fbpx

Nekdanja zvezda z Balkana zopet na vrhuncu slave. Uganete, koliko let ima?

Foto: Instagram

Če je včasih v očeh mnogih moških veljalo prepričanje, da so plod njihovih seksualnih fantazij mlajše ženske, pa lahko zdaj trdimo, da temu ni več tako. To dokazuje seks bomba Lidija Vukićević, ki je bila konec osemdesetih let prejšnjega stoletja na vrhu priljubljenosti v nekdanji skupni državi, in sicer zahvaljujoč seriji Bolji život, v kateri je igrala vlogo Violete Popadić.

Popadićeva, ki danes šteje 55 pomladi, je po 15-letnem premoru začela s ponovnim igranjem. Na Instagramu redno deli fotografije s snemanja ali zasebnega življenja in tako prijateljem dokazuje, kako je še naprej videti fantastično.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Pozitivni komentarji se vrstijo iz vseh strani
Včeraj je igralka prek Instagrama delila provokativne fotografije s snemanja reklame za eno izmed kozmetičnih podjetij, na katerih je gola v jacuzziju in prekrita le z brisačo, ki zakriva intimne dele telesa. Za objavljene slike pa ni prejela le komentarjev in pohval od moških, ampak tudi od žensk. “Tako bi morale ženske izgledati, ne pa kot te danes,” je bil eden izmed navdušenih komentarjev, medtem ko so jo drugi označili kot seks bombo Balkana. Kakšna se zdi vam?

H. M.