fbpx

Američanko v francoskem predmestju zabodel migrant, medtem ko je ta brezskrbno fotografirala okolico

Foto: iStock

Američanki se je med fotografiranjem v vzhodnem predmestju Pariza od zadaj približal migrant, ki je pred nedavnim prispel v Francijo, in jo večkrat zabodel.

Le Parisien poroča, da se je 52-letna ženska v četrtek popoldne sesedla po tem, ko jo je moški večkrat zabodel in ji prerezal arterijo. Kljub hitremu posredovanju reševalcev ženske niso mogli rešiti, saj je izgubila preveliko količino krvi.

Poslovodja bližnje trgovine je povedal, da je zaslišal glasen ženski jok in videl starejšega moškega z velikim nožem v rokah, ki je bil v odhodu iz prizorišča zločina. Napadalec je grozil mimoidočim in se nato spet vrnil na kraj, kjer je sejal smrt. Kmalu je po poročanju Breitbarta prispela tudi policija.

Foto: iStock

Morilec ob aretaciji v rokah držal okrvavljeni nož
Policisti pri izsleditvi napadalca tujega izvora niso imeli pretiranih težav, saj je bil blizu mesta zločina, v rokah pa je držal okrvavljeni nož. Aretirani je po umoru izrekel vrsto nepovezanih pripomb, razlog za napad pa je še vedno neznan. Moški napadalec je v Francijo prispel pred nedavnim in je živel v bližini.

Po navedbah Le Parisiena je bil smrtonosni napad na ameriško turistko nenaden in nasilen, zgodil pa se je v predmestju Montreuil, ki ima najvišji deležev prebivalcev s tujimi koreninami.

N. Ž.