fbpx

Srčna gesta poslanke Anje Bah Žibert

Foto: Facebook

V hramu naše demokracije med sejami pogostokrat postane precej vroče, pogovori pa so se v preteklosti nemalokrat spustili tudi na raven gostilniških razprav. V zadnjem obdobju smo bili nemalokrat priča tudi sovražnemu govoru tako po družbenih omrežjih kot tudi v parlamentu s strani poslancev leve politične opcije.

Spomnimo se tudi verbalnega napada s strani poslanca SD Franca Trčka, ko naj bi celo grozil predsednici Odbora za zdravstvo Anji Bah Žibert.

Ne glede na to pa imajo nekateri poslanci še vedno ogromno srce in ne ostanejo zgolj pri lepih besedah v povezavi z zakonom o zaščiti živali. Poslanka SDS Anja Bah Žibert je pred kratkim na družbenem omrežju Facebook delila objavo svojega pasjega ljubljenčka, ki ga je rešila pred gotovo smrtjo.

Foto: Facebook

Anja Bah Žibert je v teh dneh sodelovala tudi v dobrodelni dražbi, ki jo je organiziralo Društvo hrti svet Slovenije, ki si nesebično in prostovoljno prizadeva poiskati nove in ljubeče domove odsluženim psom, pretežno pasme hrt, ki prihajajo večinoma iz zavetišč v Španiji in na Irskem. Z nakupom slike simpatičnega hrta je poslanka omogočila nakup hrane za zapuščene hrte, ki še vedno iščejo svoj dom.

Utrip Ljubljane