Šok za Karla Erjavca: bo njegov zet postal nekdanji nogometaš Cimirotič?

Datum:

Minister za zunanje zadeve Karl Erjavec trenutno ne preživlja najboljših časov v svoji politični karieri, saj podpora njegovi stranki Desus, sodeč po javnomnenjskih raziskavah, še naprej pada, v vladi ni uspel izboriti višjih pokojnin za svoje volivce, težave pa ima tudi v zasebnem življenju, saj se je na tapeti medijev znašla njegova 22-letna hčerka Eva Erjavec, ki naj bi se v zadnjem času dobivala z nekdanjim nogometašem ljubljanske Olimpije in Slovenske nogometne reprezentance Sebastjanom Cimirotičem. Popularni “Cime”, ki danes velja za desno roko Milana Mandarića pri Olimpiji, je kar 20 let starejši od Eve.

Portal Požareport poroča, da ima nekdanji prulski dribler Sebastjan Cimirotič novo dekle, tokrat pa naj bi si izbral precej mlajšo od sebe, vsega 22-letno Evo Erjavec, študentko na Ekonomski fakulteti v Ljubljani in hčerko prvaka upokojenske stranke Desus Karla Erjavca. Prvič jo je javnost lahko spoznala pred tremi leti, ko je v družbi očeta in drugih znanih vladnih obrazov spremljala košarkarske tekme slovenske reprezentance na evropskem prvenstvu v domačih Stožicah. Cimirotič je v preteklosti že hodil z znanimi Slovenkami, kot je manekenka Sabina Remar, kratek čas pa je “prijateljeval” tudi z novinarko Jasno Kuljaj.


Cimirotič, ki ga javnost pozna tudi kot “Cimeta” (pred leti so mu na dres namesto “Cimirotič” napisali “Cimerotič”, pa je Sebastjan dejal, da je vseeno v redu), je sicer za Požareport zanikal, da bi hodil z Evo Erjavec, je pa priznal, da sta se pred časom spoznala na neki nočni zabavi v lokalu Playa v BTC-ju. Čeprav Cimirotič njuno razmerje zanika, to medijev ni prepričalo, da ni v ozadju zgodbe tudi kaj več. 42-letni nekdanji napadalec Olimpije, ki je nekaj časa igral tudi v močni italijanski ligi Serie A za Lecce, v preteklosti javno nikoli ni želel priznati nobene svoje zveze.

Karl za njuno zvezo ne sme izvedeti, zato jo skrivata
Kot poudarja Požareport, mora ostati zveza med Cimirotičem in 20 let mlajšo lepotico skrita, saj tega minister Erjavec ne bi odobraval. Požar je iz svojih virov izvedel, da se Cime pri prijateljih hvali z Evo, a mu zanjo tudi zmanjkuje časa, saj naj bi bil preveč zaposlen s svojo službo pri aktualnem slovenskem državnem prvaku.

Cimirotiča je sicer nazaj v Olimpijo, kjer je postal igralska ikona in ljubljenec navijaške skupine Green Dragons, povabil Milan Mandarić, trenutno pa upravlja vlogo menedžerja prve ekipe, kjer predvsem pomaga mladim nogometašem in nanje prenaša svoje izkušnje. Njegova vloga v Olimpiji je po mnenju nekaterih športnih novinarjev nedorečena, službo v klubu ima tako tudi zaradi preteklih zaslug in zvestobe, saj je pred leti zavrnil povabilo Zlatka Zahoviča v NK Maribor.

Kaj je Evo Erjavec pritegnilo na 42-letnem Cimirotiču, ni povsem jasno. Zlobni jeziki pravijo, da zagotovo ne denar, saj so slovenski mediji ravno lani poročali, da se je Cime znašel v osebnem stečaju. Radodaren je bil predvsem do svojih bivših, saj so ga nekatere “obrale do kosti”.

J. B.

Sorodno

Zadnji prispevki

Ste videli njihove naslove? V Levici skoraj sami buržuji

Stranka Levica se svojim volivcem predstavlja kot "ekosocialistična" stranka....

Pasti evtanazije: Ubil se bo lahko vsak, ne samo na smrt bolni!

Je izčrpanje možnosti zdravljenja pogoj za evtanazijo? Ne. Po...

Drsimo: Slovenijo v 20 letih prehitele številne nekoč zaostale države

Od desetih držav, ki so leta 2004 vstopile v...

Zaton naše civilizacije je tik pred vrati

Vsaka civilizacija v zgodovini je doživela svoj vzpon, svoje...