Srednjeameriško migrantsko invazijo financira kar Venezuela, med njimi pa skriti celo islamski teroristi!

Datum:

Ameriškemu podpredsedniku Miku Penceu je prejšnji torek honduraški predsednik povedal, da neskončno karavano nelegalnih migrantov financira kar Venezuela, med migranti pa se skrivajo tudi teroristi z Bližnjega vzhoda.

Ameriški podpredsednik Mike Pence je prejšnji torek v intervjuju za Washington Post novinarju Robertu Costi povedal, da mu je honduraški predsednik Juan Orlando Hernández dejal, da je migrantska karavana, ki izvira predvsem iz Hondurasa in je ustavljena na južni mehiški meji, financirana s strani obubožane Venezuele. Venezuelski socialisti očitno medtem, ko državljani umirajo od lakote in žeje, še zadnji nakradeni denar usmerjajo v škodovanje svojim ideološkim nasprotnikom. Karavana 7 tisočih migrantov naj bi bila organizirana in financirana s strani Venezuele, da bi spodkopali suverenost ZDA. Pence je po poročanju portala Breitbart sicer govoril tudi z gvatemalskim predsednikom Jimmyjem Moralesom in mehiškimi oblastmi in obljubil, da bodo naredili vse, da ne pride do kršenja južne meje ZDA s strani teh migrantov.

Situacija z migranti postaja vse bolj nevzdržna! (Foto: epa)

Med migranti se zelo verjetno skrivajo bližnjevzhodni islamistični teroristi!
ZDA so sicer na svoji južni meji z Mehiko v lanskem letu prijele povprečno 10 domnevnih islamskih teroristov, katerih izvor je bil Bližnji vzhod. Prav zato bi bilo naivno pričakovati, da se takšni teroristi ne skrivajo tudi v množici več tisoč migrantov, ki poskušajo vdreti v Mehiko in nadaljevati svojo pot proti ZDA. Kakšna ironija, da bežijo proti kapitalističnim ZDA, namesto proti “socialističnem raju” Venezueli. Izjava honduraškega predsednika, da je karavana migrantov umetno organizirana in financirana, pa je toliko bolj smiselna tudi zaradi dejstva, da Honduras v vseh zadnjih letih uživa solidno gospodarsko rast, življenjski standard se izboljšuje, tako da ni prav nobenega razloga, da bi prebivalci Hondurasa bežali, medtem ko tega ne moremo trditi za Venezuelo. Več milijonov prebivalcev je to državo že zapustilo in našlo začasno zatočišče v okoliških južnoameriških državah, pobegnili pa so pred socializmom, ki je v državi povzročil lakoto, pomanjkanje vode in popoln kolaps javnih storitev.

J. Ž.

Sorodno

Zadnji prispevki

Novi korupcijski okostnjaki Švarc Pipanove

Nekdanjo pravosodno ministrico Dominiko Švarc Pipan bremeni še en...

[Video] Veleposestnica Nika Kovač razkazovala svojo ogromno teraso

Kulturni fenomen Nike Kovač postaja iz dneva v dan...

Golobov in Jankovićev podžupan letoval v luksuznih hotelih za drobiž

Ljubljanski podžupan Samo Logar iz vrst Gibanja Svoboda je...

Dežman ob petnajstletnici vstopa v morišče Huda Jama: Titofilni konzervativci zavračajo dialog!

Predsednik Komisije Vlade RS za reševanje vprašanj prikritih grobišč...