Justin Bieber v novi pesmi poziva k molitvi

Justin Bieber (foto: epa).

Kanadski pop pevec Justin Bieber se vrača v snemalni studio, kjer ustvarja pesmi, ki izražajo njegovo vero v Jezusa. Tudi sicer ima njegova vera na glasbo, ki jo mladenič ustvarja, velik vpliv, svojim oboževalcem pa je tokrat pojasnil, v čem je lepota vere v Boga.

Justin Bieber je na Instagramu pred kratkim objavil napovednik prihajajoče pesmi, v kateri poziva k molitvi. Posnetek je prejel skoraj milijon všečkov, njegovi oboževalci pa so sodeč po komentarjih nad pesmijo navdušeni. “Odličen glas imaš.” in “Kar ne morem prenehati s poslušanjem pesmi. To je neverjetno,” sta le dva od mnogih komplimentov, ki jih je prejel pevec.

Naslov pesmi za zdaj ostaja skrivnost
Ljudje so precej radovedni, kakšen bo naslov nove Bieberjeve pesmi, vendar pevec za zdaj ostaja skrivnosten. Ob posnetku nove pesmi je Bieber napisal, da se sicer ne more primerjati z Michaelom Jacksonom, vendar bi se vseeno rad zapisal med “glasbenike, ki spreminjajo svet”.

Bieber je v enem izmed intervjujev spregovoril o svoji veri. Pojasnil je, da “se je Bogu zavezal zato, ker je tako hotel in čutil, in ne zato, ker bi se moral,” poroča Christian today.

V veri ni nobenega “moraš”
Bistvo vere je v tem, da se človek preda Bogu in z njim vstopi v odnos. Ta odnos je veliko lepši od tistega z ljudmi, saj ne gre zato, da “ga ljubiš zato, ker on ljubi tebe. Ljubim ga zato, ker je odličen, in ne zato, ker bi ga moral ljubiti,” je pojasnil Bieber. Prepričan je, da je to nekaj najlepšega pri veri v Boga. “Ni nobenega ‘moraš’. Gre le za oseben odnos med človekom in Bogom,” je še dodal priljubljeni pevec.

N. K.