Zadeva s sestrelitvijo helikopterja med osamosvojitvijo je končana – možnosti za zmago Mrlakove ni več

Foto: STA

Emilija Mrlak, žena pokojnega pilota Tonija Mrlaka, se v primeru sestrelitve helikopterja, v kateri je življenje izgubil njen mož, ne bo pritožila na zavrnitev zahteve za preiskavo brigadirja Antona Krkoviča. Na novinarski konferenci je izjavila, da je naredila vse, kar je bilo v njeni moči, in da se umika, ker je prišla do ugotovitve, da nima možnosti za zmago.

Zahteva Mrlakove za uvedbo preiskave zoper brigadirja Krkoviča je bila pred nedavnim zavrnjena s strani ljubljanskega okrožnega sodišča, ker naj bi senat prišel do spoznanja, da ni podanih zadostnih okoliščin, ki bi dokazovale, da v tem primeru gre za kaznivo dejanje protipravnega pobijanja in povzročanja ran sovražniku. Sodišče je ocenilo, da je Krkovič 27. junija 1991 ukazal sestrelitev helikopterja na podlagi podanih ukazov in navodil. Prav tako so ugotovili, da ni prav z ničemer mogoče utemeljiti suma, da naj bi bilo dejanje izvedeno na zahrbten in grozovit način.

Foto: STA

Foto: STA

Krkovič je glede sestrelitve helikopterja že večkrat poudaril, da vidnejše akterje osamosvojitvene vojne, branilce Slovenije, prikazujejo kot kriminalce: “Nas posameznike kriminalizirajo in želijo pri ljudeh narediti vtis, da če so bili nosilci osamosvojitve kriminalci, potem tudi osamosvojitev ne more biti kaj drugega. Želja je kriminalizirati in tudi zmanjšati pomen osamosvojitve v zgodovinskem kontekstu, hkrati pa odkrito favorizirat’ NOB, ker pozabijo revolucijo kot temelj k slovenski osamosvojitvi. Treba je razumeti ta širši kontekst, da se potem razume, zakaj se z nami tako počenja, kot se počenja. Patria je seveda kronska zadeva, ta zadeva s sestrelitvijo helikopterja pa tudi ni kar tako mimogrede, ker se nas hoče prikazat’ kot kršilce mednarodnega vojnega prava in v tem primeru, tudi ko so nadaljevali, so se celo obregnili ob mednarodno humanitarno pravo. Prikazat’ zločin, zločince in slovenski osamosvojitvi nadeti nekaj, kar slovenska osamosvojitev definitivno nima.”

Tisti, ki vodijo to umazano igro, niso v dobrem položaju
Prav tako Krkovič tudi pravi, da je slovenska osamosvojitev ena najbolj čistih stvari, kar jih piše zgodovina, seveda kolikor je sploh možno govoriti o čistosti v kontekstu vojne. “Mi se nismo nikomur maščevali, nismo se spozabili in prestopili mednarodnega vojnega prava, skratka Slovenija tega nima. V tej sodbi tudi prvič vidim, da so v obrazložitvi nekatere stvari pravno prikazane drugače, kot so zatrjevali nekateri politiki. Tako da v tem vidim precej lep korak, ne glede na to, kako se bo nadaljevalo. Po moji razsodbi tisti v ozadju, ki vodijo to umazano igro, niso v dobrem položaju,” je še zaključil Krkovič.

N. Ž., STA

 • Caetano

  Čestitke Tone!

 • karlina

  HVALA BOGU, BRAVOOO, GOSPOD TONE KRKOVIČ, DOMOLJUBNI SLOVENCI SMO BILI IN BOMO VEDNO NA VAŠI STRANI !!!!!!!

 • ogledalo

  To je tista “zadeva”, kjer so ivana dobili na laži?

  • rubec

   To je pa forum kjer bodo našli izgubljenega idiota iz Hrastovca.

   • ogledalo

    Tu vas je veliko takih. Te je strah?

 • rubec

  Kako to da niso mogli dokazati da je bilo dejanje izvedeno na zahrbten in grozovit način če pa je Dragica Podočnjak novinarjem večkrat pokazala nož s katerim naj bi bil helikopter zaklan?

  • rrrrr

   Zaradi pijanih snemalcev iz RTVSLO, ki vedno vse zamudijo, so morali zakol helikopterja večkrat ponoviti

   • rubec

    hehehe

 • Antonius

  Že zjutraj mi je vztrajnica poslala mail, da se mi bo danes zgodilo nekaj, kar me bo razveselilo.
  Spokojno sedim poleg PC-ja, skozi okno gledam v temno nebo in se spominjam srečanja s Tonetom, ko je po Tavčarjevi prihajal s sodišča. Smejala sva se na račun helikopterja, ker na sodišču v zadregi niso vedeli, kam bi z njim.
  Babnčka ljuba, kako je vedela, da se mi bo danes zares zgodilo nekaj tako prijetnega?!

 • rrrrr

  Zakulisni režiserji so že v začetku vedeli, da junaku slovenske osamosvojitve ne morejo ničesar naprtiti. Šlo je le za nove hektolitre gnojnice na enega najpomembnejših stebrov zmage nad jugo-srbsko- komuno vojaško hunto. Pa so z merjenji javnega mnenja ( ampak tisimi zares realnimi in ne potvorjenimi odgovri) hitro ugotovili, da se je tranzicijska zakulisna kamarila, ki je sodišču izdala naročilnico za pregon g. Krkoviča, ustrelila v svoje rahitično koleno.
  Starci so naročilnico v hipu raztrgali, renčečim sodnikom in tožilce namenili nekaj piškotkov in jim diskretno ukazali: K nogi!
  Seveda, do naslednje žrtve….Zelo predvidljivo!

 • centurion

  Botri, ki jim je bil namen omalovaževati osamosvojitelje ob 25. obletnici
  so jo potem, ko je Mrlakova opravila svojo nizkotno vlogo v tej raboti- kot
  smo napovedali- zavrgli.
  Naj bo to v poduk onim, ki se še vedno slinijo murglrežimu.
  Kako je oni debeli gobar že dejal?
  Revolucija žre svoje otroke!

 • totex39

  Do tega pokvarjenega komunističnega procesa ne bi smelo sploh priti. Vendar komunisti niso zdravi, če ne delajo zdrahe proti slovenskim domoljubom.

 • Olga

  Sram jo bodi, Emilijo Mrlak! Iz agresorja na Slovenijo je hotela narediti “junaka”!?
  Videli smo “junaštvo” JLA in njenih pripadnikov! Tovarišica kaže na kateri strani je bila in je še, saj se druži z oficirskimi srbskimi agresorji, ki so se skrivečki vrnili v Slovenijo in jim žrtve agresije plačujejo bajne penzije! Sramota!
  Tiste, ki so to omogočili, bi bilo potrebno kazensko preganjati!

  • sprehajalec

   Ni ravno tako, gre za osebno tragedijo. Kdor je bil zraven, ne vidi stvari tako črnobelih.

   • Jovo Jamnica

    Veseli me, da sem podobnega mnenja.

    • sprehajalec

     Najdejo se slike na netu, kjer se Merlak sprehaja s Kacinom. Krozila je panika takrat o nameravanem desantu na clane vlade iz Cerkelj, zivci so bili na koncu, potem je priletel Merlak. Nesrecen splet okoliscin osebna tragedija za Merlakovo.

   • indijanka

    Seveda gre za osebno tragedijo in razumljive so njene solze. Niso pa razumljiva ostala dejanja. Sam je izbral svojo pot kot vojak pilot. Drugačna je od tiste, če bi sedel v neki pisarni. Zavedal se je tveganj. Če bi ga ljubila, bi spoštovala njegovo izbiro in tiho žalovala za izgubljenim.

    • sprehajalec

     Definitivno je veliko lažje o teh zadevah filozofirati, kot pa jih doživeti. Merlakova se čuti ogoljufano, saj bi njen mož čez dan ali dva pristal v Teritorialni obrambi, pa danes na Brniku, ali Cerkljah. Je pa res, da se njen boj za njegovo rehabilitacijo pokriva z trenutnimi težnjami levičarjev po omalovaževanju dogodkov leta 1991.

     • indijanka

      Ob vsaki izgubi se počutiš ogoljufanega. Poznam ta občutek in delo, ki ga moraš vložiti, da se tega občutka znebiš.

  • FRANC3

   Merlakovi so pomagali strici iz ozadja. Ona je samo figura na politični šahovnici slovenske levice.

 • indijanka

  Tudi deževen jesenski dan je lahko prijeten. Prepričana sem, da bo čas brigaderju Krkoviču odslej prijetno mineval med mladimi. Povabila na šole, bi morala deževati. Za pomembno vojno gre in prav je, da mladi o njej slišijo iz prve roke. Ne spomnim se dobro, kdo so bili tisti čudni upokojeni vojaki, ki so s svojimi zgodbami delali zmedo. Vem pa, da danes ni njihov dan.

 • garfi

  genocidnim jugordečuhom se še ni nič podobnega zgodilo
  upam, da se bo

 • centurion

  Mimogrede- ena raketa tistega dne v predsedniško pisarno
  bi bila rešitev za današnje težave…..

 • Unikatna

  Čestitke!
  ………………………………………………………………..
  A je to res?
  “Srbiji Titov avtomobil in vila na Bledu, Sloveniji umetnine!?
  Premieja Srbije in Slovenije, Aleksandar Vučić in Miro Cerar sta dogovorila naslednje korake v reševanju sukcesije oz. delitve nasledstva bivše Jugoslavije.
  Čeprav so v Srbiji konfiskirali (ukradli) stotine milijonov evrov slovenskega premoženja, od bančnih depozitov in zlatih rezerv, verige trgovin Peko, poslovalnic Ljubljanske Banke… do oborožitve – vseh letal in celotno protizračno obrambo JLA in civilno letalsko podjetje JAT, bo Cerar velikodušno “po bratski” Srbiji šenkal nekaj kar ni njegovega, niti nima pravice prejudicirati ničesar, glede na to, da se s sukcesijo ukvarja ekspertna skupina.”
  https://www.facebook.com/ssn.slovenija/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf

  • Olga

   Cerar je izdajalec! Bistvo so pa srbski arhivi, ki žulijo slovenske udbaše! Ne vedo, da bo resnica prišla na dan tako ali drugače! S svojim početjem je sokriv, saj ščiti pripadnike zločinske organizacije s partijskim efim, Kučanom na čelu!

   • tramal

    Da ,srbi izsiljujejo naše komunajzerje z arhivi zato se naši komunisti plazijo pred srbskimi nogami.

  • totex39

   Ta prasec bi Slovenijo še prodal.

  • samsara

   Cena interventnega zaprtja beograjskih arhivov za slovenske preiskovalce?

 • Hribouc

  Krasno, g.Krkovič!
  Bravo, gospa edina Resnica!

  Kučanska rdeča & mafijaška, veleizdajalska in zločinska falanga- k vragu z vami vsemi, Banda hudičeva!

  • Nata

   + + + + + + + + + + +

 • dr Janez Sveti

  Sama obtožnica je bila nesmiselna. Mediji so pač želeli ustvariti vtis, da tisti, ki so vodili vojno za osamosvojitev niso vredni te časti, ki jim-nam nedvoumno pripada. Kdo medijem ukazuje?
  DR Janez Sveti genij

  • cosmosjasnovidec

   Se strinjam.
   Ne glede kdo je ali ni ukazal sestrelitev helikopterja je obtožnica prava nesmiselna bedarija.
   Slovenija je padla v vojno z agresorjem JLA in se je morala braniti pred njim kakor je bilo mogoče.
   Ali naj bi Slovenski branitelji hodili spraševat srbske četnike v tanke ter ostala vozila kdo so in kaj nameravajo?Če so napadli Slovenijo je vsak butelj vedel,da niso prišli na kavo.Če si v vojni in se pred teboj znajde sovražni vojaški objekt ga boš uničil brez razmišljanja,če le imaš možnost oziroma sredstvo,da ga sploh lahko uničiš.Bolje,da ti njega prej kot pa on tebe pozneje.
   Helikopter je torej bil sovražni in tarča za uničenje.
   Kdo bi pa lahko za sigurno vedel kdo je v njem ali kaj ima namen narediti?
   Tudi,če bi se poprej nekako najavil po radijski zvezi kdo je in kaj namerava se izdajalskim srbskim četnikom ni moglo verjeti kaj nameravajo.Helikopter bi lahko bil do vrha napolnjan z explozivom tega Mrlaka bi lahko prisilili v bilo kaj z raznimi grožnjami ali pa celo ne bi sploh vedel kaj prevaža.Skratka razlogov za sestrelitev je upravičeno bilo najmanj na stotine.
   Če pa bi se tale Mrlak hotel predati Slovenskim braniteljem bi se pa lahko že prej z helikopterjem spustil na tla bilo kje pred slovensko mejo ali podobno ter prišel peš ter se predal.
   Torej,če bi bili sestreljeni migi kateri so letali nad Slovenijo ter streljali in bombardirali bi potem Slo branilce zakonsko morali preganjati?
   Ta zadeva z Krkovičem je ena navadna nesmiselna blesava farsa katera lahko na pamet pade samo prismuknjenim butastim levakom saj se v kaj takega nihče pameten ne bi podal.

 • tilen slatau

  Tip je hotel k nam prestopit in to so vedeli vsi ampak jansa je rekel dol z njim pa tut ce je naš da so lahk orožje naprej preprodajal ampak finta je v tem da je v imenu demokracije vse dovoljeno samo irak,libijo itd.si poglejte kolk nedolžnih civilistov je mogl umret za njihove bolane cilj pri nas je blo pa zlo podobno da so se lahk vojni dobičkarji žepe nafilal!.

  • macon

   Jasno, vsi so vedeli, pa na helikopterju je imel svetleč napis s fontom velikosti 16.000 MRLAK in vsi so vedeli, da pelje kruh našim borcem direkt pred Cankarjev dom, da jim ne bo treba v pekarno ali Maximarket. Potem pa Janša, ki je hotel helikopter naprej preprodajat a se je zajebal: ko je helikopter padel dol, ga ni nihče več hotel kupit. Tudi cigani ne, ki zbirajo baker, ker pač ni bil iz bakra temveč iz zažganega pleha.

   • rubec

    hehe

  • tramal

   Res škoda da te ni bilo zraven v helikopterju.Bi bilo enega norca manj na Božji zemlji.

  • cosmosjasnovidec

   Prav tako je hotel prestopiti kot ti,ko si še vedno pri izdajalskih levih komunajzerjih kateri ti so in še ti vedno izpirajo prazno glavo,ker je očitno iz tvojega pisanja,da možganov nimaš.
   Če pa bi res hotel prestopiti bi pa pristal z helikopterjem ter prišel peš in se predal.
   Kateri bedak pa lahko verjame v to,da mu bo nasprotnik v vojni verjel,da se hoče predati na predajo pa pride z bojnim migom,tankom,helikopterjem in tako naprej?
   Jaz mu že ne bi nasedel in bi ga na Krkovičevem mestu prav tako sestrelil prej kot bi pa on mene,če bi se znašel v enaki situaciji.
   Sicer kje je pa kakšen dokaz ali kaj,da je hotel prestopiti razen tistega navajanja katerega je izjavil levaški izdajalec Kacin?

  • rubec

   Link itd.si ki nam ga tukaj ponujaš zahteva prijavo za partnerje. Mi hočeš povedat kakšne sorte partnerjev ste tam zbrani? Če ste za tarok potem se prijavim a te prosim da poveš po resnici saj za une stvari nekako nisem.

   • cosmosjasnovidec

    Kaj ti bo pravil saj si pa uganil,da je to link istospolnih buzičev.
    Sem skoraj povsem siguren,da je pod tem nickom skrit sam Cmerar ali pa tovariš Kučan.

  • baldeagle

   Idiot srbski agresorski, izgini iz naše domovine Slovenije, dokler te ne zbrcamo ven domoljubi!!!!!

 • McBobo

  Mali murgelčan je že ob osamosvojitvi držan figo v žepu. On nikoli ni bil za osamosvojitev Slovenije. Sedaj so se hoteli iti nesmisle, da so slovenski branitelji kriminalci. Se pravi, da naj bi tudi osamosvojitev v končni fazi bila kriminalno dejanje, torej upor proti okupatorju naj bi bil kriminalno dejanje.
  Po drugi strani pa povojni poboji naj bi bili pa brez moralne teže. Saj ni čudno, da navadni ljudje počasi spregledujejo, kdo še zmeraj vodi našo državo in zakaj se vedno bolj spet nagibajo k SDS. Če bi bile volitve danes, bi zmagala desnica. Desnica je pa resnica.

 • Viktorh

  Hvala bogu, g. general
  Prepričan sem, da ste nocoj v Kopru dobro razpoloženi in nasmejani.

 • samsara

  Bravo Tone Krkovič!
  Zdaj pa odškodninska tožba, kot je že bilo napovedano.
  Naj se črni udbovski fondi malo osušijo.
  Ali pa se gnide enostavno obrnejo stran… Njihovim sodelavcem in kolaboracionistom v poduk.

  • Bo spet začela bratušca vreščat, da vendar ne odškodnine vzet, kot je to napravila za cerkev.
   Kot, da ne vemo, da si baba želi na tak način le nabirat glasove za prihodnje volitve.

 • dež

  Sedaj, ko je zadeva na sodišču “passe”, se je pojavila krasna priložnost, da neodvisni novinarji raziščejo – je Merlak res prestopil na slovensko stran ali si je Kacin to preprosto izmislil ? Da bo zadeva jasna enkrat za vse večne čase, kolateralna škoda gor ali dol.

  • samsara

   Še je čas, da se ga izbriše izmed osamosvojiteljev, če se tako izkaže. Pa njegovim ženi odreče iz tega naslova izhajajoče ugodnosti.

  • cosmosjasnovidec

   Pa kakšen prestop neki?Seveda si je Kacin izmislil.Eden na tako rekoč dobrem položaju pilot helikopterja v JLA kot je bil Mrlak se že ne bi predal ter odrekel vsem ugodnostim katere je imel v vojski.Raje bi pobegnil z četniki v srbijo in tam nadaljeval svoje delo ne pa prestopil.

  • Olga

   Kacin je bil ves čas lepo tiho, ker si je zadevo izmislil! Če bi bilo res, bi se verjetno oglasil, mar ne?

   • dež

    Natanko tako.
    Zato sem napisal, da naj zadevo raziščejo novinarji. Jih je kar nekaj, ki to znajo, tudi v desnih medijih. Kacin ne bo rekel nič, sicer bi že, če karkoli s tej smeri reče SDS jih bodo grobo napadli in obtožili pokvarjenosti. Drugega na desni ne vidim, ki bi to sprožil.

 • FORT WORTH

  Nemudoma je potrebno podreti spomenik temu kolaborantu. Postaviti pa tablo z imenom in priimkom cloveka,ki je bil na strani yugopartije,ki je hotela pokoriti Samostojno Slovenijo.

  MINLJIV SI .
  LE TVOJA DELA SO TVOJ SPOMIN !
  Plecnik

  • samsara

   Če se izkaže, da je njegovo ime tam napisano neupravičeno, naj se ga izbriše, da ne omadežuje več borbe za osamosvojitev in spomin na tiste, ki so v njej padli za svobodno Slovenijo.

   • Viktorh

    Tako je tudi dogovorjeno.

 • tramal

  A šele sedaj si je mrlakova prišla na jasno da jo je kučan zlorabil da se je spravila na osvoboditelja slovenije toneta krkoviča.

 • samsara

  “…ker je prišla do ugotovitve, da nima možnosti za zmago.” (Mrlakova vdova)

  Ja, pa prav ona je to ugotovila ja…

 • cornusmas

  Sam vprašam…so jo strici zlorabili ?

 • cornusmas

  BRAVO,TONE !

 • samsara

  Se sprašujem katerega naivnega in pohlepnega pajacka bodo, če sploh še bodo (koga našli), angažirali za kakšno novo tožbo zoper prave osamosvojitelje, tisti, ki se kitijo s tujim perjem.

 • tramal

  Jutri imajo avstrici praznik in prost dan ko je avstrijo zapustil zadnji ruski vojak in mislim da bi tudi mi morali imeti prost dan in praznik ko smo pred 25 leti nagnali zadnjega srbskega okupatorja.

  • Rožle

   ..”Osamosvojili smo se ….
   …osvobodili pa ne…..” !!!

   …in ko se še osvobodimo bomo imeli svoj praznik ter prosti dan…

   • samsara

    Le kako naj bi se osvobodili, ko pa se veleizdajalci kotijo kot zajci.

  • samsara

   Ob tej obletnici pa marionetna slovenska vlada, vsa vznesena ob ‘odličnih medsebojnih odnosih’, zaseda v Beogradu skupaj s srbsko vlado in sklepa kravje kupčije o nasledstvu mimo komisije temu namenjene.

   • avtohtoni neandartalec

    Drnovšek je bil Srb? On je bil zadnji predsednik Jugoslavije, tudi Srbije. Pa Mešič verjetno tudi? On je bil pa zadnji nesojeni predsednik Jugoslavije, ki je izdal ukaz za napad na Slovenijo. Sami Srbi, ali pa spet veliki Slovenci, po rodu iz Hrvaške, nabijate v prazno.

  • Lokomotivführer

   O WWII sploh nič, skoraj nič ne vemo. Če začnemo od zadaj, še datum podpisa kapitulacije nam ni jasen, ker še vedno uporabljamo ruski datum in ne tako kot Evropa, ki je v času podpisa kapitulacije bila en dan drugače. Ampak, ker so osvoboditelji tako rekli…

  • avtohtoni neandartalec

   Napadli so nas Hrvati, izganjali smo pa Srbe, Slovenci smo narod Hrvatov in Srbov, če ti to kaj pove. Krkoviču očitno ne.

   • if

    Z vsako vašo izjavo dokazujeta manj slovenstva.

 • resnicaboli

  Pa tisti spomenik podret.

  • Olga

   +++++++++++++++++

 • Kučko pod pručko

  Bravo general Tone, veliki junak naše osamosvojitve, za še eno, težko izbojevano zmago nad murgelsko mafijo …

  http://shrani.najdi.si/?30/DG/iHS6B8S/dandrzavnosti05.jpg
  http://shrani.najdi.si/?1C/s5/3TUY5ZUO/dandrzavnosti01.jpg

 • Kučko pod pručko

  Dobil še eno je Kučko okrog ušes,
  da bliska sem mu prav do nebes,
  za vse svoje nizkotne, podle hudobije,
  naj on namesto Toneta v čuzi gnije.

 • Slovenka

  To.

  Mimogrede, Mrlakovka si lahko omisli burko, da zavednim Slovencem ne bo treba gledati njenega izprijenega ksihta. Načeloma bi vsako babše, odeto v burko, sunila v Atlantik, toda pri Mrlakovki bi bilo treba narediti izjemo, da se še komu ne bi kaj zgodilo ob pogledu nanjo, podobno kot pri Meduzah, kjer je vsak okamenel, ko jih je zagledal.

  Mogoče bi ji lahko kdo namignil, da je Juga njena dežela in da naj se čimprej za vedno odpravi tja.

  • Vili

   Eeeeeeee Slovenka. To je torej nivo avtohtone janševke? Veš? Ni potrebno da se z vsem strinjaš a to ne pomeni da si žaljiva in do kraja pod vsakim normalnim kulturnim nivojem. Tovarišica Merljakova je zate v primerjavi s tvojim nivojem , velika gospa namreč!

   • Slovenka

    Eeeeeeeeee, Vili. Šele zdaj sem odprla članek in kaj vidim? Nekoga, ki ne razume, kako se je ta ženska zavestno in v spregi s komunistično kamarilo spozabila nad Krkovičem. Ne vem, če veš. Krkovič je bil še ne tako davno v zaporu kot žrtev montiranega procesa. Ta ženska je nato skupaj z njegovimi nasprotniki priredila novo gonjo zoper njega, vendar druščini ni ratalo. Pravočasno so namreč ugotovili, da bi bil še en proces proti Krkoviču kaplja čez rob. Taka ženska ni v mojih očeh nobena gospa, ampak zlobna spletkarka. Po božji volji ji ni uspelo.

 • xtc

  Laž nikoli nima možnosti za uspeh:

  • Borut Stari

   Če se stalno ponavlja postane večkrat zlagana resnica.

 • baldeagle

  Tone Krkovič je zame ena zelo ključnih osebnosti osamosvojitve Slovenije, katerega zelo cenim in globoko spoštujem. To je človek, ki je bil pripravljen žrtvovati lastno življenje za svojo domovino, ki jo neizmerno ljubi. Je domoljub v pravem pomenu besede in velik Slovenec.

  Režiserji kazenske ovadbe zoper Toneta Krkoviča, so navadne podgane, nevredne teptanja slovenske zemlje. So podle podgane, ki jim ni mar Slovenije in Slovencev, vredne deratizacije z najsmrtonosnejšim strupom.
  Glede škodljivosti, ki jo povzročajo rdeče podgane Sloveniji, menim, da bo resnično potrebna konkretna deratizacija, da se domoljubni Slovenci zavedno znebimo teh podlih škodljivih rdečih podgan, ki z vsakim dnem bolj uničujejo našo domovino Slovenijo.

  • Kučko pod pručko

   Za te hudobne murgelske podgane še niso pogruntali dovolj dobrega gifta, da bi jih pospravil s tega sveta!!!

   • baldeagle

    So, so, samo nekdo mora “gift” nastaviti.

    • avtohtoni neandartalec

     Saj če bi jim Nemci nehali pošiljati denar in bi moralo pravosodje odgovarjati neposredno Evropi, bi jih tudi kmalu minilo tlačit in zatirat lasten narod.

     • baldeagle

      Priložnost za rešitev težav smo imeli v zadnji Janševi vladi, ko je hotel v Slovenijo pripeljati EU trojko, ki bi rešila Slovenijo finančne krize, pa so ga rdeči zombiji zminirali, postavili vlado Bratovškove in s tem samo podaljšali agonijo, oz. smrt na obroke Slovenije, ki se vleče in se bo še vlekla do gotovega bankrota države, v kolikor bo volitve zopet dobila leva politična opcija.

   • Borut Stari

    Prej ali slej bo to storila Matilda.Vest bo na prvi strani vseh prostitutskih medijev in onega, ki ni.

  • Kučko pod pručko

   Le meter cvancig ima v višino,
   njegove podlosti pa ni zdaj konec,
   zato bi vrgel ga v vrele vode lonec,
   da občutil pekla bi vročino.

   • baldeagle

    Odlični in resnični verzi.

   • samsara

    Bo že tako, brez tvojega truda ;-)

    In many such ways throughout Scripture God says,
    “It is mine to avenge; I will repay” (Deut. 32 v.35, Romans 12, v.19
    & Heb. 10 v.30) Book of Revelationn

  • avtohtoni neandartalec

   Levih je pri nas kakšnih 80% vseh Slovencev, imajo vse, tudi kar so pokradli nam, res mi ni jasno na katero vojsko ti računaš, da ti bo pomagala premagati večino.

   • baldeagle

    Ni potrebno nobene vojske. Le peščica visoko izurjenih ljudi je dovolj, da odseka glavo rdeči hobotnici ,ta pa se bo posledično sesula sama vase in crknila.
    Da pa je 80% levo usmerjenih Slovencev v Sloveniji, je pa zopet ena velika laž. Resnica je, da rdeča hobotnica kontrolira večino slovenskih medijev, preko katerih kreira javno mnenje. Zato so mnogi Slovenci zavedeni in zmanipulirani, kar pa še zdaleč ne pomeni, da so levo usmerjeni.
    Potrebno je samo uravnotežit medijski prostor v Sloveniji in plenilska levica garantirano v zelo kratkem času izgubi vso oblast in s tem tudi privilegije, katere si je na nedemokratičen način prilastila še v času ex režima in jih uživa tudi v današnjem času. Ljudstvu je potrebno samo prezentirati resnico in s strankami kontinuitete je konec v Sloveniji.

 • avtohtoni neandartalec

  Saj je bilo že od začetka jasno, da vsaka svinarija še ni kaznivo dejanje. Brez veze je bilo, še tisto malo nasilja me bi bilo treba, v tem je problem. Krkovič zakona ni kršil, se je pa izkazal kot šalabajzer, slab vojaški poveljnik je bil. Njegov osnovnošolsko obvezni sin je bil menda hud, saj zato pa prejema veteranske dodatke, mogoče bo tudi on sklatil helikopter poln kruha, ko bo velik kot ata. Maščevali so se pa na izbrisanih, tudi tisto ne bi bilo treba. Vojne še ni konec, ne more biti premirja dokler še zadnji nekdanji Hrvaški pripadnik JNA ne bo zapustil Slovenskega ozemlja in našo nuklearko, Hrvati so pa osvojili vse vojaške cilje, ki jim jih je ukazalo Jugoslovansko predsedstvo oziroma oba Hrvaška predsednika, ki sta ukazala napad na Slovenijo, iz Beograda. Je bilo kar precej takih strateških napak takrat zgleda, Krkovič še to ne razume, da je po rodu Hrvat, Mrlak je bil menda tudi. Koliko je bila vredna naša žrtev, smo pa veterani tudi občutili, mi pa ne dobimo nobenega dodatka in privilegijev, nas deložirajo in nam fašisti vse pokradejo, če je to zmaga, potem smo še bolj zarukan narod kot sem si lahko mislil.

  • rabbit

   Krkovičev sin ne prejema nobenega dodatka to je še ena laž v vrsti laži medijske presstituke tovarišice Carl. Uradno je upravna enota Kočevje izdala, da veteranski dodatek prejema samo Tone Krkovič in ne njegov sin niti njegov brat. Dodatek dobi zaradi tega ker je v pokoju in dobi zaradi tega veteranski dodatek.

   • avtohtoni neandartalec

    Hvala za informacijo, skrajni čas bi bil, da nekdo osvetli kaj se v resnici dogaja z bonitetami veteranov, dokler ne bo jasno, tudi sam ne bom več komentiral zadev, ki jih ne poznam. Jaz sem dobil manj kot nič in bi rad vedel kako so postlali drugim, nekdo vendar pobere denar, namenjen za vse nas, ki smo se žrtvovali za Slovensko državo, ta nas je pa izdala in nas zdaj počasi ubija.

  • MEFISTO

   Tvojo srčno kri škropijo…!

 • Sej se mi ženska smili. Zvitorepci so ji lagali, ona pa jim je verjela.

 • moat

  Kaj takšnega od ubdovskega sodišča pač ni bilo za pričakovati :).

 • ogledalo

  “Čeprav je Janša aprila letos v državnem zboru dejal, da Toni Mrlak ni želel prestopiti na slovensko stran in da je spomenik postavljen »tistemu, ki je pilotiral sovražni helikopter, ki je bil sestreljen,« je leta 1992 govoril povsem drugače. Takrat je dejal, da so imeli kontakte in dogovor, da bo prestopil, in je celo obžaloval sestrelitev z besedami: »Na žalost je bil v tem helikopterju Slovenec.« Podpisal pa je tudi dokumente, ki dokazujejo njegovo sodelovanje s slovenskimi oblastmi. Kako je možno, da je Janša toliko let kasneje na to pozabil? Krkovič pa je celo dejal, da je bila zgodba o sodelovanju naknadno izpisana in izmišljena, čeprav dokumenti, tudi z Janševim podpisom, in številna pričevanja govorijo drugače.”

  • FORT WORTH

   Imas ta dokument ?

  • rabbit

   Janša ni nič pozabil ampak je ugotovil, da mu je nejgov sekretar Kacin takrat fajn lagal. Kacin in Merlak sta si ščitila hrbta, v primeru zmage ali poraza druge strani.

 • FORT WORTH

  Se ena uspesna demontaza montiranega procesa !

 • Borut Stari

  Zgodba je končana na žalost “konstruktorjev” in veselje osamosvojiteljev porazno, Komentarijat bo osvetlil prostitute in prostitutke končani razsodbi navkljub.

 • Iza Demos

  Vsaka vojna zahteva žrtve. Zakaj? Zato, da imamo potem heroje. Več ko je žrtev več jih je in večji so.
  Vsaka vojna, vsaka revolucija ima po bitki zmagovalce in poražance. In zmagovalci imajo vedno prav.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!