fbpx

[Video] Juncker na vrh EU – Južna Afrika vkorakal kar z dvema levima čevljema! Ga je zopet dajal išias?!

Jean-Claude Juncker s čevljema različnih barv (Foto: Demokracija)

Junckerja je očitno tudi tokrat “popil” preveč išiasa, na vrh Evropske unije in Južne Afrike je prišel kar z dvema levima čevljema različnih barv. Ni pa jasno, kako je to mogoče, glede na to, da išias načeloma ne povzroča barvne slepote!

Po družbenih omrežjih je zaokrožil posnetek naravnost bizarnega incidenta, v katerem je zopet glavni akter predsednik Evropske komisije Jean-Claude Juncker, ki se tokrat očitno ni bil sposoben niti obuti. Na vrh Evropske unije in Južne Afrike je opotekajoče vkorakal kar z dvema različnima levima čevljema – enim črne in enim rjave barve! Kako je to mogoče, glede na to, da išias, na katerega se navadno izgovarja ob svojem pogosto nenavadnem obnašanju, ne povzroča barvne slepote, ne vemo. Je morda v luči sprejemanja marakeškega sporazuma postal tako radikalen levičar, da ne želi več nositi desnih čevljev?!

Juncker zopet osmešil EU pred javnostjo in mednarodnimi voditelji
Na vrhu EU – Južna Afrika sta bila prisotna tudi predsednik Evropskega sveta Donald Tusk in predsednik Južne Afrike Cyril Ramaphosa. Juncker naj bi po poročanju Demokracije novinarjem celo priznal, da se je “slabo počutil”, ni pa pojasnil razloga. Sicer je kmalu po tem, ko je bil opozorjen na to, da nosi čevlje različnih barv, dogodek začasno zapustil, nato pa se je vrnil na novinarsko konferenco.

J. Ž.