fbpx

[VIDEO] “Gucci lepotica” se ponovno javlja, tokrat iz Londona – s prijateljčkom in brez modrčka

Foto: youtube

Po različnih posnetkih, na katerih se Gucci Korošica Denise hvali s svojimi prestižnimi Gucci izdelki, nas je torek zvečer ponovno presenetila s svojim novim videoposnetkom na YouTubu. Tokrat je že očitno prebolela zlobne komentarje in svoje gledalce presenetila v pomanjkljivi opravi kar iz Londona. Denise, ki nikakor ne more ugotoviti, da se ji Slovenija posmehuje in da si nihče ne želi biti kot ona, pa tokrat na posnetku, presenetljivo, ni imela v roki kozarca vina niti šminke.

V posnetku Gucci Korošica šokira z izjavo, da je bila s prijateljem v Primarku, kjer ga je že seveda po prvih petih minutah prosila, če lahko odideta, saj je od vse te krame “pečejo oči”. Pove še, da je prišlo do preobrata, ko sta prispela do oddelka čevljev, ki so se ji zdeli “luškani” in ravno zaradi tega se je odločila, da bo svojim gledalcem pokazala, kaj kupiti v teh poceni trgovinicah, ne da bi izgledali poceni.

Čevlje dobila zastonj
Po njenih besedah je za le 114 funtov dobila štiri pare čevljev, po le 16 funtov (kar je označila kot zastonj) in veliko ostalih stvari, med katerimi je tudi potovalka, saj ji je jasno, da bo še veliko “šopingirala” in da z enim kovčkom ne bo prišla domov. Ene izmed čevljev je označila za čisto inspiracijo Guccija in je dejala, da jo je kar sram, da je to kupila, počuti se slabo, a se bo oddolžila z obiskom trgovine Gucci. Ravno te čevlje pa je ob koncu dneva sredi mesta odvrgla v smeti, saj ji je odpadel okrasni dodatek in tako je vsem priporočila, naj ne hodijo v Primark. Od oblačil si je kupila nogavice, seksi spodnje perilo in le en bel puli. “Ker jaz res ne maram teh cenenih materialov in vseh teh razno raznih napisov na majicah. Res prosim, ne nositi tega, ne nositi kar nekih fotkic in logov na majicah, ker to je res recept, kako izgledati ceneno,” svetuje Denise.

Na posnetku pa tokrat ni sama, ob koncu se ji pridruži tudi prijatelj po imenu Filip, ki prinese kavo Starbucks in je po obnašanju na njenem nivoju. Norčujeta se, da zdaj zagotovo ne gresta “na Denisa Avdiča”, saj njegovi poslušalci pijejo barcaffe. Skratka, poglejte si video in prisluhnite tem puhlicam …

D. Š.