Spelji se, Ursula!

Datum:

Globalistične elite so prepričane, da najbolje vedo, kaj je dobro za povsem običajne ljudi. In med temi paraziti, pokvarjenci postmodernističnega sveta, so tisti, ki hodijo po bruseljskem parketu, najslabše vrste. Pred vsakokratnimi volitvami veliko obljubljajo, se posipajo s pepelom, pravijo, da bo tokrat drugače, da bi puščali kri za Evropejce. A takoj ko je vzpostavljena nova Evropska komisija, nadaljujejo z zastrupljanjem ljudi in narode stare celine z novimi regulacijami silijo v etnični samomor.

Tokrat ni nič drugače. Lakajem multikulturalizma se zelo mudi, da evropski parlament še pred volitvami sprejel pakt o migracijah in azilu. Pravijo, da bodo s tem obvarovali Evropo pred nezakonitimi migracijami iz tretjega sveta. Med predvidenimi ukrepi so hitrejše preverjanje nezakonitih prihodov, vzpostavitev centrov za pridržanje na meji in hitrejši izgon tistih, katerih prošnje za azil bodo zavrnjene. Vse to je namenjeno ušesom volivca, ki se bo junija odpravil na evropske volitve. In elite si želijo, da bi na čelu Evropske unije spet stala Ursula von der Leyen; ženska, ki se je rodila s srebrno žlico v ustih, in tista, ki je skupnost narodov na stari celini pripeljala na rob propada.

Pakt je namenjen ceneni propagandi, ne prinaša nič novega, ne rešuje avtohtone rase v Evropi, ki jo ogrožajo prišleki iz arabskega sveta in Afrike. Neizvoljeni bruseljski birokrati, ki računajo, da jim bo novi parlament podelil nov mandat, so osredotočeni na zelo ozko vprašanje – varnost pred terorizmom. To je sicer pomembno, toda povsem zanemarjajo varnost meja in uničujoč vpliv množične invazije migrantov na nacionalne kulture v Evropi. Ko migrant enkrat stopi na tla stare celine, so možnosti, da ga bodo izgnali, skoraj nične; ali bodo v zrak skočile nevladne organizacije z Evropskim sodiščem za človekove pravice na čelu ali bodo države, iz katerih so »pobegnili«, zavrnile, da jih sprejmejo nazaj.

Treba je biti jasen: če želimo biti suvereni, moramo nadzorovati meje in brez kakršne koli empatije izgnati vse, ki niso povabljeni. Vse drugo je igranje z usodo evropskih narodov in same EU. Von der Leynova pa naj se spelje, od koder je prišla.

Jože Biščak

Sorodno

Zadnji prispevki

Judovski rabin šokiran nad grožnjami s smrtjo, ki jih dobiva od Slovencev

Judovski rabin David Belman, ki deluje v Sloveniji, je...

Krvav obračun v javnih sanitarijah v Celju

Celjski policisti so v nedeljo v enem izmed javnih...

Svet se pripravlja na globalni spopad, Golob pa nabira šparglje in zajtrkuje

Neposredni napad Irana na Izrael je povsem in za...

Utrinki iz nedeljskih srečanj podpornikov stranke SDS

Včeraj je potekalo srečanje članov in podpornikov Posavske in...