fbpx

To je fotografija, zaradi katere so se pojavile govorice, da je Severina ponovno noseča

Severina (foto: Facebook)

Priljubljena pevka Severina oboževalcev nikoli ne razočara s svojimi objavami na Instagramu. Za razburjenje je poskrbela tudi tokrat, ko je na družbenem omrežju objavila fotografijo, ki je zbudila namigovanja na to, da je Severina ponovno noseča.

Severina je nedavno obiskala Novi Sad, kamor je bila povabljena na poroko. Na poti do predvidene lokacije se je v svoji družbi fotografirala v dvigalu, fotografija, na kateri pa ima pevka rahlo zaobljen trebušček, pa je zbudila insinuacije, da je pevka noseča.

Severina in njena prijateljica, igralka Anđelka Prpić, sta z obiskom poroke v Novem Sadu izkoristili priložnost, da se fotografirata in na družbenem omrežju Instagram dokažeta, kako resnična je njuna ljubezen. Posebej je pozornost pritegnila fotografija s poljubom, vendar to ni edino, kar je razburilo Severinine oboževalce.

Je Severina noseča? (Foto: Instagram)

Veliko več razburjenja so sprožile namreč fotografije, kjer Severina pozira v oprijeti črni obleki z globokim črnim izrezom, pozornost pa je pritegnil njen rahlo izbočen trebušček. Številni se zaradi tega sprašujejo, ali je Severina v drugem stanju ali je večji trebušček posledica nekaj več kilogramov, ki so jo z leti dohiteli.

Ana Horvat