fbpx

Homo-lezbični-bi-trans-queer aktivisti v paniki – študije jih postavljajo na laž

Foto: FB/Slovensko veleposlaništvo v Berlinu

Ljudje naravno vemo, da teorija spola ni pristna in vredna našega prepričanja. Ker ljudje homo-lezbičnim-bi-trans-queer seksualnim aktivistom vedno manj nasedamo, poskušajo neumnosti svoje ideologije vsiljevati s ‘težko roko zakona’, češ da je vsaka zavrnitev njihovih zmot in laži ‘diskriminacija’. Kdor jih ne uboga, je ekonomsko kaznovan, staršem je prepovedano zaščititi svoje otroke pred zahtevo po skupnih kopalnicah, ki omogočajo moškim uporabo prhe, omaric in slačilnic za dekleta. Vse naštete vsiljene zahteve temeljijo na propagandi brez znanstvene legitimnosti.

Odmevna znanstvena odkritja razkrivajo laži homo-lezbičnih-bi-trans-queer seksualnih aktivistov, njihovi zaukazani miti padajo kot domine! Vse več je senzacionalnih odkritij, ki razblinjajo mite homo-lezbičnih-bi-trans-queer seksualnih aktivistov.

Prava bomba je bila študija, objavljena v The Journal – The New Atlantis, (August 23, 2016). Gre za priznano revijo za znanost, tehnologijo in etiko s sedežem v Washingtonu. Ta študija analizira znanstvene raziskave o vprašanjih homo-lezbičnih-bi-trans-queerseksualnih oseb, do danes objavljenih v znanstvenih revijah.

Poročilo sta sestavila dva ugledna znanstvenika, dr. Lawrence Mayer, profesor psihiatrije in statistike in biomedicine z arizonske State University, in dr. Paul McHugh, eden izmed vodilnih psihiatrov v svetu.

Homo-bi-trans-queerseksualci imajo več duševnih težav
Mayer je pričal v številnih zveznih in državnih sodnih postopkih in vedno je močno podpiral enakopravnost in nasprotoval diskriminaciji homoseksualcev, lezbijk, biseksualcev, transseksualcev in queerseksualcev. Vendar je tokrat isti dr. Mayer izjavil, da podpira vsak stavek v tem poročilu, brez pridržka, saj gre za  resne znanstvene, medicinske raziskave. Izjavil je tudi, da je zaskrbljen, ker je v  pregledu več kot 500 znanstvenih člankov ugotovil, da se homoseksualci, lezbijke, biseksualci, transseksualci in queerseksualci soočajo z nesorazmerno veliko stopnjo težav v duševnem zdravju v primerjavi z ostalim prebivalstvom.

Dr. Paul McHugh je bil vodilni psihiater v John Hopkins bolnišnici v Baltimoru od 1975 do 2001. Skupaj s kolegi znanstveniki je pregledal na stotine objavljenih strokovnih študij na področju istospolne usmerjenosti in spolne identitete iz bioloških, psiholoških in družbenih ved. Njihove ugotovitve so bile:
• Prepričanje, da je istospolna usmerjenost prirojena, biološka pogojena človeška lastnost – da so ljudje ‘rojeni na ta način’ – ni podprta z znanstvenimi dokazi.
• Prepričanje, da je istospolna identiteta prirojena, osnovna človeška lastnost, neodvisna od biološkega spola – tako, da bi obstajal ‘moški, ujet v ženskem telesu’ ali ‘ženska, ujeta v moškem telesu’ – ni podprta z znanstvenimi dokazi.
• Obstaja pa nekaj otrok, ki izražajo glede na spol netipična prepričanja ali vedenja in bodo to počeli še naprej. Vendar imajo tudi oni  čas, da sprejmejo svojo identiteto v adolescenci ali odraslosti. Ni razlogov, da bi morali biti vsi ti otroci spodbujani, naj postanejo transseksualne osebe, podvržene hormonskemu ‘zdravljenju’ ali ‘kirurškim  posegom’.

Homoseksualci in transseksualci imajo višjo stopnjo duševnih težav (anksioznost, depresija, samomor) – vedenjskih in socialnih težav (zlorabe psihoaktivnih snovi, menjave intimnih partnerjev, nasilje) kot  običajna populacija.

Foto: FB/Slovensko veleposlaništvo v Berlinu

Foto: FB/Slovensko veleposlaništvo v Berlinu

Homoseksualci se lahko spremenijo
Lezbična aktivistka, dr. Lisa Diamond, soavtorica ‘Priročnika APA’ o spolnosti in psihologiji, je priznala, da istospolna usmerjenost ni nespremenljiva. S tem je dr. Diamond je potrdila, da je mit, da se ‘homoseksualci ne morejo spremeniti’, zgolj slepa teorija. Pomembne ugotovitve je povzela v predavanju na univerzi Cornell, v katerem je ugotavljala, da je istospolna usmerjenost –  tako za mladostnike in odrasle ter za oba spola – tudi privlačnost, vedenje in iskanje lastne identitete.

S tem je pripomogla, da bodo ustrezno spremenili  zakonodajo v nekaterih državah v ZDA in v Kanadi, ki prepoveduje ‘popravljalno terapijo’, ki si prizadeva za pomoč bolnikom, soočenih z istospolnim nagnenjem.

Prav tako navedene študije ovržejo utemeljevanje homoseksualnih aktivistov, da je istospolna usmerjenost ‘gibanje za državljanske pravice našega časa’. Spolna želja se oblikuje tudi na osnovi kulturnih vzorcev in drugih izkušenj, ne pa v genetiki ali na osnovi hormonov.

Edino, kar nam znanost vedno znova potrjuje, je, da smo rojeni kot moški in ženske. Nezanesljive, škodljive ideologije in laži, še posebej teorijo spola, in tiste, ki  ogrožajo življenja otrok, je treba obsoditi brez odlašanja. Jasno je, da je treba zakone o pravicah istospolno usmerjenih in transseksualcev ponovno oceniti v luči resnice.

Mainstream mediji so pričakovano prezrli najnovejša spoznanja,  ki razkrinkavajo LGBTQ lobi
Svet za človekove pravice se je odzval, kot se to običajno zgodi, ko je ogrožena njegova moč. Gre za napad, napad in napad. Ob tej priložnosti je prišlo tudi do napadov na  New Atlantis list, ki se je izpostavil z razkrivanjem resničnih dejstev o homoseksualnosti. ‘Svet za človekove pravice’ je objavil ‘kritiko’ raziskovalnega pregleda. Mayerja in McHugha so označili kot ‘Anti-Trans All-Stars’ in ‘anti-LGBTQ’. Resnicoljubna avtorja so obtožili  ‘namenoma  zavajajočih izjav’ in ‘pristranske interpretacije’.

Da bi ublažili razkritja svojih prevar, bodo homoseksualni aktivisti angažirali svoje ‘znanstvenike’, ti pa bodo z velikim pompom in obširno poročali o svojih ‘odkritjih’ v medijih. Te goljufije in prevare, ki temeljijo na pomanjkljivi metodologiji, pa bodo predstavljene kot ‘velika resnica’. Kako je lahko drugače, če so njihove ugotovitve vnaprej določene? Namen študij bo  samo propagandna  hiška iz kart. Kdor premore vsaj malo zdravega razuma, dobro ve, da so takšne ‘študije’ le poskus dobro financiranih ekstremnih homo-lezbičnih-bi-trans-queerseksualnih aktivistov, da bi še naprej nasilno ali zvito vsiljevali svoje ideje ter terorizirali družbo.

24kul.si