[Video] Slovenska nevoščljivost: Mediji se ves čas norčujejo iz Melanie ali pa jo ignorirajo, zdaj pa spet zahtevajo, da v Beli hiši za našo državo naredi več

Prva dama ZDA Melania Trump (vir: twitter)

Odnos slovenske vladajoče politike in osrednjih medijev do prve dame ZDA, ki prihaja iz Slovenije, je indikator ohladitve diplomacije med Slovenijo in ZDA, ki se vleče, odkar je mesto zunanjega ministra zasedel Karl Erjavec. Američani ravno tako ne pozabljajo drobnih stvari in slovenskega izgovarjanja, ko pride do sankcij Iranu.

“Če bi želeli privabljati turiste tudi s tem, da je Slovenija dežela prve dame ZDA, bi se najprej morali nehati ob vsaki priložnosti norčevati iz nje in bi raje razmislili, kako to pametno izkoristiti,” je na Twitterju zapisal nekdanji minister in ekonomist Matej Lahovnik.

Lahovnik je izpostavil mačehovski odnos, ki ga imajo osrednji mediji do prve dame ZDA Melanie Trump. O ženi ameriškega predsednika Donalda Trumpa se v levičarskih medijih govori z zaničevanjem in porogom. Vzvišen odnos do nje kaže tudi vladajoča slovenska politika.

Zato se ni čuditi, da so odnosi z ZDA na psu. Ni to samo zaradi odnosa slovenske politike in medijev do Trumpove, a je vseeno dober indikator, kako odnosi med državama niso v najlepšem redu – že vrsto let ne.

Odnos do Melanie odraz dolgoletnega zanemarjanja diplomacije z ZDA

Zadnje srečanje med slovenskim premierjem in ameriškim predsednikom je bilo v Sloveniji, ko je ameriškega predsednika Georga W. Busha sprejel takratni premier Janez Janša. Dve leti pred tem je Bush Janšo sprejel v Beli hiši.

Vse od takrat pa je nastopila ohladitev odnosov. To se je poznalo že med obiskom predsednika Boruta Pahorja v Beli hiši leta 2011, ko ga je sprejel takratni podpredsednik Joe Biden in ne sam predsednik Barack Hussein Obama. Zasluge za to gredo takratnemu ministru in predsedniku DeSUS Karlu Erjavcu.

Erjavec postavil ZDA na drugi tir

Medtem ko je zunanji minister Dimitrij Rupel v obdobju 2004-2008 kar 6-krat obiskal ZDA, je bil Erjavec v ZDA v vseh letih svojega ministrovanja na zunanjem ministrstvu zgolj dvakrat.

V obeh primerih je šlo za udeležbo mednarodnih konferenc v zvezi z bojem proti terorizmu. “Dvostranskih srečanj tedaj ni bilo,” je v intervjuju za Demokracijo povedal upokojeni veleposlanik Vladimir Kolmanič, ki je služboval tudi v ZDA.

Slovenska nevoščljivost ne pozna meja: “Sprijaznimo se, ona si lasti pol Amerike, medtem ko sam nimam ničesar,” pravi kipar, ki je izrezbaril “kip” Melanie Trump

Kar zadeva Trumpovo, je ta po Kolmaničevem mnenju naredila za slovensko prepoznavnost več kot kdorkoli doslej. “Ti napadi so škandalozni,” je povedal Kolmanič o blatenju Trumpove, ki prihaja iz Slovenije, “da ne govorimo o tistih zmazkih, tako imenovanih skulpturah, ki so bile postavljene”.

Melania za prepoznavnost Slovenije naredila več kot kdorkoli

Po Kolmaničevem mnenju je šele Trumpova Slovenijo umestila na ameriški zemljevid. “Odkar je postala prva dama ZDA, se je zanimanje za Slovenijo zelo povečalo, posledično se je denimo tudi podvojilo število ameriških turistov v Sloveniji.”

S tem se strinja tudi profesor s Fakultete za družbene vede Univerze v Ljubljani dr. Bogomil Ferfila. “Videl sem neko globalno anketo,” je za Nova24 TV povedal Ferfila, “kjer je Melania Trump 3. najbolj priljubljena ženska v ZDA. Mislim, da 17. ali 19. na svetu. Kaj takega se nobenemu Slovencu ni nikoli zgodilo in se nikoli več ne bo.”

Ivan Šokić

 • Unikatna

  Melanija točno ve kako se mediji obnašajo in kaj pišejo o njej, zato nikakor naj ne pomislijo na kakšrnokoli njeno pomoč!

  • JANEZ GUS

   Tu prednjači komunistična rtvs,POP, A-kanakizacija,Delo,Večer,Dnevnik.Laydi………

 • šmentanamuha

  Poniglavost slovenske leve politike in levičarskih medijev je nekaj tako nedoumljivega, da nas upravičeno uvrščajo na politično dno. Zadnjič sem poslušala, kako se je novinarka na Radiu Maribor norčevala in posmehljivo govorila o Trumpu in tistem kipu nekje na Gorenjskem. Njenega imena nisem slišala. Vozila sem se v avtu, če bi bila doma, bi poklicala na radio in ji povedala nekaj krepkih. Tako pa lahko samo tu na javnem portalu zapišem, da taki maloumni novinarji in novinarke najbolj sramotijo svoj poklic. To je bila več kot očitna zloraba medija in povabilo poslušalcem, naj se tudi sami norčujejo iz predsednika Združenih držav Amerike in njegove žene, ki je mimogrede Slovenka. Seveda pa ti poniglavci vse to počno s privoljenjem politike, morda celo po njenih navodilih. In pol zdaj neko začudenje, kaj bi morala Melanija narediti za slovenijo, pa ni. Ej folk, pa to je naravnost slaboumno.

  • JANEZ GUS

   Vse to korenini v murgelski greznici.

  • Dizzy Spellbound

   Popolnoma se strinjam s tem mnenjem. Mislim, da smo Slovenci cepljeni z zavistjo, škodoželjnostjo, favšijo, da kar pokamo po šivih. Naša kultura, etika in morala so na dnu civilizacije. Slovenija pa mora imeti super junake in nedotakljive heroje v politiki in pri določenih županih. Pa kaj čmo, smo pač zakompleksirani in ne sežemo niti Butalcem do pet.

  • Valter BraniSlaV

   Ta “novinarka” seveda pise po narocilu.
   Neodvisni novinarji so tako pogosti kot stirikotni krogi.
   Vsi produkti FDVja so zal neproduktivni saj njihovi “izdelki” nimajo trzne vrednosti.
   Popolnoma vseeno je ce so to novinarji, Fajonka, Mesec ali Jansa.

 • Nata

  Saj je vse skupaj že smešno, no ??
  Slovenija jima postavlja ena skropucala od spomenikov. Novinarji se samo norčujejo. Od silne vlade tudi ene lepe besede še nisem slišala . . . . .vsaj o njej, Slovenki , ki je Prva dama . . . . .

 • IZBIRA

  Manire kot so privoščljivost, nevoščljivost so domena komunistov, še posebej poobogatenih komunistov, komunistični buržuaziji in komunističnim feudalcem na državnem plačilnem seznamu.

 • GverilaStyle

  Ja in ona se bo spet posrala na Slovenijo…sej ni čudnega ob takem zlaganem poštenju naših političajev….sej roko na sece, se 70% Slovenk in Slovencev, ki živimo v Sloveniji, poserje na Slovenijo…no, da nebo zede, jz se poserjem na Slovenijo kot jo imamo!!!!

 • šmentanamuha

  Mene bi bolj zanimalo, kako je uspelo temu pedru od Obame in njegovi trangenderski ženi preslepiti večino sveta, razen Holywooda, oni so vedeli, vendar je bilo to strogo zaupno za ceno življenja. Igralka, Joan Rivers, ki je o tem povedala nekemu novinarju, posnetek je YT, je bila čez 14 dni mrtva. Kar precej dokaznega materiala imate na YT, če vpišete Michael Obama transgeneder.

  • SIMON ROZIC

   Verjamem, saj je res delovala kot ena transeksualna bokserka…(naj mi Bog oprosti,
   če nimam prav)…

 • šmentanamuha

  Mimogrede: Melanija je dostojna in najlepša prva dama ZDA.

  • zokispoki

   Edina, absolutno edina napaka je samo katastrofalen izbor, doticne konunajzarske odvetnice. Tega pa ne razumem, in tudi ne odobravam ! Je namrec dobro hranjena undercover tovarisica, v raznih vlogah, povzrocila prevec krivic in skode drugace mislecim !

 • Ivan Ivanovič

  To je Kučanova politika. Človek sovraži Slovence in ne privošči nikomur, da mimo njega kaj doseže. Melanija je postala prva dama ZDA in Kučan izgoreva od zavisti skupaj s svojimi fanatičnimi pristaši.

  • tomven

   Tako je!

  • SIMON ROZIC

   Pa saj je “Štefi” bila tudi en lep čas prva dama Slovenije, a ne?, pa še
   neka ženska leta, pa kaj še vse…no, miss ni bila nikoli!

 • Antonius

  Kot Jugoslovan sem bil ponosen, da sem Slovenec, danes me pa srce boli ob dejstvu, kaj Slovenci izvoljenim Kučanovim kleptomanskim partijcem dovolimo, da me je zdaj posledično skoraj sram, ker sem Slovenec.

  • Ivan Ivanovič

   Saj to je njihov cilj: da nas je sram biti Slovenci. Potem smo lahek plen fašiglobalistov, ki uvažajo migrante vseh vetrov zato, da nas odpravijo.

  • kalavnik

   Ko bomo sjebali to komunisticno kliko, nas bo ostalo samo se milijon. Zadosti…

  • zokispoki

   Se ti pridruzujem. Mene je ne samo sram, mene je globoko sram ! Sicer pa star pregovor pravi, da vsak dobi to, kar si zasluzi ! Ocitno smo narod zblojenih, komunajzarskih luzerjev !

   • Valter BraniSlaV

    Mene ni sram.
    JAZ SEM PONOSEN.

  • kralj matjaž

   Problem je, da jih ne izvolimo Slovenci.

   • SIMON ROZIC

    …tudi to drži! Izvolijo jih vsi prišleki in čefurji!

    • Slovenka

     Ki jim izdatno pomagajo komunistični lopovi slovenskega porekla.

  • Valter BraniSlaV

   Kar naj Vas bo sram.
   Pljuvanje po samem sebi je Slovenski sport.
   Slovenci naivno mislite da boste z nizkim samospostovanje pridobili na veljavi. Ne boste. Tujci vas bodo prezirali.

   PONOSEN SEM DA SEM SLOVENEC Z DVOJNIM DRZAVLJANSTVOM
   PONOSEN NA MLADOST V TITOVI SFRJ, IN PONOSEN NA USPESNO KARIERO V ZDA.
   RAD IMAM SAMEGA SEBE.
   AMEN.

   • šmentanamuha

    Lepo.

  • Valter BraniSlaV

   Slovenci ki jih je sram svojega Slovenstva, tako kot gospoda Antoniusa, naj organizirajo PARADO PONOSA.

   • janko

    Valti, daj no, help us, obišči tam naše gore list, edino prvo damo sveta, Slovenko Melanijo in ji povej da crkujemo pod komunisti! Izginili bomo kot narod, namesto 3 milijonov, nas je danes le dober milijon, ostalo so visokorodni tujci. Rusija nam ne more nič dati, EU denarja nočemo, z arbitražo so stari komyji spet nekaj zemlje in morja podarili Hrvojim, proti volji ljudstva… Kako ne bi bili ogorčeni nad našo nemočjo do teh, ki z izpiljeno udbovsko organizacijo presegajo italijansko mafijo..

    • Valter BraniSlaV

     Melaniji je vseeno kaj se dogaja v SLO.

     • janko

      Valti, glede na njen slovenski značaj: toplina, omika, sočutje, vera… to ni možno!

     • Valter BraniSlaV

      Zakaj ti rabis njeno socutje in pomoc? Zakaj ne ustvaris sam?
      A si mogoce defekten da rabis njo???

     • janko

      V 50 letih celodnevnega dela sem ustvaril veliko zase in še eno generacijo. In sem še vedno zdrav. Težko mi je, Valter, ko vidim svinjanje naše kontinuitete – kmalu bo vsak drugi prebivalec neslovenec v naši doslej že 2/3 pokradeni mali deželici! Rad imam svoj pošten, omikan,dober, stoletja tlačen narod in našo prelepo deželico – samo to je!

 • RATATA

  Jaz se iz Melany nisem nikdar norčeval. Tudi iz Donalda ne, saj sem diplomat!

  • kalavnik

   Ne me basat…ti si diplomat?

   • RATATA

    Seveda nisem diplomat. Povem kar mislim in to ti veš. Tu sem le zato, da se kdo lahko obregne vame. O grvatih pa kdaj drugič.

 • tomven

  Melanija, kakršna koli že je, je našla bogatega moža, ki je zdaj predsednik ZDA. Bebavi levaki se lahko delajo norca iz nje kolikor hočejo… Dejstvo je, da se lahko Melanija poščije na njih. Vedno bojo zanjo pet stopnic nižje! To je dejstvo. Ona je First Lady, tudi če ima rada denar. Tko je levaki.

 • Lon Wolf

  Gospa Melania Trump je soproga 45-ga ameriškega predsednika, ki se bori proti kitajsko-ruski komunistično-boljševiški prevladi v Svetu. Kitajci z tiskanjem in infiltracijo nenormalnih količin poceni Juana, uničujejo svetovno trgovino, te nevarnosti so se sedaj začeli zavedati tudi možje za zaveso, ki so jim to stvar tudi omogočili. zelo, zelo težko jim bo sedaj s pomočjo Trumpa uspelo zaustaviti kitajskega tigra. Preko Ameriške politike, se je zgodilo veliko dobrega v svetu in na žalost tudi slabega, več kot je sonca, več je tudi sence pravi stari pregovor. Biti romantik in verjeti v pravičnost in humanost komunizma ali banksterskega kapitalizma je iluzorno in naivno. Človeštvo se nahaja pred popolnim duhovnim zlomom, ki pa je nujno potreben, da bo lahko nastal nov, pravičen, iskren predvsem pa svet, kjer bo prva zapoved:,, nepomembno je kaj ali koliko imaš, temveč kdo ali kaj si. V notranjosti matere zemlje živi ljudstvo po imenu ,,Ariani”, ki so nekoč živeli zunaj na zemlji in so se zaradi čiščenja na zemlji umaknili v notranjost. Kmalu bo ta “skrivnost” obelodanjena in začel se bo duhovni preporod božjih otrok. Do takrat pa se čuvajte vsakršne hudobne misli, besede in posebej dejanj in ne boste okusili Božjega pravičnega meča.

 • Franc Šink

  Slovenija ni sposobna biti niti kot država.

  • Valter BraniSlaV

   Ma prevec takih kot si ti.

  • šmentanamuha

   Zakaj takšno samozaničevanje?

 • rrrrr

  Ne drži in ni res, da se mediji pri nas norčujejo iz prve dame sveta, ki je skoraj po čudežu Slovenka.
  Kaj takega nikoli nisem zasledil niti na Nova24TV niti v Demokraciji. Drugih medijev pa v Sloveniji itak nimamo.

  • SIMON ROZIC

   Pirčka bo trdila drugače!

 • Skrajno Desni

  Ne vem kakšna medijska govna imamo, prvo Melanijo vlečejo po vsej gnojnici in dreku nato pa od nje pričakujejo da kaj naredi za Slovenijo. Na njenem mestu ne da se poščijem na Slovenijo, zbrisal bi Slovenijo iz spomina.

 • Anton Zgaga

  Moj spomin je zelo v redu. Nismo vsi stari dementni. Dopade se mi kako norca se delajo na internet strani Nova iz stalni čitalci. Janša v Cleveland samo od zunaj gledal Trump na konvencija. Trump Janša ne obrajta. Trump Janša še danes ne pozna.

 • antimur

  Levofašistična medijska drhal, ki povečini prihaja iz FDV, ne more biti boljša, saj se v zadnjih letihih lahko tja vpiše vsak omejenec, predavajo jim pa “profesorji” kot je Brglez, butast in pribit kot lata na latrini, pa še hudičevo hudoben, predvsem pa zaklet antislovenec.

 • Franc Šink

  Odgovorno trdim da je Erjavec največji izdajalec slovenske kulture in samobitnosti.Dokazov imam več kot dovolj.Naj me kar toži.

 • Tony Sparrow

  Če smem pripomnit, Melania ni ravno inteligentna ženska. Svetovalci jo oblačijo in ličijo, ji svetujejo kaj mora reči, pa še to pove v polomljeni angleščini. Glede na to, da živi v Ameriki mnogo let, je njena angleščina na psu. Michelle Obami ne seže do kolen…ma kakšnih kolen…do gležnjev. Hvala lepa…Slovenija ne potrebuje Trumpa in njegove “boljše” polovice.

  • centurion

   Ma inteligentna je bila tvoja mt,
   ki se je pofu..la s tvojim fotrom za pest riža.
   Cenena k..ba.

  • šmentanamuha

   Pričakovano, da se levičarji navdušujete nad pedrom in trangenderco. A lahko rečeš oni vaši oponionmejkerci Slapšak Svetlani, naj se nauči slovensko, kot se spodobi, če kar naprej nekaj klobasa po medijih in celo piše. Me zanima, kdo ji vse skupaj prevede v razumljivo slovenščino.

  • Dizzy Spellbound

   Genij si..

 • skorpijon93

  SLOVENCI , ZGLEDUJTE SE PO ČEŠKI REPUBLIKI

 • sodnikisozločinci

  Dragi Trump, ti pišem. Reši nas zločinskega komunizma in naredi mi Slovenijo za eno od držav ZDA. Hvala.

 • Olga101

  Levičarji živijo od delitev, širjenja sovraštva, izkljucevanja, pa naj bo to Trump, Melanija, Janez Janša, Avstrijci, Italjani, Hrvati… Ne pozabimo, da dobesedno hodimo po moriščih, Slovenija je zaradi komunističnih zločincev, eno samo morišče!
  Upam, da bo pomagala Sloveniji – zrušiti komunizem in najti udbomafijske milijone! Srečno Melanija!

 • Roman Benedik

  Arogantna,brezvezna,bogatunska,ni katoličanka,ampak protestantka,npr.Očenaš zna brati samo s plonk listka…..90% odstotkov Slovencev je ne prenaša.Torej,kaj boste storili Trumpovi lizuni

  • centurion

   ..ki ne mara pesojebov in buzerantov
   tvojega kova.

  • šmentanamuha

   Da ji zavidaš bogastvo, je očitno, kdaj pa si naredil raziskavo o ostalih 90 % Slovencev, ki jih tudi grize zelena zavist, pa ne vem. Res ti mora biti težko. Pa kar naj ti bo.

 • ZatonMesecnikov

  Nihče ne more biti bolj ogaben do drugega Slovenca, kot Slovenski levičar.

 • hermannn

  Mislim, da je skrajni čas, da Trump uvede posebne carine na slovenske izdelke. Pa naj ta rusko-balkanska gubernija prodaja svoj pofl v Rusijo, Kubo, Venezuelo aloa S Korejo.

 • Tony Sparrow
  • Dizzy Spellbound

   Tony, ti si pa genij….

 • Tony Sparrow

  Ve se, da je prva dama Melania Trump ob novici o zmagi svojega moža Donald Duck-a jokala, a ne od sreče… Nekdanji politični strateg Bele hiše Steve Bannon je povedal, da se je v eni uri, potem ko se je Trump zavedel, da bo res zmagal, zgodila velika preobrazba. Najprej ni mogel verjeti, nato je prebledel, na koncu pa je samega sebe prepričal, da si je zmago zaslužil in da je povsem sposoben opravljati delo predsednika ZDA…No, od takrat naprej je svet v veliki nevarnosti 3. svetovne vojne!!!

  • JANEZ GUS

   Ti preveč gledaš GREZNICO KONINISTIČNO RTVS.

  • JANEZ GUS

   Ti glasbeni virtuoz na rdeči zvezdi,haloški prosvetar,kateri nick po vrsti je že ta.Šteješ……

  • Dizzy Spellbound

   genij, takega svetovalca in misleca, kot si ti, bi nujno potreboval predsednik Trump (si pač skriti talent)

 • Imperial Commando

  Trump je zakon in dela za svoje drzavljane, zato ga levaki sovrazjo, ker levaki delajo za vse , samo za svoje drzavljane ne.

 • Franc Šink

  Komunist raje zabija žeblje v glavo, kot da bi priznal, da rabi pomoč.

  • Valter BraniSlaV

   Kolk so jih zabil v tvojo betico?

   • JANEZ GUS

    Ne toliko ,kot v tvojo.

    • Valter BraniSlaV

     V mojo nobenega.

  • WISKY 1000

   ENAKO LEVAK

  • Slovenka

   Žal ne v svojo.

 • Valter BraniSlaV

  …”Slovenska nevoščljivost: Mediji se ves čas norčujejo iz Melanie ali pa jo ignorirajo, zdaj pa spet zahtevajo, da v Beli hiši za našo državo naredi več”…
  NAROD HLAPCEV PAC…

  • SIMON ROZIC

   …in čistih idiotov! Praviš, da imaš vpliv v ZDA, potem pa jo opozori,
   osebno, s kom ima opravka in naj ne verjame pokvarjeni Pirčki,
   ki za Slovenijo ni naredila še nič dobrega in tudi za Melanijo ne bo, ker
   jo sovraži !

   • Valter BraniSlaV

    Pirceva ljubi Donaldov denar.
    Vse ostalo je le za show.
    Zakoncev Trump ne poznam.

    • SIMON ROZIC

     O,k, Pošteno povedano!

     • Valter BraniSlaV

      Tudi jaz ljubim $$$, zato sem 1977 leta odsel v ZDA…

 • SIMON ROZIC

  Poleg tega, da se na vsakem koraku sami mažemo z negativizmom do
  Melanije in Trumpa, so ji namestili še največjo komunajzersko ksantipo,
  ki naj bi jo “zagovarjala” kot odvetnica, tovarišico Pirc-Musarjevo, Kučanovo
  ritoliznico in prvorazredno pokvarjenko, ki ji ne bi zaupala v zastopanje
  nobenega normalnega človeka !
  Kdo za vraga ji je to osebo podtaknil? Ta gotovo ve zakaj!

  • Valter BraniSlaV

   Izbrala jo je Melanija sama.
   Ve namrec da je tovarisica Pirc pregrda za njenega moza.

   • SIMON ROZIC

    …ne nori!

   • cosmosjasnovidec

    Izbrala jo je res Melanija sama to drži črno na belem.
    Sicer bi napisal popolno resnico ter mnenje o vsem tem a nima več smisla,ker mi admini dodeljujejo začasne blokade,brišejo komentarje itd.,ker pač ne glede ali je kdo na levi ali desni strani naredi prijavo,če se z realno resnico ne strinja ne glede o čem poteka debata.
    Kot je na vseh ostalih medijih je pač postalo enako tudi tukaj in obvelja samo napisano tisto kar odgovarja njim in nekomu ostalo čeprav je resnica se pa mora odstranjevati komentarje pa blokirati.
    Sedaj sem nekajkrat bil časovno kot za opozorilo pred izbrisom a ni pomembno se vsaj ne bom jezil z prebiranjem nekaterih blesarij pisanih na tem portalu saj mi je že dolgo jasno kam pes taco rine in kaj je res in kaj ni.
    —————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

    • Valter BraniSlaV

     Mene skoraj dnevno blokirajo.
     Potem odprem nov profil.
     IZ ZDA VIDIM KAKO JE VECINA SLOVENCEV NAIVNIH…IN NEVOSCLJIVIH…
     OBOZUJEJO TUJCE NE SPOSTUJEJO PA SEBE.

     • cosmosjasnovidec

      Tudi mene bodo spet vsak čas za kakih 15.ur ali pa kakšen dan dva odvisno kaj napišem in kaj komu kje odgovarja.Hehe
      Novega profila se mi pa sploh zaradi tega portala več ne ljubi odpirati,ker čedalje bolj vidim kam vse skupaj vodi.
      ——————————————————————————
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec
      ——————————————————————————

     • Valter BraniSlaV

      Si ti javljas preko FB?

     • cosmosjasnovidec

      Ne ne hodim na FB,ker je tam vsa možna brezvezna drhal.
      Preko Disqusa.
      ——————————————————————————
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec
      ——————————————————————————

  • cosmosjasnovidec

   Pirc-Musarjevo je Melaniji priporočal ravno njen lastni oče kateri je bil tudi član komunistične partije do njenega razpada.
   Toliko,da ne bo nenehno prisotne pomote.
   Kot navajajo nekateri je res,da Melanijo boli za Slovenijo saj jo je celo pred izvolitvijo Trumpa za predsednika ZDA zanikala,ko je trdila,da je rojena čistokrvna AVSTRIJKA in so šele mediji v ZDA razkrili in ugotovili od kod dejansko izvira.
   Tako,da ne na veliko z to Melanijo katera je dejansko zatajila svojo lastno domovino kot to naredi vsak navaden izdajalec in tudi vidi ter ve se kaj se dandanes dogaja in koliko je njej mar za Slovenijo,ko jo predstavljajo razni Musarji za te se pa ve kdo so.
   Njej je pomembna hrvatija ne pa Slovenija.
   Prav tako boli mene za neko Melanijo kateri se samo poščijem na njeno bučo,ker dejansko Sloveniji dela samo škodo.
   Da so pa američani bolj seznanjeni zaradi nje kje se nahaja Slovenija je pa zaradi tega kar sem napisal zgoraj kajti,če je mediji v ZDA ne bi razkrinkali bi sedaj veljala za prvo damo ZDA katera izvira iz AVSTRIJE za katero se je predstavljala.
   In nehajte si že nekateri zatiskati oči pred resnico za katero dejansko veste sami kakšna je potrjujete pa kljub temu tisto kar vam nekdo prinese na pladnju.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

   • Andre Frass

    Seveda je svoj priimek spremenila v Knauss in točno tako veselo sod se je prestavljala za jodlarko

 • JANEZ GUS

  Melanija bi največ naredila za Slovenijo,da prosi moža,da to komunistično svinjo ŽITNIKA izžene iz Amerike,POstavi mu naj rok 24h in doživljensko prepove vračanje.Če ne se ga obesi sredi Manhetna,kOMUNJAR BO ŽE VEDEL ZAKAJ.

 • Miro Jereb

  Dokler bodo naši putinu v rit silili bo etmu tako. Melanija je zame samo žena od Donalda in tako naj bo. Morda ste mislili da se bo z šarcem ali korlnom dol dala ? Lohk ji pa jaknkovič kakšno boljšo službo najde…Boli njo za slovenijo. Karkoli reče kdo kaj slabega o njej ji ugleda ne bo uničil…svojega pa. Vso srečo še naprej Melanija

  • JANEZ GUS

   Vskrajni sili ji lahko čarapan uredi službo v lekarni.,cena je znana.

   • Dizzy Spellbound

    he, he, he.

 • TINE

  Levuharji lahko obiskujete samo cefurje ali ruse.
  Goveda ven z Eu golazen slovanska.

  • Slovenka

   Napiši raje golazen balkanska. Čehi, Slovaki in Poljaki so Slovani in so v mnogih pogledih zgled za EU.

 • Tony Sparrow

  Če smem pripomnit, Melania ni ravno inteligentna ženska. Svetovalci jo oblačijo in ličijo, ji svetujejo kaj mora reči, pa še to pove v polomljeni angleščini. Glede na to, da živi v Ameriki mnogo let, je njena angleščina na psu. Michelle Obami ne seže do kolen…ma kakšnih kolen…do gležnjev. Hvala lepa…Slovenija ne potrebuje Trumpa in njegove “boljše” polovice.

  • Minovak

   Vidiš, kako deluje slovenski sindrom – zavist ali fovšarija po domače in ti si tipičen predstavnik. Takole nam ne bo nikoli šlo dobro, ker imamo tudi najhujši virus, ki se imenuje rdeči mafijizem, ki ga udejanjajo levi slaboimneži.

  • Valter BraniSlaV

   Donaldova prva zena Ivana govori se bolj polomljeno.
   Ce imas denar in te ne razumejo je to njihov problem, ne tvoj.
   Kapitalizem pac.

  • tohuvabohu

   Tudi tebe bi zlahka pogrešali, govedo zarukano.

  • Slovenec

   Melania je čisto v redu.

  • Dizzy Spellbound

   Tony, kandidiraj na naslednjih volitvah za predsednika vlade in naj ti bo veliki vzornik komedijant Marjan Šarec.

  • šmentanamuha

   Pričakovano, da se levičarji navdušujete nad pedrom in trangenderco. A lahko rečeš oni vaši opinionmejkerci Slapšak Svetlani, naj se po več kot 20-ih letih življenja v Sloveniji nauči slovensko, kot se spodobi, če kar naprej nekaj klobasa po medijih in celo piše. Me zanima, kdo ji vse skupaj prevede v razumljivo slovenščino.

 • TINE

  Slovenijo je treba prikljucit balkanu in zabit u pm kamor spada.

  • Valter BraniSlaV

   Najbolje je v SLO zastonj studirat kaj uporabnega, kar seveda FDV ni.
   Nato oditi v razviti kapitalizem, tam prodajat znanje, in hodit v SLO na dopust.

  • Slovenec

   Kako?

 • Valter BraniSlaV

  “Slovenska nevoščljivost: Mediji se ves čas norčujejo iz Melanie ali pa jo ignorirajo, zdaj pa spet zahtevajo, da v Beli hiši za našo državo naredi več”…
  NAROD HLAPCEV PAC….

 • Slovenka

  Naj za začetek podrejo leseni spaki, ki bojda prestavljata Melanijo in Donalda, poučijo medije, kako se poroča o prvi dami slovenskega rodu in kaj se spodobi, ker se ‘novinarskim’ prostitutom ne sanja o bontonu (v Kumrovcu in Murglah tega ni bilo v učnem programu), naj malo manj vneto lezejo v rit Rusom in Srbom, Zoki in njegovo nekvalitetno potomstvo naj vsaj za trenutek skrijejo svoje hudobne bakanske ksihte, naj slovensko premoženje manj vneto razprodajajo po Rusiji in Balkanu in še bi se kaj našlo. Treba bo temeljito očistiti greznico, potem pa naj le kličejo Melanijo na pomoč. Ta trenutek ni ženska dolžna s prstom migniti za patetično mešanico kleptomanije, zavisti, hudobije, komunistične uničevalnosti in najbolj sramotnega domačijskega talanja najodgovornejših položajev državi, kar je ta trenutek Slovenija, ker bi si s tem nakopala doživljensko sramoto. .

  • Tony Sparrow

   Nič se ne bodo podrli leseni spaki….to je prava slika Melanije in Trumpa.

   • Beli Sneg

    Tista spaka tam pri Kamniku je bolj podobna Serpentinšku kot pa Trumpu.

   • Dizzy Spellbound

    Ti glej rajši Pirate s Karibov (Sparrow) ali pa Telebajske. Imaš slab smisel za humor

   • šmentanamuha

    Leseni spaki so slika, tistega, ki jih je naredil in njegovega naročnika.

 • janko

  Vsi vedno na volitve!
  Volitve so naša moč, da se končno že izvijemo iz trnja komunizma, dokler ne bo prepozno!
  Zelo enostavno, hitro, nenasilno, miroljubno, demokratično, brez greha. Vsi volit!
  Karantanija = dežela Slovencev je bila trikrat večja kot smo danes. Smo nordijci, v SHS in Yugi so nas samo molzli! V Avstroogrski so nam vedno dajali.
  Končno smo samostojni in v EU! Po 30 letih samostojnosti smo še vedno v krempljih rdečega zmaja, zaradi njega nas bo kmalu samo še milijon, ostalo pa visokorodni tujci. In bomo revni kot cerkvene miši.

  • Tony Sparrow

   Nič vam volitve ne pomagajo…Janezek bo kar naprej vladal iz sence :)

 • Slovenec

  Kaj pa sploh pričakujejo od Melanie?

 • Andrej

  Ne tlačite vseh Slovencev med nevoščljivce. Tukaj gre za komunistično politično odločitev, da blatijo vse, kar prihaja od zahoda in poveličujejo vse, kar je v zvezi z vzhodom.

 • IvoZbogar

  Melanio Knauss poročeno Trump, ne briga niti malo za Slovenijo. Nakladanje, da se mediji norčujejo ali ignorirajo, ne opravičuje njenega ignorantskega odnosa do Slovenije. Če bi se enako obnašal pokojni Pučnik, kaj bi mislili o njemu? Nič dobrega, oziroma sploh ne bi vedeli kdo je bil. Če imaš rad svojo domovino in državo, ji skušaš pomagati, še posebej, če imaš možnost in moč. Melania ima oboje pa molči. Dovolj bi bilo, da bi govorila o lepotah Slovenije, o uspehih Slovenije, o športnikih Slovenije. Povabila bi Kopitarja, Dončiča in Dragiča in še kakšnega dugega uspešnega športnika v Belo hišo, povedala bi, da rada pije Radensko in Cokto (čeravno nista več slovenski). Pohvalila bi kakšnega slovenskega pisatelja itd. Vendar nič od nje. Ma Melanio boli k. za Slovenijo in nakladanje, da je največja Slovenka , je ena velika bedarija.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!