[Foto] Zakaj imajo oboževalci čudežne ženske težave z oprsjem izraelske lepotice Gal Gadot

Foto: EPA

Stripovski navdušenci nad filmom Batman proti Supermanu: Zora pravice niso pretirano navdušeni. Kritičnih oboževalcev sijajna fotografija filma ni niti malo prepričala, saj so pričakovali film, ki bo temeljil predvsem na kvalitetnem razvoju zgodbe in značajev – in ne toliko na spektakularnih prizorih. Zaradi tega ne preseneča, da so se obregnili tudi ob videz izraelske lepotice Gal Gadot, ki ima po mnenju strogih oboževalcev – ne boste verjeli – dve dojki namesto ene.

Gadotova igra v filmu junakinjo, amazonko Wonder woman (Čudežno žensko). Amazonke so bile bojevito pleme žensk, ki pa so žrtvovale svoje ženske atribute (eno izmed dojk), da so lažje streljale z lokom. Gadotova je bila – razumljivo – zaradi obtožb glede njene anatomske neustreznosti presenečena, a je nato le priznala, da njen zunanji videz ne ustreza tistemu iz legende, poroča Cinemablend.

“Da, nekateri so imeli veliko za povedati glede mojih “src”. Na koncu dneva ne moreš zadovoljiti vseh in to popolnoma razumem. Če bi hoteli biti popolnoma zvesti zgodbi, bi resnično morala biti brez ene dojke, saj so Amazonke imele samo eno, da jih ta ne bi ovirala,” je kritike naslovila Gadotova.

Izraelska lepotica je hotela postati odvetnica, a so se njeni plani “porušili”, ko je postala Miss Universe Izraela. Po lepotnem tekmovanju je za dve leti odšla v vojsko, nato pa se je nameravala spet posvetiti študiju. Med knjigami ni preživela dolgo časa, saj so jo opazili v filmskih vodah. Prvič se je pojavila v 6. delu franšize Hitri in drzni, sedaj pa blesti v filmu Batman proti Supermanu: Zora pravice.

Potem ko so kritike zaradi prevelikega števila dojk poniknile, pa so se pojavili “striparji”, ki pa jih ni motilo dejstvo, da je ena dojka preveč, temveč, da so njene dojke premajhne. V stripovskem originalu je bila Čudežna ženska obdarjena z veliko večjim parom prsi, kot jih premore izraelska zvezdnica. Zadnjih kritik Gadotova še ni komentirala, verjetno pa je pričakovati odgovor, podoben prejšnjemu: “Nikoli ne bom mogla ustreči vsem.”

Ž. K.