Sprevrženo! V Arizoni odkrili zločinski otroški posiljevalski tabor s podzemno ječo za otroke, “drevesom posilstva” in vanj vrezanim imenom Maddie

Datum:

Skupina nekdanjih vojakov je odkrila zapuščen tabor, za katerega se je izkazalo, da so v njem zadrževali otroke in jih posiljevali. Tabor vključuje celo grozljiv podzemni bunker, tako imenovano “drevo posilstva” in vanj vrezano ime pred leti ugrabljene punčke Maddie. 

Ko so odkrili tabor, je bil ta že zapuščen, a razsežnost grozot, ki so jih tam doživeli ugrabljeni otroci, je še sedaj kako vidna. Tabor se nahaja blizu mesta Tuscon v Arizoni, odkrila pa ga je skupina nekdanjih oboroženih sil, ki sedaj pomaga brezdomnim veteranom. Še posebej so bili pretreseni, ko so opazili v drevo vrezano ime Maddie, punčke, ki je bila ugrabljena pred leti, policisti pa so šli celo tako daleč, da so za njeno morebitno smrt sumili celo njena starša. A sedaj ta napis pod vprašaj postavlja marsikatero teorijo, ki je bila predstavljena v javnosti. “Maddie” je sicer vrezano v drevo, za katerega strokovnjaki upravičeno predvidevajo, da je “drevo posilstva”, saj je na njem polno vrvi za vezanje in zadrževanje ujetnikov – in nameščene so ravno v “otroški” višini. Tamkajšnja policija sicer ostro zavrača te informacije skupine nekdanjih vojakov ter dodaja, da ta tabor nikakor ni povezan s trgovino z ljudmi. Medtem pa so, nasprotno, nekdanji vojaki trdno prepričani, da je bil ta prostor namenjen izključno zlorabljanju otrok.

Foto: Facebook

Tabor vsebuje podzemni bunker, v katerega gredo lahko le ljudje nižje rasti, torej je dostopen le majhnim otrokom. Da so bili tam res otroci, pa potrjujejo številne najdene igrače in otroška oblačila. Poleg tega so veterani na patrulji odkrili, da je bilo možno vhod podzemnega bunkerja zapahniti od zunaj tako, da tisti, ki so bili v njem, niso mogli zbežati.

Foto: Facebook

Veteran Jon McLane, vodja skupine, je za Sun Online povedal: “Že desetletje sem zagovornik brezdomcev in videl sem na stotine taborišč, tudi sam sem bil brezdomec, a še nikoli nisem videl takšnega tabora. Ta vsebuje improviziran zapor, v katerem so bili zagotovo zaprti prav otroci. Po vsem, kar sem videl, si nisem mogel predstavljati, da je ta kraj karkoli drugega kot to, kar smo videli – kamp, v katerem so trgovali z otroci. Vrvi za vezanje so recimo v drevo vgrajene tako, da kdorkoli bi bil zvezan, zagotovo ne bi mogel pobegniti. Višina, dolžina in širina izgledata tako, kot da so namenjene za otroke. To zagotovo ni navaden kamp za brezdomce – zakaj bi brezdomci imeli takšen tabor?” se sprašuje McLane, ki poudarja, da je tabor pod zemljo “zelo prefinjen”, vhod pa ni namenjen odraslim, ampak otrokom.

Foto: Facebook

Na trditve vojnih veteranov se je že odzvala policija, ki je tja prišla s policijskimi psi, izurjenimi za odrivanje trupel, a na srečo niso odkrili ničesar. Se je pa policija že povezala z lastniki tega zemljišča in zahtevala, da počistijo nered. Odlično torej, da se izgubijo morebitne sledi za ljudmi, ki so vodili trgovino z otroki med ZDA in Mehiko  …

M. S.

Sorodno

Zadnji prispevki

Branko Grims bo danes predstavil “Zmago dobrega” v Kopru

Poslanec SDS in kandidat za evropskega poslanca mag. Branko...

Shema, ki pojasni, kakšno bogastvo so si nagrabili “necenzurirani”

"Necenzurirano" novinarstvo ni poceni. Iz sheme, ki jo objavljamo...

[Foto] Romana Tomc v Bruslju gosti razstavo o komunističnih zločinih pri Macesnovi gorici

Evropska poslanka Romana Tomc v Bruslju gosti razstavo avtorja...

Plenković po prepričljivi zmagi: Gremo v oblikovanje parlamentarne večine!

HDZ je že tretjič na volitvah prepričljivo slavila zmago....