Atentat v Nemčiji! Nemškega politika na domu ustrelili v glavo!

Umorjeni Walter Lübcke je zadnjih 10 let na čelu CDU v Kesslu in vokalen nasprotnik sprejemanja migrantov (vir: twitter)

V Nemčiji so v noči s sobote na nedeljo našli mrtvega dolgoletnega politika CDU, ki je leta 2015 podpiral sprejetje migrantov, obenem pa zahteval spoštovanje krščanskih vrednot. Walterja Lübckeja so našli mrtvega v nedeljo ob pol enih zjutraj, kriminalisti pa so izključili možnost, da bi šlo za samomor.

Nemški kriminalisti so sprožili preiskavo v zvezi z umorom priljubljenega 65-letnega politika Walterja Lübckeja, ki je v bil vodja mestnega uprave v Kasselu. Lübcke je bil vidni član največje nemške desnosredinske CDU in obenem velik zagovornik sprejemanja migrantov ter glasen zagovornik spoštovanja krščanskih vrednot.

Vseeno načelnica policije v zvezni državi Hesse Sabine Thurau trdi, da ni nikakršne povezave med Lübckejevimi komentarji, zaradi katerih je bil deležen groženj s smrtjo, in njegovo smrtjo. V preiskavi naj bi sodelovalo 20 kriminalistov, zaenkrat pa nimajo niti osumljenca niti motiva. “Še vedno nimamo nobenih sledi o storilcih, ravno tako pa tudi nobenega motiva,” je povedala Sabine Thurau.

Uradne oblasti zanikajo resnost prejetih groženj
Tožilstvo je ravno tako skopo z informacijami, a so po pisanju BBC vseeno razkrili, da je atentator Lübckeja ustrelil v glavo s strelnim orožjem kratkega dosega, kar daje kredibilnost ugibanjem, da je šlo za usmrtitev. Lübcke je bil deležen številnih groženj s smrtjo, potem ko je zbranim v mestni hiši povedal, da se morajo zavzeti za krščanske vrednote. “Kdorkoli ne podpira teh vrednot, lahko kadarkoli odide iz države, če se ne strinja. To je pravica vsakega Nemca,” je takrat govoril Lübcke.

Policija je ogradila hišo umorjenega politika Walterja Lübckeja, ki je bil glasen zagovornik sprejemanja migrantov. (Vir: Twitter)

Vseeno nemška politika dela na tem, da bi vse grožnje, ki jih je Lübcke prejel, prikazala kot neosnovane. Tako je tiskovni predstavnik mestnega sveta v Kasslu povedal, da so bile grožnje s smrtjo Lübckeju prazne. Vas Istha, ki šteje okoli 900 prebivalcev, je v soboto gostila pivski festival, lokalni časopisi pa ugibajo, da bi lahko Lübcke koga spoznal na dogodku, kar bi lahko vodilo do njegove smrti.

V preiskavi umora Walterja Lübckeja sodeluje 20 kriminalistov. (Vir: Twitter)

Spomnimo, januarja smo poročali o poskusu atentata na vidnega predstavnika AfD Franka Magnitza v Bremnu. Ko je policija zaradi pritiskov javnosti le objavila posnetek napada nanj, se je izkazalo, da gre za posnetek, ki je bil montiran. Pred tem je prišlo še do bombnega napada na poslopje stranke AfD v Döbelnu na Saškem.

Ivan Šokić

 • milanček

  ja, švabčeti, kar ste sadili, to žanjete, začelo se je in hudičevo boste plačali za svinjarije merkelce pa pijanega junkerja!

 • macon

  Normalno, da sledijo pobijanja domoljubov s strani levih in islamofašistov. To bo na sporedu po večini EU, kjer uvažajo pritepence in si levi fašisti lastijo družbeni primat.

  • sodnikisozločinci

   V bistvu ne gre za domoljuba, saj je podpiral migracije.

   • macon

    Ne vem, kdo je bil, napisal sem en splošni stavek o sistemsko narekovanemu procesu.

  • Tomaz

   Umorjeni je bil levi-islamofasit iz merkline vlade , daj vsaj preberi clanek preden komentiras.

 • to_mi_delaj

  Kramberger-sistem

  • alojz

   Atentator je vse zajebal. Ni pustil pištole. Zdaj pa razmišljajo kako bi skonstruirali samomor. Pri nas nismo tako pikolovski (Slivnik, Kramberger pa še kdo,ki je z lestve padel).

 • Ryuk

  Levičarski skrajneži so že šli tako daleč. In bodo šli spet, če se jih ne ustavi.

 • Boco

  Ko se je zacelo to sranje z migranti sem nekje zasledil modro misel katera pravI:
  Zgodovina nas uci, da se je treba bati, ko nemci zacnejo z dobrimi dejanji.
  Tu je primer te dobrote. Levicarska nestrpnost, ki ne izbira sredstev za dosego cilja.
  Metode nacistov in komunistov.

  • SIMON ROZIC

   Odlično-resnično! Žal!

  • Matt von Glanz

   Katero dobro dejanje prej je bilo potem začetek nečesa strašnega?

   • Boco

    Nacionalni Socializem. So rekli da bodo resili Lebensraum problem. Ljudem v Nemciji se je to zdelo takrat “dobro dejanje”. V Avstriji so jih pricakali odprtih rok, 98% avstrijcev je glasovalo za anslus. V Mariboru so tudi bili veseli njihoga prihoda.

    • Matt von Glanz

     Hm tudi zdaj imajo Lebensraumproblem …

 • boogin1

  Fajonova bo seveda likvidacijo pozdravila, najbrž je motiv za odobravanje dobila od največjega izdajalalca v zgodovini Slovenije, ki mu Slovenija nikoli ni bila in ne bo intimna opcija in ki je izjavil: “najprej diskreditacija, nato likvidacija” pod vrsticami, to se bo zgodilo z vsakim, ki ne bo podpiral kamelotrajbarjev. Sicer ne vem ali je bila tukaj najprej diskreditacija, izgleda da kar takoj likvidacija.

  • Kateri izdajalec? Sklepam, da Janez Janša.

   Sicer si pozabil še diskvalifikacijo.

 • xtc

  Opozorilo vsem normalnim Evropejcem ,da se bo tzreba oborožiti in urediti zadeve,ker bodo prčeli miltikultarji in socialisti in anarhisti v spregi z islamom takole oračunavati z tistimi ,ki se ne strinjajo z njimi,bližamo se točki očitno ,ko bo treba teči bobu bob-ali bomo to dopustili ali uredili.
  Dejstvo je ,da se izbira vse bolj bliža samo dvema opcijama.
  Tiste Nemške politike,ki tule blefirajo,je treba takoj odstraniti iz politike oz. jim prepovedat še napreje politično delovatt,ko začno zadeve takole prehajati meje nekdo pa ob tem še blefira-tak nima kaj iskat več v politiki.

 • Antonius

  Zgleda, da je Merklca tudi komunistka, ker laže kot Tanja Fajon.
  Sožalje svojcem umorjenega Lübckeja, Merklova si je zaslužila to kuglo nekam v rit

  • stajerc5

   Za v rit bi rabili ze kanonsko kuglo!
   Poglej si moj zgornji komentar, da bos videl, kaksne sorte tic je bil Lübke.

  • PrimoshTrubar

   Zgleda?

   Bila je v stasiju. Na netu obstajajo slike v komunistični uniformi.

   “She was: “much closer to the Communist rulers of the lost Socialist state than she previously admitted to, including holding a post as a propaganda secretary in the youth movement the FDJ.” She was a propaganda secretary. “

   • GverilaStyle

    na netu so slike kjer jo hitler objema v Orlovem gnezdu…..se jasno vidi podobnost

    • PrimoshTrubar

     Ni dvoma, da gre za njegovo hčer.

     Zelo podobna je tudi Hitlerjevi mami.

    • Steiermark

     Po tvoje, je tisto “pristni” posnetek ali morda nakladanje za bebce, ki ne vedo, da je Merklca rojena, mislim da 1955, ko Hitlerja, vsaj 10 let ni bilo več v Berlinu? Ta tvoja je podobna izjavi bebastega levaškega politika v Nemčiji, ki je izjavil, da je islam doma v Nemčiji in to 2000 let, medtem ko vemo, da se je spaka od mohameda pojavila šele, več kot 500 let po Kristusu!

   • lili pili

    Kot jajo, ki je vodil partijske pohode v jajce…

    • PrimoshTrubar

     “Jajo” in Merkel obstajata, da zavajata take kot si ti, da mislijo, da živijo v kapitalizmu, demokraciji in pluralnem strankarskem sistemu.

     • lili pili

      Jaz sem mislil da smo ze u komunizmu….zdej pa toleee

    • AlternativaZaSlovenijo

     A si bil zraven?

  • Steiermarkt

   Merklca je Merkla. Nora baba, tako kot Fajonka.

  • lili pili

   Oba z jajotom sta bila v rosnih letih pri tardecih….hooo

   • AlternativaZaSlovenijo

    Kaj pa ti?

  • McBobo

   Merkelca je ena kvazi kameleon srednja desničarka. Uvaža pa po komunistično levičarsko tujerodno zalego. In potem se bodo vsi levaški bebci čudili, kako kar naenktat sistem več ne bo deloval, pomanjkanje hrane in ostalih osnovnih dobrin. Pa bo spet vojna samo zato, ker se je v osnovi lenuhe na miru pustilo in namesto, da bi jih nagnali delat, so jih nagradili s socialnimi prejemki, kar pa ni logično po kmečki pameti, zato tak sistem dolgoročno ni vzdržen, kar pa se sedaj kaže po celi nekoč bogati EU.

  • zokispoki

   Da se ni zmotil in mislil, da ima nasega cigana na “nisanu” ?!

 • me

  opice in muslimani so gibalo razvoja levuharjev

 • stajerc5

  Sokic, danes si pa clanek totalno “zasral”!!! Sam sem tako desen, da lahko se samo, pri prvem koraku v desno, padem v prepad. Sigurno ne bom edini, ki se bo spotaknil v nekorektnost clanka:
  *
  “V Nemčiji so v noči s sobote na nedeljo našli mrtvega priljubljenega CDU politika, ki je ostro nasprotoval sprejemanju migrantov.” Ne lazi!
  *
  To preprosto ni res, ker je ravno obratno resnica!!! Ce ne verjames, si precitaj spodnji clanek in ali uporabi strica Googla; Bil je totalno nora kopija Merkelce!!!
  *
  “Lübcke hatte zehn Jahre lang das Regierungspräsidium Kassel geleitet, das eine Verwaltungsbehörde auf mittlerer Ebene zwischen dem Land Hessen und seinen Gemeinden ist. Dabei hatte er mit seiner Unterstützung für Geflüchtete 2015 auch bundesweit für Schlagzeilen gesorgt, indem er Nächstenliebe und christliche Werte als fundamental für das Zusammenleben in Deutschland betonte.
  Morddrohungen durch Rechtsextreme
  “Wer diese Werte nicht vertritt, kann dieses Land jederzeit verlassen, wenn er nicht einverstanden ist. Das ist die Freiheit eines jeden Deutschen”, sagte Lübcke damals in einer Bürgerversammlung an die Adresse von Rechtsextremen, die die Veranstaltung störten. Im Nachgang seiner Aussage hatte Lübcke dann zahlreiche Drohungen erhalten – auch Morddrohungen. Er erstattete Anzeige und erhielt Polizeischutz. Bislang gebe es aber keine Hinweise auf einen Zusammenhang, hieß es am Montagabend seitens der Ermittler.”
  PS.: Pa brez zamere…

 • hle

  Opletanje z krščanskimi vrednotami v luči migrantske krize je eno od najbolj zlorabljenih in zavržnih dejanj krščanski nauk prepoveduje samomor osebe enako pa velja tudi za samomor naroda kulture civilizacije

  • stajerc5

   Samomor!??? Aha, verjetno je pistolo, ki je ni nikjer, pozrl in se iz trebuha ustrelil v glavo, nje, de-de! Uhh, ti pa imas resne probleme.

   • hle

    Govorim o samomoru naroda držav civilizacije kar nekateri celo opravičujejo z krščanskimi vrednotami je pa povsem razumljivo da ste nekateri zmedeni saj je še sam papež med tistimi

   • Steiermark

    On samo “ne ume da razumije ono što je pročitao”……Problemi “asimiliranih” oslov!

 • PrimoshTrubar

  Veseli me, da se po svetu stvari premikajo v pravo smer. Nigerijci zahtevajo orožje, Venezuelci isto. V Italiji se boš lahko branil v hiši-

  Dejmo oborožiti ljudi, da se branimo. Tega vsekakor ne bosta počela monopolista z agresijo – komunistična policija in vojska – oz. država.

  Pustimo svobodni, produktivnim ljudem, da se branijo. Vse hudodelstvo se počne z orožjem s črnega trga, kar se zgodi v vsakem primeru – prepoved gor ali dol.

  prišli so v hišo in mu naredili luknjo med očmi, če bi se branil in streljal sam, bi ga verjetno na sodišču napadli tisti, ki se jim iz riti cedi.

  • boogin1

   Teška bo. Fajonova, je podprla zloglasno direktivo: Direktive Sveta 91/477/EGS, ki se sklicuje:
   »Glede nekaterih vidikov Direktive 91/477/EGS je potrebno nadaljnje sorazmerno izboljšanje, da bi obravnavali zlorabo strelnega orožja v kriminalne namene, ob upoštevanju nedavnih terorističnih dejanj. V zvezi s tem je Komisija v svojem sporočilu z dne 28. aprila 2015 o Evropski agendi za varnost pozvala k pregledu navedene direktive in skupnemu pristopu na področju onesposobitve strelnega orožja, da bi preprečili njegovo ponovno usposobitev in uporabo s strani zločincev.«
   Seveda vse to z namemom, razorožiti lovce in športne strelce, ki so po njenem potencialni kriminalci in teroristi. Fajonova bo, kot pravi nadaljevala delo proti nestrpnosti in ksenofobiji. Seveda le v primeru, da to niso SLO ali EU državljani.
   Kot sem že omenil, njena prioriteta niso državljani SLO in EU, temveč delati škodo svojim državljanom z okupacijo nelegalnim migrantov in ukinitev EU narodov, z osebki, ki jim je edina prioriteta rodnost in ki po nobenih kriterijih niso upravičeni do katerikoli pomoči. Obnaša pa se tako, kot da ni kandidirala v SLO za EU poslanca, temveč v parlament neke muslimanske države.

   • PrimoshTrubar

    Socialisti te najprej razorožijo – to je njihova prva skrb. Druga pa, da ti zbirokratizirajo in 100x predimenzionirajo državo.

   • tasilo

    Zaenkrat se še vedno da normalno priti do OL . Ne ve pa se, koliko časa še.

    Poleg tega: a bomo vsi bunkerje za novo A kat. delali ali kaj? (ju-nou-vot-aj-min)

  • večni srb

   Ampak orožje je danes vse kar vidiš in poznaš okoli sebe, od borca je odvisno kdaj in kako bo uporabil določen predmet. Gre za vzgojo bojevniškega duha, palice in kamenje ležijo povsod, uporabljajo jih celo orangutani, za bolj izumetničeno rabo umetelnih snovi, pa si mora človek najprej privzgojiti ustrezno mentaliteto.
   Večina enostavni ne razume kako so lahko nekateri posamezniki hudobni, ker na tako grde stvari sploh ne pomislijo. Zagotovo bi se lahko umorjeni bolje zavaroval in tudi branil, če bi poglavja o vojnah v Bibliji prebral bolj zbrano in razmislil.

   • PrimoshTrubar

    NO, s palico bi se bol težko branil, ali pa bi si moral zgraditi trdnjavo. Dejstvo je, da zakoni ščitijo kriminalce, državljani kateremu pa vsi živijo na grbi pa ne pustijo pravice braniti se.

    Gospod bi se mogoče ubranil, če bi pri postelji imel top, ki bi likvidatorju pol glave odnesel, drugače zelo težko. Ko ti nekdo vlamlja v hišo z namenom likvidacije je zelo težka, sploh, ker gre za mojstre obrti, ki vse preučijo in jim pomaga (ugrabljena) država.

    • Steiermark

     Ja, pri nas še ni tako “krvavo”, ker jih odstranjujejo na bolj primitivne, vendar “manj krvave” načine. Ali nekdo, dan pred obravnavo na sodišču, pade z lojtre ali pa z balkona….

 • večni srb

  Do vsakega se lahko pride, nihče ni neranljiv.
  Krščanske vrednote itak niso neki pravi, naravni zakoni, gre bolj za neka moralna vodila.

  • boogin1

   Ti se le drži tvojih komunajzarskih satanskih vrednot.

 • samotoje

  Strel v glavo? Če bi bilo to pri nas, bi bil to ziher strel v prazno. Za cel seznam je takih.

  • Steiermark

   Nadaljuje se “agonija” iz komunizma, ko se je vedelo, da tako miličnik, kot komunist nemoreta umreti od možganske kapi….

 • antimur

  Kaj pa Merkelce, se je še nihče ni lotil.

 • GverilaStyle

  prenizek zid je imel………

 • if

  Sabine Thurau: “Ni nikakršne povezave med Lübckejevimi komentarji, zaradi katerih je bil deležen groženj s smrtjo, in njegovo smrtjo. Še vedno nimamo nobenih sledi o storilcih, ravno tako pa tudi nobenega motiva.

  V isti sapi izraženo protislovje Sabine Thurau!

 • kalavnik

  Taksne kot je fajonka nasa prasica sedemkart ne leto ven vrze…

  • Gilbert Beko

   Sigurno!Pa za vsako dobiš 7000 evrov!Vsaka čast!

 • Gilbert Beko

  Ni politične povezave!Dolg,je dolg!

 • Steiermarkt

  …”obenem velik zagovornik sprejemanja migrantov ter glasen zagovornik spoštovanja krščanskih vrednot.”…
  REVEZ, VEROVAL JE V TRIKOTNE KROGE… takim ni pomoci. Naj pociva v miru…

 • Franjo Trojner

  Aha, se je že začelo z grobim terorjem, temu smo bili priča tudi v ex YU na nacionalni in politični bazi, v Italiji z RDEČIMI BRIGADAMI na ideološki bazi, na Irskem in v Španiji na nacionalni bazi in vsi vemo, da se je vedno končalo krvavo, v ex YU v krvavi vojni.
  EU ni več oaza miru, EU je vedno bolj podobna vojnim žariščem drugod po svetu.

 • Anton

  ubil ga je narkoman

  sarkazem press

  • Luiggi

   Ja Toncek,cist lahko,ker je rabu gnar za dope!

 • Zgornji

  Samo tole je moral pa biti res en trojen Bedak, ker ni imel v svoji brkati buči kaj dosti urejeno !!! ! !!! Že v samem Štartu je ime v glavi razmetano, in zato si je zaradi Manjvrednostnega komplexa pustil brke . ( četudi morda manj nagravžne ali hitlerske ) Nooo, Glavno pa Je, da če bi ta bedak spoštoval Krščanstvo, bi tudi Vedel, da je treba NAAAJPREJ Poskrbeti za Bližnje, ne pa za Tujce , še Posebej pa Ne za Nekrščanske !!! ! !!! Iz Tega pa sledi, da se njegov tretji problem pojasni z razlago Drugega Problema : Ne Uvažaj Tujcev, ker deluješ Protikrščansko – Zlobno proti lastnemu narodu !!! ! !!! Nič čudnega, da je potem enemu prekipelo, in zato takega duhovnega Zmedenca poslal v Duhovni Svet Onstranstva !!! ! !!! Žaaal. Amennn . Mir naj vam bo .

 • sodnikisozločinci

  Največja verjetnost je, da je pri umoru šlo za političen motiv, o tem priča že način umora, ki je klasična eksekucija. Za njim lahko stojijo ali ekstremni muslimani, ali pa ekstremni nemški levičarji.

  • Observer

   Ali pa ljudje, ki vsakodnevno gledajo in berejo novice o posilstvih in umorih s strani migrantov, ki so jim mogoče osebno bili posiljeni in umorjeni družinski člani in so stvari vzeli v svoje roke. T.i. skrajno tanartabol skrajna desnica.

   Ne zagovarjam njegovega umora, temu izdajalcu bi morali biti sojeno na pravičnem sodišču, a ker pravična sodišča več ne obstajajo, so obupani, prestrašeni in jezni ljudje stvari vzeli v svoje roke. Lahko pa da ga je kdo drug kot ti praviš. Glede na to, da preiskava ni zaključena in tako ne bodo v javnost spustili vse resnice, lahko samo ugibamo.

   • Drago

    Se strinjam. Če ti vsakodenvno perejo možgane z lažnimi novicami in podpihujejo paniko in histerijo, je možna tudi ta reakcija. Je pa takih, ki so jim dejansko posilili ali umorili družinske člane 0,00000000000000000001 %, ostalo so samo bolni histeriki, kot vas je večina tukaj…

    • Observer

     Hahahahaha, lažnjivec. Pojma nimaš koliko je teh posilstev in umorov in nasilja. Lahko je tebi govoriti. Imaš sina, imaš hčere, imaš ženo? Kako bi se počutil, če bi bili posiljeni ali umorjeni? Ne nakladaj, ker nimaš pojma in ne spremljaš situacije in ne iščeš novic o posilstvih in vse lepo ignoriraš, ker si pač levičar. Samo nekaj na pamet izpuščaš vroč zrak.

     • xtc

      Saj to mu morajo narediti,pa da bebo zraven gleda-pa še takrat debilu ne bo potegnilo ima pre izprane možgane.

     • Drago

      A tebe rajca, da bi “gledal zraven”? Se mi je zdelo, da imate desničarski fanatiki čudne spolne fantazije.

     • Luiggi

      Mater bi uzival,ko bi gledal Muslica,ki ti ga poriva v anus!

     • Drago

      Zanimivo, kako nekateri “domoljubi” na koncu vedno pristanejo pri homo analnem seksu. Pa dajte to že enkrat iz sebe, naredite comeout, pa vam bo mnogo lažje. Frustracija je zajebana zadeva, sploh seksualna…

     • xtc

      Jaz nebi gledal veselilo pa bi me kako bi ti bili svojci “zahvalni” za tvojo podporo sodrgi.

     • Janka Kranjka

      Ta je res vsekan ko lata, adijo pamet otišla mu svirat k*rcu.

     • Drago

      Posili te lahko Maročan, Alžirec, Pakistanec, Nemec ali Slovenec. Tebe razburjajo samo zločini migrantov, ostalo je pa seveda v skladu z “evropsko tradicijo in civilizacijo”. Desničarji ste res hudi hinavci….

     • maksimalno

      Najpogosteje tako ali drugače posiljujejo tvoji idoli.Amen

    • Peter

     Hm, in to se dogaja že 74 let, te lažne novice s katerimi so ti dobro oprali možgane, no.

    • maksimalno

     bolni histerinki,Je rekel bolnibedak,. No bi rekel, da si kar precej lenobne sorte. Drugače bi si sam poiskal logične odgovore

   • Drago

    A dejnodej. .Torej zagovarjaš javni linč namesto sojenja? Se sploh zavedaš kaj zagovarjaš? Zelo dvomim….

    • Observer

     Si slep, manipulator?

     Napisal sem:
     “Ne zagovarjam njegovega umora, temu izdajalcu bi moralo biti sojeno na pravičnem sodišču, a ker pravična sodišča več ne obstajajo, so obupani,prestrašeni in jezni ljudje stvari vzeli v svoje roke. Lahko pa da ga je kdo drug kot ti praviš. Glede na to, da preiskava ni zaključena in tako ne bodo v javnost spustili vse resnice, lahko samo ugibamo.”

     • Drago

      Ne nisem slep, napisal si tudi tole :

      “Ti povem kako, prevzela bi te nepopisna jeza in gnev in bi se ti
      odpeljalo. In stvari bi vzel v svoje roke, če bi bil zadosti jezen in
      odločen. Je potem to skrajno dejanje, če izvršiš kazen, ki bi jo moralo
      izvršiti sodišče? Skrajno dejanje je zame, če ti umoriš nedolžnega
      človeka.”
      Kdo je pa nedolžen ali ne, pa seveda odločajo “domoljubi”, ker sodiščem ni zaupati,,kajneda?

     • Luiggi

      Kaksen gnev ali brez njega so tvoji mnozicno moril in to vse brez sojenja,bedak neumni!

    • Luiggi

     A ti pa ne zagovarjas umore,celo masovne,brez sojenja,ko so morilci vasi??

  • Drago

   A skrajni desničarji, ki so že grozili Lubckeju so pa vnaprej izključeni? Aja, sem pozabil, da skrajni desničarji ne obstajajo, so samo “domoljubi”.

   • Observer

    Če bi tebi nekdo posilil in še umorili ženo ali Bog ne daj, celo otroka (lahko ti najdem nešteto novic kako migranti posiljujejo otroke, tako dečke kot deklice) in bi potem ti gledal kako ti migranti dobijo nekaj smešnih let (ali celo mesecev, v nekaterih primerih pa nič(!)) zaporne kazni na skorumpiranih sodiščih in kako jih razno razni politiki še zagovarjajo, kako bi se počutil? Ti povem kako, prevzela bi te nepopisna jeza in gnev in bi se ti odpeljalo. In stvari bi vzel v svoje roke, če bi bil zadosti jezen in odločen. Je potem to skrajno dejanje, če izvršiš kazen, ki bi jo moralo izvršiti sodišče? Skrajno dejanje je zame, če ti umoriš nedolžnega človeka.

    Ta politik bi v pravični državi na pravičnem sodišču bil sojen za izdajstvo. Vemo pa kakšne so kazni za izdajstvo, še posebej če to izdajstvo vodi v trpljenje (posilstva) in smrt tvojih državljanov. Smrt. Bral sem na desetine člankov iz Nemčije v zadnjih letih, kako je posiljena ta in ona punca, ta in on otrok, umorjen ta in ta, in še iz drugih delov Evrope…enemu se je zaradi tega odrolalo in je od jeze stvari vzel v svoje roke. Lahko je tebi pametovat tu v Sloveniji. Počakaj še malo, da ti jih Šarec še malo uvozi in se tukaj naberejo. Boš potem videl, ker ne verjameš kaj v resnici se dogaja na Švedskem, v Nemčiji in drugod.

    Drugače pa, jaz kot Kristjan tega ne bi nikoli storil, ker mi Bog po Svetem pismu pravi: “Moje je maščevanje, jaz bom povrnil.” Razumem pa jezo nekoga, ki so mu migranti posilili sestro, punco, ženo ali otroka ali pa strah (ki vodi v jezo) ljudi, ki sem to še ni zgodilo, vedo pa, da se jim lahko.

    Torej Kristjane maščuje Bog in se ne maščujejo na svojo roko, kakor uči apostol Pavel. Ampak danes v post-krščanskem zahodu je ljudi, ki tako verujejo in čakajo na Božjo pravico zelo zelo zelo malo, smo neznatna, nepomembna manjšina. Ti lahko tukaj gor pišeš kolikor si dolg in širok, dejstvo je, da bo spet prišlo do fašizma in ljudje, si ga zaradi nastale situacije celo želijo. Glavni krivec za vzpon desnega fašizma so pa levi fašisti, ki so pripeljali in še uvažajo te nam sovražne migrante v državo.

    • Drago

     Džizs krajst, kakšno mineštro si zmešal.

     1. “Je potem to skrajno dejanje, če izvršiš kazen, ki bi jo moralo izvršiti

     sodišče? Skrajno dejanje je zame, če ti umoriš nedolžnega človeka.”

     Skrajno dejanje je vsak umor, sploh pa takšen, ko raznorazni “pravičniki”, ki jih ti zagovarjaš, vzamejo pravico v svoje roke. Če ti to ni jasno, ti ni jasno popolnoma nič!

     2.”Ta politik bi v pravični državi na pravičnem sodišču bil sojen za

     izdajstvo. Vemo pa kakšne so kazni za izdajstvo, še posebej če to

     izdajstvo vodi v trpljenje (posilstva) in smrt tvojih državljanov. Smrt.

     Bral sem na desetine člankov iz Nemčije v zadnjih letih, kako je

     posiljena ta in ona punca, ta in on otrok, umorjen ta in ta, in še iz

     drugih delov Evrope…enemu se je zaradi tega odrolalo in je od jeze

     stvari vzel v svoje roke. Lahko je tebi pametovat tu v Sloveniji.

     Počakaj še malo, da ti jih Šarec še malo uvozi in se tukaj naberejo. Boš

     potem videl, ker ne verjameš kaj v resnici se dogaja na Švedskem, v

     Nemčiji in drugod.”

     Obstaja zelo preprosto zdravilo za tvoje težave, beri manj hujskaških bretbart ipd. lažnih novic in več knjig. Pomaga, verjemi.

     3. “Torej Kristjane maščuje Bog in se ne maščujejo na svojo roko, kakor uči

     apostol Pavel. Ampak danes v post-krščanskem zahodu je ljudi, ki tako

     verujejo in čakajo na Božjo pravico zelo zelo zelo malo, smo neznatna,

     nepomembna manjšina. Ti lahko tukaj gor pišeš kolikor si dolg in širok,

     dejstvo je, da bo spet prišlo do fašizma in ljudje, si ga zaradi nastale

     situacije celo želijo. Glavni krivec za vzpon desnega fašizma so pa

     levi fašisti, ki so pripeljali in še uvažajo te nam sovražne migrante v

     . državo.”

     No, zdaj si pa še nekakšnega Boga vmešal v svojo histerično obsesijo. V bistvu ne vidim velike razlike med fanatičnimi islamisti in tabo.

     4.”Glavni krivec za vzpon desnega fašizma so pa

     levi fašisti, ki so pripeljali in še uvažajo te nam sovražne migrante v

     . državo.”

     Ja seveda, tale bo. Merklova je “leva fašistka” ‘ Sicer so pa za vas, ultradesne krščanske fanatike vsi razen vas “skrajni levičarji”.

     • Observer

      Skrajno dejanje je uvažanje posiljevalcev in morilcev v državo. To te naredi sokrivega pri posilstviih in umorih s strani migrantov. Skrajno dejanje je, ko sodišča ne dajo posiljevalcu in morilcu smrtno kazen in jih spustijo na prostost! Ja to se dogaja, ti ignorantnež! Pojam nimaš, pameten si pa za tri skupaj! Skrajno dejanje je, ko skrajno neumni volivci volijo te, ki uvažajo te divjake v državo in ne zavarujejo mej.

      Ti si skrajno neumen in skrajno ignoranten. Za Merklovo je bilo že dokazano, da je bila član komunistične partije v Nemčiji in je bila na oddelku za propagando, zna perfektno Rusko, kar je bilo za časa one komunjarske Nemške vzhodne države značilno samo za visoke komunistične funkcionarje, ker je bila baba tudi v Sovjetski zvezi takrat na šolanju oz. obisku. Pa daj malo razišči in preberi, a ti moram res vse pred nos postavit? Sploh pa je ženska član prostozidarske lože, to konstantno signalizira s svojimi rokami in o tem se je že veliko pisalo. Eden od njihovih ciljev je infiltracija in uničenje krščanstva. Že Lenin je rekel: “Opozicijo bomo nadzorovali tako, da jo bomo kontrolirali” To pa pomen infiltriranec na vrhu opozicije. Torej, da jo oni vodijo. In to je Merklova, neumnež. Med drugim so tudi Hrvati pisali o tem, v njihovem parlamentu oz. saboru pa je o prostozidarskih ložah javno govoril Ivan Pernar. Pri nas se to bolj skriva.

      Izvoli, da ne boš preveč “pameten”

      Germany’s Migrant Rape Crisis Spirals out of Control

      Suppression of data about migrant rapes is “Germany-wide phenomenon.”https://www.gatestoneinstitute.org/8663/germany-migrants-rape

      Breitbart hahahaha. Obstaja mnogo mnogo mnogo več kredibilnih virov poleg Breitbarta.

     • Drago

      Jp , Merklova je komunistka, krivi so prostozidarji.IGatestone institute je pa seveda mnogo mnogo mnogo bolj kredibilen vir kot Breitbart.

      “Gatestone is right-wing[8][9][10][11] and anti-Muslim.[a][12] The organization has attracted attention for publishing false articles and being a source of viral falsehoods.[13][14][15][16][17]” – vir : https://en.wikipedia.org/wiki/Gatestone_Institute
      Seveda wikipedia za vas fanatike ni kredibilen vir ampak samo vaša poneumljajoča alt-right propaganda. In krog je zaključen. Pojdi rajši malo v naravo dihat zrak, ker ti je branje fašistične propagande skurilo možgane.

     • Observer

      Ja, vse je anti-muslim, še posebej, če je dokazano, da muslimanski migranti iz Afrike, Azije in BV posiljujejo, morijo, in zganjajo kriminal, a ne.

      Jaz bom šel na zrak, ti pa ta čas poslušaj Švedske policiste kaj imajo za povedat, ja? Mogoče ti bo kapnilo. Vir: RT (sedaj boš pa zastrigel z ušesi, ker o tem govori Putinova TV)

      So many rapes, so few police: Swedish authorities ‘can’t cope’ with growth in rape cases
      https://www.youtube.com/watch?v=V8EwVnQZTlE

      Swedish minister refuses to mark ethnicity of rapists, reports state 90% are migrants
      https://www.youtube.com/watch?v=utw3VX0PBhw

      direkten ŠVEDSKI vir!
      Swedish Police Chief advises women to stay home to avoid rape
      https://www.youtube.com/watch?v=kuGiciGwF0Q

      Bonus videji zate:

      direkten ŠVEDSKI vir
      Lawless Sweden trashed from immigration (Norwegian)
      https://www.youtube.com/watch?v=RocMz241uFU

      Swedish police speaks out about migrant crime
      https://www.youtube.com/watch?v=7A0BKM7HLpk

      Swedish Police Warns Women to Stay Inside. I Told You So!
      https://www.youtube.com/watch?v=bvsuKrbYyp4

      Sweden’s secret migrant sex crime epidemic
      https://www.youtube.com/watch?v=nV5esV_IfFI

      Kaj je povedal Švedski predsednik vlade:
      Sweden Preps for Civil War
      https://www.trunews.com/article/sweden-preps-for-civil-war

      Sweden on the Brink of Civil War? Prime Minister Wants to Deploy Army in the Streets to End Gang Violence
      https://www.investmentwatchblog.com/sweden-on-the-brink-of-civil-war-prime-minister-wants-to-deploy-army-in-the-streets-to-end-gang-violence/

      itd. itd. itd.

      Če te bo pa fršlok od preobilice resnice pa kar pojdi hitro na zrak. Fašistična propaganda? Cepec neumen.

     • Luiggi

      Ali se ti osel zavedas,da so lahko prostozidarji samo moski.?kaj pa ce so Merkelci pogledali v mdjunozje in tam nasli,da je AC-DC in jo kljub svojim pravilom sprejeli v prostozidarstvo.Obsdtoja pa tudi Eastern Star za babe in dovoljuje babam,da zidarjem prinasjo malto in cegle,OK!

     • Observer

      Lepo si nasprotuješ. Najprej praviš, da so samo moški lahko prostozidarji, potem pa omeniš red Vzhodne Zvezde, ki je za ženske ….in moške.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Order_of_the_Eastern_Star

      Teh redov za ženske je še veliko več:
      https://duckduckgo.com/?q=freemasonic+lodges+for+women&atb=v146-6&ia=web

      Nadaljni komentar ni potreben, si tako sam sebe kontriral, tako da ko govoriš o oslu govoriš o sebi.

   • macon

    Skrajne desničarje bi willkomerski sistem z veseljem označil in raztrgal, prikrivanje prej kaže na islamiste ali levičarje.

    Skrajni desničarji so tisti, ki bi radi taborišča in poboje, domoljubi hočejo enako izvajanje zakonov za vse, drugo ni ekstremizem temveč povsem legitimno stališče. Zakaj pa imamo zakone, če za del populacije ne veljajo? To se gredo vse avtoritarne družbe, ko imajo na papirju nekaj, kar za režimce v praksi ne velja. A hočemo v take čase?

    • Drago

     Za kateri del populacije zakoni ne veljajo?

     • macon

      Za cigane recimo, ki imajo avtomatski odpustek za male kraje. To ti lahko razložijo Dolenjci.

      Potem si pa zamisli sebe, kako prehajaš mejo brez dokumentov, če te bo čakala azilantska nastanitev in postelja ter hrana, ko te bo prijela policija. Po mojem bova jaz in ti drugače obravnavana kot so migranti.

      Režimi seveda svoje pomembneže obravnavajo drugače kot slehernike in režim označuje ravno očitna vulgarnost take obravnave, ki jo lahko sprevidi slehernik. Janković in sinka bi že dolgo sedeli za zapahi v vsaki državi EU, ne pa na bližnjem vzhodu.

     • Drago

      Dragi Macon, odpustek za male kraje dobijo tudi Slovenci. Pred časom sem delal v trgovini in je kar nekaj prijav kraj šlo “v luft”, ker so lopovi ukradli premalo.

      Če bi ti ali jaz prešla slovensko mejo brez dokumentov, naju seveda ne bi odpeljali v azilni dom ampak kvečjemu oglobili in spustili domov.

     • macon

      Po mojem bi šla še na obisk k sodniku in domov bi naju spustili kvečjemu prvič, drugič. Tretjič ne več.

      Zakaj pa bi naju oglobili, jaz bi raje eno bio eko kosilo.

     • večni srb

      V državi, kjer je oblast pokradla celotno družbeno premoženje in nas povrhu še zadolžila za desetine milijard, se nimaš več kaj sekirat. Pazi edino, da se ne zameriš kakšnemu fašistu, ker potem bo ojojoj, saj je dovolj zatrtih ubogih revežev, ki jim nihče na tem svetu več ne more pomagati.

     • večni srb

      Avtomatski odpustek za kakršno koli krajo, to pa prvič slišim, razen če imajo slučajno kakšne močne veze ali pa sodelujejo z organi in jim potem kaj spregledajo.

    • večni srb

     Smo že tam, povej raje kaj bomo zdaj, ker prej je bilo lahko biti pameten, dokler smo bili še dokaj normalni.

 • freedomfighter

  Hahah zabavno…kar naenkran pa komentatorji na novi cdu uvrscate na desnico…do vceraj so pa veljali za najvecje levicarske izdajalce…res je zabavno gledati selektiven um ki si dnevno prireja ideologijo in pogleda na svet….le za kaj bi srajni levicar ubil politika ki podpira prihod migrantov…a ni tako da so ilegalne migracije namenima zakuhali levicarji

  • Zgornji

   Ja, Čist so postali Zblojeni !!!

 • Observer

  Če je bila zanj krščanska vrednota, da sprejmeš v državo migrante, ki posiljujejo vse živo in morijo, potem ni bil čist diht v glavi, ker to ni krščanska vrednota. To je vrednota volkov v ovčji preobleki, ki hlinijo da so kristjani, v resnici so pa marsikaj drugega, samo kristjani ne. Vsak, ki pravi, da je kristjan, zagovarja pa uvoz muslimanske vojske v Evropo, laže kot pes teče. Ni zastonj Jezus Kristus svaril pred infiltracijo krščanstva, t.i. volkov v ovčji preobleki.

 • marta

  “Ne morem verjeti, kakšne komente berem.”
  Tudi jaz ne ;)

 • Janez Pavel Kanc

  Kučan je kriv.

  • Luiggi

   Cist lohk,we will never know?!!

 • RightClick

  Krščanske vrednote so OK dokler bo miza polna. Ko pa bo enkrat zmanjkalo bojo prevladali muslimani.

  • Observer

   Ma to o krščanskih vrednotah nasedajo danes vsi, ker nobeden sploh ne bere Svetega pisma niti ne poznajo zgodovine, zato lahko ljudi hitro okoli prineseš in neumne ovce postrojiš v sebi željeno vrsto. Uvažanje posiljevalcev in morilcev ni krščanska vrednota. Zakon Svetega pisma (Mojzesov zakon) namreč za umor in posilstvo daje smrtno kazen in uči, da se samo tako lahko odstrani zlo iz družbe, da ljudje lahko živijo v miru in jih ni strah povratnikov. ZDA, ko so nastale oz. so bile ustanovljene od protestantskih kristjanov, so po Mojzesovem zakonu (imajo ga tudi vklesanega na pročelje stavb v Washingtonu) naredile zakonik (Blackstone law) in zato so imele ZDA in imajo ponekod še danes za umor itd. smrtno kazen, kar pa so levičarski liberalci s pomočjo odpadlega ljudstva od resnice, začeli počasi ukinjati vse do danes. No, in ko to veš, potem veš, da je ta politik bil “full of shit”.

  • Armagedon

   Prave krščanske vrednote so stoletja obvarovale Evropo pred Turki. Z mečem v roki na južni meji.

   To zdaj pa so volkovi v ovčji preobleki, ki nimajo s Kristusom popolnoma nič, razen da spretno zlorabljajo njegovo ime.

 • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

  George Orwell 1984 v zelo vidni reali.

 • xtc

  Stvar realno izgeda takole;
  “ali izbris isamistov,anarholiberalnih socialistov,socialistov ali normalnih ljudi-samo še ti dve dilemi ostanejo za razrešit.
  Upam ,da “pamet” narave prevlada,sicer se nam slaba piše.

 • Tisti so ga, ki so ga ves čas držali kot marioneto, da je bil tak “navdušen” podpornik migrantov.

 • AlternativaZaSlovenijo

  Evropa je zgubila kompas in to je to!

  • Janez Kepic-Kern

   ŠE TO !
   KOT ZANIMIVOST,
   A GRE ZA RESNE ZADEVE.

   Gospodu detektivu P.
   iz okoliša Ptuj
   – pa sporočam zanj razveseljivo novico !
   da
   naj ne bo zaskrbljen – dela mu do tedaj,
   ko
   bo postal zaradi starosti – nedelazmožen – zagotovo – NE BO ZMANJKALO !
   KOSOVSKI SRB. POŠTENJAKAR, RAZISKOVALEC – MOMČILO JOKIĆ
   JE
   ŽE V 1. KNJIGI NJEGOVEGA DELA – “TAJNI DOSIJE JOSIP BROZ” – že leta 1992
   OBJAVIL,
   KOPIJO
   ROJSTNEGA LISTA – IZDANEGA NA DUNAJU – 1892. LETA,
   NA KATEREM PIŠE, DA JE Marija BROZ (Javeršek) rodila otroka pod imenom – Franc BROZ.
   Ta
   Marija B. iz Kumrovca je namreč hodila – kot služkinja – delati na Dunaj.
   Ker
   ista ženska – npr. Marija Broz v istem letu 1892
   po bio zakonitostih, danostih – ni mogla roditi – še enega otroka
   to
   seveda pomeni,
   da NITI originalni KOVINAR t.i. Josip BROZ – NI BIL ROJEN LETA 1892 v KUMROVCU ?
   Kakšno
   je vaše mnenje g. detektiv – P. iz Ptuja ?
   Okrog tega ex t.i. MARŠALA TITA
   JE
   PA RES VSE ZELO ČUDNO – MAR NE ? L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
   P.S.
   VIDEOINTERVJUJI IN
   O KNJIGI “TAJNI DOSIJE JOSIPA BROZA” – M. JOKIĆA – CITATNO
   Z INTERNETA
   https://www.google.com/sear

   •Edit•Reply•Share ›

   Avatar
   Janez Kepic-Kern Janez Kepic-Kern • 9 hours ago
   PONAVLJAM.
   SDS
   NAJ PAZI,
   KAKO SE PODELJUJEJO – LETOS – DRŽAVLJANSTVA – NESLOVENCEM.
   DA
   NE BO PRIHAJALO
   – DO MNOŽIČNIH – PODELJEVANJ ! Na – TIH – PRED JAVNOSTJO – SKRIT – NAČIN !
   Jaz
   Janez Kepic-Kern
   sem bil v ex TITO YU – TUDI NA MEJI. – V JLA !
   Ja?
   ENOSTAVNO JE BILO: JNA vojaki, graničarji – so bili
   NONSTOP
   NA MEJI – S PRAVIM OROŽJEM IN S PRAVIMI NABOJI.
   NOBEDEN SLOVENEC ALI ITALIJAN – NITI SLUČAJNO NI ŠEL “KAR TAKO” ČEZ MEJO.
   NI
   SE STRELJALO !
   VSI SO VEDELI, DA JE NEVARNO
   PA
   NI NIHČE NITI POIZKUŠAL ITI – “KAR TAKO” – ČEZ MEJO. L-R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • RightClick

  Trije vprašaji, zakaj?

  • Steiermark

   Zato, ker še njemu samemo ni jasno, zakaj!

 • AlternativaZaSlovenijo

  Evropa je zgubila kompas

 • Skrajno Desni

  Bo treba tudi naše zagovornike muslimanske golazni pospremit na onkraj.

 • Felikss_AH

  Neki mi ne štima v tej zgodbici… prvič gre super na roke Levičarjem… in drugič… v Nemčiji so politiki ki si še daleč bolj zaslužijo šus… že samo Gregor Gysi in Stefanie von Berg na primer… pa nič. Potem cela ergela Zelenih anarhistov bi morala biti skupinsko “evtanazirana”… pa nič.

  Neka preprosta pasja logika mi pravi da je z nečem nekomu moral stopiti na žulj v lastnih vrstah… pa so se tam zmenili da z enim udarcem ubijejo dve muhe… znebiti se nadležnega verjetnega “čvekača” in to lepo pripisati desničarjem. Smrdi na tipično STASI-KGB-UDB “rešitev” problema.

 • Mihilus

  Umorjeni politik je leta 2015 svojim sokrajanom rekel da kdor se ne strinja s sprejetjem migrantov naj odide (se odseli). Izdajalec prve klase. Edino kar mene pri temu umoru moti je to, da prasec ni dovolj trpel.

 • Ivan Ivanovič

  “Umorjeni Walter Lübcke je zadnjih 10 let na čelu CDU v Kesslu in vokalen nasprotnik sprejemanja migrantov (vir: twitter)”
  “V Nemčiji so v noči s sobote na nedeljo našli mrtvega dolgoletnega politika CDU, ki je leta 2015 podpiral sprejetje migrantov …”
  Razumi, kdor moreš.

  • stajerc5

   Po mojem opozorilu(cisto spodaj) je popravil prvi stavek, spodaj pa vseeno pozabil. Lübcke je bil popolnoma na liniji Merklce.

 • Armagedon

  Zanimivo, policija pravi, da nima ne storilca, ne motiva, ne sledov…….. ampak načelnica policije kljub navedenemu trdi, da ni nikakršne povezave med Lübckejevimi komentarji, zaradi katerih je bil deležen groženj s smrtjo, in njegovo smrtjo.

  Verjetno ga je s specialnim malokalibrskim orožjem po nesreči počil kak vaški pijanček na poti iz veselice domov…ne?

 • cosmosjasnovidec

  Pri levaški,komunajzerski ter čefutarski golazni to ni nič novega.Vsak kateri se obrne proti njim jim je trn v peti katerega skušajo ali ga pa odstranijo na takšen ali drugačen način.
  Največkrat se pripeti nezgodna nesreča kateri so botrovali seveda ti izmečki,če pa ne gre drugače pa direkten javen umor.
  Se kar čudim,da se v Sloveniji že niso spravili na župana Ilirske Bistrice g.Rojca,ker se je obrnil proti njim garantirano pa čakajo priložnost vendar trenutno ne upajo,ker bo takoj jasno kdo je imel prste zraven.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!