Starši, pozor! Izšel je nov “učbenik”, s katerim bodo vaše otroke spreminjali v homoseksualce! Poglejte, kdo to financira!

Datum:

Dragi starši! Si mogoče želite za svojega sina, da bi iz njega zrasel “demifant, trans maskulina nebinarna spolna identiteta”? Si želite za svojo hčer, da se bo kot odrasla ženska predstavljala za “trans maskulino nebinarno biseksualno osebo”? Če si za svoje otroke želite star, preizkušen recept za srečno življenje, ki vključuje spoštovanje tradicionalnega slovenskega načina življenja, varen zakon in otroke, potem ste v težavah! Izšel je namreč nov homo-lezbični-bi-trans-seksualni priročnik, ki ga je izdalo društvo Legebitra, preko davkov in prispevkov pa smo ga celo dolžni posredno financirati!

Razen če se boste vi, dragi starši spomnili, da imate pravico vzgajati svoje otroke v skladu z vašimi vrednotami in verskim prepričanjem, in se boste homoseksualnemu posiljevanju vaših otrok po naših šolah uprli! Nekateri starši so se medtem že ogorčeno odzvali.

Kajti homoseksualni aktivisti, ki so avtorji LGBT+ učbenika “Mavrica v žepu”, sebe  dojemajo kot “nebinarne” spolne identitete. Po domače: niso ne moški ne ženske, ampak nekaj vmes, in to stanje se pri nekaterih spreminja iz dneva v dan. S svojo “napako človeškega razuma”, kot teorijo spola imenuje papež Frančišek, bi z novim priročnikom radi prali možgane vašim otrokom, čeprav nimajo za takšno početje nikakršne zakonite podlage!

Žalostno in zaskrbljujoče pri vsem tem pa je, da Narodna in univerzitetna knjižnica sploh pripravlja kataloške zapise (CIP) za popolnoma neznanstveno in nezakonito indoktriniranje naših otrok ter da homoseksualno propagando najmlajših otrok podpirajo Fundacija za financiranje invalidskih organizacij, študentska organizacija in evropski projekt Erasmus. Za invalidne otroke zaradi tega zbiramo zamaške, študentske izmenjave pa so dostopne v omejenem obsegu. Starši, na vrsti ste, da zahtevate konec izživljanju LGBT+ lobija nad vašimi otroki!

Franci Donko

Sorodno

Zadnji prispevki

Hitlerjev mufti iz Jeruzalema: V plinske celice je poslal na tisoče judovskih otrok!

Vplivni mednarodni muslimanski verski voditelj, je bil tudi goreč...

Kdo je zloglasna sodnica Mojca Kocjančič, ki je odobrila “racijo” na Novi24?

Da je bila včerajšnja racija v resnici politični pregon,...

Ko so astrologi na oblasti, namesto na TikToku

Ste kdaj pomislili, da bi vodenje države lahko prepuščali...