fbpx

Že osmič oče!

Foto: STA

Najbolj prepoznaven član britanske skupine Rolling Stones Mick Jagger bo pri 72 letih osmič postal oče, je sporočil njegov predstavnik. Potrdil je namreč, da je njegovo 29-letno dekle, ameriška plesalka Melanie Hamrick, noseča. Iz prejšnjih razmerij ima Jagger, ki je tudi že praded, sedem otrok, starih od 17 do 45 let.

Jagger je znan po burnih ljubezenskem življenju
Otroci Karis, Jade, Elizabeth, James, Georgia, Gabriel in Lucas so se mu rodili v štirih razmerjih. Poleg tega ima pevec slavne rock skupine tudi pet vnukov, od maja leta 2014 pa tudi že pravnukinjo, ki jo je rodila vnukinja Assisi, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Otroški jok tudi pri njihovem kitaristu
Novica o prihajajočem naraščaju je prišla v javnost dva meseca po tem, ko je njegov glasbeni kolega, kitarist Ronnie Wood, pri 68 letih postal oče dvojčic. Wood že ima štiri otroke in devet vnukov. Njegova 38-letna žena Sally Humphreys je gledališka producentka.

Kljub zrelim letom so v dobri formi
Skupina Rolling Stones, v kateri sta še kitarist Keith Richards in bobnar Charlie Watts, je v začetku leta opravila latinskoameriško turnejo, v okviru katere je prvič v svoji dolgoletni karieri nastopila v Kolumbiji, Peruju in Urugvaju. Takoj zatem je prvič nastopila še na Kubi.

Jeseni se spet vračajo pod odrske luči
Četverica bo na poti spet jeseni, ko bodo odigrali dva koncerta na festivalu The Desert Trip v Kaliforniji, ki bo združil nekaj največjih legend rock and rolla, poleg njih še zasedbo The Who, Boba Dylana, Paula McCartneyja, Neila Younga in Rogerja Watersa. Nato bodo nastopili še v Las Vegasu.

Junija je zasedba izdala ploščo Totally Stripped, razširjeno različico kompilacije Stripped iz leta 1995 s posnetki v živo in studijskimi posnetki. Za letošnje leto je napovedala tudi novo, z bluesom navdahnjeno studijsko ploščo, ki bo prva po albumu A Bigger Bang iz leta 2005.

B.P., STA