fbpx

Zvezdnica Instagrama in nogometna navdušenka Suzy Cortez razočarala številne sledilce

Foto: Instagram

Zdi se, da bo zmagovalka “Miss BumBum World 2019” s svojimi objavami na spletu ohranjala oboževalce, pa tudi popularnost nogometnih igralcev. Vse to ji uspeva z napol golimi fotografijami na družbenem omrežju Instagram, kjer je dolgo časa izražala podporo nogometnemu zvezdniku Lionelu Messiju, sedaj pa je zvestobo prenesla na prav tako slavnega nogometaša Davida Beckhama. 

Slavna zmagovalka “Miss BumBum World 2019” Suzy Cortez in zvezda Instagrama je tokrat znova navdušila svoje oboževalce na spletnih družbenih omrežjih z objavami novih fotografij, na katerih pa ne nosi več športnih majic v podporo Lionelu Messiju, ampak Davidu Beckhamu ter njegovemu klubu, Inter Miamiju. Na nekaterih sočnih fotografijah zvezdnica pokaže celo lepo zaobljeno zadnjico. In prav takšne objave so ji pomagale pridobiti gromozanski krog oboževalcev, piše RT.

Brazilka je sicer v preteklosti izkazovala svojo naklonjenost in zvestobo argentinskemu superzvezdniku Messiju ter njegovi La Ligi iz Barcelone. Ko je bila še oboževalka Messija, je sicer nosila majico Barcelone s številko “10”, Messijevo podobo pa si je celo vtetovirala na trebuh. Sedaj se je preoblekla v barve nekdanjega angleškega superzvezdnika Beckhama. Ob tem pravi, da vsakdo ve, da obožuje nogomet ter zatrjuje, da imajo sedaj v mestu Miami, kjer živi, najboljšo ekipo v ligi MLS. “Takoj ko bom prispela v ZDA, bom obiskala štadion, obenem pa se že veselim, da bom videla prelepi Freedom Park v Miamiju.” Da bi pokazala svojo podporo, je Cortez oblekla majico z Beckhamovo številko 23, slike pa delila z 2,2 milijona sledilci.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Žan Novak