Slovensko-palestinski poslanec SMC se je s primitivizmi znova spravil nad SDS

Datum:

Eden najbolj razvpitih poslancev Cerarjeve SMC je Kamal Izidor Shaker, ki niti ne skriva svojih arabskih korenin. Tudi v svojem načinu komuniciranja zna biti zelo piker in celo nesramen. Na družbenih omrežjih velja za najbolj primitivnega poslanca.

Ena njegovih najnovejših domislic na Twitterju se glasi: “A je kdo preveril TTR na katerega posamezniki nakazujejo sredstva za stranko pranja denarja? Da morda niso skomuniciral računa taiste 33-letnice, ki jim je posodila. Za prjatle sprašujem.” Besedilo smo objavili povsem dobesedno, tako kot ga je zapisal. Do trenutka, ko smo zaznali njegovo sporočilo, ga je všečkalo 23 sledilcev.

Iz sporočila je povsem jasno, da namiguje na SDS, ki jo celo obtožuje pranja denarja, medtem ko sam nikoli ni pojasnil, kako je bilo z donacijami iz tujine za njegovo SMC. Očitno pa ga boli, ker na račun SDS pritekajo donacije preprostih ljudi, saj se zaveda, da si takšne donatorske akcije SMC ne bi mogla privoščiti. Zato lahko v svoji bolečini nemočno piše, da raje ta prispevek podari prvemu brezdomcu, ki ga bo srečal. Kakorkoli že, s takšnimi insinuacijami razvpiti poslanec še največ pove o sebi in o stranki, ki jo zastopa.

Celo življenje prisesan na državni denar, prave službe še ni imel
Shaker velja za tistega poslanca, ki se rad pohvali, da je potomec palestinskega ekonomskega migranta in zato še posebej strpen do soljudi. A njegovi javni zapisi predstavljajo ravno obratno sliko. Na Twitterju je šokiral že z zapisom, kot je: “Taprav dec babo po čike pošle!” Kamal Izidor je tisti poslanec vladne stranke SMC, ki v življenju še ni imel resne službe, saj se je domala do 30. leta starosti potikal po različnih študentskih organizacijah in živel na račun davkoplačevalcev, preden se je preselil naravnost v parlament. Vseeno se čuti dolžnega soliti pamet drugim na skoraj vsako temo, od tega, kakšno politiko naj vodijo, do tega, kakšne medije naj prebirajo. V svojih komentarjih je, tako kot vsi skrajni levičarji, izjemno agresiven, njegovi profili na družbenih omrežjih so polni nekonstruktivnih sovražnih zapisov in zmerljivk, uperjenih proti vsakomur, ki nima istega pogleda na svet.

Foto: twitter
Foto: twitter
Foto: twitter
Foto: twitter
Foto: twitter

Demokracija

Sorodno

Zadnji prispevki

Domoljubni stranki so bili nedemokratično odvzeti pripadajoči položaji v EU parlamentu

Evropska levica, vključno z EPP, je nedemokratično odvzela pripadajoče...

V hrvaškem turizmu ne cvetijo rožice: “Najslabša sezona v zadnjih 20 letih”

Hrvati niso zadovoljni z letošnjo turistično sezono, poročajo hrvaški...

Z motorjem varno v poletje

V poletnih mesecih, še posebej pa ob koncih tedna,...

Kako se znebiti vrtnih polžev

Vrtni polži lahko povzročijo precej škode na vrtu, saj...