Takšne žurke pa še ne: Člani Mladega foruma se v Velenju nacejajo s pivom in se ukvarjajo z SDS

Foto: Twitter

Po ponedeljkovem odstopu predsednika vlade Marjana Šarca je v stranki Socialnih demokratov vse bolj napeto. Dejan Židan je že ves teden videti izjemno nervozno in izmučeno, s prstom kaže na zdaj že svojega nekdanjega koalicijskega partnerja, da je zaradi lastne nesposobnosti dopustil, da se mu je sesula lastna stranka, s tem pa tudi vlada. V SD v tem trenutku nihče ni pripravljen na volitve, toda druga možnost jim diši še bistveno manj – da bi se okrog stranke SDS oblikovala nova desnosredinska vlada. Da so v stranki SD očitno vse bolj obupani, dajejo slutiti tudi člani njihovega podmladka iz Mladega foruma.

Pripadniki so se namreč v petkovih poznih večernih urah sestali v “Titovem” Velenju, kjer so imeli nedavno kongres stranke, danes pa, vsaj sodeč po njihovi objavi na Twitterju, popivajo. Na fotografiji je videti rdeče in zelene piksne laškega in union piva, javnosti sporočajo, da je rdeče-zelena boljša od rumeno-modre.

Živci popuščajo: na mizi rdeče in zelene piksne piva
Kot so zapisali, naj bi bila rdeče-zelena boljša opcija, kot modro-rumena. No, kaj so mislili s tem, je jasno razvidno s fotografije, rdeča očitno simbolizira pivo Union, medtem, ko zelena simbolizira Laško. Svoje pivske okuse so poudarili tudi z ozadjem v rdeči barvi in z zastavo v zeleni barvi. Prav v Velenju so Socialni demokrati pred tedni pompozno napovedali, da je “zelena” nova “rdeča” in da se bodo od prežvečenih tem antifašizma in vrednot partizanstva poskušali po Gretinem vzoru prebarvati v okoljske aktiviste.

Fotografija je simbolična.(Foto: Facebook)

Kričali in razgrajali …
Poklicali smo tudi enega vidnejših članov podmladka, ki je viden na fotografiji (njegovo ime hranimo v uredništvo), toda za spletni portal Nova24TV dogajanja ni želel komentirati. Njegov molk je bil zgovoren, v ozadju je bilo namreč slišati kričanje, razgrajanje in prebavne motnje.

Predsednik podmladka Židanove SD Andrej Omerzel (Foto: STA)

Socialni demokrati so postala ekstremistična stranka
“V SD je po odhodu Boruta Pahorja, ki je bil nekakšen sredinski politik zavladala struja, ki je ekstremistična. Kar počne Židan, je ekstremizem,” je bil do SD kritičen dr. Vinko Gorenak v četrtkovi oddaji Tema dneva na Nova24TV. Ta stranka in njeni predstavniki ne odgovarjajo na novinarska vprašanja do njih kritičnih medijev, kot je Nova24TV, druge obtožujejo ekstremizma, poleg tega pa so videti najbolj razočarani nad Šarčevim odstopom, je povedal Gorenak.

Kakorkoli, v uredništvu Nove24TV predstavnikom Mladega foruma voščimo na zdravje in upamo, da zabava ne uide izpod kontrole, kar se rado zgodi poslancu Levice Mihi Kordišu.

Foto: Nova24TV

Rok Krajnc

 • Anton

  Ta članek je pa za v učbenik.

 • Artur

  FDV multispolni galofak komunajzlčki nimajo opranih možgan ampak imajo že po defaultu deformirane možgane drugače nebi še zdaj v moderni dobi 21 stoletja trajbali utopično debilni kulturni marxizem.

  • šmentanamuha

   multispolni galofak komunajzerčki … svetovno :):):) ….strinjam se s komentarjem v nulo.

 • Slovenka

  Fuj, zalega pijana! Preden Židan naslednjič blebeta o škodi, ki jo je bojda povzročila SDS, naj raje vzame v roke objestno mularijo v svoji lastni stranki. Sram ga bodi.

  • zokispoki

   Zidan je zabit kot kanta ! Vsebinsko prazen, razen ideoloskega nabijanja, nic od nic. Taksnega norega kruljenja si kot predsednik parlamernta, preprosto ne bi smel privosciti ! Kako nasj bo pa ta mlada olos kaj boljsa, ce imajo takega sefa !?!

   • Slovenka

    Izvrstna oznaka. Samo kje so sičniki in šumniki?

    • sunday

     jebeš podrobnosti, galavna je vsebina – ta pa je !!!

   • sunday

    bravo – zelo lepo, še prelepo si ga označil – v resnici je navadno tele, levo primitivno tele (naj mi živalski telički oprostijo) – IQ ????????

 • šmentanamuha

  Rdeči se bojijo volka, da jih bo požrl. Jasno, kar bojte se. Prihaja Janša …

  • Slovenka

   Janša bo prišel, če ne bodo strici prej česa skuhali. Verjela bom, ko bom videla.

 • tomven

  Bebčkom se še sanja ne, da je desno spodaj, na zgornji sliki, tetrapak v rumeno modri kombinaciji s pomarančnim sokom… za kamuflažo.
  Mladim tovarišicam na fotki je važno, da ga fašejo.. pa ni važno od koga.

 • Get2 Business

  *z SDS.
  hvala

 • rrrrr

  Komunisti so bili vedno avantgarda delovnega ljudstva.
  Zato njihovim mladičem ne gre zameriti, da se nacejajo z najbolj cenenim podn pirom.

  • Slovenka

   Titova omladina – njihovo največje bogastvo.
   Nič čudnega, da SD vrag jemlje.

   • sunday

    ko bi ga vsaj – izgleda da SD še vrag noče vzeti – še njemu se gabijo !!!

   • WISKY 1000

    Toti smrkavci so bili takrat še v megli

  • Artur

   Ne bodo dolgo pivo žlampali, kmalu se bodo na naši grbi prigrebli do bogato obloženih miz s kaviajem in šampanjcem pa “gnile” pregrešno drage kapitalistične rekvizite bodo z navdušenjem obrajtali.

   • Hanzi

    Natanko tako in na koncu še glej snegec.

 • Viktorh

  Zapiti SKOJevci iz Titovega velenja so tipićni bedaki.

  • Slovenka

   Lenuhi, nesposobneži, poguba za Slovenijo.

 • Slovenka

  Svoj čas smo prebirali slikanico Jure kvak kvak, sedaj pa bi lahko sledilo nadaljevanje Dejan bljak bljak.

 • Gren

  PIJANČKI RDEČI KOT NJIHOVI VZORNIKI , KI SVOJE GREHE ŠE VEDNO UTAPLJAJO V ALKOHOLU NAMESTO , DA BI ŠLI V CERKEV K SPOVEDI !

  • Slovenka

   Bolje, da ne skrunijo cerkve s svojo navzočnostjo. Naj najprej postanejo ljudje.

   • Gren

    BREZ SPOVEDI IN KESANJA NE MOREJO POSTATI LJUDJE .

   • Artur

    Ti komunistični šmokljani pa ljudje v pravem pomenu besede sta dva popolnoma različna pojma.

 • Slovenka

  Titova omladina se je zbrala v Titovem Velenju. Kakšno naključje! A Jugosov pa niso povabili, da bi skupaj udarili kakšno balkansko fešto, spili šljivovic in pojedli odojka, da ne govorimo o bureku in ćevapćićih. Le kako so mogli pozabiti na svojo braćo?

  • Gren

   Ti bodo vse sami požrli

 • Artur

  Vzgoja po VKPb.

  Dušan Bravničar je dne 9. junija 1994 na 16. seji Pučnikove komisije pričal, da je konec junija 1945 Ivan Maček – Matija od njega zahteval, naj ” počisti ” sovražne ranjence iz ljubljanskih bolnišnic. Bravničar se je tej direktivi uprl in se skliceval na mednarodne konvencije. Zato je bil premeščen na mesto sekretarja veleposlaništva v Albaniji od koder se je vrnil šele 1947 leta. Po njegovi oceni je bilo število pobitih domobranskih ranjencev, ki so jih odstranili iz bolnic, približno 100 – 150, v Vojni bolnišnici Moste pa naj bi bilo ” odstranjenih ” okoli 100 nemških in drugih ranjencev z osebjem.
  Poleti 1945 je Ivan Maček – Matija naročil Dušanu Bravničarju naj odpelje in likvidira ranjence iz ljubljanskih bolnic. Ker je Bravničar to odklonil, je potem poboj teh ranjencev izvršil narodni heroj Leopold Krese – Čoban.
  Malo semenišče v Gorici – med vojno vojaška bolnišnica. Na zavodskih igriščih so oktobra 1945 še zevali jarki, iz katerih so delavci z gumijastimi rokavicami in z zaščitnimi maskami na obrazu izkopavali in odvažali razpadajoča trupla vojnih udeležencev. Hišnica in hišnik, oba Slovenca, sta v solzah pripovedovala, da so srbski četniki ob umiku čez Sočo v bolnišnici pustili nepremične ranjence in da so jih potem partizani zmetali v kanal in žive pokopali.

  Zločinci so kršili naslednjo konvencijo:

  Geneve Convention for the Amelioration of the Condition of the Wounded and Sick in Armies in the Field ( July 27, 1929 ) = Ženevska konvencija o izboljšanju usode ranjencev in bolnikov v vojskah na bojišču ( 27. Julij 1929 ) – členi 31 do 39.

  V prvem poglavju ( Ranjeni in bolni ) konvencija določa, da za bolne in ranjene velja splošni mednarodnopravni režim vojnih ujetnikov, poleg tega pa zanje veljajo tudi določbe te konvencije, kot specialna ureditev. Tako imajo ranjeni in bolni po mednarodnem vojnem pravu poseben položaj, štejemo jih za kvalificirane vojne ujetnike.
  – dr. Ivan Tomšič: Vojno in nevtralnostno pravo, Ljubljana 1942, stran 55.

 • mginko

  Večni komunistični bleferji, lažnivci in nateguni drugorazrednih slovenskih državljanov, sedaj z ZELENO pobarvano predhodno rdečo zastavo. In ta slovenski zaspan narod sedaj vidi bleferske rdečkarje pod zeleno zastavo in spite še naprej …… .

 • Mademoiselle

  Vse razumem, ampak da imajo mladi tako oprane glave, pa težko.

  • sunday

   ja letnica 1945 ti ravno v komentar ne paše – samo mislim kaj si hotel povedati – morda to, da so oprani že njihovi starši, ker niso imeli dovolj samozavesti in preveč pritiska titoistov in so tako vzgajali tudi svoje otroke – proti lastnemu narodu ?!!!

   • Mademoiselle

    Ja, ampak vodilni iz stranke se pojavljajo v Dražgošah, torej je kontekst 1945 utemeljen. Plus, zagovarjajo ureditev države izpred lesene žlice.

  • WISKY 1000

   To je za v Venezuelo

 • sunday

  vedeti morate, da alkohol junači levistično srce – to so delali že njihovi predniki in pobijali lasten narod – takšni paĆ so, to so oni, levisti !!!

  • WISKY 1000

   Še bolj pa travca

   • NEZJA SHAJAN

    SDS mladina pa na koki.

 • mogoče imajo pa le zadnjo večerjo :)

  ZDA razglasile izbruh koronavirusa za javno zdravstveno krizo. (31.1.2020 23:25 CET)
  PredsednikTrump podpisal razglas, da začasno suspendira vhod v ZDA tujim državljanom, ki predstavljajo tveganje za vnos koronavirusa v ZDA. Tujim državljanom, ki so potovali na Kitajsko v zadnjih 14 dneh, se lahko zavrne vstop v ZDA. Razglas stopi v veljavo 31.1.2020 17:00 ET. Vsi potniki iz Kitajske bodo kanalizirani skozi sedem letališč, med drugim Atlanta, San Francisco, Honolulu, LAX. (31.1.2020 23:11 CET)
  Sveže informacije o koronavirus genski verigi. Ugotovitve si lahko pogledate na tej povezavi. (31.1.2020 22:54 CET)
  Prve, s strani raziskovalne skupnosti še nepotrjene, raziskave 2019-nCoV so odkrile štiri vnose v žebljasti glikoprotein (S), ki so edinstveni za 2019-nCoV in niso prisotni v drugih koronavirusih. Ostanki
  aminokislin v vseh štirih vnosih imajo identičnost ali podobnost tistim v HIV-1 gp120 in HIV-1 Gag. (31.1.2020 21:35 CET)
  Na Bavarskem v Nemčji odkrili še en primer okužbe s koronavirusom. Nemčija je sedaj pri sedem primerov okužbe. (31.1.2020 21:03 CET)
  Poročilo NEJM, ki opisuje prvi primer koronavirusa v ZDA, med drugim navaja, da se je klinično stanje pacienta izboljšalo po tretmanu z $GILD remdesivir (GS-5734). (31.1.2020 20:55 CET)
  Irak zapira Basra letališče za vse potnike iz Kitajske in za vse državljane Kitajske. (31.1.2020 20:48 CET)
  več: https://ambasador21.wordpress.com/2020/01/24/kitajska-postavila-tretje-mesto-v-karanteno-wuhan-virus-se-je-razsiril-v-singapur/

 • Slovenec

  Zadnji čas je, da levaki živčno trzajo preden jih vržemo z sedla za vedno.

 • Rožle

  Si že spet počasi prešaltal med spamerje …

 • crniocar

  kako pa kaj mladi SDS-a so še odvisniki

  • Rožle

   .. so že zdavnaj samostojni .. zakaj pa take neumnosti sploh sprašuješ?

   • crniocar

    kaj nista bila dva mlada sds tudi bela pod nosom
    Mahniču se vidi da je še zdej

    • Rožle

     Kaj ti vidiš je tvoj problem, če imaš izkrivljeno sliko

  • DEATH TO COMMUNISM

   Nehaj se sprenevedat! Drži se teme članka!

   • crniocar

    boli a ne ——-kaj nista bila dva mlada sds tudi bela pod nosom
    Mahniču se vidi da je še zdej

   • crniocar

    teme se pa držim kot vsi ostali tu gor ( tvoji )

   • NEZJA SHAJAN

    Me more se držat članka, kot se ti ne moreš držat za kurac ker ga nimaš.

 • Amerikanc

  Tudi v mladem forumu Titoistov je veliko plešastih.

 • črnaovca

  Štomajerjeve živali

 • AGA

  Ti otroci so nadgradnja svojih staršeu,ustvarjalno zavrti,totalitarno poškodovani ne znajo pošteno žvet,niti se preživet.Za svoje preživetje so starši in bojo otroci dvigili meč nad svoj lasten narod,vero kulturo,vrednote,na koncu pa bojo tut sami pokončani.Pa ne se bat poštenih pridnih slovemskih rok,oni vas ne ogrožajo,bojte se boga,ker on je pravica,svojih lastnih otrok,duš,nedoužno pomorjenih ljudi.Molim,da bo pravica milostna z vami in vašimi otroci.

 • Jožef

  Čas lubenic. Kdo bi si mislil, da so lahko lubenicam podobni takšno strašno zlo, ki časti morilce in druge hudodelce.

 • Slovenka

  Morda pa imajo sedmino?

  • šmentanamuha

   To bo.

 • PORK Amashina

  Po fotografijah sodeč ni samo alkohol ampak tudi tabletke.Da se zadevajo do onemoglosti ob legalnem pivu je lahko grdo,da se zraven drogirajo je pa čisto navaden kriminal.

  • Nata

   Za te svoje besedne podvige, polne sovraštva do drugače misličih enostavno potrebujejo kakšno drogo. . . . . karkoli že !!

 • tramal

  Ta drhal je našla kar pravo komunistično mesto .Vvečini je balkansko in ta mladi forum spada na balkan.

 • Olga101

  To je vse, kar znajo!