Že osmič oče!

Foto: STA

Najbolj prepoznaven član britanske skupine Rolling Stones Mick Jagger bo pri 72 letih osmič postal oče, je sporočil njegov predstavnik. Potrdil je namreč, da je njegovo 29-letno dekle, ameriška plesalka Melanie Hamrick, noseča. Iz prejšnjih razmerij ima Jagger, ki je tudi že praded, sedem otrok, starih od 17 do 45 let.

Jagger je znan po burnih ljubezenskem življenju
Otroci Karis, Jade, Elizabeth, James, Georgia, Gabriel in Lucas so se mu rodili v štirih razmerjih. Poleg tega ima pevec slavne rock skupine tudi pet vnukov, od maja leta 2014 pa tudi že pravnukinjo, ki jo je rodila vnukinja Assisi, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Otroški jok tudi pri njihovem kitaristu
Novica o prihajajočem naraščaju je prišla v javnost dva meseca po tem, ko je njegov glasbeni kolega, kitarist Ronnie Wood, pri 68 letih postal oče dvojčic. Wood že ima štiri otroke in devet vnukov. Njegova 38-letna žena Sally Humphreys je gledališka producentka.

Kljub zrelim letom so v dobri formi
Skupina Rolling Stones, v kateri sta še kitarist Keith Richards in bobnar Charlie Watts, je v začetku leta opravila latinskoameriško turnejo, v okviru katere je prvič v svoji dolgoletni karieri nastopila v Kolumbiji, Peruju in Urugvaju. Takoj zatem je prvič nastopila še na Kubi.

Jeseni se spet vračajo pod odrske luči
Četverica bo na poti spet jeseni, ko bodo odigrali dva koncerta na festivalu The Desert Trip v Kaliforniji, ki bo združil nekaj največjih legend rock and rolla, poleg njih še zasedbo The Who, Boba Dylana, Paula McCartneyja, Neila Younga in Rogerja Watersa. Nato bodo nastopili še v Las Vegasu.

Junija je zasedba izdala ploščo Totally Stripped, razširjeno različico kompilacije Stripped iz leta 1995 s posnetki v živo in studijskimi posnetki. Za letošnje leto je napovedala tudi novo, z bluesom navdahnjeno studijsko ploščo, ki bo prva po albumu A Bigger Bang iz leta 2005.

B.P., STA

 • tarantela

  Če je pa to res, je treba ta sadež uvrstiti med prepovedana živila, saj je lahko smrtno nevaren za mlade anoreksične deklice, ki bi rade shujšale.

  • cosmosjasnovidec

   Nisem razumel kateri sadež točno misliš?Ali genitalnega?

 • avtohtoni neandartalec

  Ta opičnjak bi moral v normalnem življenju plačevati za seks in si iskati ženo preko ženitvenih oglasov, vendar je pop propaganda iz njega naredila seks simbol, zato si tudi najlepše mladenke želijo poviti malega Jaggerčka.
  Za večino normalnih, civiliziranih ljudi velja pravilo, en otrok na poseznika, ta tip bi moral razmisliti o sterilizaciji ali pa plačati zelo visoke davke, kdo bo pa živel vso tisto socialo, ki jo bo zapustil človeštvu.
  Od albumov, ki so jih stonsi naštancali v zadnjih desetletjih, ne bo denarja.

  • cosmosjasnovidec

   Res je.Tale je vedno bil antipatičen,da ti gre na bruhanje in ne razumem kako mu je lahko katera sploh dala.Je pa tudi prismuknjen,če misli,da bo on postal oče,ker je to kozo ziher nekdo drug nafilal je pa seveda zaradi denarja njemu rekla da jo je on.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!