fbpx

Zvezdnica se je naveličala silikona! “Grem pod nož, zmanjšala bom prsi”

Foto: instagram

Nekdanja manekenka Chrissy Teigen se je očitno naveličala silikonov, saj si želi zmanjšati prsi, da bi se lahko končno ulegla na trebuh in da bi ji bilo ob tem udobno. 

34-letna nekdanja manekenka Chrissy Teigen je šokirala svoje oboževalce, ko jim je brez dlake na jeziku priznala, da bo naslednja plastična operacija zmanjšanje prsi. Tako je svojim sledilcem pripela črno-belo fotografijo, ob njej pa zapisala, a gre kmalu spet pod nož, saj si bo iz telesa dala odstraniti silikonske vsadke. “Zame so bili vsa ta leta odlični, zdaj pa jih imam dovolj,” je strnila o svojih silikonskih dojkah, saj si želi preprosto obleči obleko njene velikosti in se uleči na trebuh v vsem udobju.

Foto: Instagram

“Ne skrbite zame, to ni nič hudega. Vse bo v redu. Še vedno bom imela prsi, le da bodo iz čiste maščobe, tako kot vse naravne prsi.” 

Chrissy si je povečala prsi, ker je, kot pravi, želela izgledati bolje, piše hrvaški spletni portal 24sata.

“To sem storila, da bi se počutila bolje, ko sem pozirala v bikinijih in spodnjem perilu za različne revije ali na pisti,” pravi lepotica, ki je rodila dva otroka. Tako kot veliki večini žensk se je tudi njeno telo po porodu spremenilo, tudi prsi, česar pa ne zanika.

Foto: Instagram

Že pred leti je dejala, da si bi rada odstranila silikone, hkrati s tem posegom pa si dvignila prsi, da bi bile po odstranitvi tujkov videti lepše.

Foto: Instagram

Lepotica je poročena z 41-letnim pevcem Johnom Legendom

Foto: Instagram

Ker načrtuje odstranitev vsadkov, se je morala obvezno testirati na covid-19.

Foto: Instagram

Barbara Majdič