Na plaži v Splitu sta se sredi dneva prepustila strastem

Foto: dalmacijadanas.hr

Poletje se je šele začelo, a razuzdanih turistov je vsepovsod po Jadranu, poroča Dalmacija Danas. Hvar in zlasti Split pa sta najbolj prepoznavi turistični destinaciji za zabavo, saj imata bogato ponudbo nočnega življenja v poletni sezoni. So kraji, kjer se tako mlajše kot starejše generacije lahko zabavajo zvečer in ponoči. Večerno življenje se začne po 18. uri, ko večina ljudi zapusti plaže. Nekateri pa se očitno prepuščajo strastem kar vsem na očem, sredi dneva.

Pred nekaj dnevi so tako ujeli mlad par v Splitu v Podvelebitskem kanalu, ki sta imela spolni odnos v morju, videoposnetek pa je izzval precej komentarjev.

Na videu je mladi par, ki se je prepustil strastem v plitki vodi, sredi dneva, niti deset metrov od obale. Niti najmanj ju niso motili pogledi mimoidočih. Sicer pa so očitno mladi vse bolj “pogumni” in se prepuščajo strastem, kjer se jim zahoče, saj je takšnih primerov, še posebej v poletnih mesecih, vse več.

Zapor za seks na plaži?
Za tiste, ki jim na plaži povsem popustijo zavore in jim razgreta telesa razvnamejo domišljijo, so s kaznimi in prepovedmi poskrbeli v Rovinju, na znameniti plaži razvrata Punta križ. Tam table v več jezikih opozarjajo, da je za spolni odnos na javnem kraju v skladu z zakonom predvidena kazen 5000 kun (667 evrov) ali 30 dni zapora.

Sara Kovač