fbpx

[Video] V 300 let starem angleškem pubu straši

Duh je prevrnil steklenico piva (Foto: Triangle news)

Kamere v 300 let starem angleškem pubu White Swan Inn v Dunstableu so zabeležile številne nepojasnjene paranormalne aktivnosti. Med drugim je “duh” začel razbijati steklenice piva.

Videoposnetek prikazuje steklenico, ki je poletela s police za šankom in padla na tla. Takrat v bližini šanka ni bilo nobenega človeka.

Steklenica se je razbila na zadnji strani blagajne, medtem ko so druge steklenice ostale na svojem mestu. Vodja puba Tasha Magnan je povedala: “Osebje bara je bilo zelo prestrašeno. Občutili so mrzlico, medtem ko je naš “duh” razbijal steklenice.”

To je že drugi paranormalni dogodek, ki ga je Tasha ujela s pomočjo varnostne kamere. Februarja letos je skupino gostov obtožila, da so polili pivo po tleh – vendar se ga nihče od njih ni niti dotaknil. Posnetek varnostne kamere je bil dokaz, da so govorili resnico. Kaže namreč polliterski kozarec, ki je ležal na mizi in se nenadoma prevrnil, ne da bi se ga kdo dotaknil.

Tasha dela v pubu že več kot 20 let in trdi, da se je zgodilo več nerazložljivih incidentov. Pogosto ima občutek, kot da gre nekdo mimo, medtem ko se drugi zaposleni pritožujejo, da se jim zdi, kot da jih nekdo opazuje. Enkrat se je umaknila psu in ugotovila, da ga sploh ni.

Tasha pogosto dela v poznih izmenah, zato je prisegla, da bo še naprej pozorna na morebitne grozljive dogodke. “Zdaj imamo dva dela videoposnetka, ki prikazujeta tisto, za kar menimo, da sta duhova. Nimamo pojma, kdo je duh – najbrž nekdo, ki ne mara piva,” je zaključila Tasha.