Justin Bieber v novi pesmi poziva k molitvi

Justin Bieber (foto: epa).

Kanadski pop pevec Justin Bieber se vrača v snemalni studio, kjer ustvarja pesmi, ki izražajo njegovo vero v Jezusa. Tudi sicer ima njegova vera na glasbo, ki jo mladenič ustvarja, velik vpliv, svojim oboževalcem pa je tokrat pojasnil, v čem je lepota vere v Boga.

Justin Bieber je na Instagramu pred kratkim objavil napovednik prihajajoče pesmi, v kateri poziva k molitvi. Posnetek je prejel skoraj milijon všečkov, njegovi oboževalci pa so sodeč po komentarjih nad pesmijo navdušeni. “Odličen glas imaš.” in “Kar ne morem prenehati s poslušanjem pesmi. To je neverjetno,” sta le dva od mnogih komplimentov, ki jih je prejel pevec.

Naslov pesmi za zdaj ostaja skrivnost
Ljudje so precej radovedni, kakšen bo naslov nove Bieberjeve pesmi, vendar pevec za zdaj ostaja skrivnosten. Ob posnetku nove pesmi je Bieber napisal, da se sicer ne more primerjati z Michaelom Jacksonom, vendar bi se vseeno rad zapisal med “glasbenike, ki spreminjajo svet”.

Bieber je v enem izmed intervjujev spregovoril o svoji veri. Pojasnil je, da “se je Bogu zavezal zato, ker je tako hotel in čutil, in ne zato, ker bi se moral,” poroča Christian today.

V veri ni nobenega “moraš”
Bistvo vere je v tem, da se človek preda Bogu in z njim vstopi v odnos. Ta odnos je veliko lepši od tistega z ljudmi, saj ne gre zato, da “ga ljubiš zato, ker on ljubi tebe. Ljubim ga zato, ker je odličen, in ne zato, ker bi ga moral ljubiti,” je pojasnil Bieber. Prepričan je, da je to nekaj najlepšega pri veri v Boga. “Ni nobenega ‘moraš’. Gre le za oseben odnos med človekom in Bogom,” je še dodal priljubljeni pevec.

N. K.

 • Nata

  Njegove glasbe ne poznam . Me pa zanima , ali je fant že vsekozi veren , pa niso pisali , ker bi bl potem pri nas oznančen za ” nazadnjaka ” ?
  Ali pa ima kakšne grenke preizkušnje ?? Saj je ta posel krut !! Izkoriščajo jih vsi po vrsti – začenši s ” prijatelji ” !
  Poznamo nič koliko promerov iz sveta filma in glasbe ! Redki so se bili sposobni upreti !

  • gpu

   Mislim, da je že od malega veren. Tudi sicer je Bieber zelo samostojen fant – poznan in uspešen je postal zaradi Youtube-a in od takrat naprej živi “sanje”. Odličen obraz za RKC in mogoče neke vrste pomoč Evropi v teh težkih časih nasilne multikulturizacije.

   • Nata

    Oooo, hvala za info !!
    Pri nas sicer pišejo o fantu , ker je pač uspešen in tudi pri naših mladih priljubljen . Vendar vernost in podobne vrline zamolčijo , ker jim ne paše !
    Zanimivo ! Vsako lumparijo in packarijo bodo npisali ………..pa razumi naše novinarje …in predvsem njihove nadrejene ?
    No , pa to poročanje in ” prevajanje ” velikih klasičnih vokalno- instrumentalnih del , je bilo pod kritiko ! Namesto Bog , so naisali Narava…..Sonce…….??
    Tako , kot zgoraj menijo nekateri komentatorji !!

 • Vule

  Bieber povej to našim ateistom. Še dvasjet let nazaj, je bilo vsaj neko deklarativno krščanstvo, danes je vse izpuhtelo.

  • JohnSmith

   Ateizem je prihodnost. Vse vere morajo prej ali slej umreti. Vrniti bi se morali k naravi in dejansko spoštovati samo naravi. Če pa že moramo komu moliti je pa to lahko samo sonce, ker je edino ki nam zagotavlja življenje!

   • Nata

    No, tudi to je ene vrste vera , a ne ……..Narava, Sonce ……….

    • FreedomAndDemocracyNOT

     bolj razumljivo je verovat v fizicne stvari kot v abstraktne

     • Ruggedplant

      Razumljivo, če si žival, ki ni sposobna abstraktnega razmišljanja, če pa si človek, pa žaljivo ključnega elementa, ki nas razdružuje od ostalih živali.

     • FreedomAndDemocracyNOT

      hahahaha

     • Ruggedplant

      meni je to sicer žalostno, ampak samo da se zabavaš.

     • Nata

      Plus sem dala pomotoma !! Se ne strinjam .
      Vera ima konkretno podlago , zato ne more biti – abstraktna !

    • JohnSmith

     definitivno, poganske vere so OK, ker po večini verjamejo v naravo in se zahvaljujejo naravi.

     • Nata

      Ja, že…..večinoma ? Jih pa premalo poznamo , da bi lahko rekli , da so res O. K.
      Vidiš , to so nadvse zanimive zadeve in , morda bi bilo tudi za srednješolce znaje o raznih verstvih , koristna zadeva ?
      Pri vsem tem preseljevanju narodov !!

     • Ruggedplant

      Poganstvo dejansko ni vera ampak zgolj mitologija, ali če hočeš svetovni nazor – filozofija..

   • Darko Bukovec

    Pet v sprehod v gozd, pa ponoči malo si oglej zvezde…pa potem mi povej kdo je to ustvaril…..ateisti pa itak so največji verniki verjamejo vsaki neumnosti.

    • JohnSmith

     A ti to resno? :) hehe ok razumem da nekdo tako razmišlja do 15leta ko ga starši silijo v cerkev, ampak vsak, ki naredi osnovno šolo mora imeti dovolj razvite možgane da ve da je biblija pravljica ali pa znanstvena fantastika in je povsem bazirana na več kot 100 drugih prejšnih poganskih verah, te pa so bazirane na astronomiji.

     • Darko Bukovec

      Ja resno Sveto pismo, so pisali ljudje skozi katere je Bog deloval v njihovem življenju. Ja ti pa kar verjemi pravljicam, da je Vesolje nastalo samo od sebe. Bog je kot krog nima začetka in konca. Vesolje je tako veliko, ogromno, da je naša Galaksija( zemlja in ostalih 8 planetov ki se vrtijo okoli Sonca), kot eno zrno peska. Ja tako veliko je Vesolje in tako velik je Bog…če mi ne verjameš. Vprašaj ateistične znanstvenike in ono bodo to potrdili……

     • JohnSmith

      :) če bi se dalo razumno pogovarjati z vernimi ljudmi, ne bi bilo vernih ljudi.

     • Darko Bukovec

      Vidim da ti je zmanjkalo argumentov…Mislim da Boga in Jezusa vidiš kot Rimokatoliško cerkev..jaz ga lahko vidim in razumem tudi drugače.

     • JohnSmith

      meni zmanjkalo argumentov?!?!? niti ne samo pametnejši odneha. Argumentov je pa za tisočletja znanstvenih dokumentov. Verniki imate pa samo eno pravljico v obliki knjige to je vse.

     • gpu

      V Svetem pismu je sicer veliko nelogičnosti in kontradikcij, vendar je vloga krščanstva precej širša od samega verovanja v Boga. Jaz v Boga, kakršen je opisan v Sv. Pismu, ne verjamem, nikakor pa ne morem zanikati socialne, zgodovinske in kulturne vloge cerkve. Brez cerkve bi danes veliko manj vedeli o Evropi skozi zgodovino. Cerkev je lepo hranila zgodovinske artefakte.

      Tudi ideja “biti dober” je kapitalistično gledano dobra ideja. Ljudje, ki sodelujejo in so enotni v svojih ciljih in viziji, delajo bolje in naredijo več.

     • JohnSmith

      brez institucije Cerkev d.o.o. bi danes verjetno že kolonizirali Luno in Mars in zelo verjetno ne bi imeli dveh svetovnih vojn, komunizma ne bi bilo itd…2000 let pranja možganov prinese marsikaj slabega. A ne zanikam, da ne bi moglo biti tudi slabše.

     • Nata

      O, a tudi za komunizem je kriva Cerkev ??
      2000 let pranja možganov ? Veš kaj , saj si ja Človek……s svobodno voljo in hotenjem ?? A ne ??
      Meni v teh 70 – letih naši tovariši niso prav nič oprali !!Imam še vedno svoje mnenje ……vero ……….itd……..

     • Darko Bukovec

      Na Luni še nihče ni bil…tisto leta 1969 je bilo le Hollywoodski show. Z letalskim gorivom kerozinom in kisikom se ne da iti na Luno in nazaj..in takrat še tehnologija sončne plošče niso obstajale za proizvodnjo elektrike, kot jo imajo sedaj sateliti v Zemeljski krožnici,..lp.

     • Nata

      Oh, tisto o ” pametnejšem ” je pa malo za lase privlečeno veš !! Dober izgovor , da ni potrebno razpravljati naprej !

     • Nata

      Hvala….., ali obratno !
      Pa , oprosti , da se vtikam , vendar sem šele danes videla tele komentarje .
      Je pa res zanimivo , da pri nas novinarji najraje prav vse v zvezi z vero zamolčijo . Poznam sicer pevca , ne pa njegove glasbe in me je kar prijetno presenetilo , da je veren .
      Pa se vprašajmo – zakaj molčijo o takih zadevah ?? Pri nas seveda !
      Če se že norčevati iz nekoga ne morejo , so pa tiho ………?

     • tramal

      Ja po tvojem si ti ustvaril zemljo s pomočjo vsevednih komunajzerjev s kućanom na čelo.

     • JohnSmith

      od kje sedaj komunajzarji?! A če nekdo nima vere (vsaj ne v tem smislu ki ga večina pozna) a potem je avtomatsko komunajzar?. Dajte si verni že enkrav v glavo ubiti da ni vse črno-belo! Sam nisem veren, pa sem 100% proti komunistem! Še bolj pa proti židom, ki so vse to vpeljali. Kot pravim, poskušam biti odprte glave in se ne pustim uplivati iz strnai nobene skupine. Trenutno sem bolj naklonjen desnici ker rabimo močno vodstvo in je treba dokončno odstraniti ekstremno levico. V bistvu bi bil SDS super stranka, če bi dali vero v predal v javnosti.

     • tramal

      Biber poje krščanske pesmi.Če pa nisi kristjan kaj se potem oglašaš.Pač nisi ne tič ne miš.

     • dob

      Tale tvoj zadnji stavek mi je bil takoj všeč! Seveda, SDS, kot stranka, ki nabira volivce, si kaj takega ne more privoščiti, da bi opustila podporo verujočih.

      Se pač naslanja na tradicionalne nasprotnike komunizma in zato zajema svoje volivce iz bazena verujočih. Če bi vero, takšno kot, je zanemarila, bi morala sama ponuditi neko drugo, drugačno ali podobno vizijo, kaj človeško bitje potrebuje, o čem sanja, po čem hrepeni, kasj ga bo naredfilo srečnega. Potem bi se zanjo in za takšno družbo lažje tudi borili.

      Tako pa je, kot je videti, vsem lažje povzeti nekaj ustaljenega, nekaj utečenega in potem zraven dobiš še vse ulaufane sovražnike, na kar si že navajen. Podeduješ sovraštvo, način odpora, taktiko…. kar po navadi gre zraven, tako slabo kot dobro. Včasih je to najslabše od vsega, ker se boriš za nekaj, kar nisi sam ustvaril, torej ne veš, kaj je Stvarnik (Marx, v primeru komunizma, ki je sintetična religija) mislil, kakšen je bil Njegov namen.

      Ateist mi je najbližja oblika verujočega. Ateizem je naklonjen komuniciranju (prepiru) z Bogom, to pomeni, da ima lastno predstavo o tem, kako naj bi bilo. Z njo se zoperstavlja božji predstavi. Ateist pravi Bogu: Če bi rad nekaj povedal o tem, kaj sem in kaj si mi namenil, stori to tako, da te bom razumel! Še bolje pa je, če meni dovoliš, da sam sebi, s tvojo pomolčjo, skreiram svet po moji podobi… Pravzaprav, če sem iskren (tako pravi dober ateist!) mi dovoli, da najprej jaz Tebe ustvarim po svoji podobi, da te bom sploh lahko razumel in da bom sebe razumelo. Potem bova lahko skupaj kreirala ta Svet, ki bo moj in tvoj in obema razumljiv!

      Moj Bog je denimo ateist, ki verjame vase, kadar jaz vem kaj bi rad in mu to povem. Molitev je samo pogovor.

    • Darko Bukovec
   • Nata

    Saj te noben ne sili – moliti ?
    In tudi ateizem je vera…….vera v ” vse se lahko ” ! In kakšna prihodnost neki …….anarhija ??

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!