative. Ko bo kdo od njih na isti način pred tako zelo miroljubnimi migranti stegnil jezik proti Islamu, Alahu in Mohamedu, se bo osebno zelo hitro spoznal s Halal postopki priprave kebap požrtije.

 • WISKY 1000

  kaj je to zaeno čudo?

  • Kri Za

   Ultralevičarski NWO Zombi.

 • Peter

  Demokracija: Škandalozni fake news Radia Slovenija: krščanske aktiviste, ki so v
  Brnu prekinili kontraverzno predstavo slovenskih gledališčnikov, označil
  za neonaciste!

  • žogica

   Sem poslušala na Radio Slovenija, kaj se je dogajalo……, pravi neonacisti so !

   • Peter

    Le poslušaj radio Slovenija, boš še veliko pametnih stvari slišala, no.
    Vsi, ki so malo manj levo kot radio slovenija, so neonacisti, itak. In ti jim padeš na finto? Jasno, ni kaj drugega pričakovati, no.

    • žogica

     Če gledaš NovoTV in poslušaš Radio Ognjišče, ti res ni več pomoči, Peter!

     • Peter

      Res je, ni mi več pomoči. Edino kakšna žoguica mi lahko še pomaga, no.

     • žogica

      Žogice so leve, odloči se!

     • Peter

      Odgovor je enak prejšnjemu, kakšne pol minute nazaj, no.

     • žogica

      Se boš moral prekrstiti v leve, pa bo…..

    • ljubinica

     To je res. Radio Slovenija je skrajno levicarski. Prvi in drugi program. Tako kot MMC …

     • Peter

      Jasno, dajati Hanzi za referenco je več kot sprijeno in podlo. Je smešno, no.

   • Olga2345

    Ja, levi fašisti iz “mladinskega” gledalisca..z bosanskim režiserjem…

    • žogica

     Kakšna nestrpnost, sovražiš vse okrog sebe, kako sploh živiš?

     • tohuvabohu

      Ne posplošuj, prismoda.

 • Peter

  To izvažamo v Evropo, predstave, v katerih Jezus Kristus posili Muslimanko. To je naša kultura, to je naš ponos, to plačujemo davkoplačevalci, no.

 • xtc

  Če kdo jemlje take tipe kot verodostojne je sam pacient za kakšno ustanovo kamor sodi.
  Vso tole,norenje levakov bo imelo na koncu klavrn konec,ki si ga v najhujših nočnih morah ne predstavljajo,vendar pa takole tisti ,ki se igra z ognjem in bencinom mora sleje kot preje dojeti ,da bo zagorel.

 • Olga2345

  Razlika med nekdanjimi in današnjimi “spontanimi” vsatajami bo le ta, da jih bomo sedaj dobro namahali in jim vrnili dvojno!

 • Kri Za

  Vsak komunist in njihov naslednik levičar zna po dolgem in počez pljuvat čez ljudi, ki sledijo Kristusovo izročilo in moralno etične duhovne normative.

  Ko bo kdo od njih na isti način pred tako zelo miroljubnimi migranti stegnil jezik proti Islamu, Alahu in Mohamedu, se bo na svoji koži zelo hitro spoznal s Halal ritualom.

 • milanček

  Ja, predragi moji Slovenci, seveda tisti del , ki je vsaj še malo zaveednih, to nam vsiluje kućanova golazen skupaj z jugo svinjarijo-mafijo pod jankovićem! Enostavno, treba jih je uničiti, na kateri koli način! Za slovenski narod gre in naše bodoče rodove!!!

 • milanček

  je pa ta tip zanimiv, ali ga je grdavs od makarovičke abortirala, ali pa ga je kućanova štefa povrgla v neki štali, ker jo je drug kardelj, mentor od govnača kučana , porival, milanček pa je bral njegove bluzenje!

 • domovina mili dom

  “Od koder smrad prihaja, tam gotovo nekaj se razkraja.”

 • sanguis sacrum

  3.6.2018..zadnja možnost, da se osvobodimo… Če ne uspe, potem bo spet dolgo, dolgo časa rudecu bom mela… In sovražnega govora ne bo več.. Tako kot v arabskih emiratih…

  • sanguis sacrum

   In Halal bo dovoljen-Mirovni inštitut, a vesta to?

 • sanguis sacrum

  Če bi imel ta tip burko, ne bi bilo nič narobe…

 • Kri Za

  “Politika sovraštva razglaša skupine ljudi za ničvredne in nevarne”, pravi nori ultralevičarski lažnivec.

  Naj nam potem pojasni, čemu je ekspanzija Islama v preteklosti od Slovenskega naroda zahtevala 200.000 žrtev?

  http://sl.wikipedia.org/wiki/Turški_vpadi

  KDO TOREJ IZVAJA POLITIKO SOVRAŠTVA, LAŽI IN PREVARE DO LASTNEGA NARODA?

 • Olga2345

  Kaj sporočajo levi fašisti Slovencem? Da ne spoštujejo ustave, niti zakonov! Ne spoštujejo rezultatov volitev – ne spoštujejo odločitve slovenskih volivcev! Ne spoštujejo naše domovine Slovenije, ki jo s tajnimi sporazumi načrtno ogrožajo in destabilizirajo! Nezakonitim divjakom namenjajo standard, ki je nekajkrat višji kot standard slovenskih delavcev in upokojencev! Načrtno uničujejo zasebno šolstvo in zasebno zdravstvo, sami šolajo svoje otroke v tujini! Ko sami zbolijo, se zdravijo na zasebnih klinikah v tujini! Vse v breme slovenskih davkoplačevalcev!
  Recimo dovolj je in jih naženimo za vedno!
  Volimo domoljubno desnico z SDS, brez Kučanovih kukavičjih jajc in marionet!

  • totex39

   Dobro opisano, vendar človek ne more razumeti, da se volivci v Sloveniji še vedno tega ne zavedajo ali pa so nepoučeni in še vedno volijo lažnivce, ki so nas uničili in še naprej bodo to počeli, kar je njihov namen.

 • Olga2345

  Koliko ur dela v realnem sektorju pa ima ta Ostržek z metuljčkom na zgornji sliki?

  • Kri Za

   Celo življenje že opravlja eno in isto dejavnost v realnem sektorju: krade.

 • ljubinica

  One v roznati opravi je na POP TV proglasilo Toninove besede za sovrazne do zensk (kot da bi bile vse zenske podpornice splavljanja ….), ravnanje Jankovica s farmacevtko mu pa ni sporno … Ni nikoli protestiral ….
  —–
  Seveda pa gre za DENAR. Tile skrajnolevicarski “nevladniki” zivijo ko bubregi v loju. Za svojo bolno propagando v sluzbi vladajoce udbomafije so imenitno placani …. Z denarjem davkoplacevalcev, tudi delavcev s 600€ na mesec …. Ustrasili so se, da bi se pipice zaprle ….

  • Peter

   Rožnata že je, rožnata, je pa treba vedeti, da so Polo srajce kar precej drage in zelo dobre. Je pa res, da take barve v svoji omari nimam, no.

 • jonh doe

  Kdo je nedonošenček ki 31.organizira proteste,predvsem pomembno je da je
  član antifa in hodi na antifa seminarje na FDV,dokaze sem našel na
  njegovem FB profilu torej te demonstracije ne bodo tako
  mirne kot Filip muki

 • zaton

  Se še spomnite, ko so domoljubi na Kotnikovi mirno protestirali proti prihodu migrantov in so se jim nasproti postavili zamaskiranci s katanami, pripravljeni za pretep. Med podporniki migrantov so takrat na shodu bili poslanec ZL Matej Tašnar Vatovec, Miha Kordiš (z zamaskiranim obrazom in katano v roki), Franc Trček, Matjaž Hanžek, nekdanji predsednik republike Milan Kučan, evropska poslanka Tanja Fajon, ki se je z migranti rokovala in jim izrekala dobrodošlico in sindikalist ter član TRS Branimir Štrukelj. In tale v rožnati srajci je eden izmed njih. Zdaj veste, kdo so IZDAJALCI SLOVENSKEGA NARODA.

 • SALZ

  Še dobro da ima fante roke vsaj seksa ne strada

  • Kri Za

   Če pogledaš kak njegov video hitro postane jasno, da rad pobira žajfo.

  • Mojca pokraculja

   Bogve če ne strada kljub rokicam.Dvomim da ve, kako se tem stvarem streže.

 • xtc

  Kam smo prišli?
  Narod učijo kaj je prav in kaj narobe mentalno pohabljene bebe.
  Mulca prtisnt dvkrat okrog ušes in nagnat nazaj v stajco da se igra z ropotiljicami in punčkami.

 • šmentanamuha

  Tale neuspeli abortus se zavzema za pravico do splava. Škoda, da njegova mati te pravice ni izkoristila. Ultra levičarji propagirajo kulturo smrti kot nekaj naprednega, zraven pa uvažajo šeriatarje, ki so skregani s civilizacijskimi normami dežele, kamor prihajajo. Pravično bi bilo, da prav muslimani naučijo te spolno dezorientirane osebke kozjih molitvic. Ni mi jasno,. kdaj so se nakotili tile multinespolno spolni osebki. A je bilo kaj takega v mleku njihovih mater, ko so jih dojile ali v hrani ali v vodi. Ampak nekaj je hudo narobe z njimi.

 • zaton

  Se še spominjate, kako so na Kotnikovi domoljubi miroljubno protestirali proti prihodu migrantov. Na nasprotni strani pa so bili zamaskiranci s katanami, pripravljeni na pretep. Med podporniki migrantov so takrat na shodu bili poslanci ZL in sicer Matej Tašner Vatovec, Miha Kordiš, Franc Trček in Matjaž Hanžek. Med podporniki je bil tudi Milan Kučan, ki mu osamosvojitev Slovenije nikoli ni bila intimna opcija. Prisotna je bila tudi poslanka evropskega parlamenta Tanja Fajon, ki se je z migranti rokovala in jim izrekala dobrodošlico, manjkal pa ni tudi sindikalist Branimir Štrukelj. Tale Filip v rožnati srajci je eden izmed njih. Zdaj veste kdo škodi Sloveniji

  • WISKY 1000

   fujjonka je od migrantov vsaj dvakrat žgana.

   • zaton

    Še dobro, da pride kakšen migrant mimo.

 • xtc

  Leve fašiste in kulturno marxiste je treba z zakonom prepovedat-gre za prikrit genocid. v bistvu gre za narodne izdajalce.
  V bistvu kdor to podpira podpira iztrebljanje Slovencev,njih kulture in spodkopava nje države Slovenije.

 • Kri Za

  Nekaj je treba priznati: v primerjavi s podmladkom je imel Milan vsaj nekaj stila in nivoja, tole je pa postalo čisti poden. Se vidi, da jim zvoni zadnja ura.

  • zaton

   Milanu in rdeči kamarili gre za nohte, hudič v sili še muhe žre.

   • WISKY 1000

    HVALA RDEČI,dobra reklama za Janeza,kar tako naprej,Janez čista zmaga.

  • šmentanamuha

   Ja, to je totaln podn.

 • if

  Dobranić, vse stranke na desnici uvrščate med “izključevalne in sovražne”.
  ___________
  Dobraninć, stranke, ki poudarjajo in branijo slovenstvo, niso izlključevalne in sovražne, ker branijo slovenstvo v njegovi rojstnii Sloveniji.

  Vašo izjavo, namero, načrt in napovedane demonstracije, obravnavam kot veleizdajalski napad neslovenstva rojenega v RS na slovnestvo.

  Vzpostavitev demokratične države slovenstva je nujna, da v RS ne bo vladalo neslovenstvo!

  • sašo

   On ni Slovenec in tega pač ne rfazume…razume pa da se Hrvati borijo za svoje ” pravice ” v Sloveniji, potem pa ni več za multikulti ampak je za solo kulti ;) . Vsi so oni isti, pritepenci ki se borijo proti matičnemu narodu, ker asocialni kot so niso sposobni asimilacije.

   • if

    Hvala za dopolnitev.

   • Ivan

    Slovenci na Hrvaškem so priznani kot manjšina in posledično jim pripadajo tudi pravice,ki iz tega izhajajo.Hrvatom v Sloveniji se ta pravica ne prizna.So pa eni in drugi pritepenci,kot ti praviš.

 • šmentanamuha

  Pravzaprav mislim takole. Naj naredijo še eno parado norcev in naj ljudje to vidijo. Konec koncev je nujno, da volivci pridejo samo do spoznanja, kaj se jim obeta s ponovitvijo leve vlade. Če jih to nebo streznilo, vsaj tistih, ki imajo otroke, da bodo odšli na volitve in volili spremembo v desno, potem si boljšega življenja niti ne zaslužijo. narod mora preprosto dozoreti in prevzeti odgovornost za svojo prihodnost. Če si večina res želi živeti v šeriatu, potem je najbolje, da si ostali naredimo strategijo preživetja za prihodnost. Verjamem, da stvarnik podpira kulturo življenja, vendar nam je dal tudi svobodno voljo, da si sami krojimo usodo in se učimo iz napačnih odločitev. Verjamem, da imamo Slovenci po Božjem zakonu pravico živeti in ostati na svoji zemlji. Torej?

 • xtc

  Tisti ,ki bodo na teh volitvah volili za levico,vedite ,da hočejo iz Slovenije narediti novi Libanon ali Sirijo,glasujejo za to,da se jim bo jutri posiljevalo hčerke in žene,otroke,ropalo,zganjalo nasilje,vlamljalo,podtikalo bombe,vozilo s tovornaki v ljudi,šole,vrtce itd ,ali res želimo tako državo?
  DEFINITIVNO NE,KULTURNEMU MARKSIZMU IN LEVIM FAŠISTOM.

 • šmentanamuha

  Pa še ta absurd: demonstracije proti desnici, ki že 8 let ni na oblasti in praktično nima vpliva na vladajočo levičarsko politiko. Kdo je tu nor? Upam, da bo poprečen volivec znal sešteti ena in ena. Fuck off, levičarji.

  • ljubinica

   Ja , sprevrzenost.
   Tudi npr. mediji.V normalnih drzavah, mediji podprejo opozicijo, kadar stranka na oblasti (vladajoca koalicija) zavozi.
   Pri nas pa ne. Pri nas ustanovijo novo stranko ( iz gnezda vladajoce elite) in MSM druzno tolcejo po opoziciji …. Da bi ja vse ostalo isto.
   To, kar pocnejo presstituti MSM, je izdaja naroda. Preprecujejo, da bi se Slovenija dvignilia iz greznice. Preprecujejo, da bi delavci zasluzili vec kot mizernih 600€ ….

 • sašo

  Filip, Hrvaški nacionalist v SLoveniji o nestrpnosti ? Vemo Filip fantič iz Lendave, ti si strpen do sveh tujcev, predvsem do tistih ki so Hrvati ;) . Največja smešnica je da ti ki se imajo za strpne, sejejo samo nestrpnost, žalijo in so verbalno agresivni in tudi fizično denimo v svojih homoseksualnih navadah . Filipče je že kot mali bil zafrustriran piflar z očali..porinjen na rob družbe, fant ki veliko in hitro govori, pa bolj malo pove.

  • ljubinica

   Je pa “pravoverno” usmerjen. Zato je tudi dobival neke nagrade za retoricne spretnosti.
   Lahko ste prepricani, da se taka retoricna briljantnost konservativcu oziroma “desnicarju” ne bi prinesla nobene nagrade ….
   ——
   Cakamo, da se v Sloveniji pojavi slovenski Jordan Peterson in sesuje to noro levicarsko “retoriko” ….

  • Ferdo

   Pripadniki Hrvaške nacionalnosti nikoli ne volijo levice.Nikoli!!!!
   (izjema so jugonostalgiki,ki jih ni veliko)

   • sašo

    Jaz mislim da ni Srb, ampak da je Hrvat, kolikor vem je oče iz Međimurja.

    • Ferdo

     Potem je pa v peščici izjem.
     Če pa bi procentualno Slovenci volili kot Hrvati,levica ne bi nikoli imela večine v parlamentu.To pa drži kot pribito.
     Ne jezite se na Hrvate,Slovencem odpirajte oči.
     Lp

 • zaton

  Levica se desnice boji kot vampir česna, saj se bo z zmago desnice razkrila vsa svinjarija levice, ki bo izgubila privilegije in ne bo mogla več krasti. Zato pa levica na vse možne načine skuša preprečiti zmago desnice na volitvah. Demonstracije, ki se pripravljajo, so potrditev tega.

 • sašo

  Fant je Hrvat, je gay, je feminist, je lezbist, fant je ja pravi punker, upornik prve vrste..nisem prepričan, ampak dozdeva se mi da je ta fant obiskoval cerkev in opraviol vse zakramente..?

  • šmentanamuha

   Možno.

  • Schemva Miro

   Na kilometer se vidi,da je peder.

  • Kri Za

   Misliš džamijo?

 • xtc

  Če želite biti jutri vi in vaši otroci “SLO Sirci” na vratih ZDA,CND,NZL,AUS,J,Kitajske in J Amerike volite levico.

 • Ker je dol kar precej komentarjev, kjer mu očitate hrvaško poreklo, naj vas malce korigiram. On ni Hrvat (skratka nekdo, ki se čuti pripadnega temu narodu in ima patriotska čustva), temveč je navaden jugoslovan navzic temu, da je domvnevno 1/2 ali celotno hrvaškega porekla.
  Si ga predstavljate, da ponosno pčosluša Thompsona?? Jaz ne. Ga pa vidim stati v strumni drži ob “druže tito mi ti se kunemo …”

  • Kri Za

   Seveda ni Hrvat.

   On je Zombi iz planeta Alpha Draco.

 • SIMON ROZIC

  Oh, kako žalostno!, zelo ponesrečen in težak kleščni porod, saj so mu celo
  lobanjo speštali, z možgani vred!…..Zanj je edina možnost “od zadaj”,
  da ga ne rabiš gledat “at face” !

 • Ales

  Slovenijo je rešil pred JNA edini Kučan za pogajalsko mizo. Vas Janezek se je skrival v bunkerju.

  • Peter

   Ares? Pardon, Ales?

  • Peter

   edini je rešil? Velkam, no.

 • učko

  fantek buzarantek

 • Anton

  za našo levico pa tole

  Jaz Sem Nor
  Jaz sem nor,
  jaz sem ubogi, bogi, bogi, bogi stvor!
  Jaz sem nor,
  jaz sem ubogi, bogi, bogi, bogi stvor!
  Jaz sem nor,
  jaz sem nor, ahaha,
  jaz sem ubogi, bogi, bogi, bogi stvor!

  Pršu sem na idejo genialno,
  zdaj jo pa izvajam maksimalno.
  Morda se zdela vam bo destruktivna,
  a ideja zlo je perspektivna.
  Sem pameten težko živel,
  zato sem se odloèu, da bom znorel!

  Pamet mi je vedno le škodvala,
  lalalalalala, ne, hvala!
  Vedno sem namest ljudi garal,
  “Ti si pameten”, so rekli, “Ti boš znal!”
  Zdaj pa, ko pojavi se problem,
  se nasmehnem in povem:

  Jaz sem nor,
  jaz sem ubogi, bogi, bogi, bogi stvor!
  Jaz sem nor,
  jaz sem ubogi, bogi, bogi, bogi stvor!
  Jaz sem nor,
  jaz sem nor, ahaha,
  jaz sem ubogi, bogi, bogi, bogi stvor!

  Ko znoriš, takoj se lažje diha,
  zdaj vsak èlovk se mi nasmiha,
  tudi ženske raje me imajo:
  “Glej ga, norèka”, pravjo in me crkljajo.
  Zame ni problemov, ni ovir,
  res, odkar sem nor, jaz mam krompir!

  Vsak dan neizmerno se zabavam,
  kogar hoèem lahko zaje (a, a),
  èlovek sem, k nè veè ne nasrka,
  vsi vedo, da mene luna: (tok, tok)
  Èe bi normalen bil, bi šel v zapor,
  zdaj pustijo me pri miru, ker sem nor!

  Jaz sem nor,
  jaz sem ubogi, bogi, bogi, bogi stvor!
  Jaz sem nor,
  jaz sem ubogi, bogi, bogi, bogi stvor!
  Jaz sem nor,
  jaz sem nor, ahaha,
  jaz sem ubogi, bogi, bogi, bogi stvor!

  Èe kdo me ujezi, do njega švignem
  in nesramno na uho mu rignem.
  Nato mu reèem: “Kupèek sem podrl,
  ker sem feferonov se nažrl.”
  Èe me hoèe kdo na gobec vžgat,
  pa mu reèem: “Pazi, jaz sem psihopat!”

  Jaz sem mali psihopat, psiho, psihopat,
  in te stisnu bom za vrat, bom za vrat!
  Z mano se ne smeš igrat, se ne smeš igrat,
  ker jaz sem mali psihopat, psihopat!

  Jaz sem nor, (on je nor)
  jaz sem ubogi, bogi, bogi, bogi stvor!
  Jaz sem nor, (on je nor)
  jaz sem ubogi, bogi, bogi, bogi stvor!
  Jaz sem nor,
  jaz sem nor, ahaha,
  jaz sem ubogi, bogi, bogi, bogi stvor!

  Zdaj nè veè se ne sekiram,
  vse naderem in naprej maširam.
  Se po svoji pameti odloèam.
  Norost toplo vam priporoèam!
  Èe želi si kdo od vas znoret,
  za zaèetek mora si zapet:

  Jaz sem nor, (jaz sem nor)
  jaz sem ubogi, bogi, bogi, bogi stvor!
  Jaz sem nor, (jaz sem nor)
  jaz sem ubogi, bogi, bogi, bogi stvor!
  Jaz sem nor, (jaz sem nor)
  jaz sem ubogi, bogi, bogi, bogi stvor!
  Jaz sem nor, (jaz sem nor)
  jaz sem ubogi, bogi, bogi, bogi stvor!
  Jaz sem nor, (jaz sem nor)
  jaz sem ubogi, bogi, bogi, bogi stvor!
  Jaz sem nor,
  jaz sem nor, ahaha,
  jaz sem ubogi, bogi, bogi, bogi stvor!

  sarkazem press

 • sanguis sacrum

  Slovenija…. Slovenke in Slovenci, domoljubi… Gremo… Naprej.. Za Na

  Rod svoj…

 • Jeffrey

  “…saj je organizator Filip Dobranić med “izključevalne in sovražne” označil vse stranke na desnici….”

  “Resnicoljubneži” zopet lažete kot pes teče ! Enostavno NI RES, da je kot take označil vse stranke na desnici (je pa navedel nekatere)….ŠE VEČ…ko mu je skušala poptv voditeljica to podtakniti ji je jasno zabrusil, da to ni protest proti desnici, pač pa protest proti sovražnemu diskurzu. Če upate kje stakniti posnetek intervjuja (npr na tvin), vam priporočam da si ga ogledate in se sami prepričate kaj je bilo tam res izrečeno !

  • bolimeđoko

   in ti naj bi bil novinar – ah ne me hecat, no.

   • Jeffrey

    Kdo govori o kakšnem novinarstvu? A si ti mogoče mal preveč popil?

    • bolimeđoko

     napad je najboljša obramba, de.

 • Kri Za

  Odkar je 1979 Ajataola Homeini Iran iz razvite države popeljal v Islamski srednji vek, so poročila polna novic o terorizmu, zatiranju človekovih in ženskih pravic, grožnjam s smrtjo in umorih zgolj zaradi verbalne kritike, vojn, umorom nedolžnih civilistov v mirnem okolju zahodnih mest, migrantih kateri dobroto vračajo s posilstvi in krajami in se ne vračajo domov…in to levičarji uvažajo.

  Koga vi lažete levičarji, mislite, da je narod slep, gluh in neumen?

 • Igor Kavalar

  Sovražniki humanosti in skrajneži ste ravno komunisti.
  Ni bila zastonj ta židovska socialistična ideologija prepovedana.

  • David Hitler

   Židaiseri so komunaeiseri

 • max

  Vir: Wikipedia, https://sl.wikipedia.org/wiki/Fašizem
  “Tako je »fašizem« splošen in skupen izraz za ideologijo, doktrine, politična gibanja in politične prakse, pa tudi za politične sisteme in države, v kateri se kažejo izrazito protidemokratične, totalitarne in avtoritarne težnje.[2]” in Opredelitev
  -uporaba nasilja in sodobnih tehnik propagande in cenzure za zatiranje politične opozicije
  -obsežna ekonomska in socialna organizacija
  – korporativizem

  Če bo zmagala SDS bodo sledile demonstracije…
  Tri dni pred volitvami napovedani protesti…
  Vas na to kaj spominja? Novodobni levi fašisti…

 • Kri Za

  “Bratstvo i jedinstvo”, veliki nori izum Titoizma smo ukinili, ko je tale dolgojezični fantiček iz roza kluba še z lulčkom praskal po peskovniku.

  Zato nam nekdo, ki se je rodil leto dni po demonstracijah na Roški ne potrebuje soliti pameti, da moramo graditi novo Bratstvo i Jedinstvo s pripadniki islamske ideologije in kulture na nivoju kamene dobe.

 • Slovenka

  Kaj muslići delajo s takimi cunjami?

  • Kri Za

   Za tiste, ki jih nosijo takšne lepe roza cunjice imajo musliči poseben naziv, Bacha Boys…fantje “za zabavo”:

   http://youtu.be/eM-xe6wHjnw

   Oglejte si civilizacijske in kulturne norme v islamu, “bacha” so “plesalci” ki moške stranke pričnejo zabavati pri svojih rosnih 12 letih, ne ostane pa samo pri plesu…ker je ženska prostitucija prepovedana, so se pač “znašli”, pederajsarstvo in pedofilija očitno nista čisto nobena ovira.

   Včasih je bila v nekem časopisu rubrika SAJ NI RES – PA JE.

   Islam ima marsikateri fenomen, ki spada vanjo, levičarji pa tiste, ki jih razkrivajo imenujejo ksenofobi, skrajni desničarji ali pa celo neonacisti. Čestitamo.

 • tonite falco

  Poglejte si tale video o globalističnem načrtu kako islamizirati in uničiti Evropo: https://www.youtube.com/wat… podnaslovljeno s slovenskimi podnapisi.

  Multikulturno
  takšno Evropo si sigurno ne želimo in jo tudi ne odobravamo in se bomo
  morali boriti proti vsem levičarskim vladam v Evropi. Najverjetneje tudi
  z orožjem, ki bi radi levičarji v vseh držav sveta posebno v Ameriki in
  tudi pri nas popolnoma prepovedali, da se človek ne bi moral braniti
  pred nasilnim tujerodnim narodom, Tako pri nas in tudi drugod po celem
  svetu! Pomislite dragi ljudje tudi dvakrat ali večkrat komu boste
  namenili vaš glas na teh parlamentarnih volitvah 03.06.2018 v nedeljo.
  Mislim, da je najpametnejša odločitev stranka SDS, ki nas bo zavarovala
  kot narod in družine z našimi otroki in vnuki za bolj varni jutri in
  blagostanje nas in naših družin.

  Zato vsi volite naslednjo nedeljo stranko SDS za naš blagor in mir v državi !!!

 • Kri Za

  Zombiju in ostalim levičarskim Antifa fašistom priporočamo, da si ogledajo kakšen video z vrhunskim prikazom barbarskega islamističnega “spoštovanja do žensk”:

  http://youtu.be/bO12X1nhzzk

  Hvala lepa za vaš nori “Posiljevalci Wellcome”

 • Novakec1

  Sloovcam res ni pomoči ob takem potencialu ki se kaže po cajtengih in na TV in ki v ozadju odloča o usodi slovenstva. Problem so tisti ki take rinejo v ospredje, domači izdajalci.

  • Silka

   Je moč in pomoč, zato volimo pomladne strake, da napravijo red

   • Novakec1

    So bli na oblasti pa so jih na demokratičen način zbrcal dol.

 • kralj matjaž

  Hm.
  A ne bo to kršenje volilne zakonodaje? Bi morala policija preverit kdo je v ozadju

 • Rožle

  Tale je živ dokaz, da ti lahko višek inteligence tudi škoduje …

  • Franc Klemenčič

   Med genijem in norcem je samo en korak.
   Ta tip je napravil kar nekaj korakov!

 • Prosim, da Slovenijo vodi pravi moški. Barve srajc in metuljčkov naj bodo skrbno izbrane v barvah Slovenske zastave. Hvala.

 • Dragan Krstič

  Slovenija je zabasana s sociologi in filozofi iz FDV.. Ta je en od množice, ki bi vladali in drago prodajali blablabla delavcem v proizvodnji.

 • radames

  Civilizirana družba, kakršna naj bi bila slovenska, bi morala take tipe PREVENTIVNO osamit.

 • Ivan

  Letos bo pa zgodaj “parada ponosa”.

 • Elvis makovec
  • cosmosjasnovidec

   Kot sem ti ukazal odfukaj pederčina kretenska.To kar si zasledil ti komaj sedaj na svojem buzerantskem portalu smo mi vedeli že navse zgodaj levočefutar osmojen.
   Raje si pojdi pobarvat svoj črni ciganski ksiht,da ne boš hodil naokrok kot izgubljen komad premoga.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

 • Elvis makovec

  Si KDO UPA S SVOJIM PRAVIM IMENOM KOMENTIRATI??? SO JAJČKA?? Ehhh zajčki polnih ust sline..

  • cosmosjasnovidec

   Daj spizdi driska pedrovska zahojena.Komu si pa ti gnoj parazitski levuharski čefutarski mešanec v interesu,da bi se tebi predstavljal.
   Napiši ti tukaj svojo adreso pa se ti pridem predstavit jaz in boš imel v trenutku nabito tvojo buzerantsko betico v tvojo pedrovsko rit zahojenec.
   Mater sedaj že popolnoma vsak navaden čefutarski ter levuharski posrani peder hoče pametovat tukaj na tem portalu.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

   • Elvis makovec

    Pod PRAVIM imenom pišeš PRAVE argumente da se lahko razvije PRAVA DEBATA! Nima veze to ali si levi, desni, peder, driska, rožica, medvedek,… alkarkoliže.

 • cosmosjasnovidec

  Hahaha me zanima kdo je lahko poslikal to spako in z kakim objektivom.
  Namesto,da se ubada z vsemi drugimi zadevami bi se moral posvetiti operaciji njegovega ksihta ali še bolje z zamenjavo celotne njegove betice.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • Matt von Glanz

  jojjoj kakšen pristranski aktivist, ki za svoje pravi, da so popolnoma nevtralni, ker da cenzurirajo vsak sovražni govor.
  In, kolikor sem slišal, ni odgovoril, kdo jih financira.
  Prav si ga predstavljam, da po intervjuju izpod pulta frajersko potegne – stekleničko z mlekom.

 • Djuro Sumar

  Desničarji le na portalu nekaj pljuvajo, jokajo in stokajo, niso pa sposobni organizirati kontra shoda. In takšni nesposobneži naj bi nam vladali.

 • SDS 50+ je rešitev za vse pereče probleme v Sloveniji. ki jih je zakuhala izrojena levice oz. leglo nesposobnežev, tatov, lažnivcev in zamegljevalcev resnice, ki se že kar nekaj časa pasejo na politični sceni…enkrat je treba reči, dovolj je dovolj…želim več, želim doseči meje predstavljivega, želiom se počutiti v moji domovini spet doma…za to sem se odločil da grem na volitve in glasujem za SDS oz. pomladne stranke…ker hočem živeti bolje… To bi si moral reči vsak Slovenec oz. državljan Slovenije, ki hoče svoji domovini najbolje…saj s tem končno dela tudi zase…
  https://www.youtube.com/watch?v=WaKBp6PeEmc

 • Orlač Darko

  Ej buzerant nezgravžni. Pa kako za božjo voljo lahko dobiš koga v posteljo. Najbrž kakega musliča, ki mu je itak vseeno – opica, osel, koza, mula zajec, kokoš….itd Samo, da je luknja. Svinja nemarna….. Daj se poglej vsaj enkrat dnevno v ogledalo, pa boš od bruhanja imel spontano bulomijo. Jasno ??? ali ti ni ???

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!