Afriški kardinal Sarah ponovno svari: Če izgine Evropa in z njo vse neizmerljive vrednote starega kontinenta, bo islam zavladal svetu!

Kardinal Robert Sarah (vir: twitter)

Afriški kardinal Sarah je v najnovejšem intervjuju pozval vse tiste, ki izrabljajo Biblijo za promoviranje neresnične interpretacije, s katero zagovarjajo priseljevanje migrantov v Evropo, naj prenehajo. Mnogi tradicionalisti v Katoliški cerkvi pa molijo, da bo Sarah nekoč nasledil papeža Frančiška.

Masovne migracije so po besedah kardinala Roberta Saraha “nova oblika suženjstva”. Kardinal pa se ni ustavil pri tem. Tako je po poročanju Fox Newsa v intervjuju za francosko publikacijo Valeurs Actuelles povedal, da se tisti, ki izrabljajo Sveto pismo za posiljevanje z migracijami, poslužujejo neresničnih interpretacij.

Sarah je znan po svojih trdokatoliški drži do liturgije, islama in masovnih migracij. Tako je tudi v tem intervjuju obsodil duhovnike in škofe, ki “govorijo medlo, nenatančno, se izogibajo kritiki”.

Masovne migracije novodobno suženjstvo
“Vsi migranti, ki prispejo v Evropo, so brez prebite pare, brez dela in brez dostojanstva … Je to tisto, kar Cerkev želi?” se je po poročanju portala Voice of Europe vprašal Sarah, ki je poudaril, da Cerkev ne bi smela sodelovati in vedno bolj sprejemati politikov, ki podpirajo masovno naseljevanje migrantov na tradicionalno krščansko celino.

Veselje muslimanov ob goreči katedral Notre-Dame. (Vir: Twitter)

“Cerkev ne more sodelovati pri tej novi obliki suženjstva, v kar so se sprevrgle masovne migracije.” Ob tem je Sarah še dodal, da če Zahod nadaljuje po tej poti, evropske narode čaka samo še uničenje, kakršnega je doživel Rim, ko so vdrli barbari.

Veselje muslimanov ob goreči katedrali Notre-Dame. (Vir: Twitter)

“Moja država je večinsko muslimanska. Mislim, da vem, o kakšni realnosti govorim,” je povedal kardinal, rojen v Gvineji na zahodu Afrike. Zato je Sarah Evropo pozval, naj se ogne materializmu in ne pozabi svoje krščanske dediščine, saj je to pot v izumrtje Evrope. “Če Evropa izgine, in z njo vse neizmerljive vrednote starega kontinenta, bo islam zavladal svetu,” je opozoril Sarah, ki je povedal, da bi se s tem v celoti spremenili naša kultura, antropologija in moralni nazori.

Ivan Šokić

 • Darth Vader

  no evo…..vsaj eden od predstavnikov RKC, ki ima zrnce soli v glavi……prvi korak, k zavarovanju slovenije in slovenske identitete je popolno in absolutno izničenje/izradiranje rdeče-socialistično-komi-udba-forum21-soros hobornice v Slovenji…..vse do tazadnega človeka…..vzporedno vzpostaviti 100% prehransko samozadostnost z mesom in poljščinami ter sadjem in vzpostavit svojo vojsko

  • tonite falco

   Ja res dober komentar. Skoraj ni kaj dodati za začetek.

  • Marija

   Ojej sanjaš,zato smo 28 let prepozni.Takrat je bila zato prilika in nikoli več je ne bo.

 • Valter BraniSlav

  ..Ko boste levaki navlekli dovolj muslijev v SLO da uvedejo Seriat, bodo vasi namisljeni “prijatelji” najprej porezali glave Vam levakom. Zakaj levakom?
  Ker levi ne verjamejo v boga pac pa v enakopravnost spolov in spolnih orientacij. To pa so tri stvari ki se muslijem najbolj gnusijo.

  • Aleks Bass

   a to pa ne, v Iraku in Iranu po božje častijo geje…..

   • Valter BraniSlav

    Jih ucijo letet po zraku

  • Marija

   Saj ti se bodo spreobrnili če že niso.Za njih nic bat so kameoloni.Dobra lastnost.

 • pajot

  Ko bo počilo,bo zelo krvavo. In počilo bo.

 • xtc

  Seveda se Boblijo zlorablja zlorablja jo tudi Papež glede ilegalcev in seveda levaki.
  Dejstvo je da Islam ni religija napredka marveč religija nazadnjaštva,če bi bilo prvo,bi morale biti danes islamske države gospodarske in tehnološke velesile ,da o drugih stvareh ne govorimo.
  Socialisti,anarholiberali in multikultarji ter ozek krog ljudi,ki hoče uničiti zahodno civilizacijo(no to jim ne bo uspelo-bodo izginili),so v muslimanih videli somišljenike pri uničenju le te,seveda pa imajo muslimani te idiote za “usefull idiots”,ki jih bodo nakoncu če bi zmagali poklali kot zajce,seveda pa del bogatih,ki računa na multi kulti svet in en narod ne razumeva,da islam tudi njih ne bo toleriral pač pa iztebil.
  Skratka EU ima poleg vse bolj agresivnega islama še večji problem domače izdajalce v podobi socialistov,anarhistov in multikultarjev,brez nijh moč islama nebi bila taka.

  • Kapodistrias

   Vse drži, samo eno pa ne, namreč, da je islam religija.

 • šmentanamuha

  Evo vam, črni kardinal nas mora opozarjati, medtem pa papež poljublja noge mohamedancem. A je Francisko že zinu kako o goreči Naši Gospe?

 • Olga101

  Hvala Bogu za zdravo pamet! Nujno je treba nagnat skorumpiranega levičarskega papeža!

 • macon

  Če islamisti in komunajzarji požrejo EU, bodo vse skupaj spravile v red ZDA. Par atomskih gobic pa bodo šli džihadisti direkt k Marxu in komunajzarji k Alahu. Več jih bo na kupu, bolj bo veselo in na poskok.

  Američani imajo svoje probleme, vendar se zblojeni EU samo režijo. Njihova vojaška moč pa je veliko večja od skupne evropske. Dvakrat so že delali red po Evropi pa ga bodo naredili še tretjič, potem bo pa dolgo dolgo mir. Za ubožčke proti Ameriki zelo zagrobni.

  • Felikss_AH

   Spoštovani g. macon,

   TALE TVOJ STAVEK – “…bodo vse skupaj spravile v red ZDA” – ??? – me je pač izzval da te vprašam… čeprav nisem nameraval komentirati… Kakšne ZDA… kaj je to sploh danes še ZDA. Kolikor vem je Washington, je Wall Street – Banksterji, so Korporacije… in vsi vzvodi vpliva ter odločanja so pretežno v rokah Organiziranega Ashkenazi Židovstva… katerih moč se odraža tudi v EU… in prav ti so ključni organizatorji Multikulti norosti.

   PRAVIŠ – “Američani imajo svoje probleme, vendar se zblojeni EU samo režijo” – Kateri Američani… mogoče Levi “progresivni”, LGBTQP-tolpe, Feministi, Marxisti, Črni, Latinosi, Muslimani, , Demokrati… ti so vsi itak za Multikult. Beli Republikanski Tradicionalisti se zagotovo ne smejijo… jezijo in zgražajo se enako kot se Evropski Tradicionalisti jezimo na svojo situacijo in ono v Ameriki… na katero oboji nimamo nekega odločilnega vpliva… vsaj za enkrat še ne.

   Če bodo kot praviš – “vse skupaj spravile v red ZDA” – – – kaj pa Washington ovira da že zdaj ne spravi vse v red… tam pri sebi in tu pri nas? Mogoče pa zato ne ker prav Washingtonska Kabala stoji za vsem neredom. Saj veš o kakšnem neredu je beseda… inscenirali so 9/11, potem pa šli spravljati “v red” Afganistan, pa Irak… na kar Libija pa Sirija… ob tem pa razni dogovori… Barcelona + Marrakech Declarations + UN Global Compact for Migration + UNHCR, the UN Refugee Agency, and the UN Migration Agency (IOM) + UN Document From 2000 Global “Migration Replacement”… etc. Imena pooblaščenih “delegatov” so znana… kot so Soros, Merkel, Sarkozy, Macron (vsi Ashkenazimi)… in na tone še drugih… tudi ena nadnaravno fanatična (sicer manj “žlahtnega” rodovnika) celo iz naših revirjev

   Torej… Washingtonska Kabala in njen EU vazal vse lepo spravljajo v “red”… in ker vse teče po planu… kaj bi naj po tvojem “ZDA” še “spravljale v red” – ? … če pa že… potem bi morale najprej spraviti v red sebe… kar bi se čudežno samo-zdravilno odrazilo tudi pri nas…

 • Nata

  + + + + + V prvi vrsti je Narod, potem pride šele vse ostalo !
  https://domovinskaliga.si/kolikokrat-se-jugoslavija

 • Marija

  Saj to je cilj migracij.zakaj se še sprenevedanj.To je bilo jasno 2015 ko je merklovka vabila in odprla meje migrantom.In zato so tudi ustoličili Frančiška,da je nagovarjal in zavajal kristjane kako morajo z veliko humanistiko sprejemati uboge begunce.Racinger tega ni hotel zato so ga prisilili k odstopu.Vse kristalno jasno islam osvaja svet.Pa ni pomembno kakšne barve je.

 • Aleks Bass

  Nikdar nisem hodo v cerkev, jebe se mi za cerkev, to je njihov problem….. nisem komunist, nisem veren, nisem nič… verujem samo v mokre pizde.

 • Marija

  Naj vlada islam ko je bodo imeli več koga izkoriščati se bodo pa med sabo pobili.Saj uničimo vse kjer se prikažejo.Clovestvu ni pomoči,kot so propadali imperiji zaradi pohlepa.Vladjocih tako bo propadla EU.Kaj sedaj delajo ni logike,da bi človeštvo prezivelo.Pri tej exspanziji razmnoževanja ni moznosti.Planet je izčrpan.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!