Srhljivka na bazenu: Afganistanca spolno zlorabila 14-letnika, 11-letnik se jima je skril

Datum:

Nemčijo še naprej pretresajo spolne zlorabe in napadi migrantov na javnih mestih. Na javnem kopališču sta Afganistanca, stara 20 in 25 let, na grozljiv način spolno zlorabila 14-letnega dečka in ga prisilila v različna spolna dejanja. 

                   

14-letni deček je bil na kopališču v mestu Paderborn skupaj s svojim 11-letnim prijateljem. Kmalu po prihodu sta opazila, da ju opazujeta dva mlajša moška. Ko sta dečka prišla do prostora s tuši in garderobami, pa sta moška, Afganistanca, stara 20 in 25 let, pristopila k njima in ju ogovorila.

Mlajšemu dečku je uspelo pobegniti, starejšega pa sta zadržala. Prisilila sta ga v več spolnih dejanj in ga spolno zlorabljala, poroča nemški Focus.

Ko je uspelo pobegniti tudi 14-letniku, sta dečka dejanje takoj prijavila policiji. Afganistanca sta bila aretirana v okolici kopališča in sta še vedno v priporu, kjer čakata na začetek sojenja.

Žal to ni prvi tak primer
To pa ni prvi tak zločin v Nemčiji, kjer se že leto dni soočajo z množicami migrantov, ki si želijo tam ustvariti boljše življenje. Med drugim je pred nekaj dnevi v javnost prišlo priznanje 31-letnega Afganistanca, ki je spolno zlorabil več žensk. Podobni primeri pa so se dogajali tudi v Avstriji, kjer je najbolj znan primer Iračana, ki je februarja na kopališču brutalno posilil 10-letnega dečka.

M. G.

Sorodno

Zadnji prispevki

Madžarska in Nemčija protestirata proti dodatnim uvoznim dajatvam na kitajske avtomobile

Odločitev Evropske komisije, da uvede dodatne uvozne dajatve na...

Janša: Prst je uperjen v vas, Nataša Pirc Musar

Predsednik Slovenske demokratske stranke Janez Janša se je odzval...

Četrtkova Tarča je znak, da so odnosi v koaliciji že bili skrhani

Evropski poslanec iz vrst SD Matjaž Nemec je v...

Nika Kovač “fajta” samo tam, kjer se obetajo politične točke?!

Očitno je, da pri Niki Kovač v ospredju ni...