Absurd švedskega sodišča: Armenski posiljevalec brez državljanstva ostaja v državi, ker sodnik ni zahteval izgona

Friatider.se

Armenski posiljevalec ostaja na Švedskem, ker sodnik, ko ga je obsodil na dve leti in pol zaporne kazni, ni formalno zahteval izgona iz države. Stari znanec policije je posilil okrevajočo bolnico za rakom maternice, ker naj bi ga ta užalila, ko je zavrnila njegov “poslovni predlog.”

Švedsko sodišče je armenskega migranta, ki je posilil ravno operirano bolnico za rakom maternice, obsodilo na samo dve leti in pol zaporne kazni ter 11.600 evrov odškodnine. Migrant bo tako tudi po izteku zaporne kazni lahko ostal na Švedskem, poroča spletni portal Voice of Europe, saj sodnik ni formalno zahteval izgona iz države. Obsojeni posiljevalec je stari znanec policije, ki je že bil obsojen zaradi zlorabljanja drugih žensk, nasilja, nezakonite vožnje, nezakonitega pridržanja ter groženj.

Armenski migrant naj bi prišel do vhodnih vrat ženske, ki je ravno prestala operacijo materničnega vratu. Ko je zavrnila njegov poslovni predlog in zaprla vrata, se je razjezil, vdrl v stanovanje ter ji povedal, da “ni bil še nikoli v življenju tako užaljen” in da on “ni nek švedski moški ali fant, ki bi mirno sprejel kaj takega.” Žensko je napadel ter posilil navkljub njenim prošnjam, naj jo pusti pri miru, da njen otrok spi v sosednji sobi in da je ravno prestala operacijo materničnega vratu. Posiljena ženska naj bi se nehala upirati zaradi strahu za svoje življenje in življenje svojega otroka.

Foto: Youtube (slika je simbolična)

Švedsko sodišče raje ščiti kriminalce, kakor pa nedolžne švedske državljane
Grozljivo je pomisliti, da je švedskemu sodnemu sistemu več do raznoraznih kriminalcev, ki niso niti švedski državljani, kakor pa do lasnih državljanov, ki bi jih po vseh pravicah in dolžnostih morali ščititi pred takimi grozodejstvi.

Ivan Šokić