fbpx

[VIDEO] Ponovna združitev legendarnih Prijateljev v solze spravila Jennifer Aniston

Skoraj 12 let po koncu snemanja te kultne serije so se igralci Prijateljev ponovno srečali v oddaji na ameriški televiziji NBC. Vesel in ganljiv dogodek ni pustil vtisa samo na gledalcih, pač pa tudi na igralcih. Jennifer Aniston so po licih spolzele tudi solze sreče. 

V posebni oddaji na ameriški televiziji NBC so se poklonili karieri 75-letnega režiserja Jamesa Burrowsa. Ponovno so se združili igralci mnogih slavnih serij, med drugim tudi kultnih Prijateljev. Na odru so se ponovno srečali Courtney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc in Jennifer Aniston. V zasedbi je sicer manjkal eden od ključnih članov, in sicer Matthew Perry, ki mu zaradi službenih obveznosti na televizijsko srečanje ni uspelo priti, a je gledalce pozdravil preko posnetka.

Zelo čustven odziv Anistonove
Celotno srečanje pa je najbolj ganilo Jennifer Aniston, ki je v seriji igrala Rachel Green. Dejala je: ”Za Burrowsa bi res naredili vse, saj nam je dal priložnost življenja. Skupaj smo doživeli veselje, prijateljstvo, bolečino, celo rojstvo dojenčkov, vse smo doživeli skupaj. Imeli pa smo tudi izjemno priložnost, da nas je imel rad tudi cel svet.” 

Igralci so se nato spominjali nekaterih anekdot iz časa snemanja, med drugim so povedali, da so Lisa Kudrow, Jennifer Aniston in Courtney Cox med snemanjem vsak dan skupaj kósile. Priznali so, da so takoj postali tesni prijatelji in so tudi skupaj gledali omenjeno serijo, poroča Daily Mail.

M. G.