Srbija: prvič se je javno oglasila mati izginule deklice

Datum:

Srbska deklica Danka Ilić je pred tednom dni izginila neznano kam in je vse do danes še niso našli. Njeno iskanje še vedno poteka. Policija še vedno preiskuje kraj izginotja in analizira sledi. Veliko prahu je nedavno dvignila informacija, da mati izginule ni želela opraviti testiranja s poligrafom. Sedaj se je prvič oglasila in zavrnila številna podtikanja. 

Zadnje dni se je v javnosti pojavil tudi videoposnetek, ki naj bi ga posnel srbski državljan na Dunaju in na katerem naj bi bila pogrešana deklica Danka Ilić. Na ta posnetek se tudi osredotoča del policijske preiskave, poroča Slobodna Dalmacija.

V javnosti se je tokrat prvič od izginotja oglasila njena mati, ki je dejala, da jo ugibanja v medijih, da je prav ona za izginotjem otroka, prizadenejo. Dodala je še, da se z možem vsakodnevno borita za to, da bi se njun otrok čim prej vrnil domov.

Dodala je še, da v javnosti o njej že dneve krožijo številne neresnice. Mati izgubljene deklice si resnično želi, da bi se zadeva čim prej končala in upa na najboljše. Zatem pa se nameravata z možem javno oglasiti in odgovoriti na vse žalitve in neumnosti.

Pristavila je še, da jo prizadenejo vsa ugibanja, ki krivdo valijo nanjo oziroma njenega moža. Tabloidi sicer pišejo o domnevni strokovni preiskavi njenega mobilnega telefona, ki naj bi pokazala, da je brskala za mejnimi prehodi z Romunijo, in tudi glede njene kazenske odgovornosti.

Potrdila je sicer, da je bil telefon na strokovnem pregledu, obenem pa zavrnila vsakršna zlonamerna namigovanja. Poleg tega je potrdila, da si je pogledala videoposnetek z Dunaja, vendar pa ga zaradi poteka preiskave ne sme komentirati. Zahvalila se je policiji in ljudem, ki deklico iščejo dan in noč.

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Pokojnine – stvari so blizu vrelišča

"Ne vem, kako bodo prihodnjo zimo preživeli naši upokojenci....

Po infarktu je na helikopter čakal kar uro in pol

Osebo, ki jo je zadel srčni infarkt je kar...

[Video] Iranske oblasti potrdile smrt “teheranskega mesarja”

Iranski mediji so potrdili smrt iranskega predsednika Ebrahima Raisija...

49 – letni motorist umrl na kraju nesreče

Včeraj okoli 13.30 je bila policija obveščena o prometni...