[Video] Preventivne demonstracije proti desnici tri dni pred volitvami organizira “zgolj civilna družba”, financirana s strani davkoplačevalcev – v resnici sovražna do politične konkurence in svobode govora!

Datum:

Levica pod pretvezo civilne družbe zgolj tri dni pred volitvami organizira demonstracije proti “sovraštvu”, ki pa je v resnici zgolj instrumentalizirana levica v zadnjem boju proti desnici, saj je organizator Filip Dobranić med “izključevalne in sovražne” označil vse stranke na desnici. Tovrstni protesti so v svojem bistvu sovražen napad na demokracijo, politični pluralizem ter svobodo govora. Demonstracije, za katerimi stojijo nevladne organizacije, financiramo davkoplačevalci. Mirovni inštitut je ustanovitelj še drugih “neodvisnih” nevladnih organizacij, kot so PIC (Pravno informacijski center levice, ki je prejel že preko 1,445.464,89 evra), CNVOS (Center nevladnih organizacij Slovenija, ki je prejel 2,902.041,58 evra) in SLOGA (prejela že 1,057.557,33 evra). Sicer pa je s svojimi sateliti Mirovni inštitut prejel že preko 8,7 milijona evrov!

                   

“Politika sovraštva razglaša skupine ljudi za ničvredne in nevarne. Namesto blaginje strah, namesto solidarnosti nasilje. /…/ Vsi na demonstracije!” so zapisali organizatorji na svoji strani na Facebooku. Eden od organizatorjev demonstracij, Filip Dobranić, je v oddaji 24ur povedal, da demonstracije ne bodo usmerjene “samo proti Janševi SDS, ampak tudi proti SLS, SNS, hervardom, celotni gnojnici na slovenskih spletnih mestih v komentarjih in vsem Twitter-accountom in ljudem, ki se jim zdi sprejemljivo reči ‘dajmo begunce postreljat'”. 

“Pri organizaciji demonstracij ne sodeluje nobena politična stranka, ne gre za poziv k podpori ene stranke, temveč za poziv k ravnanju, ki bo čim bolj omejilo moč radikalne desnice, torej k izbiri kandidatk in kandidatov, ki svoje politike ne gradijo na izključevanju in sovraštvu,” so zapisali organizatorji protesta na Facebooku in s tem tudi sami potrdili, da je njihovo klobasanje o apolitičnem protestu pred volitvami navadna laž.

Kakor je Dobranić sam naštel, bi lahko sklenili, da je v fantovem svetu skrajno desno vse, kar je desno od tovariša Lenina. Kar se kaže, je to, da naveza levičarskih aktivistov želi zadnje dni pred volitvami z nekim slamnatim možem “skrajne desnice” mobilizirati svoje volivce.

“Problematičen” Ahmad
Sporočilo je tako kot že vedno do zdaj kristalno jasno. Če ne zmaga leva opcija, naslednjič demonstracije ne bodo mirne. Namen teh “miroljubnih shodov”, ki poveličujejo komunistični režim ter strašijo pred “skrajno” desnico, je demonstrirati mobilizacijsko moč skrajne levice. Na to je nakazala tudi sama novinarka POP TV, ko je prihajajoči shod primerjala z mariborsko vstajo, za katero se zdaj že dobro ve, da je bila zrežirana.

Dobranić je SLS-ove predvolilne plakate označil z nebuloznim izrazom “širjenje sovraštva”. To je ena od ljubših levičarskih taktik, ko ne morejo prilepiti svojim nasprotnikom ničesar in jih zato na koncu ožigosajo z miselnimi zločini, katerih parametre poznajo samo oni, saj so izmislek njihove domišljije.

Dobranić zagovarja ženskam sovražno politiko
Za Dobranića je problematično celo, da je “mlad predsednik stranke” NSi Matej Tonin v nedavnem intervjuju za Večer povedal, da bi dostop do splava otežil. Res, kako zelo sovražno, da želi neka konservativna stranka pripraviti mlade ženske do premisleka, preden se odločijo ubiti svojega otroka, ter jim umor njihovega še nerojenega otroka kar se le da otežiti.

Po Dobranićevih besedah je taka politika “sovražna do žensk”. Zanimivo, da to izusti človek, ki podpira prihod migrantov, ki bodo lahko pri belem dnevu posiljevali, kakor to počnejo v Nemčiji, Avstriji, Veliki Britaniji, Italiji, Švedski in številnih drugih državah. Njegova lastna politika se mu ne zdi “sovražna do žensk”. Mogoče bi se moral Dobranić, preden še kdaj izusti tako brezumno frazo, raje najprej pogovoriti z dejanskimi žrtvami migrantske krize, z ženskami, ki so jih migranti skupinsko posilili za novo leto v več kot petih večjih nemških mestih.

Mogoče bo potem dvakrat premislil, preden se pojavi v javnosti s plakatom “Rapefugees welcome”.

Ivan Šokić

Sorodno

Zadnji prispevki

Klakočarjeva užaljena, ker nesojenega partnerja na slavnostno sejo spet ne bo

Premier Golob se bo na predvečer dneva državnosti udeležil...

Francoska desnica pripravljena voditi državo

Da so pripravljeni vladati Franciji, je na programski konferenci...