[Video] Ruski misici se smeji cel svet zaradi njene izjave

Miss Moskve se na javnem nastopu ni najbolje odrezala s poznavanjem geografije.

Na svetovnem spletu se širi posnetek ruske misice Angeline Breženskaje, ki je v zabavni oddaji odgovarjala na vprašanja novinarja. Ta jo je očitno hotel zalotiti pri nepoznavanju geografije. Ko je ugibala, da je prestolnica Romunije kar BiH, je sarkastično vzkliknil: “To je absolutno pravilno. Prestolnica Romunije je Bosna in Hercegovina. Napišite na novo učbenike!”. 

Ko se je Angelina potegovala za naslov Miss Moskve je dejala, da bi rada postala vzornica za mlajše generacije. Po tem ko je osvojila lepotni naslov, naj bi bila deležna številnih kritik zaradi njenega “spremenjenega” videza. Bilo je očitno, da je prestala prenekatero lepotno operacijo. Kritike se je niso dotaknile. Utišala jih je z besedami: “Pogrešam Moskvo, vi pa ste p…e iz Čelabijanska”.

Novinar je “misico” najprej vprašal, ali se lepotnih tekmovanj udeležujejo le neumna dekleta. Ta je odgovorila, da to seveda ni res: “Zakaj bi nekoga skušala kompromitirati”? 

 Nato pa je kompromitirala kar samo sebe. Na vprašanje o prestolnici Romunije je nekako ugibala, da je to kar država Bosna in Hercegovina, televizijski voditelj pa ji še pred tem ponudil alternativni odgovor… Poljsko.

“Ali ni to pravilni odgovor,” je sramežljivo vprašala. “Seveda ne,” je odvrnil voditelj oddaje, nakar je njej in ostalim navzočim v studiu vendarle “razkril”, da je BiH država sama po sebi in ne mesto. Nato je sledilo še eno vprašanje, ki pa se nanaša na njen zunanji videz. Kot smo že zapisali, se je ta v preteklosti soočala s številnimi kritikami zaradi njenega umetno spremenjenega videza. Ko jo novinar vpraša, kako je mogoče, da se je njen videz tako zelo spremenil, je prostodušno odgovorila “fotošop”. Ali gre zgolj za fotošop, lahko presodite sami.

Miss Moskve je sicer študirala novinarstvo na moskovski državni univerzi. Njena specializacija naj bi bila televizija.

Sara Kovač