fbpx

[VIDEO] Razuzdana turistična ponudba: Bi odpotovali z jahto in 60 prostitutkami na razvraten “otok seksa”?

Foto: Youtube

Razvratne počitnice na letovišču Good Girls ponujajo 30 moškim nepozabno in razuzdano doživetje. Z jahto se z njimi lahko odpravijo na seksualni dopust, končna destinacija pa je osamljen kolumbijski otok, kjer jih ob drogah in alkoholu čakajo tudi prostitutke. ”Seks otok” se nahaja ob obali Cartagene na severu Kolumbije, vašo pot pa spremlja 60 voljnih žensk, ki vas bodo zadovoljile kjerkoli in kadarkoli. Nenavadna ponudba, ki kaže na razkroj družbenih vrednot, je seveda naletela tudi na zgražanja številnih komentatorjev na družbenih omrežjih.

Bizaren posnetek družbe Good Girls Company oglašuje potovanje in ”seks doživetje” med 24. in 27. novembrom. Videoposnetek, ki se od navadnega prikazovanja letalskega poleta hitro spreobrne v razvratna občevanja, pa prilagamo spodaj.

Promocijski posnetek prikazuje moškega, ki se vkrca na luksuzno jahto, na njej pa ga sprejme ogromno žensk v bikiniju. Te mu najprej ponudijo alkoholne pijače in droge, a njihova ponudba se še ne konča pri tem. Kaj sledi, poglejte sami, a vedite naslednje: takšen dopust vključuje tudi ”all inclusive seks”. Potovanje vključuje tudi različna seksualna presenečenja, karkoli že to pomeni, ter hrano, ki pa je ne servirajo na krožniku. Poglejte.

Sprejmejo 30 gostov, streže in zadovoljuje pa jih 60 deklet
Družba z imenom Good Girls (Pridna dekleta) pravi: “Cena vključuje vse obroke. Na jahti sprejmemo 30 strank, ki jim streže 60 vročih deklet. Za vsako stranko sta na voljo dve ženski 24 ur na dan.” Vsi obroki, prevoz, t. i. zdravilišče, jahanje konjev in VIP-izkušnje, šampanjci, vožnja s helikopterjem, turistično vodenje in vodič so prav tako vključeni v ceno in vas čakajo na otoku. Tam boste imeli tudi prevajalca v katerikoli jezik, ki vam bo na voljo 24 ur na dan. Ob dekletih, seveda.

Foto: YouTube

Načrt potovanja je takšen: celoten prvi dan je namenjen seksu, drugi dan pa ima vsaka izmed ”strank” na voljo pol ure v sobi, kjer jo pričaka kar 16 golih deklet hkrati. Tretji in četrti dan sta namenjena 24-urni zabavi, kjer se prav tako lahko zgodi karkoli. Ne preseneča, da je posnetek, predvsem pa resničnost ponudbe, prejel številne kritike in zgražanja.

Kaj pa cena?
Na voljo je več različnih paketov. Divjo zabavo in opolzkost lahko obiščete le za eno noč, prodajajo pa tudi bronaste, srebrne in zlate vstopnice. Tudi te se plačujejo na noč. Zlata vstopnica stane 1.280 evrov na osebo, a to ni cena celotnega potovanja. Toliko stane samo ena zlata noč, kjer pa sta vam 24 ur na voljo dve dekleti, ki kjerkoli in kadarkoli zadovoljita kakršnekoli vaše potrebe.

Foto: YouTube

Zgražanje presega vse meje
Victoria Gubko je na Facebooku zapisala. “Sprašujem se, koliko deklet je v to sploh prostovoljno privolilo? Koliko jih je sploh polnoletnih? V ozadju se mora zagotovo skrivati kakšna preprodaja teh deklet, smrdi pa mi po številnih zločinih. Ta ‘seks raj’ bi morali raziskati.” David Martyn je dodal: “Kako odvratno in ogabno, povsem grozno.”

Foto: YouTube

A. L.