fbpx

Izrojena levica pred volitvami v lov na čarovnice: prek “Mirovnega” inštituta bi radi utišali družbena omrežja!

Mirovni inštitut (foto: Twitter)

Ko pomislim na Mirovni inštitut in njim podobne zapravljivce javnega denarja, se ne spomnim niti ene same koristne stvari, ki bi jo četa tam zaposlenih »doktorjev« znanosti doprinesla k boljšemu življenju naše družbe. Od silnih milijonih evrov, za katere so v letih obstoja olajšali proračun, niti enega omembe vrednega prispevka k boljšemu življenju ljudi. A resnici na ljubo, to tudi ni njihov namen, kajti “Mirovni” inštitut je specializiran oddelek izrojene levice za nadzor misli, je levičarska različica nacistične Propagande, ki je bila ključna pri načrtovanju in podpori skrajnih političnih idej ter vojaških akcij nacistične Nemčije. V laboratoriju “Mirovnega” inštituta je bila ustanovljena demokraciji nevarna Iniciativa za demokratični socializem Luke Mesca in Mihe Kordiša, ki časti zločinske osebnosti totalitarnih režimov, v parlamentu pa nenehno napada in blati zagovornike otrok in družin.

Mirovni inštitut je “strateški center” za utrjevanje marksizma, komunizma, protidružinskih ideologij, širjenja t. i. reproduktivnih pravic in radikalnih zahtev homoseksualnega lobija. V “Mirovnem” inštitutu se skriva skupina fanatičnih in finančno privilegiranih homoseksualnih aktivistov ter radikalnih levičarjev. Na ukaz Komunistične partije Slovenije se je Mirovni inštitut leta 1991 prelevili v “neodvisni raziskovalni” inštitut. Med ustanovitelji so zapisani javnosti znani levičarji: Mojca Novak, Vlasta Jalušič, Tomaž Mastnak, Sašo Gazdić, Stojan Sorčan, Rudolf Rizman, Marko Hren, Gregor Tomc in Darko Štrajn.

Že od ustanovitve aprila 1991 se bogato napajajo z denarjem davkoplačevalcev. Gre za organizacijo, ki se je med drugim fantastično specializirala za črpanje proračunskih sredstev, saj so do zdaj s svojimi sateliti davkoplačevalce olajšali za več kot 8 milijonov evrov.

Inštitut blagoglasnega imena: Mirovni inštitut je Soroševa izpostava v Sloveniji in osrednji “študijski” center totalitarne levice 
Od leta 2003 naprej “Mirovni” inštitut vodita Lev Kreft in Neža Kogovšek Šalamon, v upravnem svetu pa sedi tudi Dragan Petrovec, kriminolog, znan po tem, da je grobo žalil vztrajnike pred Vrhovnim sodiščem. Mirovni inštitut pa ni osamljena oaza: svoje metastaze širi tudi v aktivno politiko in proizvaja skrajneže, kakršna sta Luka Mesec in Miha Kordiš. Hkrati so ustanovitelji tudi drugih “neodvisnih” nevladnih organizacij, kot so PIC (Pravno informacijski center levice, ki je prejel že prek 1,5  milijona EUR), CNVOS (Center nevladnih organizacij Slovenija, ki je prejel več kot 3 milijone EUR) in SLOGA (prejela že  več kot milijon EUR).

Skupaj s FDV-jem, Fakulteto za socialno delo, Pedagoškim inštitutom, Pedagoško fakulteto, nekaterimi katedrami Filozofske fakultete, Legebitro in drugimi organizacijami homoseksualnih aktivistov ter Toševim inštitutom za merjenje javnega mnenja Mirovni inštitut že desetletja izvaja socialni inženiring nad slovenskimi državljani.

Skrajneži nas hočejo utišati z zaroto molka. Sovražni govor = sovražni molk!
Twitter, Facebook, Instagram in večja družbena omrežja so v zadnjem letu ali dveh temeljito spremenili medijsko podobo in ljudje ne nasedajo več vsemu, kar proizvajajo Fake News mediji, zato si izrojena levica močno prizadeva za utišanje ljudi in družbenih omrežij.

Slovenija je za homoseksualne in levičarske aktiviste neke vrste obljubljena dežela, ki ji skorajda neomejeno vladajo že desetletja. S sprejemanjem zakonov, ki omejujejo svobodo govora, in pomočjo psihološke represije pa se pospešeno pripravljajo na skorajšnje volitve. Te dni so ponovno udarili in spet so uporabili zastraševanje kot preizkušeno metodo iz preteklosti. Na Twitterju so odkrito pozvali ljudi, naj prijavljajo sosede, prijatelje in znance zaradi “sovražnega govora”. Z zastraševanjem nam želijo v resnici vsiliti sovražni molk, ki ne dovoli kritike malikovanja totalitarizmov in zavira rast demokratičnih vrednot in standardov ter zavlačuje pokop zverinsko pomorjenih.

Množičen odziv svobodomiselnih domoljubov: ne boste nam vzeli svobode govora!
Poziv direktorice Mirovnega inštituta na Twitterju, naj ljudje ovajajo svoje prijatelje ali sledilce na družbenih omrežjih, je dejanje skrajnega obupa levice, ki izgublja nadzor nad ljudmi in psihološko ustrahuje vse, ki  ne verjamemo več lažem Fake News medijev. Da se ne bi bilo treba odreči svojim privilegijem in nadvladi nad ljudmi, so pripravljeni nad nami izvajati represijo in nas ustrahovati, vendar jim ne bo uspelo, ker nas je preveč, da bi nas lahko utišali.

Skrajni levičarski krogi so zaradi tega v paniki in uporabljajo psihološke represije, s katero želijo drugače misleče poriniti v geto osame in molka. V ta namen so ustanovili tudi t. i. Svet za sovražni govor, ki preganja vse svobodomiselne posameznike in spletne strani, kakršna je 24Kul, ki širi resnico o njihovem podtalnem rovarjenju proti svobodi misli in govora. Namen tega sveta, ki so ga ustanovili bogati levičarji na Mirovnem inštitutu, je, kot kaže, tudi netenje sovražnega in neresničnega govora o zagovornikih človekovih pravic ter prek medijev hujskati proti drugačemislečim ter jih ustrahovati.

Člani t. i. “sveta za širjenje sovražnega govora” pod vodstvom Nataše Pirc Musar so s svojimi napadi na poštene državljane in zagovornike človekovih pravic otrok in družin pokazali svoj pravi obraz. Hvaležni smo jim lahko, da so sneli maske in se razkrili! Čas je že, da jim pri tem pomagamo, razkrijemo njihove finančne vire ter javno spregovorimo o njihovih metodah delovanja. “Neodvisne” strokovnjake Mirovnega inštituta pa pozivamo, naj razkrijejo svoje prihodke zadnjih 5 let.

Franci Donko

 

 

“Dne 1.9.2017 ste v članku z naslovom “Izrojena levica pred volitvami v lov na čarovnice: prek “Mirovnega” inštituta bi radi utišali družbena omrežja!”, avtorja Francija Donka, zapisali, da so člani t. i. “sveta za širjenje sovražnega govora” pod vodstvom Nataše Pirc Musar so s svojimi napadi na poštene državljane in zagovornike človekovih pravic otrok in družin pokazali svoj pravi obraz. Iz tega stavka je razbrati, da avtor meni, da Nataša Pirc Musar še vedno predseduje Svetu za odziv na sovražni govor.

Dr. Nataša Pirc Musar je v Svetu delovala v prvem delu projekta od decembra 2015 do marca 2016, ko ji je mandat potekel. Po tem datumu je Svet za odziv dobil nove člane.

Nataša Pirc Musar”