[VIDEO] Messi poškodoval dekle na tribuni

Datum:

Na včerajšnji tekmi španske La Lige je Barcelona po dolgem času oddala točke, remizirala je namreč proti Villarealu z 2 : 2. V enem izmed napadov v začetku srečanja je Lionel Messi streljal preko vrat in poškodoval dekle, ki je tekmo spremljalo za enim izmed golov.

Villareal je na domačem stadionu El Madrigal odigral derbi kroga proti Barceloni. Vodilna ekipa prvenstva je po dolgem času oddala točke in končali so serijo zmag. Katalonci na gostovanju niso bili najbolj razpoloženi, tokrat zadetka ni dosegel niti Messi, ki pa je zato v prvem polčasu zadel eno izmed gledalk in jo poškodoval.

Vodili za dva zadetka, na koncu pa celo trepetali za zmago
Potem ko se je Barcelona med tednom uvrstila v četrtfinale Lige prvakov, se je v 30. krogu španske lige odpravila na gostovanje k Villarealu. Že po prvem polčasu jim je kazalo odlično, saj so preko Ivana Rakitića povedli v 21. minuti. Nekaj minut pred koncem prvega dela so preko Neymarja prišli do enajstmetrovke, ki jo je Brazilec uspešno izvedel. V drugem delu je rumena podmornica prišla do ekspresnega izenačenja v samo petih minutah. Najprej je zadel Bakambu, končni rezultat pa je z avtogolom postavil osmoljenec tekme Jeremy Mathieu. Po izenačenju sta imeli obe ekipi še nekaj priložnosti, vendar do spremembe rezultata ni prišlo. Že v soboto je Atletico Madrid Jana Oblaka izgubil proti Sporting Gijonu z 2 : 1. Oba spodrsljaja vodilnih ekip je izkoristil Real Madrid, ki je s 4 : 0 premagal Sevillo in se približal Atleticu na samo točko, Barci pa se je približal na še vedno velikih deset točk razlike.

Na nesrečen način izkusila, kako močan udarec ima Messi
V 15. minuti se je zgodil izjemno boleč trenutek za eno izmed gledalk, ki je sedela za vrati, kamor je v prvem polčasu napadala Barca. Messi se je na desni strani spustil v prodor in z roba kazenskega prostora sprožil pravo “bombo”, ki je zletela prek vrat. Ker pa pri Villarealu za vrati nimajo zaščitne mreže, je žoga zadela eno izmed gledalk. Domača navijačica si je glavo zaščitila z roko in preprečila še večjo bolečino. Strel Argentinca je bil tako močan, da je domači navijačici postalo slabo. Ob pomoči reševalcev je stadion nato zapustila in odšla v bolnišnico.

G. V.

Sorodno

Zadnji prispevki

Zobec: Režim šteje Jakliča kot napako sistema

Zakaj oblast izvaja pogrom nad Klemnom Jakličem in njegovim...

Znano je, kako je lani posloval Golobov Star Solar

Potem ko je v ponedeljek 45 poslancev koalicije glasovalo...

[Video] Udarni posnetek prikazuje kataklizmično nesposobnost Golobove vlade

Stranka SDS je na socialnih omrežjih s posnetkom spomnila...

[Video] Nogometni navdušenec v Savdski Arabiji z bičem nad nogometaša?!

Dogajanje po odigranem finalu savdskega superpokala je marsikoga upravičeno...