Šokantno razkritje francoske policije: 260 od 330 “mladoletnih migrantov” je v resnici odraslih!

Datum:

Francoska policijska preiskava razkriva, da je kar 260 od 330 “mladoletnih migrantov”, je v resnici odraslih! Pariška policija je namreč posredovala prstne odtise alžirskim, maroškim in tunizijskim oblastem, da bi tako pridobila informacije o njih. Po mesecih preiskave, je policiji uspelo uničiti dve tajni grupaciji, ki sta združevali mlade prestopnike ter jih učili krasti, obenem pa je preiskava še razkrila, da naj bi bili številni “mladoletni brez spremstva staršev” v Franciji, v resnici odraslih, ki se predstavljajo kot posamezniki, mlajši od 18 let.

Omrežja, ki jih je francoski policiji uspelo razbiti, so izkoriščale “tuje mladoletnike brez spremstva”, ki so v majhnih skupinah in pogosto pod vplivom močnih psihotropnih drog, množično izvajali tatvine na sredstvih javnega prevoza. Poleg tega so izvedli tudi osupljivo število vlomov v trgovine in hiše. Skoraj vsi napadalci so bili iz Alžirije in Maroka, pri svojim roparskih podvigih pa niso odlašali z uporabo sile. Mnogi med njimi so bili celo pripravljeni zagroziti z nožem, v primeru, da se je žrtev upirala, poroča Remix news

V 13. pariškem okrožju sta jeseni, dva mladostnika napadla 51-letnico, sicer paralizirano zaradi multiple skleroze in ji ukradla zlato ogrlico. Dve uri pozneje pa sta ista napadalca napadla še 85-letno žensko ter ji izmaknila verižico, zatem pa oropala še tretjo, kar 86 let staro žrtev. Policija je k sreči enega storilca prepoznala kot Maročana in to brez dokumentov, ki je trdil, da ima 14 let. Slovel je pod 25 vzdevki, za 41 tatvin in napadov, storjenih leta 2019. Lokalne oblasti že dolgo časa opažajo, da za tovrstnimi podlimi dejanji stojijo tajna omrežja, ki so vse od leta 2016 stalno v porastu.

Fotografija je simbolična. (Foto: epa)

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Ste videli njihove naslove? V Levici skoraj sami buržuji

Stranka Levica se svojim volivcem predstavlja kot "ekosocialistična" stranka....

Pasti evtanazije: Ubil se bo lahko vsak, ne samo na smrt bolni!

Je izčrpanje možnosti zdravljenja pogoj za evtanazijo? Ne. Po...

Drsimo: Slovenijo v 20 letih prehitele številne nekoč zaostale države

Od desetih držav, ki so leta 2004 vstopile v...

Zaton naše civilizacije je tik pred vrati

Vsaka civilizacija v zgodovini je doživela svoj vzpon, svoje...