fbpx

Poslanec Logar si je zadal nalogo, ki jo pridno izpolnjuje – osvaja slovenske vrhove!

Poslanec SDS Anže Logar (Foto: Facebook Anže Logar)

Poslanec SDS Anže Logar, ki je pred kratkim napovedal kandidaturo za predsednika republike, se je odločil, da bo osvojil čim več vrhov iz knjižice za pohodnike “30 vrhov”, ki jo je Vlada Republike Slovenije izdala ob 30. obletnici samostojnosti Slovenije.

Ko je knjižico prelistal, je namreč ugotovil, da veliko vrhov še ni osvojil. “Pa sem si rekel – saj ta knjižica je bila pripravljena z nekim namenom. Da te spodbudi k temu, da preko zdrave rekreacije v naravi pobliže spoznaš Slovenijo. Zakaj pa ne? Zdaj, ko imam več časa, je tale ‘namig’ prišel kot naročen, še posebej za prihajajoči dopustniški čas. Poskušal bom obiskati čim več vrhov iz knjižice. Tistih, ki jih še nisem,” je zapisal na Facebooku.

Logar je začel na preddan dneva državnosti, in sicer se je odpravil na Krvavec, kjer je tedanja JLA 2. julija 1991 napadla oddajni center Krvavec.

Foto: Facebook Anže Logar

Foto: Facebook Anže Logar

Naslednji cilj je bil tako imenovani štajerski Triglav. “Boč, hrib strmih poti, visok skoraj tisočaka, med zadnjimi gorami Karavank. In tudi na njem televizijski oddajnik,” je poročal in dodal: “Razgled fantastičen. Na vsak način priporočam.”

Foto: Facebook Anže Logar

Foto: Facebook Anže Logar

Foto: Facebook Anže Logar

Kuloar